2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bi de uyandıramama problemi var bi de adam akıllı emmiyo. Benim bebek biraz da iştahsız sanırım bu ara emesi yok. Hiç acıktığı için aglamıyo.sadece karni agrınca.yoksa umru değil emmek emmemek

Bi de uyandıramama problemi var bi de adam akıllı emmiyo. Benim bebek biraz da iştahsız sanırım bu ara emesi yok. Hiç acıktığı için aglamıyo.sadece karni agrınca.yoksa umru değil emmek emmemek
Canımben burnunu yanaklarını ayakları sıkıyordum uyanmıyordu. Yüzünü ıslak pamukla siliyordum uyanmıyordu zorla ağzına memeyi sokuyordum emmiyordu. En son altını açınca uyandığını farkettim. Her emzirmede altını açtım. Memede uyudugunda saçları ile gıdısı ile oynadım uyanıp emmeye devam ediyordu. Sarılık yüzünden hep uyku halinde

emzirme akademisi var Facebook’ta takip etmenizi tavsiye ederim. uzmanlar oldukça yardım ediyor. malesef biberon ve emzik meme reddini tetikleyen şeyler.

Emzirme akademisine giremedim ben beni almadılar neden bilmiyorum. İlgilenmiyorlar mı acaba sayfa ile

Bana 2.kez ödeme yapıldı. Bir doğum öncesi ödemesi şubatta, bir de doğum sonrası bugün yattı. Sanırım çalıştığın kurumla alakalı. Raporları ben doğum öncesi ve sonrası olarak kurumuma ilettim sgkya ilettiler ödemem gerçekleşti. Ama işte aradaki fark ne olacak merak ediyorum bakalım..

T Tugba2025 ben de ayni pamukpanda nin anlattigi gibiydim canim. Sarilik uyku yapiyor, aman uyusun tok demek ki dedikce daha da uyuyor benim doktorum ayaginin altini su cukur kismini bastirip uyandiriordu. Ben bi iki denemistim olmustu. Ama en etkilisi altini acmak.

Su devletin dogum yardimini alaniniz var mi kizlar. 23 ocakta basvuru yaptik. Hala odeme asamasinda yaziyor :)

Kızlar beni yanlış anlamayın lütfen ama bişey soracam.
Anneniz size geleceği zaman, sizde ne kadar kalacağını söyler mi?
Annem ve kardeşim gil geçen cuma bana geldi. Yeğenim çok huysuzluk çıkardı, bebeğim rahatsız oldu. Evimi sıcak buldular sürekli kapı pencere açtılar. Bebeğim alışmış 23 dereceyle, rahatsız oldu......
Tertemiz evimi öyle bir kullandılar ki ailecek çok rahatsız olduk. 3 gündür yoklar. Ben de kaç gecedir kızımı uyutup iş yapıyorum. Eşim kızdı, yapma şirketi ara diye.... Yarın geri gelecek misafirlerim onun için temizlik şirketini aramak istemedim. Ama bugün dayanamadım, yarın öğlen yardımcı bayan gelecek. Misafirlerim de gelecek. Kardeşim ailesiyle kalmayacak, gidecekmiş. Annem kalacak.
Ne kadar kalacağını demedi. Sıkılana dek kalırım, kalabildiğim kadar kalırım diyor....
Bu durum eşimin hoşuna gitmiyor. Eşim siyasetin içinde olan bir iş adamıdır. Bu seçimde çok yoruldu, bizden uzak kaldı. 2 gündür eve erken geliyor, kızımız eskisi gibi durmuyor onda. Kız, unutmuş adeta babayı. Düşünün artık yoğunluğunu. Biz de eşimle henüz hiç yakınlaşmadık o manada. Annem evdeyken de olabileceğini sanmıyorum açıkçası.
Paylaşmak fikir almak istedim....

