2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Geçmiş olsun canım. Niye oluyormuş ki bu derece tutulma. Saçlarını falan kurutmuyor musun acaba duştan sonra. Sebebi neymiş ki.

Canim sicak olmaz mi oyle? Ben o derecelerde daha ince giydiriyorum ama gol bize cok yakin cok nem oluyor burada belki ondan cok sicak geliyor

Geçmiş olsun canım. Niye oluyormuş ki bu derece tutulma. Saçlarını falan kurutmuyor musun acaba duştan sonra. Sebebi neymiş ki.
bılmıyorum kı canım aslında bn ozaman acıle gıtmıstım bana rontgen le bakcaklardı gecen yıl subat ayıydı cocuk ıstedıgımden hamılelık suphem vardı cekılmedım ozman sonra ıyılesınce bdha ustunde durmadım salı günü gıdecegım sıra almıstık aksam.. artık baktırayım diye sabah da şansa bak kı agrı ıle uyandım. genelde kuruluyorum kuzum ya kurulamadıgımı hatırlamıyorum anlamadım ben de neden ınşallah fıtık baslangıcı falan degıldır

Kizlar ben iki cocukla cok zorlaniyorum oglum cok kiskanclasti surekli kizima vurmak istiyor zavalli kiz kac kere dayak yedi abisinden aniden saldiriyor bende bu sebeple bir kac kere bagirdim refleksle o zamanda korkuyor daha oda cok kucuk yeni 22 ayini bitirecek. Malesef esim hic ilgilenmiyor cocuklarla surekli calistigi icin yorgun oldugunu soyluyor bende bu yuzden kavga etmek istemiyorum artik cunku hic degismiyor. Hergun disari cikariyorum ama oglum yinede skiliyor stresten sistim valla super kahraman degiliz ki bizde

Bu kangurular belde ağrı vs yapıyor mu canım? Boynundaki rahatsızlığı tetiklemesin aman dikkat. Maşallah Alya 'ya gözlere bayıldım ya
kuzum sağolasınn ben yenıdogan ıcın almadım kanguru. zaten bunu da ablam verdı almama gerekkalmadıkışın pek cıkmam dıye almadım 3.aydan sonra normal kullanılıyor. bunun zaten oturma pozısyonu genıs epey kalca cıkıklıgna sebep olmayan modelden.kraftın yanı cok rahat hıc yorulmadım boynum ıcın korktum acıkcası ama cıkmam da gerekıyodu bebek arabasıyla ugrasmayaym onu kurarken alyayı tutamam dıye kanguruya koydum ben de. eşim de kızdı tabı araba da onda yoksa arabayla cıkacaktım. gercı ozaman da alyayı arkada tek bırakmaya korkuyorum nekadar guvenlik onlemı alsak da ama olsın ınsallah agrımaz kızıma da ıyıgeldı hava. yalnız azcık ruzgar essın nefesı kesılır gb oluyor hıııh yapıyo hemen kapıyorum battanıyeyle o anlarda ustten :)

Canım yaa çok geçmiş olsun rabbim şifa versin kuzuya
Çok geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım. Hemencik iyileşir inşallah
M Mavisu27 geçmiş olsun canım biz de antibiyotik kullanıyoruz idrar enfeksiyonu dan ama hasta olması daha kötü inşallah çabucak geçer
Geçmiş olsun cnm en kısa sürede sağlığına kavuşsun miniğin
Çoook geçmiş olsun bir an önce iyileşsin kuzu inşallah ❤
Cok gecmis olsun
Dr a gitmeniz cok iyi olmus, kisa surede gecer insallah
Çok geçmiş olsun canım
Çok sağolunnn

Evet canım terleyip soğuduğu için oldu büyük ihtimalle.
Biz maflorla birlikte zinco gaz damlası kullanıyorduk fayda etmişti ama hangisinin etkisi oldu bilemiyorum.
Maflora devam dedi yanına da motilloim verdi. Zinco gaz damlasını bıraktık.

