2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benim kide böyle cıktı canım bilirmisin

Eklentiler

• 20180531_145241.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 55
Olu
Rmu canim hamile degil gamile olmasan o deger bu kadar yuksek olmazki

Canım o pozitif virüslüsün demek değil bağışıklığın var demek zamanında aşı vurulmuşsun. Ben de de pozitif :)

Canim benim lekelenmelerim oldu dr gittim ilac verdi bende6+6 bugun aldinmi kalp atislarini
benimde lekelenmem oldu ama tahmınen daha en başlarında adet zamanı gıbı bende ondan hemencecık doktora gıttım küçük gebeik kistlerim oluşmus onlar cok agrı yaptı bana ilk basta değerim 89 yanı daha progestan seviyemde 12.50 du vermedı ilaç folık asıt sadece 2 hafta sonra gel demişti.sonra 4 gün sonra cok degişik bi sancı oldu tekrar gittim progestoron 11 olmuş doktor o zaman progestana basladı baya bı gunde 2 tane ıctım.Şimdi son 3 4 gündür bitane içiyorum akşam gündüz cok sallıyo benı işyerindeyken.Sende de oluyormu ? Sonra gıttıgimde sata gore 6 2 diye hesaplıyordum 6+1 cıktı kese bos senırım daha gözükmüyor dedim doktorumda hayır dedı bak orda yuvarlak bı halka var o bebegın yolk sacı dedı bebeğin de gözükür en kısa zamanda sen 2 hafta sonra gel yıne dedı o zaman dinleyelim kalp atıslarını :)

Canim bisey olmaz insallah guzel haberlerle gel insallah

Ben geldiiimmm :) çok şükür tehlikem falan yokmuş, bu vesileyle keseyide gördüm yolk da oluşmuş :) Dr yerleşme lekesidir o dedi zaten çok şükür bi daha da olmadı :) iğne verdi her ihtimale karşı sorun yok ama vurdur dedi 2 tane. Birini bugün vurdurdum diğeri haftayaymış :)

Ben izinliyim su anda 2 tane kullaniyorum bide igne vuruldu surekli evde olduhum icin bir usume bir uyku hali sorma bu modla haftaya nasil ise baslayacam bilmiyorum clexan kullanigyorum normalde kesem hic buyumemisti diger hamileliklerimde sukur bunda buyumus yoch kesesini gorduk bos gebelikmi dedim yok dedi senin gibi bi hafta sonra gel bakalim dedi kafamda bir suru seneryo kurdum neler neler Rabbim hepmizin hakkinda hayirlisini versin

bu doktorlar neden bu kadar olumsuz konusur hiç anlamıyorum ya , ben ilk ogrendiğimde 39 du, hatta ilk yaptırdıgımda oncekı gunu negatıf bıle dedıler başka bi klinikte :) doktor evt gebelik başlangıcı gözüküyor bıde 2.testine bakalım dedı 2 gun sonra tekrar baktırdım ve 89 olmustu tebrıkler dedı doktorum ve 2 hafta sonra gel dedi bidaha tabi 4 gün sonra sancım olunca gittim tekrar baktı 400 lere cıkmıstı lekelenmem olduğu ıcın en basta progestan düşük ılacına basladım okdar arkadasının eger degerlerı artıyorsa 2 gunde bır 2 katı sart değil tabiki atıyorum 100 dür 200 değilde 189 cıkmıstır bu kotu demek değil saate gore bıle farkedıyor bazen inşallah hamıledır arkadasın :)

bak şimdi sana atıcagımı oku güzelce banada doktorumun ılk dediği yolk keselık gordugumuz ıcın bos gebelik vs o taarz olumsuz durumları kafamızdan siliyoruz dedi
Yolk sac
Gestasyonel kese ortaya çıktıktan kısa bir süre sonra yolk kesesi (yolk sac) adı verilen oluşum ortaya çıkar. Yolk sac gestasyonel kese içinde ikinci ve daha küçük bir kese olarak gebeliğin yaklaşık 5. haftasında izlenebilir.

Yolk sac’ın kesin işlevi aydınlatılamamakla birlikte erken gebelikte bebeğe ait kan hücrelerinin yapımından sorumlu olduğu düşünülmektedir.

Gestasyonel kese çapı transvajinal ultrasonografide 10 milimetreye ulaştığında yolk kesesi izlenmelidir. Bu oluşumun izlenmesi gebeliğin normal olduğu şeklinde yorumlanır. Yolk kesesinin izlenmesi gebeliğin içinde embryo içermeyen boş gebelik olmadığını kanıtlar.

Karından yapılan ultrasonografide ise gebelik kesesi çapı 20 milimetreye ulaştığında yolk kesesi izlenmelidir.

Gebelik kesesi 13 milimetreden büyük olduğu halde yolk kesesinin görülmemesi olumsuz bir bulgudur ve erken gebelik kaybı ile ilişkili olabileceği düşünülmektedir.

H
HOsgeldin cok sukurr darisi kalp atislarina

300 lerde kese görünmez ne karından nede vajinal ilginç bir dr neyi görmeye çalışıyor

Kızlar ya doktora gecen hafta gitmiştim kalp atışını gördük ama duymadık çok minik diye. Haftaya gitsem mi bilmiyorum doktor da demedi şu gün gel diye. Çok sık gitmekte istemiyorum iyiki bi hamile kaldın derler diye doktora ne kadar sıklıkla gitmeliyiz doktorunuz bir şey söyledi mi?

tahliller ve tetkıkler yapıldıktan kalp atısı duyulduktan sonra ayda bır rutıne bınıyor canım genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…