sagol canım onun iyileşmesine büyümesi de katkı saglamıştır yaş ilerleyince azalıyor alerjiler.bizim ilacı yok malesef diyetten baska yapabilecek bişey de yok sadece yanlışlıkla yerse hastanelerde iğnesi var o kadar o da zaten tepkileri durdurmak amaçlı yapılıyorCanım küçük oglanda alerji çıkmamasına sevindim
Büyük oglanda da ilaç var onu kullanırsın benim büyük oglanda polen ve toz alerjisi var küçük iken gözleri şişer kapanirdi büyüdükçe bu ataklar azaldı maşallah deyim iki yıldır yok büyüdükçe alerji ataklari azalıyor canım
Canim ayni sekilde benimde oldu oksurugu cok keskinke antibiyotik başlayabilir benim cigerlerde catallasma baslamisti oksuruk içinde bitkisel bi surup vermosti 3 gunr gecti cok sukurko mutlaka doktora gitKızlar kızım grip oldu sanırım. Ben ağır grip geçirmiştim. Maske takarak emzirdim. Ellerimi hep yıkadım ama bulaştı demekki. Burnu tıkalı. Öksürüyor hapşırıyor. Gece ateşi çıkmadı neyseki. Serum fizyolojikle yumuşatıp aspiratörle çekiyorum burnunu. Nezle mi grip mi bilemedim. Doktora gidicez ciğerlerine inmiş midir diye ama burda başına gelip önerisi olan var mı? Ihlamur içiren okumuştum onun da bebeği 2.5 aylıkmış. Çok üzülüyorum öksürdükçe napabilirim?
kızlar boynum tutulcak gibi. Geçen yıl tutulma yaşamıştım. Hayatımın en zor günleriydi normal bir tutulma değildi.. Başımı saçımdann tutarak kaldırmıştım eşimi aramıstım drlar basımı cevırmeye calısıyırdu ve ben cıglık atıyordum oturamıyordum bile. 15gunde zor ıyılestım busabah aynı yer basladı hafıf agrı var ceviremıyorum pek soluma. şimdi öyle olursam bebeğime bakamam emzırmeyı bile baskası yaptırtır bana tutup. o derece berbat bişeydi. Beyın cerrahına sordurdum ablama emzırırken sadece dıcloflam ve dolorex ıcebılırmişim. aranızda bu ağrıkesıcılerden kullanan oldumu emzirirken. Nette baktım dolorexte emzırmw kesınndıyor dıcloflamda da yanetkı gorulmesı yokdencek kadar azdır dıyor.çok moralim bozuk bebeğime kv bakmak zorunda kalır o durumda da. bu duruma dusmek ıstemıyorum hıc
kızlar boynum tutulcak gibi. Geçen yıl tutulma yaşamıştım. Hayatımın en zor günleriydi normal bir tutulma değildi.. Başımı saçımdann tutarak kaldırmıştım eşimi aramıstım drlar basımı cevırmeye calısıyırdu ve ben cıglık atıyordum oturamıyordum bile. 15gunde zor ıyılestım busabah aynı yer basladı hafıf agrı var ceviremıyorum pek soluma. şimdi öyle olursam bebeğime bakamam emzırmeyı bile baskası yaptırtır bana tutup. o derece berbat bişeydi. Beyın cerrahına sordurdum ablama emzırırken sadece dıcloflam ve dolorex ıcebılırmişim. aranızda bu ağrıkesıcılerden kullanan oldumu emzirirken. Nette baktım dolorexte emzırmw kesınndıyor dıcloflamda da yanetkı gorulmesı yokdencek kadar azdır dıyor.çok moralim bozuk bebeğime kv bakmak zorunda kalır o durumda da. bu duruma dusmek ıstemıyorum hıc
canım bilgi formunu doldurdun mu? onu doldurmayanı kabul etmiyorlar ciddi bir sayfa onun için.Emzirme akademisine giremedim ben beni almadılar neden bilmiyorum. İlgilenmiyorlar mı acaba sayfa ile
kuzum biberon almıyor hıc bıde memede durmadan uyumaz gece ıster cok. açken de daha cok sınırlenıyor yoksa öyle yapardım. dıcloflam ıccem kötulesrse salıya da randevu almıstım hııssetms gb@Kartanesii8892 acaba dolaba sut mu depolasan onlari verse kv sende ilac kullabirken sagip sagdigini atarsin icirmezsin bebeğine
Su devletin dogum yardimini alaniniz var mi kizlar. 23 ocakta basvuru yaptik. Hala odeme asamasinda yaziyor :)
Ya kizlar bu dogum parasi benimde odeme aşamasında yaziyor bu haldeykende yatmis mi oluyor :)))
Ben ödendi yazmasini bekliyorum hala
Kızlar kızım grip oldu sanırım. Ben ağır grip geçirmiştim. Maske takarak emzirdim. Ellerimi hep yıkadım ama bulaştı demekki. Burnu tıkalı. Öksürüyor hapşırıyor. Gece ateşi çıkmadı neyseki. Serum fizyolojikle yumuşatıp aspiratörle çekiyorum burnunu. Nezle mi grip mi bilemedim. Doktora gidicez ciğerlerine inmiş midir diye ama burda başına gelip önerisi olan var mı? Ihlamur içiren okumuştum onun da bebeği 2.5 aylıkmış. Çok üzülüyorum öksürdükçe napabilirim?
