2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
bsebse canım sütünü sağıp kontrol et canım azalmış olabilir S Sss33301 canım bi kaç gün sabret sonra eşim çok yorgun dersin ara ara yada eşine söyle normal hayatınıza devam edin ihtiyacınız olmadığını anlasın

Pek değil. Ben de birşey yaptırmıyorum ona.eşim de anneme birşey yaptırmamı istemiyor. Kızım da durmuyor annemde....

Doğum yardımı için sen ya da eşin Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüklerine, Sosyal Hizmet Merkezlerine başvuru yapabilirsiniz canım
İkametgahımızın olduğu yere mi yapılıyor mesela annemlerin burada yapamaz mıyım acaba

Doğum yardımı için sen ya da eşin Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüklerine, Sosyal Hizmet Merkezlerine başvuru yapabilirsiniz canım
İkametgahımızın olduğu yere mi yapılıyor mesela annemlerin burada yapamaz mıyım acaba

Şanslıymışsın.
Bizde nasıl oldu o 5 gün biliyor musun. Geçiyorum salona kahvaltı yok ortada. Anne kahvaltıyı niye hazırlamamışsın diyorum, bilmem diyor. Evde kaç kişiyiz düşün. Anne hazırla yiyin siz, ben yiyemem kızım uyumalı önce diyorum. Onca kişiye benim mi hazırlamamı bekliyorlar anlamadım. Yengem yabancı uyruklu, titiz bir Bayan değilmiş. Ben ilk defa gördüm. Gerçekten de pasaklıymış. Yere düşeni çocuğu yiyor, anne ses etmiyor. Ev terliğiyle yatağa giriyor, koltuğa oturuyor. Kızının altını değiştiriyor, bez koltuğun üstünde. Arabayı katlamadan eve soktular, dışarda değil Antrede ayakkabı çıkardı ki benim evim ona müsait değil. Duş alıyor, Şampuan kullanmıyor. Bir kokuyorrr anlatamam. Kusarsın yani.... Yemem içmem baya azaldı.... 1 kilo vermişim

Sorduğun için teşekkür ederim

büyük oğlanın yazılı haftası bitti çok şükür bir ay rahatsız

küçük oğlan da daha iyi ara ara memeyi reddediyor artık bilmiyorum Damla kullanmaya başladım onun bir nebze etkisi olmaya başladı sütün biraz daha arttı şimdi emziriyorum İnşallah bu ay kilo alımı daha iyi olur ek gıdalara başlamak konusunda haklısın az kaldı artık ona başlarsak nispeten bu emzirme sürecinde ki sıkıntılarımız da azalır

sen nasılsın çocuklar nasıl abiler kardesi ile kaynastilar mi

Geçmiş kandilin mübarek olsun cuman mübarek olsun arkadaşım

Hayırlı cumalar olsun canım inşallah.... Zaman çok hızlıydı, bebeğimle daha da hızlandı sanki. Bir tek ben mi böyle hissediyorum. Gün ne zaman bitiyor anlamıyorum. Daha önce bu kadar değildi.
sana sadece şunu söyleyebilirim oğlum 11 yaşında daha dün gibi onun bebekliği yürümeye çalışması dişlerinin çıkması kreşe başlaması şimdi orta okula gidiyor anne olunca gerçekten zaman çok daha hızlı akıyor şimdi aynısını 2. Oğlumda da yaşıyorum hangi ara 3 aylık oldu inan ben de bilmiyorum

İnsan yaş aldığını evladı olunca mı anlar diye sorardım önceleri? Çünkü karşında önünde bir insan büyüyor, öyle olsa gerek derdim. Galiba öyle.

oh tadını çıkar annenin yanında olmak gerçekten çok güzel

Benim eşim de gelecek hafta Antalya'da yani bu hafta sonu yola çıkıyor Antalya'da semineri var 1 hafta yok annem geliyor yanımıza annem geldiğinde emin ol çok daha rahat olacağım ben de

Gunaydin arkadaslar
Bizimde bugun rota ve menejit asimiz var,ins ates yapmaz,karma asida atesimiz cikmamisti,sunnet yaptiran var ne dusunuyorsunuz bu donemde sunnet icin

rota virüsü aşısı bizde Ateş yapmadı menenjiti ise 9 ve 12 aylarda vurduracağım o yüzden bilmiyorum sünnete gelirsekte nisanın sonları gibi 15-20 Nisan gibi biz de sünneti yaptıracağız Allah nasip ederse

oy maşallah maşallah sabahları ayrı bir tatlı oluyorlar Güler yüzleriyle ışıldayan gözleriyle valla hepsinin yeri ayrı maşallah çocuklarımıza

daha kırkiniz yeni çıkacak yada çıktı yaşadığınız sıkıntılar çok normal Benim oğlumunda iki buçuk aya kadar ikinma ve gaz sancısı konusunda çok sıkıntıları oldu
gaz sancısı için Damla kullanmak zorunda kaldım çok şükür şimdilerde daha iyiyiz artık kendi başına gaz çıkarabiliyor ama oğlum 3 aylık oldu

uyku düzenine gelince ilk zamanlar çok sıkıntılıydı ara ara hala uyku düzeninde sapmalar oluyor bazen uyumak bilmiyor bazen de daha iyi sanırım bunun için yine 4-5 ay gerekiyor uyku düzeni de tam anlamıyla oturması için

Çok geçmiş olsun canım

Canım küçük oglanda alerji çıkmamasına sevindim
Büyük oglanda da ilaç var onu kullanırsın benim büyük oglanda polen ve toz alerjisi var küçük iken gözleri şişer kapanirdi büyüdükçe bu ataklar azaldı maşallah deyim iki yıldır yok büyüdükçe alerji ataklari azalıyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…