2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ustten yapiyorim ben ne yapayim. Kv gecen geldi laf etti neydem. Kendime tahammulm yok. Oyy oyyy
Ayy Nesine laf ediyormuş gelsin temizlesin o zaman sinir olurum evime düzenime temizliğime karışana da ya çok yağmur yağmıştı camlar battı mecbur sildim bende yarın da devam ederim kaçmıyor camlar diye bıraktım :)

Suan kalkmam gerek. Mutfak beter. Yemek yapmam grrek. Beynim agriyoooorrrrrrrrrr... ve grip hali tum kemikler. Mide bulantisi gecmiyorr. 2gundur bulanti yoktu. Seviniyordum
Ya vitaminli bişiyler iç kendin yaptığın limonata falan iç biraz vitamin al ya da olmadı doktora git bişiyler verir

Kendimi iyi hissettikçe azar azar yapıyorum Ütüm var, elimi atamadım . Ama bugün 2 parça bisey de olsa ütülemem gerekiyor. Karı koca temiz kullanırız evimizi onun için sorun olmuyor. Misafir gelirse ev batar haliyle. Bu ara misafir de kabul etmiyorum , zaten yeni taşındım henüz yerleşmem bitmedi düşün.

vallahi ben evi saldım iş yapmaya korkuyoum bebeğe zarar verirmiyim diye
eşim makinaları boşaltıyor beraber asıyor ve yerleştiriyoruz
evi o süpürüyor ben şu pır dönen moplar ile siliyorum
toz alıyorum ayda bir kadın alıyorum zaten çalıştığım için bu kadar

canım yaa sen cam silme yaa kolunu çok kaldırma ağır kaldırma dikkat et

maşallah iyi olmanıza sevindim maşallah

ben o konuda şanslıyım kayınvalide oğluma bakmak için bize geliyor haftada 2 gün. sağolsun evin temizliğini yapıyor (büyük temizlik için temizlikçi geliyor) yemeğimizi ve ütümüzü de yapıyor. temizlik ve ütü yapmaktan zevk alıyor deşarj oluyormuş . bu durumda benim işime yarıyor

Suan kalkmam gerek. Mutfak beter. Yemek yapmam grrek. Beynim agriyoooorrrrrrrrrr... ve grip hali tum kemikler. Mide bulantisi gecmiyorr. 2gundur bulanti yoktu. Seviniyordum
Hiç birşey yapma, yat . Zaten kötü hissederken yapılmıyor. Başını yastıktan kaldırdığına değmez . Çok şükür ben bugün iyiyim . Kişisel bakımlarımı yapıyorum

Şu anki durumumu anlatmaya bile halim yok inanın. Nasıl bir halsizlik bu.. Hiç böyle hayal etmemiştim.. hamile kalmak için çırpınıyordum şimdi yerimden kalkamıyorum
Masa başı iş yapıyorum ama yine de yoruyor. Fazla otursam uykum geliyor ayağa kalktığımda da çişim
Ramazan ayına denk gelmesi de ekstra oldu, eşim oruçlu ama benim yemek yapmayı bırakın düşünecek halim yok. Sahura da kendi kalkıyor çünkü ben iftardan sonra yarı baygın uyuyakalıyorum koltukta..
Bir an önce geçse bu zamanlar da kendimize gelsek. Evimi mutfağımı kocamı neşeli halimi özledim valla...

Canim bende ilacini kullaniyorum hamilelik boyunca kullanacakmiyiz bunu
Genelde ilk 3 ay veriliyo sonrasinda doktorun risk gormezse biraktirir herhalde. Danismakta fayda var. Ben 1 haftadir kullaniyorum haftaya randevuda sorucam ins biraktirir. Bir de bunu alirken hamileligin yolunda gidip gitmedigini.anlamak da mumkun olmuyor. Onceki gebeligimde 12.haftaya kdr kullandim meger bebegimin 11.haftada kalbi durmus. Ne lekelenmem oldu ne bsy. O yuzden hic sevmiyorum bu ilaci...

Bnm kv de yapar ama laf soyler. Ptesi günü bizdeydi. Annem boyun fitigindan ameliyat oldu. Oraya gittim. Ogluma bakti. Hicbir yeri elleyemedim. Oglanla ilgilendum dedi. 1aydir gozum kendimi gormuyor. Mutfsk dilap icleri dagilms. Duzen bilmiyomuşum bi suru sey dedi. Oy nssil kslkicam ben.

hepsi geçici süreçler ama çiş için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. gün geçtikçe wc ziyaretimiz daha sık olacak

Hiç birşey yapma, yat . Zaten kötü hissederken yapılmıyor. Başını yastıktan kaldırdığına değmez . Çok şükür ben bugün iyiyim . Kişisel bakımlarımı yapıyorum

Midem bulanmasa ah ah. Boyle kendime üzülüyorum metanetligim nssil bu hale geldim. Az kendine gel diyorum yok. Oturdum kaldim

çok şükür o laf söylemeleri eksik aramaları geçtik. 7 yıl oldu dile kolay :) alıştık birbirimize. ben eşimden daha uzun saatler çalışıyorum eşim daha çok evde vakit geçirdiği için işlerin çoğunu da o yapıyordu. kv aslında oğluşuna kıyamıyor.
sebep ne olursa olsun ben sonuca odaklanıyorum. ev temiz, kıyafetler ütülü, yemek var daha ne isterim. istediğini konuşabilir. işten kalan zamanımda onlarla uğraşmaktansa oğlumla ilgileniyorum oyun oynuyoruz

maşallah maşallah tü tü kyvdene bravoooo

Ben çalışmıyorum evlenince işi bıraktım şuan hamile olduğumu da kimseye demedik misafir kabul etmeme sebebim yok Zaten gelenler de benim ailem

Çok sanslisin canim ya. Masallah masallah. Sonuc mukemmelmis. Ayda yilda bir gelir benim kv. Simdide yazlikta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…