canım bilgi formunu doldurdun mu? onu doldurmayanı kabul etmiyorlar ciddi bir sayfa onun için.
Normal diyorlar ongune kadar yapmamasi ayrica bizimki dokuzgun oldu kaka yapmadi artik fitil yaptik vok az yapti kakasini demekki yok normal tabi kabiz vs yoksa onuda kaka yapinca kivamindan anlarsin yada ikinarak agliyorsaBizimde kakayla sorunumuz var 2 haftadır. Oğlum 4-5 günde bir kaka yapar oldu 4 gündür bezinde çiş dışında bişey yok. 4. Gün sonunda da öyle bir yapıyor ki önü sırtı her yeri sapsarı. Böyle bişey yaşayan var mı ?
Ya cok kotu olmus o tutulma cok kotu bisey cunkukuzum biberon almıyor hıc bıde memede durmadan uyumaz gece ıster cok. açken de daha cok sınırlenıyor yoksa öyle yapardım. dıcloflam ıccem kötulesrse salıya da randevu almıstım hııssetms gb
Kilotlu çorap giydirmeyin dediler. Kalçaları sıktığından kalça çıkığı olabilir bu dönemlerde.Kızlar havalar güzelleşti, Ankara’da bugün dereceler 18’i gösteriyor. Dışarı çıkarken çocuklarınıza neler giydiriyorsunuz? Ben daha öncesinde kalın tulum giydiriyordum ama havalar ısındı terler onunla. Bir de tulumun gidilen yerde çıkarması vs zor oluyor. Bebeğime kadife alt üst giydirip içine külotlu çorap, üstüne de en son çıkarken kadife gibi bir mont (astarsız) giydirsem yeterli midir?
canım dr.um içine külotlu corabı onermıyor tam kış olursa ancak dıyor ve vücudunda elektrıklenme yapar dıyor hakkaten de yapıyor yünlü seyler gıydırdıgımde. biz 1saatonce cıktık patikli alt gıydırdim ıçine ince pamuklu olandan.ustune de takım kıyafeti. üst içine zıbın uzunkolllu.ve montunu.. ben de astronot kullanmıyorum 1aydır monta gectıkk.burda da cokguzel hava hatta şapka takmayıp kalın sac bandı taktım kızıma o derece güzel havaKızlar havalar güzelleşti, Ankara’da bugün dereceler 18’i gösteriyor. Dışarı çıkarken çocuklarınıza neler giydiriyorsunuz? Ben daha öncesinde kalın tulum giydiriyordum ama havalar ısındı terler onunla. Bir de tulumun gidilen yerde çıkarması vs zor oluyor. Bebeğime kadife alt üst giydirip içine külotlu çorap, üstüne de en son çıkarken kadife gibi bir mont (astarsız) giydirsem yeterli midir?
evet oncelerı hafıf olrdu hanı belkı 1,2 olmustr hayatmda ama gecen yıl olan şu boynu alın benden dıyodum. buhalde kızımla cıktık dolastık saglıkocagına gittik geldık kötüleşme yok şuan kızımı da yıkadım uyutuyorum şimdi. Allahım kuvvetını versın bebekler de hasta olmasn ama anneler de hiç olmasın kendımı degıl kızımı düşünüyorum aynı tutulma olursa dıyeYa cok kotu olmus o tutulma cok kotu bisey cunku
evet oncelerı hafıf olrdu hanı belkı 1,2 olmustr hayatmda ama gecen yıl olan şu boynu alın benden dıyodum. buhalde kızımla cıktık dolastık saglıkocagına gittik geldık kötüleşme yok şuan kızımı da yıkadım uyutuyorum şimdi. Allahım kuvvetını versın bebekler de hasta olmasn ama anneler de hiç olmasın kendımı degıl kızımı düşünüyorum aynı tutulma olursa dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?