Beni anladığın için öncelikle teşekkür ederim canım. Benim de eşim rahatına çok düşkündür. Eve gelince rahat etmek ister. Annem buradayken özellikle geç geleceğini biliyorum. Bizim annelerimizle aramız çok iyi değildir, mesafe vardır daima....Valla canım ben annemi çok severim çok da iyi bir kadındır. Aynı şehirde yaşıyoruz. Doğum yaptıktan sonra 5. Gün anne artık yeter git babamla ilgilen bende kendi düzenimi kurayım dedim gitti. Kırılmadı üzülmedi. Eşim işten geliyordu yorgun rahat edemiyordu. Annem bizde diye istediğimiz gibi rahat olamıyorduk. Ki annem anlayışlı bir insandır eşimle benimle arkadaş gibidir. Ama ben düzenimi severim bozulmasına tahammül edemem (bana kızabilirsiniz) öncelik kendi evim kocam ve çocuğumdur. Annem gündüzleri uğrar yada arayıp sorar yardımlık bişey var mı diye o kadar. Ben sizin yerinizde olsam eşinizin yorgun olduğunu seçim dolayısıyla daha sonra kalmaya gelmesini yada sizin gideceğinizi söyleyin. Ha bide biz yalnız kaldık ama cinsellik anlamında bişey yaşamak o da ayrı bir konu tabi
Beni anladığın için öncelikle teşekkür ederim canım. Benim de eşim rahatına çok düşkündür. Eve gelince rahat etmek ister. Annem buradayken özellikle geç geleceğini biliyorum. Bizim annelerimizle aramız çok iyi değildir, mesafe vardır daima....
Bir de annem bendeyken ben daha çok yoruluyorum, bunu farkettim. (ev işi,yemek.... Anlamında.
Eşim de bir çözüm bulmuş, şehir dışından misafirlerimiz gelecek diyecekmişiz.yalan konuşmak, hiç bana göre değil. Kendimi kötü hissediyorum..... Yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal misali....
Senin gidip almanı bekliyorlar demek o :) bende de öyle yazıyordu, gittim ptt'ye baktırdım verdiler
Ay resmen zeka kitligi yasamisim ben aylardirYani çekebilirsin demek canım ilk başta ben de daha yatmamış anladım ama çektim PTTden
Gercektenmii bende bekliip duruyorum benim ziraat hesabima ystiyor cunku genelddAy resmen zeka kitligi yasamisim ben aylardirodeme asamasinda iste git al parani di mi sabah sabah koptum kendime
Ya ben buna başvuru bile yapamadım, ikametgahımızın olduğu ilçe aile bakanlığına mı başvuruyoruz başka yerler de oluyor muAy resmen zeka kitligi yasamisim ben aylardirodeme asamasinda iste git al parani di mi sabah sabah koptum kendime
Bende aylardır ödeme aşamasında yazmasını bekliyorum yazmıyor en son dün eşime dedim neden geç kaldı diye ne dese beğenirsin başvurmadım ki....Ay resmen zeka kitligi yasamisim ben aylardirodeme asamasinda iste git al parani di mi sabah sabah koptum kendime
biz de unuttuk gec basvurduk yatmıs 20martta smdı sız demesenız aklıma gelmedı bugun arıcam duzleştirici almıstım gece nettten.onun parası cıktı bakBende aylardır ödeme aşamasında yazmasını bekliyorum yazmıyor en son dün eşime dedim neden geç kaldı diye ne dese beğenirsin başvurmadım ki....belgeler arabada bekliyormuş öylee...
Bence yalan söylerseniz ve sonunda ortaya çıkarsa daha kötü olur kırıcı olmadan kelimeleri özenle seçerek doğruyu söylemek lazım :) ya da direkt babanla konuşup annene söylememesini çağırmasını isteyebilirsin o zaman kendisine bişey söylemenize de gerek kalmazBeni anladığın için öncelikle teşekkür ederim canım. Benim de eşim rahatına çok düşkündür. Eve gelince rahat etmek ister. Annem buradayken özellikle geç geleceğini biliyorum. Bizim annelerimizle aramız çok iyi değildir, mesafe vardır daima....
Bir de annem bendeyken ben daha çok yoruluyorum, bunu farkettim. (ev işi,yemek.... Anlamında.
Eşim de bir çözüm bulmuş, şehir dışından misafirlerimiz gelecek diyecekmişiz.yalan konuşmak, hiç bana göre değil. Kendimi kötü hissediyorum..... Yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal misali....
Bizimki de öyleydi şimdi yapma sıklığı arttı ama yine birden yapıp batırıyor üstünü.. ama normaldir benceBizimde kakayla sorunumuz var 2 haftadır. Oğlum 4-5 günde bir kaka yapar oldu 4 gündür bezinde çiş dışında bişey yok. 4. Gün sonunda da öyle bir yapıyor ki önü sırtı her yeri sapsarı. Böyle bişey yaşayan var mı ?
Ya ben buna başvuru bile yapamadım, ikametgahımızın olduğu ilçe aile bakanlığına mı başvuruyoruz başka yerler de oluyor mu
Çok geçmiş olsun inşallah biran önce iyileşir yavru.bende bronsit olacak diye korkuyorum burnunda ki hirilti hiç geçmedi bende kronik bronşit oldugu için sanki oğlumda heran olacakmış gibi korkuyorumKızlar merhaba.
