- 21 Temmuz 2018
- 173
- 230
- 23
- 45
Düzelir inşallah. .. benim kuzu da bir alıyor bir almıyor uykudayken emzir uykuya geçişlerde emzir ya da uyanmaya yakın emzir dedi dr umuz... döner dedi.. bakalım bekliyorum o günleriBenim kızımda 2 gündür gündüzleri memeyi reddediyor emme pozisyonuna geçince ağlıyor yanıma yatırıp emzirdim aldı, ben yatıp meme üzerine getirdim aldı ama her emmeddr değil o da çok da ısrar etmiyorum ama aç biliyorum sağıp veriyorum alıyor inşallah geçici bir durumdurgece uyku halinde alıyor ama o zamn sıkıntımız yok
Markası ne cnm bunun bide ne olarak geçiyor intten bakım bi
Burada satilanlar 5 ml lik. Eki Görüntüle 2254453
biz olduk bileBende yaptiricam. Lokal anestezi dedi doktor. Birde yanina biberon getir huysuzluk yaparsa operasyon sırasında süt veririz dedi doktor. Benimki biberon almıyor ki ağzına. Doğduğunda biberonla mama takviyesi vermiştik. Ağzına alıp bu nedir dercesine şaşkın şaşkın baktı emmedi
Normalde 2 günde bir bazen 3 günde bir çekiyordum ama şuanda hastalıktan dolayı sık çekmem gerekiyor gibi hissediyorum dolu çünküDoluyosa anliyorsan yap tabi ne bileyom ya gecen bo doktor videosu izledim oyle diyo ama senin ki suan hastalik gunluk rutin degil sanirsam ondan
Normal denizsuyu ile mi akıtıyorsun sende Bi deniyim bakalım bende yarın intten bakıyım da nasıl yapılıyor kaş yapayım derken göz çıkartmıyım bidecanm korkma bısey olmaz benım kızım sevıyor hatta bu işlemidr bana dısarı çıkan bısey yoksa cekme aspiratorle hep dedı. serum zaten alıyor akıtıyor
serum fızyolojı kullanıyordum canım ama bıldıgın satılan tuz ıcerıklı serum hatta evde bıle yapılabılırmıs dozu tutturursan. oyzden normal serum enjekte edyorum şırınga ıle artık. satılan fızyolojının tek farkı marka ve adı bıde tüp ıcınde olmasıNormal denizsuyu ile mi akıtıyorsun sende Bi deniyim bakalım bende yarın intten bakıyım da nasıl yapılıyor kaş yapayım derken göz çıkartmıyım bide
Tamam cnm denicem çok sağolserum fızyolojı kullanıyordum canım ama bıldıgın satılan tuz ıcerıklı serum hatta evde bıle yapılabılırmıs dozu tutturursan. oyzden normal serum enjekte edyorum şırınga ıle artık. satılan fızyolojının tek farkı marka ve adı bıde tüp ıcınde olmasışırıngayı tutuyorum fışş dıye basıyorum korkma once hıııh dıye cekıcek bebegn tıkanmaz öksurebılır panık yapma alısır zamanla
Bebeğin adı Muhammed canım. Allahım dualarımızı kabul etsin. Söyledim sizlerin dualarınızı da
Ne kadarda iyilesti, ne kadar surdu sunnetYaklasik 2 aylikti canim.
Lokal anesteziyle yaptilar canim. Ufak bir igneyle o bolgeyi uyusturuyor bildigim kadariyla. Çıktığında yuzu gozu sismemisti bile. Hani asidan sora bayagi agliyordu normalde kipkirmizi oluordu bayagi bi sure gozleri. Igneden sora uyusunca anlamior demek ki etrafa bakinirken durmustur buyuk ihtimal
burnu tıkalı 1 haftadır üşütmüştü gaz hep var hepsi birleşince sonuç bu galibaAcaba burnu mu tıkalı,yada kakası var yada gaz sancısı. Benimki kakası varken öyle yapıyor
biberon kullanmıyor emzik kullanıyor canımbiberon emzik kullanıyor musun?
canım emin misin belki terledi ondan bez kuru yutkunma falan yok mu hiç emerken dikjat et ona göre susuz kalmasın vücuduKizlar ya. Sorum olcak size. Bizde meme reddi vardi hatirlarsiniz. Son 3 4 gundur ise surekli memede. Memede uyumayan cocuk her memese uykuya daliyor. Ama 2gundur bezlerimizde hic cis olmuyor. Hatta bu sabah bezde pembe leke vardi. Az sutten kaynakli olurmus o da. Benim kizim asla emzik ve biberon almazdi. Bugun bi verdim 40yillik usta gibi cuk cuk emiyor emzigi. Biberonuda aldi hemen bitirdi. Memeye gelince surekli memeye yapisik ama emzik gibi. Sut emmiyor. Ben ne yapmaliyim bilemiuorum artik bu kiz bi sekilde sut icmiyor icmiyor yani
Sağol canım. Sizede hayırli olsun. Tez zamanda geçer inşallah. Kıyamıyorum ya ağlarsa yada evde acirsa. İnşallah hissetmez.
Doyuyordur insallah ben cok yoruluyorum boyle boyle buyucek artik napalim saglikli sag olsunda senin sıpa nasil nekadarlik oldunuz
Kızlar aspiratör ile günde en fazla kaç kez çekim yapabiliriz. Burun akıntım vardı sinüzite çevirmiş antibiyotik kullanıyorum. Bebeğimin doğdugundan beri burun tıkanıklığı var deniz suyu kullanıyoruz sürekli. Tıkanıklığa hapşurma da eklenince Dr a götürdük henüz başlangıç aşamasında üst solunum yolu enfeksiyonu dedi ve ayrı bir damla daha verdi çektikten sonra damlatıyorum ama çok tıkanıyor hala. Çekmeden rahatlamıyor günde kaç kez çekebilirim bilgisi olan varmı
Ya terli oluyor biraz. Sesi duyuyorum icerken yutkunma ama surekli de duymuyorum. Bazen bosaltiyor ama genelde bosaltmiyor memeyi yalandan cekiyor emzik gibi. Dun ilk bu kadar kuru bez gordum sabaha zaten o pembe leke vardi bezinde. Netten baktim susuzluk az sut icme diocanım emin misin belki terledi ondan bez kuru yutkunma falan yok mu hiç emerken dikjat et ona göre susuz kalmasın vücudu
Canım biraz su ver bebeğine, bide gögüşünü boşaltıyor mu. Göğüsün süt doluyor mu, Susuzluk böbreğine zarar vermesin.Kizlar ya. Sorum olcak size. Bizde meme reddi vardi hatirlarsiniz. Son 3 4 gundur ise surekli memede. Memede uyumayan cocuk her memese uykuya daliyor. Ama 2gundur bezlerimizde hic cis olmuyor. Hatta bu sabah bezde pembe leke vardi. Az sutten kaynakli olurmus o da. Benim kizim asla emzik ve biberon almazdi. Bugun bi verdim 40yillik usta gibi cuk cuk emiyor emzigi. Biberonuda aldi hemen bitirdi. Memeye gelince surekli memeye yapisik ama emzik gibi. Sut emmiyor. Ben ne yapmaliyim bilemiuorum artik bu kiz bi sekilde sut icmiyor icmiyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?