Su devletin dogum yardimini alaniniz var mi kizlar. 23 ocakta basvuru yaptik. Hala odeme asamasinda yaziyor :)

Senin gidip almanı bekliyorlar demek o :) bende de öyle yazıyordu, gittim ptt'ye baktırdım verdiler

Yanlis anlamadiysam misafirin gelecek diye annende geliyor gelmisken kalirim diyor
Annen sıkılana kadar kalirim diyorsa valla bilmiyorum da sıkılır belki kapi pencere acma,ses olmasin vs. Dersin illaki

Merhaba canım. Çok sevindim küçük oğlunda alerji cıkmamasına. Büyük oğluna da Rabbim tez zamanda şifalar versin inşallah. Gerçekten çok zor.
Bugün bizde alerji doktoruna gittik deri testi yaptılar hatta ben de şaşırdım 2 aylık bebeğe yapılıyor mu dedim yapılır dedi. Birçok şeye bakıldı deride birşey çıkmadı şükür. Ama doktor kesin sonuç vermeyebilir 2 hafta daha yapıp diyeti aç dedi kan görürsen o zaman görüşelim dedi. Mukustan ziyade kanı önemsiyoruz dedi. Aynı zamanda o da makattaki çatlaktan kaynaklanabileceğini başlanan tedaviyi devam ettirmemi söyledi. Bizde de durumlar böyle.

Yanlis anlamadiysam misafirin gelecek diye annende geliyor gelmisken kalirim diyor
Annen sıkılana kadar kalirim diyorsa valla bilmiyorum da sıkılır belki kapi pencere acma,ses olmasin vs. Dersin illaki
Yok annem ile kardeşim gil gelecek. Kardeşim gil kaldı zaten geçen hafta, hep birlikte 5 gün kaldılar. Başka şehire geçtiler. Yarın geri geliyorlar. Kardeşim gil kalmayıp evlerine geçeceklermiş. Annem kalabildiği kadar Sıkılana kadar bizde kalacakmış

gecmiş olsun canım çpk sevindim inşsllah bişey cıkmaz bi daha evet makat çatlagında da dışkıda kan oluyor ishal ve kabız olmasın bunlar tetikler catlagı.acil şifalar size de

Bizimde kakayla sorunumuz var 2 haftadır. Oğlum 4-5 günde bir kaka yapar oldu 4 gündür bezinde çiş dışında bişey yok. 4. Gün sonunda da öyle bir yapıyor ki önü sırtı her yeri sapsarı. Böyle bişey yaşayan var mı ?

Valla canım ben bi 180 tl bi de aile ve sos. Pol. Verdiği 300 tl yi aldım. Maaş olan kısmı hakkında bilgim yok yarın muhasebeyi arayım bi

Önce formu doldurmak gerekiyor doldur gruba tekrar tıkla bilgileri doldur ilk ben de öyle zannettim eksik yapmışım

Ay bide öyle deneyim canım teşekkür ediyorum

Valla canım ben annemi çok severim çok da iyi bir kadındır. Aynı şehirde yaşıyoruz. Doğum yaptıktan sonra 5. Gün anne artık yeter git babamla ilgilen bende kendi düzenimi kurayım dedim gitti. Kırılmadı üzülmedi. Eşim işten geliyordu yorgun rahat edemiyordu. Annem bizde diye istediğimiz gibi rahat olamıyorduk. Ki annem anlayışlı bir insandır eşimle benimle arkadaş gibidir. Ama ben düzenimi severim bozulmasına tahammül edemem (bana kızabilirsiniz ) öncelik kendi evim kocam ve çocuğumdur. Annem gündüzleri uğrar yada arayıp sorar yardımlık bişey var mı diye o kadar. Ben sizin yerinizde olsam eşinizin yorgun olduğunu seçim dolayısıyla daha sonra kalmaya gelmesini yada sizin gideceğinizi söyleyin. Ha bide biz yalnız kaldık ama cinsellik anlamında bişey yaşamak o da ayrı bir konu tabi

Anne sütü içiyorsa 10 güne kadar mama kullanıyorsa 3 gündü sanırım yapmaması normal kabul ediliyor. 4 günlük yaptığı için çok olması normal. Ben günde bir çay kaşığı zeytin yağı veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…