Anladm canım.. bi süre yalnız kalmaya kafa dinlemeye ihtiyacımız var filan desen gelmezler heralde?Benim babam yok canım. Hani şu yaşayan ölülerden!
Annem kardeşimgille kalıyor
İkametgahımızın olduğu yere mi yapılıyor mesela annemlerin burada yapamaz mıyım acaba
Bende de ödeme aşamasında yazıyordu. Ptt ye gittim. Ödendi yazıcak ve nerden hangi tarihte alacağın yazıcak ona göre alıcaksın dedi.Ya kizlar bu dogum parasi benimde odeme aşamasında yaziyor bu haldeykende yatmis mi oluyor :)))
Ben ödendi yazmasini bekliyorum hala
Gecmis olsun benim bir bilgim yok en iyisi dr dan yardim ,oneri istemekKızlar kızım grip oldu sanırım. Ben ağır grip geçirmiştim. Maske takarak emzirdim. Ellerimi hep yıkadım ama bulaştı demekki. Burnu tıkalı. Öksürüyor hapşırıyor. Gece ateşi çıkmadı neyseki. Serum fizyolojikle yumuşatıp aspiratörle çekiyorum burnunu. Nezle mi grip mi bilemedim. Doktora gidicez ciğerlerine inmiş midir diye ama burda başına gelip önerisi olan var mı? Ihlamur içiren okumuştum onun da bebeği 2.5 aylıkmış. Çok üzülüyorum öksürdükçe napabilirim?
Ya kizlar bu dogum parasi benimde odeme aşamasında yaziyor bu haldeykende yatmis mi oluyor :)))
Ben ödendi yazmasini bekliyorum hala
Kaç yaşında olursak olalım anne baba nasıl rahatlatıyorlar dimi bizioh tadını çıkar annenin yanında olmak gerçekten çok güzel
Benim eşim de gelecek hafta Antalya'da yani bu hafta sonu yola çıkıyor Antalya'da semineri var 1 hafta yok annem geliyor yanımıza annem geldiğinde emin ol çok daha rahat olacağım ben de
öncelikle kardeşin ve annenin evine kullanma konusunda gösterdikleri anlayışsızlık ve özensizlik çok şaşırttı Allah için benim annem ve kardeşlerim bana geldiklerinde eve düzenli tutmaya temiz tutmaya çok dikkat ederler annem geldiğinde ne kadar kalacağını söylemez ama annemi tanırım 10 günü geçmez hastalık filan yoksaKızlar beni yanlış anlamayın lütfen ama bişey soracam.
Anneniz size geleceği zaman, sizde ne kadar kalacağını söyler mi?
Annem ve kardeşim gil geçen cuma bana geldi. Yeğenim çok huysuzluk çıkardı, bebeğim rahatsız oldu. Evimi sıcak buldular sürekli kapı pencere açtılar. Bebeğim alışmış 23 dereceyle, rahatsız oldu......
Tertemiz evimi öyle bir kullandılar ki ailecek çok rahatsız olduk. 3 gündür yoklar. Ben de kaç gecedir kızımı uyutup iş yapıyorum. Eşim kızdı, yapma şirketi ara diye.... Yarın geri gelecek misafirlerim onun için temizlik şirketini aramak istemedim. Ama bugün dayanamadım, yarın öğlen yardımcı bayan gelecek. Misafirlerim de gelecek. Kardeşim ailesiyle kalmayacak, gidecekmiş. Annem kalacak.
Ne kadar kalacağını demedi. Sıkılana dek kalırım, kalabildiğim kadar kalırım diyor....
Bu durum eşimin hoşuna gitmiyor. Eşim siyasetin içinde olan bir iş adamıdır. Bu seçimde çok yoruldu, bizden uzak kaldı. 2 gündür eve erken geliyor, kızımız eskisi gibi durmuyor onda. Kız, unutmuş adeta babayı. Düşünün artık yoğunluğunu. Biz de eşimle henüz hiç yakınlaşmadık o manada. Annem evdeyken de olabileceğini sanmıyorum açıkçası.
Paylaşmak fikir almak istedim....
