Annen geldiginde yardim etmiyor mu canim nasil daha cok yoruluyosun :/ yani geliyorsa kucuk bebekli oldugun icin seni rahat ettirmesi gerekir, bunu yapmiyosa sadece can sikintisina geliyorsa biraz dusuncesizlik ediyor. Anneler bastacidir bizde anneyiz cok iyi empati yapabiliyoruz bu yuzden ama evli olunca esin rahat edememesi durumunuda annelerin dusunebilmesi lazim. Yalan soylersen bence anlar zaten, bir kac gun kalsin sonra acik acik olmasa da sanki esine laf atar gibi esinin bilerek gec geldigini, rahat edemedigini soylersin. Anneni tanimiyorum tabi ama boyle ustu kapali soylersen yine anlar bence
Pek değil. Ben de birşey yaptırmıyorum ona.eşim de anneme birşey yaptırmamı istemiyor. Kızım da durmuyor annemde....Annen geldiginde yardim etmiyor mu canim nasil daha cok yoruluyosun :/ yani geliyorsa kucuk bebekli oldugun icin seni rahat ettirmesi gerekir, bunu yapmiyosa sadece can sikintisina geliyorsa biraz dusuncesizlik ediyor. Anneler bastacidir bizde anneyiz cok iyi empati yapabiliyoruz bu yuzden ama evli olunca esin rahat edememesi durumunuda annelerin dusunebilmesi lazim. Yalan soylersen bence anlar zaten, bir kac gun kalsin sonra acik acik olmasa da sanki esine laf atar gibi esinin bilerek gec geldigini, rahat edemedigini soylersin. Anneni tanimiyorum tabi ama boyle ustu kapali soylersen yine anlar bence
İkametgahımızın olduğu yere mi yapılıyor mesela annemlerin burada yapamaz mıyım acabaDoğum yardımı için sen ya da eşin Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüklerine, Sosyal Hizmet Merkezlerine başvuru yapabilirsiniz canım
İkametgahımızın olduğu yere mi yapılıyor mesela annemlerin burada yapamaz mıyım acabaDoğum yardımı için sen ya da eşin Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüklerine, Sosyal Hizmet Merkezlerine başvuru yapabilirsiniz canım
Şanslıymışsın.Ben bu mesajini gormemistim :/ ben mi cok rahat bir insanim bilmiyorum ama ben anneme de kizardim kardesimede otel degil burasi kalkin temizlik yapicaz sen surayi sen surayi temizle derdim. benim evime yatili gelip evimi b.k edip gidenlere kapimida bir daha zor acarim. Ki ben misafir cok severim ama öyle oturdugu yerden hizmet bekleyenini, yardim etmeyenini degil. Birde anneyle kardes yani nasil icleri el verdi evini temizlemeden gitmeye.
Canim kendini kotu hissetmeni istemem ama dogumdan sonra annem bende 40 gun kaldi, 2 hafta gitti benim alerjim tuttu tekrar geldi 10 gun kaldi ve inan yemekti ev isiydi oglumu parka goturmesi altini degismesi hepsini annem yapti ve her geldiginde gittiginde buzduguma atacak bisiler getirdi ve yapti. Böyle olmasi gerekiyor yani anne sonucta
Sorduğun için teşekkür ederimA anneveoglusu nasılsınız canım? Paşalar iyi mi? Damla iyi gelmiştir ınşallah. 4.aya bile girdiniz sütün yetmese bile ek gıdaya başlayabilirsin kendini üzme hiç. Az da olsa emzirebildigin kadar devam edersin ilaç niyetine.
Bu gece hürmetine şifa bekleyen tüm bebeklere annelere Rabbim şifa versin. Geceniz mübarek olsun.
Günaydın hanımlar hayırlı cumalar
Hayırlı cumalar olsun canım inşallah.... Zaman çok hızlıydı, bebeğimle daha da hızlandı sanki. Bir tek ben mi böyle hissediyorum. Gün ne zaman bitiyor anlamıyorum. Daha önce bu kadar değildi.Günaydın hanımlar hayırlı cumalar
sana sadece şunu söyleyebilirim oğlum 11 yaşında daha dün gibi onun bebekliği yürümeye çalışması dişlerinin çıkması kreşe başlaması şimdi orta okula gidiyor anne olunca gerçekten zaman çok daha hızlı akıyor şimdi aynısını 2. Oğlumda da yaşıyorum hangi ara 3 aylık oldu inan ben de bilmiyorumHayırlı cumalar olsun canım inşallah.... Zaman çok hızlıydı, bebeğimle daha da hızlandı sanki. Bir tek ben mi böyle hissediyorum. Gün ne zaman bitiyor anlamıyorum. Daha önce bu kadar değildi.
