2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
günlerimiz aynı senle bende 5+0 da kese gördüm kalp atışı için gitmedim henüz 2 hafta sonra gel demişti 7+0 da gidicm salı günü

O zaman ben doktora gidim gelecek hafta kalp atışına ritmine falan baksınlar çok teşekkür ediyorum :*
git canım ben suan 6+1 de gittim yolk sac gorduk doktorum 2 hafta sonra gel dedi tahlillerini yapalım ilaçlarını değiştirelim bakalım dedi ama buyuk ıhtımal 10 gün sonunda gitmiş olucam ilacım bıtıyor folık asıt ve progestan ikiside 3 5 gün de içmeden gecirmek istemiyorum o yuzden gıdıcem pazartesı salı falan , sağlık ocagı aradı yaptı bile testlerimin bi kısmını suan 6+6 yım ben sen kacsın

@prenses leia endişelenme canım ben de 5+6 da gittim senden 1 gün önce yani. Kalp atışı duyulmadı ama gördük doktor kese büyümüş dedi. Bebeği zaren gördük 3.5 milimetreymiş. 1 hafta sonra gidersen duyarsın eğer kilon varsa biraz daha geç gitmeni öneririm

Aynıyız seninle :) doğum tarihleri bile aynı. Ben de gitcem ana bu hafta çalışma arkadasım izne çıkacak bana izin verirler mi bilmiyorum bakalım :/

Merhaba :) günlerimiz çok yakın ve durumlarımız aynı ben de kalp atışı henüz duymadım 13 haziranda gideceğim.. Bişey soracaktım progestanı kanaman vs olduğu için mi doktor verdi yoksa önlem olarak mı içiyorsun?

benim ilk basta 2 3 gun lekelenmem oldu oylelıkle basladım bırakabilirdim fakat kesenın etratıfda rahımde bir kanama gordu ondan ıcmeye devam et dedı , bu tarz seyler olmadığı surece doktorda vermıyor zaten

Aynıyız seninle :) doğum tarihleri bile aynı. Ben de gitcem ana bu hafta çalışma arkadasım izne çıkacak bana izin verirler mi bilmiyorum bakalım :/
gebe olarak haklarınızı kullanın canım ben ısyerınde soyledım coğu ksıye ama patronum bılıyor mu bilmiyorum acıkcası :) doktordan gebe olduğuma dair bi rapor alacağım işyerine vermek için.Ayrıca ramazan zaten eger ozel sektor masa bası calısıyorsan cok problem olmaz

Hayırlı olsun gözün aydın karından mı baktılar.Karından bakınca illaki idrara sıkışık olmak lazım dimi.

benim ilk basta 2 3 gun lekelenmem oldu oylelıkle basladım bırakabilirdim fakat kesenın etratıfda rahımde bir kanama gordu ondan ıcmeye devam et dedı , bu tarz seyler olmadığı surece doktorda vermıyor zaten

Teşekkür ederim, ben de dün lekelenme farkettim bugün takip ettim ve öğleden sonra yine çok az farkettim sanki. Doktor kanama olursa içebilirsin demişti bugün eczaneden alıp başlasam diyorum. Tekrar doktora gitmeye fırsatım olmadı bugün

Doktorun dediyse önerdıyse alıp içebilirsin bence , zaten içinde doğal progestan hormonu yazıyor prospektüsünde

Ayette kast edilen isim hakkı babaya aittir diye demiyor. Ayette soydan bahsediliyor ve soy dinen babadan geçer soyadıdır isim hakkından bahsetmez ayet.

Ayette kast edilen isim hakkı babaya aittir diye demiyor. Ayette soydan bahsediliyor ve soy dinen babadan geçer soyadıdır isim hakkından bahsetmez ayet.
Yani dediğiniz gibi de olabilir tabiki ben sadece internette cıkan bır yazıyı alıntıladım. En doğrusu ve güzeli tabıkıde ortaklaşa sevgiyle karar vermek bence.

Kizlar sizden uzak inanılmaz bas agrisi var. Ve yaninda gecmeyen bulanti..
Allahim yardim et..
Ev evlikten çıktı. Mutfak beter. Yapamiyorum.
Canim cok sıkkın ya.
Oglanda normal bi insandm.
Allahim isyan degil yalniz cok yoruldum. 1ay da. Daha 8 ay var. Allahim saglik versin.

Selam kızlar bende maalesef grip oldum...
Sinüsler tıkandı baş ağrısı var burun desen zaten şelale

Kızlar ya temizlik işlerinizi nasıl yapıyorsunuz biraz ben tembelim herhalde surekli yatayım modundayım ama malum ramazan ayı iftar davetleri falan hafta sonu misafirlerim olacak ev temizleyeyim diye giriştim biraz 2 cam sildim biraz ütü yaptım hemen yoruldum ya :)

Ustten yapiyorim ben ne yapayim. Kv gecen geldi laf etti neydem. Kendime tahammulm yok. Oyy oyyy

Suan kalkmam gerek. Mutfak beter. Yemek yapmam grrek. Beynim agriyoooorrrrrrrrrr... ve grip hali tum kemikler. Mide bulantisi gecmiyorr. 2gundur bulanti yoktu. Seviniyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…