Git postaneden al canım, ben daha sonra başvurdum aldımSu devletin dogum yardimini alaniniz var mi kizlar. 23 ocakta basvuru yaptik. Hala odeme asamasinda yaziyor :)
senin kuzuna da maşallah canım o nasıl bir bakış gülüş öyle çok tatlıııııAllahım nazarlardan korusunn ❤oy maşallah maşallah sabahları ayrı bir tatlı oluyorlar Güler yüzleriyle ışıldayan gözleriyle valla hepsinin yeri ayrı maşallah çocuklarımıza
Benim de kızım su kusuyo dünden beri. Ateşi yok ama burnu akıyo öksürüyo hapşırıyoBen galiba dün oğlumu üşütmüşüm banyo yapıştı. bugun su kusuyo resmen üşütünce yada mideyi üşütünce mi emin olamadım hani acı su gelir ya sanırım öyle boğazının yandığını hissede biliyorum ve kusmayla ardindan öksürüyo 4 kez ard arda üstünü değiştirdim şimdi sardım sarmaladı uyudu
Oğlum ayakları havada uyurdu resmen heran ikiniyodu ağlıyordu kıpkırmızı oluyodu ikinmaktan 2.5 ayda geçti biz tüp gaz gibiyiz şimdi sürekli kendi gaz cikariyo sancıları geçti şükür gaz damlası kullanıyorsan düzenli kullan ben sancısı olunca kullanacağım diye biliyordum düzenli kullanınca ise yaradı uykuda ilerde düzene girer sanırım bizim gece uykumuz guzel de gündüzler 2 saat te bir 45 dk uyuyo öyle uzun uzun uykusu yokArkadaslar daha onceden de yazmıştım buraya.lütfen bana yardımcı olun.ocak ayı yazismalarinizi okuduğumda benimle aynı sıkıntıları sizlerden bazılarının da yaşadığınızı gördüm. Sorunum şu bebeğim 20 Günlükler beri ikiniyor bu sebeple huzursuz.gaz diye düşündük doktor alerji dedi.sütüm az olduğundan sut+aptamil pregomin as içiyor bebeğim. Ama halen ikinmasi geçmedi ve hatta cok gazliyiz artik.bebeğim surekli huzursuz aglak.bugün 38.günümüz. size sorum bu ıkınma sorunu ve gaz ne zaman geçer? Gece ve gündüz 1 saatten fazla uyumuyor bu normal mi?gece uykular ne zaman uzayacak?cevaplarsaniz çok sevinirim.
Gecmis olsun karnini ayaklarini falan sicak tut gecer insallahBen galiba dün oğlumu üşütmüşüm banyo yapıştı. bugun su kusuyo resmen üşütünce yada mideyi üşütünce mi emin olamadım hani acı su gelir ya sanırım öyle boğazının yandığını hissede biliyorum ve kusmayla ardindan öksürüyo 4 kez ard arda üstünü değiştirdim şimdi sardım sarmaladı uyudu
Ben galiba dün oğlumu üşütmüşüm banyo yapıştı. bugun su kusuyo resmen üşütünce yada mideyi üşütünce mi emin olamadım hani acı su gelir ya sanırım öyle boğazının yandığını hissede biliyorum ve kusmayla ardindan öksürüyo 4 kez ard arda üstünü değiştirdim şimdi sardım sarmaladı uyudu
Geçmiş olsun kızlar. Miniklere acil şifalar hemencik iyileşsinlerBenim de kızım su kusuyo dünden beri. Ateşi yok ama burnu akıyo öksürüyo hapşırıyo
Banada hep ödeme aşamasında yazıyordu ama para yatmamisti Şubat 15ten sonra yatar dendi nisan başında yattı @Fobia
Ö
Bende de ödeme aşamasında yazıyordu. Ptt ye gittim. Ödendi yazıcak ve nerden hangi tarihte alacağın yazıcak ona göre alıcaksın dedi.
Tabiki Mart 15 ten sonra bakamadım ama öncesinde kesinlikle yatmamisti 28 Aralık doğumlu bunun oglandaBaya geç yatmış eşim 31 ocakta başvuru yaptı 1 aya yatar demişler 26 şubatta çekmiştim. Ödeme aşamasında yazdığı zaman PTT ye gidip kontrol etmiş miydin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?