- 11 Ekim 2017
- 593
- 251
- 103
- 29
Benim kide böyle cıktı canım bilirmisinHepatit B tek başına değerlendirilmez canım. Doktorun daha iyi değerlendirecektir.
Benim eşimde negatif çıkmıştı Dr. bu virüsle hiç karşılaşmamış ve bağışıklık kazanmamışsın aşısını olman gerekiyor demişti.
Eki Görüntüle 2152392
bende yarın 8.haftaya giricm ve inanırmısın benımde basladıCanim ben kalp atislarini alamadim ya kendi kendime uretiyorum biseyler
Rmu canim hamile degil gamile olmasan o deger bu kadar yuksek olmazkiKızlar arkadaşım 4 hafta 4 günlük .hcg her gün biraz biraz artıyor.şu an 300 lerde doktor haftaya yine görmem gerek demiş.tam olarak hamile diyemem demiş.sizin fikirleriniz önemli .böyle birşey yaşayan var mı.normal mi
Canım senin de negatif. Ben aşı olduğum için pozitif çıkmıştıBenim kide böyle cıktı canım bilirmisin
Benim kide böyle cıktı canım bilirmisin
Canım o pozitif virüslüsün demek değilKızlar dün hamileligin ilk ayında yapılan tahlilleri yaptırdım hepatit B yüksek cıktı hiç varmıydı bilmiyorum bile .bebeğe olumsuz etkileyecek bisey mi çok korkuyorum bisey olacak diye bi kaç tahlillimde yüksek çıkmış .s
Doktora gösteremedim daha hamilelikte hepatit B çıkan var mi
benimde lekelenmem oldu ama tahmınen daha en başlarında adet zamanı gıbı bende ondan hemencecık doktora gıttım küçük gebeik kistlerim oluşmus onlar cok agrı yaptı bana ilk basta değerim 89 yanı daha progestan seviyemde 12.50 du vermedı ilaç folık asıt sadece 2 hafta sonra gel demişti.sonra 4 gün sonra cok degişik bi sancı oldu tekrar gittim progestoron 11 olmuş doktor o zaman progestana basladı baya bı gunde 2 tane ıctım.Şimdi son 3 4 gündür bitane içiyorum akşam gündüz cok sallıyo benı işyerindeyken.Sende de oluyormu ? Sonra gıttıgimde sata gore 6 2 diye hesaplıyordum 6+1 cıktı kese bos senırım daha gözükmüyor dedim doktorumda hayır dedı bak orda yuvarlak bı halka var o bebegın yolk sacı dedı bebeğin de gözükür en kısa zamanda sen 2 hafta sonra gel yıne dedı o zaman dinleyelim kalp atıslarını :)Canim benim lekelenmelerim oldu dr gittim ilac verdi bende6+6 bugun aldinmi kalp atislarini
Canim bisey olmaz insallah guzel haberlerle gel insallah
Ben izinliyim su anda 2 tane kullaniyorum bide igne vuruldu surekli evde olduhum icin bir usume bir uyku hali sorma bu modla haftaya nasil ise baslayacam bilmiyorum clexan kullanigyorum normalde kesem hic buyumemisti diger hamileliklerimde sukur bunda buyumus yoch kesesini gorduk bos gebelikmi dedim yok dedi senin gibi bi hafta sonra gel bakalim dedi kafamda bir suru seneryo kurdum neler neler Rabbim hepmizin hakkinda hayirlisini versinbenimde lekelenmem oldu ama tahmınen daha en başlarında adet zamanı gıbı bende ondan hemencecık doktora gıttım küçük gebeik kistlerim oluşmus onlar cok agrı yaptı bana ilk basta değerim 89 yanı daha progestan seviyemde 12.50 du vermedı ilaç folık asıt sadece 2 hafta sonra gel demişti.sonra 4 gün sonra cok degişik bi sancı oldu tekrar gittim progestoron 11 olmuş doktor o zaman progestana basladı baya bı gunde 2 tane ıctım.Şimdi son 3 4 gündür bitane içiyorum akşam gündüz cok sallıyo benı işyerindeyken.Sende de oluyormu ? Sonra gıttıgimde sata gore 6 2 diye hesaplıyordum 6+1 cıktı kese bos senırım daha gözükmüyor dedim doktorumda hayır dedı bak orda yuvarlak bı halka var o bebegın yolk sacı dedı bebeğin de gözükür en kısa zamanda sen 2 hafta sonra gel yıne dedı o zaman dinleyelim kalp atıslarını :)sen duydunmu
