Bi de uyandıramama problemi var bi de adam akıllı emmiyo. Benim bebek biraz da iştahsız sanırım bu ara emesi yok. Hiç acıktığı için aglamıyo.sadece karni agrınca.yoksa umru değil emmek emmemekNette bayagi bayagi kotu seyler yaziyorlar canim. Benim arkadasim bana 2-3 ayda gecti benim cocugum megerse beyazmis sakin uzme kendini demisti de ben basite aliyorsun diye kizmistimbizim de 10 ile basladi bir hafta sonra 8 dediler bir daha taa 1.5 aylikken baktilar ben hep doktora bi daha baksak kac olmus diye sıkistirip duruyordum. Adam dususue gecti gerek yok deldirip durma çocuğu demosti. Sarilik en son bas tarafinda kaliyor canim. Doktorlar onu anliyor gercekten. Belirli seviyeleri var en fazla 5-6 ysa yuzunde ve gozunde oluyor ordan anlasiliyor gibi. Dedigim gibi benim çocuk 3 aylik. Daha bir iki haftadir her goren beyazlamis bu diyor anca gorduk tam rengini sanirim. Iki saatte bir mutlaka emzir, hatta ben gunduz istedigi her an verirdim ki cis olsun cisle atiliyor diye. Havalar isiniyor bak ben soguk diye yikayamamistim. Iki gunde bir, her gun yika mutlaka. Yikamak da ise yariyormus. Gunese cikart, ben pencerenin onune koyardim havalar soguktu iki isinir gibi olurdu hava balkona kosardim yuzu gunes gorsun diye.
Pamuk Panda nasil da insanin aklindan gidiyormus o gunler. Dedigin gibi yazdikca o gunlere o telaslarimiza o moral bozukluklarina gittim ya. Uyandiramiyorum diye aglamalarim sabah bu sari diip hemen gelip buraya yazip seninle konusmalarimiz. nasil dolduysam beynime kazidiysam o gunleri yazdikca yazasim geliyor bir de susayim artik
Canımben burnunu yanaklarını ayakları sıkıyordum uyanmıyordu. Yüzünü ıslak pamukla siliyordum uyanmıyordu zorla ağzına memeyi sokuyordum emmiyordu. En son altını açınca uyandığını farkettim. Her emzirmede altını açtım. Memede uyudugunda saçları ile gıdısı ile oynadım uyanıp emmeye devam ediyordu. Sarılık yüzünden hep uyku halindeBi de uyandıramama problemi var bi de adam akıllı emmiyo. Benim bebek biraz da iştahsız sanırım bu ara emesi yok. Hiç acıktığı için aglamıyo.sadece karni agrınca.yoksa umru değil emmek emmemek
tesekkürler canım bakayımemzirme akademisi var Facebook’ta takip etmenizi tavsiye ederim. uzmanlar oldukça yardım ediyor. malesef biberon ve emzik meme reddini tetikleyen şeyler.
emzirme akademisi var Facebook’ta takip etmenizi tavsiye ederim. uzmanlar oldukça yardım ediyor. malesef biberon ve emzik meme reddini tetikleyen şeyler.
Masaallah cnm4 gun bardak kesip koyduk, 4 gunden sonra bardagi attik. Banyo da yapti. Çocugun huzursuz olup cisini yaparken aglamasi bir gün surdu sadece sora bi sıkıntı yoktu. Sunnetle birlikte dil bagi da kesildi bizde 10 dk surmemistir iceei girip cikmasi.
