2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Beni anladığın için öncelikle teşekkür ederim canım. Benim de eşim rahatına çok düşkündür. Eve gelince rahat etmek ister. Annem buradayken özellikle geç geleceğini biliyorum. Bizim annelerimizle aramız çok iyi değildir, mesafe vardır daima....
Bir de annem bendeyken ben daha çok yoruluyorum, bunu farkettim. (ev işi,yemek.... Anlamında.
Eşim de bir çözüm bulmuş, şehir dışından misafirlerimiz gelecek diyecekmişiz.yalan konuşmak, hiç bana göre değil. Kendimi kötü hissediyorum..... Yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal misali....

Hiç boşuna vicdan yapma canım kötü birsey yapmıyorsun. Aynen eşinin dediği mantıklı bu kötü bir amaç için yalan değil. Eşim yorgun diyorsun çocuğunu özledi diyorsun annende sonra gelsin bişey olmaz. Öncelik kocan çocuğun. Adam seçimden çıktı yorgun diyorsun evine gelip keyif yapmasın mı karısına çocuğuna ilgi ve zaman göstermesin mi. Annem daha sonra gelsin yada sen gidersin sıkma tatlı canını. Eşin gerçekten yanlız kalmak istemiş belli, bide bende bizimkiler gelince daha çok yoruluyorum

Ay resmen zeka kitligi yasamisim ben aylardir odeme asamasinda iste git al parani di mi sabah sabah koptum kendime
Ya ben buna başvuru bile yapamadım, ikametgahımızın olduğu ilçe aile bakanlığına mı başvuruyoruz başka yerler de oluyor mu

Ay resmen zeka kitligi yasamisim ben aylardir odeme asamasinda iste git al parani di mi sabah sabah koptum kendime
Bende aylardır ödeme aşamasında yazmasını bekliyorum yazmıyor en son dün eşime dedim neden geç kaldı diye ne dese beğenirsin başvurmadım ki.... belgeler arabada bekliyormuş öylee...

Bende aylardır ödeme aşamasında yazmasını bekliyorum yazmıyor en son dün eşime dedim neden geç kaldı diye ne dese beğenirsin başvurmadım ki.... belgeler arabada bekliyormuş öylee...
biz de unuttuk gec basvurduk yatmıs 20martta smdı sız demesenız aklıma gelmedı bugun arıcam duzleştirici almıstım gece nettten.onun parası cıktı bak

Bence yalan söylerseniz ve sonunda ortaya çıkarsa daha kötü olur kırıcı olmadan kelimeleri özenle seçerek doğruyu söylemek lazım :) ya da direkt babanla konuşup annene söylememesini çağırmasını isteyebilirsin o zaman kendisine bişey söylemenize de gerek kalmaz

Bizimki de öyleydi şimdi yapma sıklığı arttı ama yine birden yapıp batırıyor üstünü.. ama normaldir bence

Ya ben buna başvuru bile yapamadım, ikametgahımızın olduğu ilçe aile bakanlığına mı başvuruyoruz başka yerler de oluyor mu

Doğum yardımı için sen ya da eşin Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüklerine, Sosyal Hizmet Merkezlerine başvuru yapabilirsiniz canım

Çok geçmiş olsun inşallah biran önce iyileşir yavru.bende bronsit olacak diye korkuyorum burnunda ki hirilti hiç geçmedi bende kronik bronşit oldugu için sanki oğlumda heran olacakmış gibi korkuyorum

Annen geldiginde yardim etmiyor mu canim nasil daha cok yoruluyosun :/ yani geliyorsa kucuk bebekli oldugun icin seni rahat ettirmesi gerekir, bunu yapmiyosa sadece can sikintisina geliyorsa biraz dusuncesizlik ediyor. Anneler bastacidir bizde anneyiz cok iyi empati yapabiliyoruz bu yuzden ama evli olunca esin rahat edememesi durumunuda annelerin dusunebilmesi lazim. Yalan soylersen bence anlar zaten, bir kac gun kalsin sonra acik acik olmasa da sanki esine laf atar gibi esinin bilerek gec geldigini, rahat edemedigini soylersin. Anneni tanimiyorum tabi ama boyle ustu kapali soylersen yine anlar bence

Sabah ogle aksam damlat zarari yok demisti dahada fazla damlatilabikirmi bilmiyorum ama kuru cekme yara yaparsin damlayap demisti daha bu yenidogdugunda hicbir tikaniklik vs yoktu tek airun agzi acik uyumasiydi

Sabah ogle aksam damlat zarari yok demisti dahada fazla damlatilabikirmi bilmiyorum ama kuru cekme yara yaparsin damlayap demisti daha bu yenidogdugunda hicbir tikaniklik vs yoktu tek airun agzi acik uyumasiydi
canım.eski enerjine neoldu iyi misin neyapıyorsunn

Ben bu mesajini gormemistim :/ ben mi cok rahat bir insanim bilmiyorum ama ben anneme de kizardim kardesimede otel degil burasi kalkin temizlik yapicaz sen surayi sen surayi temizle derdim. benim evime yatili gelip evimi b.k edip gidenlere kapimida bir daha zor acarim. Ki ben misafir cok severim ama öyle oturdugu yerden hizmet bekleyenini, yardim etmeyenini degil. Birde anneyle kardes yani nasil icleri el verdi evini temizlemeden gitmeye.
Canim kendini kotu hissetmeni istemem ama dogumdan sonra annem bende 40 gun kaldi, 2 hafta gitti benim alerjim tuttu tekrar geldi 10 gun kaldi ve inan yemekti ev isiydi oglumu parka goturmesi altini degismesi hepsini annem yapti ve her geldiginde gittiginde buzduguma atacak bisiler getirdi ve yapti. Böyle olmasi gerekiyor yani anne sonucta

Şu yorulma bende de var başkası annesi gelince dinlemiyormuş ben çok yoruluyorum =(

M Mavisu27 gecmiş olsun canım yerleyip üşüdüyse ondan üşütmüş olabilir maflor gazına da iyi geldi mi canım bizim de reflü var dr gavicson ve motıiıoium verdi ama fayda etmedi siz baska bişey kullsnıyor musunuz

Benim babam yok canım. Hani şu yaşayan ölülerden!
Annem kardeşimgille kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…