2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım ben ilk oğlumda 5 ayı doldurup 6. Aydan 3 gün aldığında göreve başladım ondan 4.5 aylık iken tattirma ile başlamıştım Ömer Utku da evde olacağım o yüzden 5. Ayda tattirma ile başlamayı düşünüyorum

Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Ve de cok teşekkür ederim dr a sorduğun için. Rota virüsü maalesef ölümlere de sebep oluyor her bebek 1 haftada atlatamıyor ve çok ağır bir hastalık. Bu nedenle canım sıkkın.. inşallah hiç bir bebek bu virüse yakalanmaz.. Bu alerji olayı cok sıkıntı yıldım artık

Canım sevindim bebeğinde çıkmamasına . Deri testi doğru sonuç veriyor mu ki ama vermiyor demişti bizim dr, bir yaştan önce yapmıyorlar, kaç aylık oldu senin bebiş?
Büyüğü de en kısa zamanda atlatır inşallah topluma okula karışmadan.
Benim bir tanidigimin alerjisi var kızında cokk yüksek , zor oluyor . Çikolatanın tadını bilmiyor yavrucak . Zamanla geçiyormuş alerji en azından umut var .sizinde çabucak bitsin
Rota için bizde yaptirmycaz Dr yaptirmayn dedi

@kartenesii8892 canım sen bakma onlara ek gıdaya gecerse emmeyi bırakır o aylar çok erken hem de sinirim sistemi kaldırmaz üstüne üstlük alerjik sorunlar yaratır. Benim doktorum gelişimimemgöre 5-6 ay demişti

Bize de doktorumuz 1 yaşından önce yapılan alerjş testleri yanılıtıcı sonuçlar verir demişti.

Hay Allah ya size alerji denmemismydi.
Çok geçmiş olsun
Çocuk doktoru ne kadar önemli. Hastalıklar birbirine giriyor ,biz nasıl yapicaz böyle her biri birşey diyor.
Bebisin şifa bulur inşallah çok ilerlemeden geçer bronsiti

tesekkürler canım Allah korusun kötü düşünme ben bilseydim alerjisi var ve bunun sürecini uzatacak asla yaptırmazdım sen bilirsin tabi Allaha emanetler yavrularımız.

Çalışan annelere soru sormak istiyorum. Ben özel bir kurumda çalışıyorum. Şirket maaşımı mağdur olmayayım diye aylık yatırmaya devam etti (ek kazançlar olmadan, doğrudan brüt üzerinden) Şimdi sgk’nın yaptığı ödemeyi şirkete ödemem gerekiyor. Ancak yaptıkları maaş ödemesi ile sgk’nın yatırdığı arasında fark var. Sgk yaklaşık 2500 tl daha fazla yatırdı. Şimdi ben bu tutarın hepsini şirkete ödeyeceğim galiba ama aradaki fark ne olacak? Böyle durumda olan var mı? Şirketten daha önce böyle bir ödenek almış biri yok ki sorabileceğim :-/

dr yaptı canım ben de yapmaz sanıyordum ama 2 dr vardı 2si de yapıyordu kan testinden daha güvenilir deri testi sanırım direkt vücuda veriyor alerjen oldugu düşünülem şeyi,bebeğim tam 3 aylık oldu demin nette de 2. aydan sonra yapılabilir diye okudum.benim oglum da bilmez çikolatanın tadını sürekli vegan ürünler araştırıyorum bi yere giderken bile onu düşünüyorum ikramlardan canı çekerse diye mutlaka yanımda ona uygun şeyler taşıyoruö zor gerçekten şu mübarek gecede dilerim evlatlarınız alerjisi uzamasın inşallah tez zamanda geçsin zor gerçekten

Ne kadarda iyilesti, ne kadar surdu sunnet
4 gun bardak kesip koyduk, 4 gunden sonra bardagi attik. Banyo da yapti. Çocugun huzursuz olup cisini yaparken aglamasi bir gün surdu sadece sora bi sıkıntı yoktu. Sunnetle birlikte dil bagi da kesildi bizde 10 dk surmemistir iceei girip cikmasi.

Bize de doktorumuz 1 yaşından önce yapılan alerjş testleri yanılıtıcı sonuçlar verir demişti.
canım büyük oğlum 7. ayda kanda belli oldu 8. yada 9. ayda da deride de çıktı tabi şu an daha küçükler belli de olmaz

Evet canım kreş olayı zor ama daha bilinçli daha olgun oluyor çocuklar. Rabbim dermansız dert vermesin tez vakitte atlatsın inşallah. Bilgi için de çok teşekkürler. Arkadaşım dr gerek yok dediği için yaptırmamıştı kızı 1 yaşında 1 haftadır hastanede yatıyorlar dediğin gibi. Çok istiyordum yapılsın ama neapalım alerjinin uzaması da kötü..

olgun geecekten bi kez okula gçtürdüm ben defter yazarken öğrenciler bişey ikraö etmiş alerjim var yemem dedi ama şu reklamlar gösterişli abır cubur paketleri çocukları kandırıyor yoksa alışık yavrum alerjiyle yaşamaya

yani dolu dolu 4aylık olup 5. ayına girince mı tatırcaksın kuzum. bızım 24nısanda 4ay bitecek 5.aya gircez

emzirme akademisi var Facebook’ta takip etmenizi tavsiye ederim. uzmanlar oldukça yardım ediyor. malesef biberon ve emzik meme reddini tetikleyen şeyler.

Biberon bırakılsın deniyor ama ben hem süt hem mama veriyorum kaşıkla her öğün veremem ki uykuya dalacakken uykusu açılır. 2,3 gündür benim kızım da memeyi zorla aldı ama bugün şükür aldı

Canım sorun hakkında bilgim yok. Sana nezaman ödeme yaptı devlet. parça parça mı tek seferde mi. Benim e devlette bekleyen bir ödemem yok neden acaba bnd bunu merak ediyorum. 37. Haftada raporu aldım 38 de Doğum yaptım

Bi de uyandıramama problemi var bi de adam akıllı emmiyo. Benim bebek biraz da iştahsız sanırım bu ara emesi yok. Hiç acıktığı için aglamıyo.sadece karni agrınca.yoksa umru değil emmek emmemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…