Oğlum 4-5 gündür cook hiysuzdu ve geceleri çok sık uyaniyordu. Dün gece de yarım saatte bir nerdeyse.
Meme reddi de birkaç gündür tavan yapmıştı.
Reflusu var ama maflor damla kullandığımızdan beri kusmiyordu . Birkaç gündür kusacak gibi oluyordu.
Bugün doktora gittik.
Bronşit olmuş !!!
Hem de ileri derecede. Şok oldum çünkü burun hiriltisi dışında başka belirti yoktu tabi yukarida saydıklarım dışında. Öksürük ,burun akıntısı vs.
Antibiyotik verdi malesef. Buhar verdi ayrıca reflü için bir şurup daha ekledi.
Hala saşkinim ne ara usuttuk bilemiyorum.
Ama ev çok sıcak usutur diye de yatarken çift battaniyeye sariyorum ondan mı oldu diye düşünüyorum.
Emmemesi de ondan dedi inşaallah cabuk geçer
Beni anladığın için öncelikle teşekkür ederim canım. Benim de eşim rahatına çok düşkündür. Eve gelince rahat etmek ister. Annem buradayken özellikle geç geleceğini biliyorum. Bizim annelerimizle aramız çok iyi değildir, mesafe vardır daima....
Sabah ogle aksam damlat zarari yok demisti dahada fazla damlatilabikirmi bilmiyorum ama kuru cekme yara yaparsin damlayap demisti daha bu yenidogdugunda hicbir tikaniklik vs yoktu tek airun agzi acik uyumasiydiKızlar aspiratör ile günde en fazla kaç kez çekim yapabiliriz. Burun akıntım vardı sinüzite çevirmiş antibiyotik kullanıyorum. Bebeğimin doğdugundan beri burun tıkanıklığı var deniz suyu kullanıyoruz sürekli. Tıkanıklığa hapşurma da eklenince Dr a götürdük henüz başlangıç aşamasında üst solunum yolu enfeksiyonu dedi ve ayrı bir damla daha verdi çektikten sonra damlatıyorum ama çok tıkanıyor hala. Çekmeden rahatlamıyor günde kaç kez çekebilirim bilgisi olan varmı
canım.eski enerjine neoldu iyi misin neyapıyorsunnSabah ogle aksam damlat zarari yok demisti dahada fazla damlatilabikirmi bilmiyorum ama kuru cekme yara yaparsin damlayap demisti daha bu yenidogdugunda hicbir tikaniklik vs yoktu tek airun agzi acik uyumasiydi
Kızlar beni yanlış anlamayın lütfen ama bişey soracam.
Anneniz size geleceği zaman, sizde ne kadar kalacağını söyler mi?
Annem ve kardeşim gil geçen cuma bana geldi. Yeğenim çok huysuzluk çıkardı, bebeğim rahatsız oldu. Evimi sıcak buldular sürekli kapı pencere açtılar. Bebeğim alışmış 23 dereceyle, rahatsız oldu......
Tertemiz evimi öyle bir kullandılar ki ailecek çok rahatsız olduk. 3 gündür yoklar. Ben de kaç gecedir kızımı uyutup iş yapıyorum. Eşim kızdı, yapma şirketi ara diye.... Yarın geri gelecek misafirlerim onun için temizlik şirketini aramak istemedim. Ama bugün dayanamadım, yarın öğlen yardımcı bayan gelecek. Misafirlerim de gelecek. Kardeşim ailesiyle kalmayacak, gidecekmiş. Annem kalacak.
Ne kadar kalacağını demedi. Sıkılana dek kalırım, kalabildiğim kadar kalırım diyor....
Bu durum eşimin hoşuna gitmiyor. Eşim siyasetin içinde olan bir iş adamıdır. Bu seçimde çok yoruldu, bizden uzak kaldı. 2 gündür eve erken geliyor, kızımız eskisi gibi durmuyor onda. Kız, unutmuş adeta babayı. Düşünün artık yoğunluğunu. Biz de eşimle henüz hiç yakınlaşmadık o manada. Annem evdeyken de olabileceğini sanmıyorum açıkçası.
Paylaşmak fikir almak istedim....
Tabiki etiket yaparim cnnHırıltıya ne diyecek bizi bilgilendirir misin canım.
canım.eski enerjine neoldu iyi misin neyapıyorsunn
Şu yorulma bende de var başkası annesi gelince dinlemiyormuş ben çok yoruluyorum =(Hiç boşuna vicdan yapma canım kötü birsey yapmıyorsun. Aynen eşinin dediği mantıklı bu kötü bir amaç için yalan değil. Eşim yorgun diyorsun çocuğunu özledi diyorsun annende sonra gelsin bişey olmaz. Öncelik kocan çocuğun. Adam seçimden çıktı yorgun diyorsun evine gelip keyif yapmasın mı karısına çocuğuna ilgi ve zaman göstermesin mi. Annem daha sonra gelsin yada sen gidersin sıkma tatlı canını. Eşin gerçekten yanlız kalmak istemiş belli, bide bende bizimkiler gelince daha çok yoruluyorum
Benim babam yok canım. Hani şu yaşayan ölülerden!Bence yalan söylerseniz ve sonunda ortaya çıkarsa daha kötü olur kırıcı olmadan kelimeleri özenle seçerek doğruyu söylemek lazım :) ya da direkt babanla konuşup annene söylememesini çağırmasını isteyebilirsin o zaman kendisine bişey söylemenize de gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?