2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Düzelir inşallah. .. benim kuzu da bir alıyor bir almıyor uykudayken emzir uykuya geçişlerde emzir ya da uyanmaya yakın emzir dedi dr umuz... döner dedi.. bakalım bekliyorum o günleri

Evet bunlardanda var bende ama bunlar oyle tazikli fiskirtamiyor buyuk yoksa buyuk boy igne siringasina bu kucuklerden koy bi kac tane canim oyle yap bayagi faydasini gorursun. Sadece hasta olduklarinda gunde 4 ten fazla yapmamak oneriliyor bide yine hastayken 3 gunden fazla bu kadar sik yapmamak lazim

biz olduk bile

Doluyosa anliyorsan yap tabi ne bileyom ya gecen bo doktor videosu izledim oyle diyo ama senin ki suan hastalik gunluk rutin degil sanirsam ondan
Normalde 2 günde bir bazen 3 günde bir çekiyordum ama şuanda hastalıktan dolayı sık çekmem gerekiyor gibi hissediyorum dolu çünkü

canm korkma bısey olmaz benım kızım sevıyor hatta bu işlemidr bana dısarı çıkan bısey yoksa cekme aspiratorle hep dedı. serum zaten alıyor akıtıyor
Normal denizsuyu ile mi akıtıyorsun sende Bi deniyim bakalım bende yarın intten bakıyım da nasıl yapılıyor kaş yapayım derken göz çıkartmıyım bide

Normal denizsuyu ile mi akıtıyorsun sende Bi deniyim bakalım bende yarın intten bakıyım da nasıl yapılıyor kaş yapayım derken göz çıkartmıyım bide
serum fızyolojı kullanıyordum canım ama bıldıgın satılan tuz ıcerıklı serum hatta evde bıle yapılabılırmıs dozu tutturursan. oyzden normal serum enjekte edyorum şırınga ıle artık. satılan fızyolojının tek farkı marka ve adı bıde tüp ıcınde olmasışırıngayı tutuyorum fışş dıye basıyorum korkma once hıııh dıye cekıcek bebegn tıkanmaz öksurebılır panık yapma alısır zamanla

Tamam cnm denicem çok sağol

Ne kadarda iyilesti, ne kadar surdu sunnet

Kizlar ya. Sorum olcak size. Bizde meme reddi vardi hatirlarsiniz. Son 3 4 gundur ise surekli memede. Memede uyumayan cocuk her memese uykuya daliyor. Ama 2gundur bezlerimizde hic cis olmuyor. Hatta bu sabah bezde pembe leke vardi. Az sutten kaynakli olurmus o da. Benim kizim asla emzik ve biberon almazdi. Bugun bi verdim 40yillik usta gibi cuk cuk emiyor emzigi. Biberonuda aldi hemen bitirdi. Memeye gelince surekli memeye yapisik ama emzik gibi. Sut emmiyor. Ben ne yapmaliyim bilemiuorum artik bu kiz bi sekilde sut icmiyor icmiyor yani

canım emin misin belki terledi ondan bez kuru yutkunma falan yok mu hiç emerken dikjat et ona göre susuz kalmasın vücudu

Sağol canım. Sizede hayırli olsun. Tez zamanda geçer inşallah. Kıyamıyorum ya ağlarsa yada evde acirsa. İnşallah hissetmez.

Sen de sağol canım. Bakma kıyamiyoruz ama pek bir sey hissetmiyolar galiba. Yeğenim 9-10 aylıkken olmuştu. Hastanede de eve gelince de çok iyiydi. Hatta evde normal atlayıp zıplayıp oyun oynuyodu :)

bugün kğçük oğlumu götürdük alerji uzmanına deri testi yapıldı şükür alerjisi yokmuş dr kilosu iyiyse kusmaya cok takılma dedi,büyük oğlumu da gösterdik malesef hala cok ileri düzeyde ona cok canım sıkıldı5 yaşına kadar geçmezse süreç daha da uzayabilir dedi pek umutlu degil gibiydi bundan da. D defne1453 ecemine sidelya Archpa Ayrıca rota virüsü aşısını sordum alerjisi olan bebişler için malesef alerji varsa süreçini uzatabiliyor dedi haberiniz olsun ,büyük oğlana bilmeden yaptık alerjisi olanlar bence yapmasınlar aşısı olmasa bile 1 hafta hastanede kalıp atlatıyor artık çocuklar bunu ama alerji malesef hayatlarını etkiliyor bu yıl kreşe gitsin istiyordum sırf bu alerji yüzden istemiyorum millet yiyecek yavrum bakacak neyse Rabbim beterinden korusun.

Doyuyordur insallah ben cok yoruluyorum boyle boyle buyucek artik napalim saglikli sag olsunda senin sıpa nasil nekadarlik oldunuz

2 ay 21 günlük canım. Yorulursun tabi kolay değil yaşadıkların

Biz günde iki kez yapıyoruz canım

canım emin misin belki terledi ondan bez kuru yutkunma falan yok mu hiç emerken dikjat et ona göre susuz kalmasın vücudu
Ya terli oluyor biraz. Sesi duyuyorum icerken yutkunma ama surekli de duymuyorum. Bazen bosaltiyor ama genelde bosaltmiyor memeyi yalandan cekiyor emzik gibi. Dun ilk bu kadar kuru bez gordum sabaha zaten o pembe leke vardi bezinde. Netten baktim susuzluk az sut icme dio

Canım biraz su ver bebeğine, bide gögüşünü boşaltıyor mu. Göğüsün süt doluyor mu, Susuzluk böbreğine zarar vermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…