Bana 2.kez ödeme yapıldı. Bir doğum öncesi ödemesi şubatta, bir de doğum sonrası bugün yattı. Sanırım çalıştığın kurumla alakalı. Raporları ben doğum öncesi ve sonrası olarak kurumuma ilettim sgkya ilettiler ödemem gerçekleşti. Ama işte aradaki fark ne olacak merak ediyorum bakalım..Canım sorun hakkında bilgim yok. Sana nezaman ödeme yaptı devlet. parça parça mı tek seferde mi. Benim e devlette bekleyen bir ödemem yok neden acaba bnd bunu merak ediyorum. 37. Haftada raporu aldım 38 de Doğum yaptım
T Tugba2025 ben de ayni pamukpanda nin anlattigi gibiydim canim. Sarilik uyku yapiyor, aman uyusun tok demek ki dedikce daha da uyuyorCanımben burnunu yanaklarını ayakları sıkıyordum uyanmıyordu. Yüzünü ıslak pamukla siliyordum uyanmıyordu zorla ağzına memeyi sokuyordum emmiyordu. En son altını açınca uyandığını farkettim. Her emzirmede altını açtım. Memede uyudugunda saçları ile gıdısı ile oynadım uyanıp emmeye devam ediyordu. Sarılık yüzünden hep uyku halinde
Emzirme akademisine giremedim ben beni almadılar neden bilmiyorum. İlgilenmiyorlar mı acaba sayfa ile
Su devletin dogum yardimini alaniniz var mi kizlar. 23 ocakta basvuru yaptik. Hala odeme asamasinda yaziyor :)
Yanlis anlamadiysam misafirin gelecek diye annende geliyor gelmisken kalirim diyorKızlar beni yanlış anlamayın lütfen ama bişey soracam.
Anneniz size geleceği zaman, sizde ne kadar kalacağını söyler mi?
Annem ve kardeşim gil geçen cuma bana geldi. Yeğenim çok huysuzluk çıkardı, bebeğim rahatsız oldu. Evimi sıcak buldular sürekli kapı pencere açtılar. Bebeğim alışmış 23 dereceyle, rahatsız oldu......
Tertemiz evimi öyle bir kullandılar ki ailecek çok rahatsız olduk. 3 gündür yoklar. Ben de kaç gecedir kızımı uyutup iş yapıyorum. Eşim kızdı, yapma şirketi ara diye.... Yarın geri gelecek misafirlerim onun için temizlik şirketini aramak istemedim. Ama bugün dayanamadım, yarın öğlen yardımcı bayan gelecek. Misafirlerim de gelecek. Kardeşim ailesiyle kalmayacak, gidecekmiş. Annem kalacak.
Ne kadar kalacağını demedi. Sıkılana dek kalırım, kalabildiğim kadar kalırım diyor....
Bu durum eşimin hoşuna gitmiyor. Eşim siyasetin içinde olan bir iş adamıdır. Bu seçimde çok yoruldu, bizden uzak kaldı. 2 gündür eve erken geliyor, kızımız eskisi gibi durmuyor onda. Kız, unutmuş adeta babayı. Düşünün artık yoğunluğunu. Biz de eşimle henüz hiç yakınlaşmadık o manada. Annem evdeyken de olabileceğini sanmıyorum açıkçası.
Paylaşmak fikir almak istedim....
Merhaba canım. Çok sevindim küçük oğlunda alerji cıkmamasına. Büyük oğluna da Rabbim tez zamanda şifalar versin inşallah. Gerçekten çok zor.bugün kğçük oğlumu götürdük alerji uzmanına deri testi yapıldı şükür alerjisi yokmuş dr kilosu iyiyse kusmaya cok takılma dedi,büyük oğlumu da gösterdik malesef hala cok ileri düzeyde ona cok canım sıkıldı5 yaşına kadar geçmezse süreç daha da uzayabilir dedi pek umutlu degil gibiydi bundan da. @defne1453 @ecemine sidelya @Archpa Ayrıca rota virüsü aşısını sordum alerjisi olan bebişler için malesef alerji varsa süreçini uzatabiliyor dedi haberiniz olsun ,büyük oğlana bilmeden yaptık alerjisi olanlar bence yapmasınlar aşısı olmasa bile 1 hafta hastanede kalıp atlatıyor artık çocuklar bunu ama alerji malesef hayatlarını etkiliyor bu yıl kreşe gitsin istiyordum sırf bu alerji yüzden istemiyorum millet yiyecek yavrum bakacak neyse Rabbim beterinden korusun.