Çok geçmiş olsun inşallah biran önce iyileşir yavru.bende bronsit olacak diye korkuyorum burnunda ki hirilti hiç geçmedi bende kronik bronşit oldugu için sanki oğlumda heran olacakmış gibi korkuyorum
Sağolasın.
İnşallah olmaz canım

Yok canım alerjisi olan büyük oglumdu.
Ben bunda da olur diye endiselenip her şeyi ona yorumluyorum malesef .

Size de geçmiş olsun canım.
Ben doktora dedim öksürük yok burun akıntısı yok nasıl bronşit olur hocam saşkinim dedim. Daha olacakti onlar olmadan yakaladık. Ben sizden önce farkederim çünkü bende alet var dedi beni ufaktan bozdu :))

Sağol canım.
Hayır ateş de yoktu.
Rutin kontroller çok önemli demek ki. Biz farketmesek de oluyor bazı şeyler.
Burun hiriltisiyla aklıne hemen kötü şey getirme.
Bizde son birkaç gündür bariz artan huysuzluk emmeme vardı. Belli ediyor yani farklı bir şey olduğunu.

Teşekkür ederim canım.
Bence de terleyip aogumaktam oldu. Çocuklar üşümesin diye çok sıcak yapıyoruz hasta ediyoruz resmen ;/

Cok gecmis olsun canim bende antibiyotik kullandim gerekiyosa yapcak bisey yok kotu mi olsun daha da oksuruk vardi bizde de ondan kullanmistik 3 gunde gitti cok sukur ama 3 gundur burun hiriltisi var genzinden gibi oyle diyince korktum simdi ya
Evet canım çok haklısın.
Çocuk resmen 15 dakika yarım saatte bir uyamiyordu. İlaç kullanmasam vicdanım rahat etmezdi. Keşke hiç gerek kalmasa hasta olmasalar ama..
Bir sey yoktur inşallah.
Hırıltı genelde oluyor bebeklerde. Ekstra belli ediyor kendisi hastalik zaten. Huysuzluk vs

Canim ayni sekilde benimde oldu oksurugu cok keskinke antibiyotik başlayabilir benim cigerlerde catallasma baslamisti oksuruk içinde bitkisel bi surup vermosti 3 gunr gecti cok sukurko mutlaka doktora git
Kendi doktoru izindeymiş. Sağlık ocağına gittik peditus şurup verdi. Ciğerlerini dinledi şimdilik temiz dedi. İnşallah bir an önce iyileşir

Bizimkinde de hırıltı vardı. Gece saat başı uyandı. Peditus yazdı sağlık ocağındaki doktor. Bakalım bir an önce düzelir inşallah

Ay canım ya küçücük çocuğa da vurması kötü ya kafasına falan denk gelir bingildaga dikkat et. Allah yardımcın olsun. Oğlun da çok küçükmüş aklı kesmiyor onunda. Annane falan yakın olsa oğlunu, kız biraz büyüyene kadar birakirdin ne güzel olurdu.

Benim annem geldi kırk gün kaldı yanımda ama ben kalmasını çok istedim. Çünkü annem bütün işimi temizliğimi yemeğimi yaptı. Benim hizmet etmem imkansızdı zaten. Bebek durmuyordu hızlı hızlı yemek yiyordum o derece. Tabii doğru benim eşim de rahat edemedi annem varken. Birde üzerine çok konuşuyorlar ikiside böyle olunca da yanlış anlaşılma çok oluyor. Annem bana bunu dedi şunu dedi falan Bence yardıma ihtiyacınız yoksa, anne gerek yok ben hallediyorum eşim de eve yeni geldi rahat edemiyor kalabalıkta dersin. Alınmaması lazım ben olsam anneme derdim tabii ama sizin annenizin huyunu bilmiyorum.

Annemler uzak oturuyorlar canim. Esimin ailesi yakin oturuyor ama kaynanam oglumla ilgilenmeye gelince 250 yasindsymis gibi ben yasliyim diye soyleyenen bir kadin esimin babasi is cikisinda bazen gelir alir o ilgilenir oynar. Annem geldiginde hep uzun kaliyor yanimda sagolsun ama esimle pek aralari yoktur benim zorumla kalir her seyi de yapar sagolsun ama bir yere kadar iste. Buyuk olsa okula giderdi rahat olurdum kres bakacagim mecbur. Omrumden omur gitti valla ev isi yemek 2 kucuk bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…