2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar kızım grip oldu sanırım. Ben ağır grip geçirmiştim. Maske takarak emzirdim. Ellerimi hep yıkadım ama bulaştı demekki. Burnu tıkalı. Öksürüyor hapşırıyor. Gece ateşi çıkmadı neyseki. Serum fizyolojikle yumuşatıp aspiratörle çekiyorum burnunu. Nezle mi grip mi bilemedim. Doktora gidicez ciğerlerine inmiş midir diye ama burda başına gelip önerisi olan var mı? Ihlamur içiren okumuştum onun da bebeği 2.5 aylıkmış. Çok üzülüyorum öksürdükçe napabilirim?

Ö
Ya kizlar bu dogum parasi benimde odeme aşamasında yaziyor bu haldeykende yatmis mi oluyor :)))
Ben ödendi yazmasini bekliyorum hala
Bende de ödeme aşamasında yazıyordu. Ptt ye gittim. Ödendi yazıcak ve nerden hangi tarihte alacağın yazıcak ona göre alıcaksın dedi.

Gecmis olsun benim bir bilgim yok en iyisi dr dan yardim ,oneri istemek

S Sss33301 yazınca benim de aklıma geldi ilk zamanlar.. ben ailemden bi saat uzakta yaşıyorum. doğum yaptıktan sonraki 2 gece annem kalmıştı bizimle, sonra dedemin yardıma ihtiyacı var diye gitmek zorunda kaldı.. ondan sonra kayınvaldem her gün sabahtan gelip gece yatana kadar bizde kalıp evine dönüyordu. O arada evde ne kadar iş varsa hepsini yapıyordu arada bebeğe bakıyordu ben 2-3 saat yatayım diye. Bizimkiler ziyaretime geldiğinde çay demleyip ikramları o yaptı emzirdiğim kalkamadığım zamanlarda. Annem de misafir gibi otururdu çok kötü hissetmiştim en sonunda dayanamayıp söyledim. Bu kadın ne kdar ev sahibiyse sen de o kdar ev sahibisin yardım et bana kendimi kimsesiz hissediyorum dedim. Çok üzüldü ama haklısın dedi buzluğumu doldurdu bebeğe baktı filan düzeldik. Sonra tam her şey yoluna girecek derken dedem vefat etti, yine bi başıma kaldım.. :) şimdi hala bocalıyorum evim de genelde kirli kalıyor..direkt söyle bence yalanla çözülmez yani

Kaç yaşında olursak olalım anne baba nasıl rahatlatıyorlar dimi bizi keşke hep yanımızda olsalar

öncelikle kardeşin ve annenin evine kullanma konusunda gösterdikleri anlayışsızlık ve özensizlik çok şaşırttı Allah için benim annem ve kardeşlerim bana geldiklerinde eve düzenli tutmaya temiz tutmaya çok dikkat ederler annem geldiğinde ne kadar kalacağını söylemez ama annemi tanırım 10 günü geçmez hastalık filan yoksa

oy maşallah maşallah sabahları ayrı bir tatlı oluyorlar Güler yüzleriyle ışıldayan gözleriyle valla hepsinin yeri ayrı maşallah çocuklarımıza
senin kuzuna da maşallah canım o nasıl bir bakış gülüş öyle çok tatlıııııAllahım nazarlardan korusunn ❤

Ben galiba dün oğlumu üşütmüşüm banyo yapıştı. bugun su kusuyo resmen üşütünce yada mideyi üşütünce mi emin olamadım hani acı su gelir ya sanırım öyle boğazının yandığını hissede biliyorum ve kusmayla ardindan öksürüyo 4 kez ard arda üstünü değiştirdim şimdi sardım sarmaladı uyudu

Benim de kızım su kusuyo dünden beri. Ateşi yok ama burnu akıyo öksürüyo hapşırıyo

Oğlum ayakları havada uyurdu resmen heran ikiniyodu ağlıyordu kıpkırmızı oluyodu ikinmaktan 2.5 ayda geçti biz tüp gaz gibiyiz şimdi sürekli kendi gaz cikariyo sancıları geçti şükür gaz damlası kullanıyorsan düzenli kullan ben sancısı olunca kullanacağım diye biliyordum düzenli kullanınca ise yaradı uykuda ilerde düzene girer sanırım bizim gece uykumuz guzel de gündüzler 2 saat te bir 45 dk uyuyo öyle uzun uzun uykusu yok

Gecmis olsun karnini ayaklarini falan sicak tut gecer insallah

Benim de kızım su kusuyo dünden beri. Ateşi yok ama burnu akıyo öksürüyo hapşırıyo
Geçmiş olsun kızlar. Miniklere acil şifalar hemencik iyileşsinler

Banada hep ödeme aşamasında yazıyordu ama para yatmamisti Şubat 15ten sonra yatar dendi nisan başında yattı @Fobia

Baya geç yatmış eşim 31 ocakta başvuru yaptı 1 aya yatar demişler 26 şubatta çekmiştim. Ödeme aşamasında yazdığı zaman PTT ye gidip kontrol etmiş miydin canım

Baya geç yatmış eşim 31 ocakta başvuru yaptı 1 aya yatar demişler 26 şubatta çekmiştim. Ödeme aşamasında yazdığı zaman PTT ye gidip kontrol etmiş miydin canım
Tabiki Mart 15 ten sonra bakamadım ama öncesinde kesinlikle yatmamisti 28 Aralık doğumlu bunun oglanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…