İnsan yaş aldığını evladı olunca mı anlar diye sorardım önceleri? Çünkü karşında önünde bir insan büyüyor, öyle olsa gerek derdim. Galiba öyle.sana sadece şunu söyleyebilirim oğlum 11 yaşında daha dün gibi onun bebekliği yürümeye çalışması dişlerinin çıkması kreşe başlaması şimdi orta okula gidiyor anne olunca gerçekten zaman çok daha hızlı akıyor şimdi aynısını 2. Oğlumda da yaşıyorum hangi ara 3 aylık oldu inan ben de bilmiyorum
Günaydın kızlar, fazla donemiyorum kalabalık annemlerin burası, valla can geliyor hem bana hem kızıma iyi geldi benim kız hiç olmadığı kadar iyi belki atak haftası bitti ondan belki de farklı bir yer değişik geliyor ona şuanda guzel uyuyor guzel uyanıyor ablamlar biberon vermeme kızdılar resmen 3 kişi emziriyoruz bebeği onlar da tutuyorlar güneşi emsin ne kadar emerse memeden alsın diye emmesi bile düzeldi gibi bizden haberler böyle ☺ Hepinizi öpüyorum
Gunaydin arkadaslar
Bizimde bugun rota ve menejit asimiz var,ins ates yapmaz,karma asida atesimiz cikmamisti,sunnet yaptiran var ne dusunuyorsunuz bu donemde sunnet icin
Günaydın Güzel annişler❤ kızım 1saattir oyun halısında ben de kahvaltı yapıyorum şoktayım hala durmasına. nasıl çığlıklar atıyor kahkahaya basladı sabah öperek gıdıkladım ve kahkaha attı kıkırdarlar ya hani. içim gitti sımdıde oyun halısındakı oyuncaklara kur yapıyor. Sanırım daha da kolaylaşıyor günden güne
Arkadaslar daha onceden de yazmıştım buraya.lütfen bana yardımcı olun.ocak ayı yazismalarinizi okuduğumda benimle aynı sıkıntıları sizlerden bazılarının da yaşadığınızı gördüm. Sorunum şu bebeğim 20 Günlükler beri ikiniyor bu sebeple huzursuz.gaz diye düşündük doktor alerji dedi.sütüm az olduğundan sut+aptamil pregomin as içiyor bebeğim. Ama halen ikinmasi geçmedi ve hatta cok gazliyiz artik.bebeğim surekli huzursuz aglak.bugün 38.günümüz. size sorum bu ıkınma sorunu ve gaz ne zaman geçer? Gece ve gündüz 1 saatten fazla uyumuyor bu normal mi?gece uykular ne zaman uzayacak?cevaplarsaniz çok sevinirim.
Kızlar merhaba.
Oğlum 4-5 gündür cook hiysuzdu ve geceleri çok sık uyaniyordu. Dün gece de yarım saatte bir nerdeyse.
Meme reddi de birkaç gündür tavan yapmıştı.
Reflusu var ama maflor damla kullandığımızdan beri kusmiyordu . Birkaç gündür kusacak gibi oluyordu.
Bugün doktora gittik.
Bronşit olmuş !!!
Hem de ileri derecede. Şok oldum çünkü burun hiriltisi dışında başka belirti yoktu tabi yukarida saydıklarım dışında. Öksürük ,burun akıntısı vs.
Antibiyotik verdi malesef. Buhar verdi ayrıca reflü için bir şurup daha ekledi.
Hala saşkinim ne ara usuttuk bilemiyorum.
Ama ev çok sıcak usutur diye de yatarken çift battaniyeye sariyorum ondan mı oldu diye düşünüyorum.
Emmemesi de ondan dedi inşaallah cabuk geçer
bugün kğçük oğlumu götürdük alerji uzmanına deri testi yapıldı şükür alerjisi yokmuş dr kilosu iyiyse kusmaya cok takılma dedi,büyük oğlumu da gösterdik malesef hala cok ileri düzeyde ona cok canım sıkıldı5 yaşına kadar geçmezse süreç daha da uzayabilir dedi pek umutlu degil gibiydi bundan da. @defne1453 @ecemine @s i d e l y a @Archpa Ayrıca rota virüsü aşısını sordum alerjisi olan bebişler için malesef alerji varsa süreçini uzatabiliyor dedi haberiniz olsun ,büyük oğlana bilmeden yaptık alerjisi olanlar bence yapmasınlar aşısı olmasa bile 1 hafta hastanede kalıp atlatıyor artık çocuklar bunu ama alerji malesef hayatlarını etkiliyor bu yıl kreşe gitsin istiyordum sırf bu alerji yüzden istemiyorum millet yiyecek yavrum bakacak neyse Rabbim beterinden korusun.
İkametgahımızın olduğu yere mi yapılıyor mesela annemlerin burada yapamaz mıyım acaba
Canım benim kuzu 28 Aralık iki gün önce yatmış eşim sormuş bugün çekeceğimSu devletin dogum yardimini alaniniz var mi kizlar. 23 ocakta basvuru yaptik. Hala odeme asamasinda yaziyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?