Geçmiş olsun canım. Niye oluyormuş ki bu derece tutulma. Saçlarını falan kurutmuyor musun acaba duştan sonra. Sebebi neymiş ki.evet oncelerı hafıf olrdu hanı belkı 1,2 olmustr hayatmda ama gecen yıl olan şu boynu alın benden dıyodum. buhalde kızımla cıktık dolastık saglıkocagına gittik geldık kötüleşme yok şuan kızımı da yıkadım uyutuyorum şimdi. Allahım kuvvetını versın bebekler de hasta olmasn ama anneler de hiç olmasın kendımı degıl kızımı düşünüyorum aynı tutulma olursa dıye
Kızlar havalar güzelleşti, Ankara’da bugün dereceler 18’i gösteriyor. Dışarı çıkarken çocuklarınıza neler giydiriyorsunuz? Ben daha öncesinde kalın tulum giydiriyordum ama havalar ısındı terler onunla. Bir de tulumun gidilen yerde çıkarması vs zor oluyor. Bebeğime kadife alt üst giydirip içine külotlu çorap, üstüne de en son çıkarken kadife gibi bir mont (astarsız) giydirsem yeterli midir?
bılmıyorum kı canım aslında bn ozaman acıle gıtmıstım bana rontgen le bakcaklardı gecen yıl subat ayıydı cocuk ıstedıgımden hamılelık suphem vardı cekılmedım ozman sonra ıyılesınce bdha ustunde durmadım salı günü gıdecegım sıra almıstık aksam.. artık baktırayım diye sabah da şansa bak kı agrı ıle uyandım. genelde kuruluyorum kuzum ya kurulamadıgımı hatırlamıyorum anlamadım ben de neden ınşallah fıtık baslangıcı falan degıldırGeçmiş olsun canım. Niye oluyormuş ki bu derece tutulma. Saçlarını falan kurutmuyor musun acaba duştan sonra. Sebebi neymiş ki.
kuzum sağolasınnBu kangurular belde ağrı vs yapıyor mu canım? Boynundaki rahatsızlığı tetiklemesin aman dikkat. Maşallah Alya 'ya gözlere bayıldım ya
Canım yaa çok geçmiş olsun rabbim şifa versin kuzuya
Çok geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım. Hemencik iyileşir inşallah
Geçmiş olsun cnm en kısa sürede sağlığına kavuşsun miniğin
Çoook geçmiş olsun bir an önce iyileşsin kuzu inşallah ❤
Cok gecmis olsun
Dr a gitmeniz cok iyi olmus, kisa surede gecer insallah
Çok sağolunnnÇok geçmiş olsun canım
Evet canım terleyip soğuduğu için oldu büyük ihtimalle.
Sağolasın.Çok geçmiş olsun inşallah biran önce iyileşir yavru.bende bronsit olacak diye korkuyorum burnunda ki hirilti hiç geçmedi bende kronik bronşit oldugu için sanki oğlumda heran olacakmış gibi korkuyorum
Yok canım alerjisi olan büyük oglumdu.Hay Allah ya size alerji denmemismydi.
Çok geçmiş olsun
Çocuk doktoru ne kadar önemli. Hastalıklar birbirine giriyor ,biz nasıl yapicaz böyle her biri birşey diyor.
Bebisin şifa bulur inşallah çok ilerlemeden geçer bronsiti
Size de geçmiş olsun canım.Kuzum bizimde hirilti vardi doktor grip dedi bende aok hapsurma yok zaten dogdugundan beri hapsuruyorlar onun disinda ekstra hapsurma yok burun akintisi tikaniklik oksuruk vs yok pazartesi baska doktor gidiceZ bakalim
O ne dicek bu arda bitkisel surupverdi korktum arkadasimizin yazdiginada bizdede meme reddi var insallah kotu bir durum yoktur sizeede cok cok gecmis olsun M Mavisu27
Sağol canım.Ya sabret de bu çocuğun sıkıntısı nedir allahım ya nasıl doktor bunlar. Sinir oldum umarım doyuyordur karnı canım ya
Geçmiş olsun canım ateş falan yok muydu yahu nasıl anlayacağız biz bu çocukların hastalıklarını. Şimdi sen söyledin birimde burnunda hırıltı var acaba mı diyorum şimdi off offf
Teşekkür ederim canım.Çok geçmiş olsun. Benimkinde hırıltı var öksürük burun akıntısı yok. Terleyip geri soğuyunca oluyor. Bir ara hava çok ısındı o ara saçları terlemisti ondan oldu galiba benimkinde de hırıltı. Birde hep kucağımda yatıyordu benim sicagimda eklenince terleme oldu o ara.
