2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Asiri burun aspiratoru kullanimi mukozalara burnda zararlo diye biliyorum canim ama doktorunuz bu sekilde önerdiyse bilemem kuzum ben sabah bi kez cekiyorum bombos biseyde gelmiyo ama hirlti devamm
Her çekişimde geliyor ya. Normalde günde bir kez çekiyorum bende bugun 2 Kez çektim hırıltı kesilmişti uyudu uyandı şimdi yine var anlamadım ki

Canim ben hastaneden citkiktan sonra ebeler kurumu diye bir kurum bana bir brosur gondermislerdi aylara gore bebekler icin tehlikeli olan seyler yaziyordu ilk aylar icin aspiratoru bebegin nefesini kesebilirmis o yuzden tehlikeli yaziyordu. Buyuk steril sular ile bir burnundan tazikli sikip diger burnundan sumukleri cikarabilirsin gunde 4 defa

Ondan da korkuyorum genzine falan kaçar diye Dr umun bilgisi var aspiratör kullandığımdan ama çok fazla çekmek zarar verir diye de korkuyorm

Bizim burada da doktorlar hep aspiratör yazıyorlar

Ondan da korkuyorum genzine falan kaçar diye Dr umun bilgisi var aspiratör kullandığımdan ama çok fazla çekmek zarar verir diye de korkuyorm

Yan yatirirsan bisey olmaz ama bi iki damla yutarsada sorun olmuyor canim bunuda bi danis istersen doktoruna

Tupperware in bebekler icin olan setleri var onlari oneririm canim :)
tesekkur ederım canımmm bakacagımm o devrılmez ürün tek üreticinin sanırım kullanan bulsam acaba saglıga guvenlı mı yorumlar olumluydu ama en kötü buyudugunde kullanırım coksevdım hıc devrılmıyor

biberon emzik kullanıyor musun?

Her çekişimde geliyor ya. Normalde günde bir kez çekiyorum bende bugun 2 Kez çektim hırıltı kesilmişti uyudu uyandı şimdi yine var anlamadım ki
Doluyosa anliyorsan yap tabi ne bileyom ya gecen bo doktor videosu izledim oyle diyo ama senin ki suan hastalik gunluk rutin degil sanirsam ondan

Acaba burnu mu tıkalı,yada kakası var yada gaz sancısı. Benimki kakası varken öyle yapıyor

Tamam cnm çok sağol bu şekilde fayda etmiyor zaten en iyisi dediğin gibi yapmak
canm korkma bısey olmaz benım kızım sevıyor hatta bu işlemidr bana dısarı çıkan bısey yoksa cekme aspiratorle hep dedı. serum zaten alıyor akıtıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…