bu doktorlar neden bu kadar olumsuz konusur hiç anlamıyorum ya , ben ilk ogrendiğimde 39 du, hatta ilk yaptırdıgımda oncekı gunu negatıf bıle dedıler başka bi klinikte :) doktor evt gebelik başlangıcı gözüküyor bıde 2.testine bakalım dedı 2 gun sonra tekrar baktırdım ve 89 olmustu tebrıkler dedı doktorum ve 2 hafta sonra gel dedi bidaha tabi 4 gün sonra sancım olunca gittim tekrar baktı 400 lere cıkmıstı lekelenmem olduğu ıcın en basta progestan düşük ılacına basladım okdar arkadasının eger degerlerı artıyorsa 2 gunde bır 2 katı sart değil tabiki atıyorum 100 dür 200 değilde 189 cıkmıstır bu kotu demek değil saate gore bıle farkedıyor bazen inşallah hamıledır arkadasın :)Kızlar arkadaşım 4 hafta 4 günlük .hcg her gün biraz biraz artıyor.şu an 300 lerde doktor haftaya yine görmem gerek demiş.tam olarak hamile diyemem demiş.sizin fikirleriniz önemli .böyle birşey yaşayan var mı.normal mi
bak şimdi sana atıcagımı oku güzelce banada doktorumun ılk dediği yolk keselık gordugumuz ıcın bos gebelik vs o taarz olumsuz durumları kafamızdan siliyoruz dediBen izinliyim su anda 2 tane kullaniyorum bide igne vuruldu surekli evde olduhum icin bir usume bir uyku hali sorma bu modla haftaya nasil ise baslayacam bilmiyorum clexan kullanigyorum normalde kesem hic buyumemisti diger hamileliklerimde sukur bunda buyumus yoch kesesini gorduk bos gebelikmi dedim yok dedi senin gibi bi hafta sonra gel bakalim dedi kafamda bir suru seneryo kurdum neler neler Rabbim hepmizin hakkinda hayirlisini versin
HOsgeldin cok sukurr darisi kalp atislarinaBen geldiiimmm :) çok şükür tehlikem falan yokmuş, bu vesileyle keseyide gördüm yolk da oluşmuş :) Dr yerleşme lekesidir o dedi zaten çok şükür bi daha da olmadı :) iğne verdi her ihtimale karşı sorun yok ama vurdur dedi 2 tane. Birini bugün vurdurdum diğeri haftayaymış :)
Anti hbs bagisiklikla ilgili daha once hepatit b asisi olduysaniz odur benim asilarim.var o yuzden benimkide yüksek hatta 1000 lerdeBenim kide böyle cıktı canım bilirmisin
Ayy canım allah razı olsun rahatlattin beni ınslalah bi sıkıntı çıkmazCanım o pozitif virüslüsün demek değilbağışıklığın var demek zamanında aşı vurulmuşsun. Ben de de pozitif :)
Inslalah öyledir canım hiç hatırlamıyorum oldum mu olmadım mi diyeAnti hbs bagisiklikla ilgili daha once hepatit b asisi olduysaniz odur benim asilarim.var o yuzden benimkide yüksek hatta 1000 lerde
300 lerde kese görünmez ne karından nede vajinal ilginç bir dr neyi görmeye çalışıyorKızlar arkadaşım 4 hafta 4 günlük .hcg her gün biraz biraz artıyor.şu an 300 lerde doktor haftaya yine görmem gerek demiş.tam olarak hamile diyemem demiş.sizin fikirleriniz önemli .böyle birşey yaşayan var mı.normal mi
tahliller ve tetkıkler yapıldıktan kalp atısı duyulduktan sonra ayda bır rutıne bınıyor canım geneldeKızlar ya doktora gecen hafta gitmiştim kalp atışını gördük ama duymadık çok minik diye. Haftaya gitsem mi bilmiyorum doktor da demedi şu gün gel diye. Çok sık gitmekte istemiyorum iyiki bi hamile kaldın derler diyedoktora ne kadar sıklıkla gitmeliyiz doktorunuz bir şey söyledi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?