2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bizde erkek olursa selim koyacagiz allahin izniyle esimin vefat eden dayisinin ismi tamam dedim bende zaten koyalim yasi benzemesin.. kiz olursada mihrimah dedim ben bakalim hayirlisi
Selim ismi guzel ben begenirim canim Mihrimah da cok hos saglicakla gelsinler insallah bakalim

gönlüne göre olsun inşallah canım. ben seni çok iyi anlıyorum benimde oğlumda eşimin annesi ve babası o kadargüzel işledilerki eşimi eşim bana babasının ismini ön isim yapmak istediğini söyledi tek oğlandı ve eşimi kıramadım koyduk Oğlumun adı Yaşar Alper ama yaşar ismini hiç istedim halada istemiyorum

Bunda isim konusunu eşim bana bıraktı kız veya erkek fark etmez
Kızım olursa Ayşe Dilay düşünüyorum fikrim değişmezse
Erkek olursa da İhsan Eren fikrim değişmezse

canım devamı gelmezse korkma olabilir bu haftalarda dr bilgi vermişsin

Yaa bende düşündüm bebiş isimleri kız olursa istisnasız Güneş olacak adı eşim ne kadar olmaz dese de tartışmaya açık değil :) erkek olursa miraç düşünüyorum yanına bi isim daha olabilir :)

sagolun kızlar içim rahatladı çok korktum zaten bu geceden suana kadar kasıklarımda batma var sürekli. Gece de midem bulandı uyuyamadım kötü kötü rüyalar gördüm gece boyu
Ayyy bende bu gece hep kabus gördüm hazimsizlik varmı sende

Allah razi olsun kp ismi Turan bakalim hayirlisi
Hayirlisi canim
Selim ismi guzel ben begenirim canim Mihrimah da cok hos saglicakla gelsinler insallah bakalim
Amin canim insallah
ertaş. önemli olan ismin güzel olup olmaması değil. ismi konulana benzer diye takıntım var bu konuda kendime engel olamıyorum. kayınpederimi çok severdim ama çocuğum kendine özgü olsun istiyorum
rabbim gonlune gore versin insallah canim

Gonlunu ferah tut canim insallah bisey olmaz bende kafayi yiyicem 6+6 olmusuz bugun sali kontrolum var alkimdan cikmiyo ne mide bulantisi ne bisey korkutuyo beni bakalim hakkimizda hayirlisi artik takdir Allahin
Öyle deme. Ben de nazar değdirdim kendime öyle pek bi bulantım filan yok diye. 8.haftaya girer girmez başladı fena bulanmaya bulantı olmasın daha iyi canım

sağlıkla gelsinler isimleriyle güzel bir ömür yaşasınlar

Güneş de çook güzel.
burada yazılan tüm isimler 1. derece akrabalarımda yada yakın arkadaşlarımda var. güneş kuzenimin eşi miraç da kuzenim. selim annemin dedesi. turan eşimin amcası.... liste uzayıp gidiyor. aşiret gibi olunca isimde sorun

Bugün resmen mide
duyumamış isim arayışım yoktu benim sadece bi ömür taşıyacağı işim olsun her yaşına eşlik edebilecek kendi ismimi pek sevmem rahmetli babaannemin adını koymuşlar ama güncel bi isim değil 100 sene öncesi ismi:) mesela Ömer ismini de çok severim erkekte çok karizmatik duruyor yA da Ali de olabilir :)

merhabalar bende yeni katılıyorum aranıza. 7. haftamdayım ön sayfaya ismimi yazdırmam için ne yapmam gerekiyo
Merhabalar hoşgeldin hayırlı olsun bebişin, kubra5505 ya bilgilerini ver eklesin seni de son adet tarihin yaşın yaşadığın şehir kaçıncı bebiş oldupu

merhabalar bende yeni katılıyorum aranıza. 7. haftamdayım ön sayfaya ismimi yazdırmam için ne yapmam gerekiyo
aramıza hoşgeldin canım
kubra5505 canım onu etiketle
doğum tarıhını
son sat tarihi
yaşını ilk bebekmi ikincimi onları yaz canım

Kızlaar 6+6 da çok şükür kalp atisini duyduk Allah tan ac karnina gitmisim bir sürü tahlil verdim. Birazı kendi gittigim hastanede birazı saglik ocaginda. Tesekkur ederim dualariniz için Allah hepimize sagliklica kucagimiza almamizi nasip etsin miniklerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…