Su devletin dogum yardimini alaniniz var mi kizlar. 23 ocakta basvuru yaptik. Hala odeme asamasinda yaziyor :)
Yok annem ile kardeşim gil gelecek. Kardeşim gil kaldı zaten geçen hafta, hep birlikte 5 gün kaldılar. Başka şehire geçtiler. Yarın geri geliyorlar. Kardeşim gil kalmayıp evlerine geçeceklermiş. Annem kalabildiği kadar Sıkılana kadar bizde kalacakmışYanlis anlamadiysam misafirin gelecek diye annende geliyor gelmisken kalirim diyor
Annen sıkılana kadar kalirim diyorsa valla bilmiyorum da sıkılır belki kapi pencere acma,ses olmasin vs. Dersin illaki
gecmiş olsun canım çpk sevindim inşsllah bişey cıkmaz bi daha evet makat çatlagında da dışkıda kan oluyor ishal ve kabız olmasın bunlar tetikler catlagı.acil şifalar size deMerhaba canım. Çok sevindim küçük oğlunda alerji cıkmamasına. Büyük oğluna da Rabbim tez zamanda şifalar versin inşallah. Gerçekten çok zor.
Bugün bizde alerji doktoruna gittik deri testi yaptılar hatta ben de şaşırdım 2 aylık bebeğe yapılıyor mu dedim yapılır dedi. Birçok şeye bakıldı deride birşey çıkmadı şükür. Ama doktor kesin sonuç vermeyebilir 2 hafta daha yapıp diyeti aç dedi kan görürsen o zaman görüşelim dedi. Mukustan ziyade kanı önemsiyoruz dedi. Aynı zamanda o da makattaki çatlaktan kaynaklanabileceğini başlanan tedaviyi devam ettirmemi söyledi. Bizde de durumlar böyle.
Önce formu doldurmak gerekiyor doldur gruba tekrar tıkla bilgileri doldur ilk ben de öyle zannettim eksik yapmışım
Kızlar beni yanlış anlamayın lütfen ama bişey soracam.
Anneniz size geleceği zaman, sizde ne kadar kalacağını söyler mi?
Annem ve kardeşim gil geçen cuma bana geldi. Yeğenim çok huysuzluk çıkardı, bebeğim rahatsız oldu. Evimi sıcak buldular sürekli kapı pencere açtılar. Bebeğim alışmış 23 dereceyle, rahatsız oldu......
Tertemiz evimi öyle bir kullandılar ki ailecek çok rahatsız olduk. 3 gündür yoklar. Ben de kaç gecedir kızımı uyutup iş yapıyorum. Eşim kızdı, yapma şirketi ara diye.... Yarın geri gelecek misafirlerim onun için temizlik şirketini aramak istemedim. Ama bugün dayanamadım, yarın öğlen yardımcı bayan gelecek. Misafirlerim de gelecek. Kardeşim ailesiyle kalmayacak, gidecekmiş. Annem kalacak.
Ne kadar kalacağını demedi. Sıkılana dek kalırım, kalabildiğim kadar kalırım diyor....
Bu durum eşimin hoşuna gitmiyor. Eşim siyasetin içinde olan bir iş adamıdır. Bu seçimde çok yoruldu, bizden uzak kaldı. 2 gündür eve erken geliyor, kızımız eskisi gibi durmuyor onda. Kız, unutmuş adeta babayı. Düşünün artık yoğunluğunu. Biz de eşimle henüz hiç yakınlaşmadık o manada. Annem evdeyken de olabileceğini sanmıyorum açıkçası.
Paylaşmak fikir almak istedim....
Bizimde kakayla sorunumuz var 2 haftadır. Oğlum 4-5 günde bir kaka yapar oldu 4 gündür bezinde çiş dışında bişey yok. 4. Gün sonunda da öyle bir yapıyor ki önü sırtı her yeri sapsarı. Böyle bişey yaşayan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?