Evet canım çok haklısın.Cok gecmis olsun canim bende antibiyotik kullandim gerekiyosa yapcak bisey yok kotu mi olsun daha da oksuruk vardi bizde de ondan kullanmistik 3 gunde gitti cok sukur ama 3 gundur burun hiriltisi var genzinden gibi oyle diyince korktum simdi ya
Kendi doktoru izindeymiş. Sağlık ocağına gittik peditus şurup verdi. Ciğerlerini dinledi şimdilik temiz dedi. İnşallah bir an önce iyileşirCanim ayni sekilde benimde oldu oksurugu cok keskinke antibiyotik başlayabilir benim cigerlerde catallasma baslamisti oksuruk içinde bitkisel bi surup vermosti 3 gunr gecti cok sukurko mutlaka doktora git
Bizimkinde de hırıltı vardı. Gece saat başı uyandı. Peditus yazdı sağlık ocağındaki doktor. Bakalım bir an önce düzelir inşallahEvet canım çok haklısın.
Çocuk resmen 15 dakika yarım saatte bir uyamiyordu. İlaç kullanmasam vicdanım rahğat etmezdi. Keşke hiç gerek kalmasa hasta olmasalar ama..
Bir sey yoktur inşallah.
Hırıltı genelde oluyor bebeklerde. Ekstra belli ediyor kendisi hastalik zaten. Huysuzluk vs
Ay canım ya küçücük çocuğa da vurması kötü ya kafasına falan denk gelir bingildaga dikkat et. Allah yardımcın olsun. Oğlun da çok küçükmüş aklı kesmiyor onunda. Annane falan yakın olsa oğlunu, kız biraz büyüyene kadar birakirdin ne güzel olurdu.Kizlar ben iki cocukla cok zorlaniyorumoglum cok kiskanclasti surekli kizima vurmak istiyor zavalli kiz kac kere dayak yedi abisinden aniden saldiriyor bende bu sebeple bir kac kere bagirdim refleksle o zamanda korkuyor daha oda cok kucuk yeni 22 ayini bitirecek. Malesef esim hic ilgilenmiyor cocuklarla surekli calistigi icin yorgun oldugunu soyluyor bende bu yuzden kavga etmek istemiyorum artik cunku hic degismiyor. Hergun disari cikariyorum ama oglum yinede skiliyor stresten sistim valla super kahraman degiliz ki bizde
Benim annem geldi kırk gün kaldı yanımda ama ben kalmasını çok istedim. Çünkü annem bütün işimi temizliğimi yemeğimi yaptı. Benim hizmet etmem imkansızdı zaten. Bebek durmuyordu hızlı hızlı yemek yiyordum o derece. Tabii doğru benim eşim de rahat edemedi annem varken. Birde üzerine çok konuşuyorlar ikiside böyle olunca da yanlış anlaşılma çok oluyor. Annem bana bunu dedi şunu dedi falanKızlar beni yanlış anlamayın lütfen ama bişey soracam.
Anneniz size geleceği zaman, sizde ne kadar kalacağını söyler mi?
Annem ve kardeşim gil geçen cuma bana geldi. Yeğenim çok huysuzluk çıkardı, bebeğim rahatsız oldu. Evimi sıcak buldular sürekli kapı pencere açtılar. Bebeğim alışmış 23 dereceyle, rahatsız oldu......
Tertemiz evimi öyle bir kullandılar ki ailecek çok rahatsız olduk. 3 gündür yoklar. Ben de kaç gecedir kızımı uyutup iş yapıyorum. Eşim kızdı, yapma şirketi ara diye.... Yarın geri gelecek misafirlerim onun için temizlik şirketini aramak istemedim. Ama bugün dayanamadım, yarın öğlen yardımcı bayan gelecek. Misafirlerim de gelecek. Kardeşim ailesiyle kalmayacak, gidecekmiş. Annem kalacak.
Ne kadar kalacağını demedi. Sıkılana dek kalırım, kalabildiğim kadar kalırım diyor....
Bu durum eşimin hoşuna gitmiyor. Eşim siyasetin içinde olan bir iş adamıdır. Bu seçimde çok yoruldu, bizden uzak kaldı. 2 gündür eve erken geliyor, kızımız eskisi gibi durmuyor onda. Kız, unutmuş adeta babayı. Düşünün artık yoğunluğunu. Biz de eşimle henüz hiç yakınlaşmadık o manada. Annem evdeyken de olabileceğini sanmıyorum açıkçası.
Paylaşmak fikir almak istedim....
Ay canım ya küçücük çocuğa da vurması kötü ya kafasına falan denk gelir bingildaga dikkat et. Allah yardımcın olsun. Oğlun da çok küçükmüş aklı kesmiyor onunda. Annane falan yakın olsa oğlunu, kız biraz büyüyene kadar birakirdin ne güzel olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?