Kolay mı tabii ya. Biz birtaneye bakamiyoruz. Zor gerçekten. Evet en azından kreşte arkadaş edinir oyalanir. Çok fazla size konsatre olmaz. Benim eşim annem iyi olsa oda yardım ederdi diyor. Kaynana zannetmiyorum yardım etsin binde bir. İnsana acımıyorlar. Senin örnekte de görüldüğü gibi.Annemler uzak oturuyorlar canim. Esimin ailesi yakin oturuyor ama kaynanam oglumla ilgilenmeye gelince 250 yasindsymis gibi ben yasliyim diye soyleyenen bir kadin esimin babasi is cikisinda bazen gelir alir o ilgilenir oynar. Annem geldiginde hep uzun kaliyor yanimda sagolsun ama esimle pek aralari yoktur benim zorumla kalir her seyi de yapar sagolsun ama bir yere kadar iste. Buyuk olsa okula giderdi rahat olurdumkres bakacagim mecbur. Omrumden omur gitti valla ev isi yemek 2 kucuk bebek
Kolay mı tabii ya. Biz birtaneye bakamiyoruz. Zor gerçekten. Evet en azından kreşte arkadaş edinir oyalanir. Çok fazla size konsatre olmaz. Benim eşim annem iyi olsa oda yardım ederdi diyor. Kaynana zannetmiyorum yardım etsin binde bir. İnsana acımıyorlar. Senin örnekte de görüldüğü gibi.
Annem evinde çok sıkılmış ondan geldi zaten canım. Hiç bir şey yaptırmam ben. Biraz titizim, beğenmiyorum açıkçası. Yemek zaten yaptırmam. Yemekleri güzel değildir. Eşim de benden başkasının yemeklerini yiyemez. Yaptırma sakın der. Ütü yaptıracam anneme dedim de kızdı. Sakın ha yaptırma dedi. Ne yapayımBenim annem geldi kırk gün kaldı yanımda ama ben kalmasını çok istedim. Çünkü annem bütün işimi temizliğimi yemeğimi yaptı. Benim hizmet etmem imkansızdı zaten. Bebek durmuyordu hızlı hızlı yemek yiyordum o derece. Tabii doğru benim eşim de rahat edemedi annem varken. Birde üzerine çok konuşuyorlar ikiside böyle olunca da yanlış anlaşılma çok oluyor. Annem bana bunu dedi şunu dedi falanBence yardıma ihtiyacınız yoksa, anne gerek yok ben hallediyorum eşim de eve yeni geldi rahat edemiyor kalabalıkta dersin. Alınmaması lazım ben olsam anneme derdim tabii ama sizin annenizin huyunu bilmiyorum.
ah canım benım ya 22ay dediğin gb hakkaten küçük. ben de ablamın kızını düşünüyorum dün 2yasını doldurdu. hazırannda ablam 3.yu dogurcak nasıpse vallahı acayıp kıskanır zor yanı gercekten zor. Eşin de neden yardım etmıyor yaa. Ama şöyle bişey var onlar evlenıyorlar hayatlarında bişey degısmıyor. Kadının çok seyı degısıyor çoğu konuda. Çocuk yapıyorlar yıne degısmıyor işe gidip geliyorlar. Ama bızım ıcın coksey degısıyor onlara yıne aynı esım baslarda cokyoruldum dedığinde sen Kızımız yokken de calısıyordun senı etkıleyen bıseu yok ama ben aynı duzende degılım yardım etdememı beklemenı ıstemıyorum dıyordum. Yani bız bıle zorlanıyoruz sız 2 bebısle Allahım.kuvvetversın❤❤Annemler uzak oturuyorlar canim. Esimin ailesi yakin oturuyor ama kaynanam oglumla ilgilenmeye gelince 250 yasindsymis gibi ben yasliyim diye soyleyenen bir kadin esimin babasi is cikisinda bazen gelir alir o ilgilenir oynar. Annem geldiginde hep uzun kaliyor yanimda sagolsun ama esimle pek aralari yoktur benim zorumla kalir her seyi de yapar sagolsun ama bir yere kadar iste. Buyuk olsa okula giderdi rahat olurdumkres bakacagim mecbur. Omrumden omur gitti valla ev isi yemek 2 kucuk bebek
Valla anne oldukran sonra oye oluyomus kuzum sen arada sicak hvlu esine masaj fln yaptir 2 3 gunde bir benceevet oncelerı hafıf olrdu hanı belkı 1,2 olmustr hayatmda ama gecen yıl olan şu boynu alın benden dıyodum. buhalde kızımla cıktık dolastık saglıkocagına gittik geldık kötüleşme yok şuan kızımı da yıkadım uyutuyorum şimdi. Allahım kuvvetını versın bebekler de hasta olmasn ama anneler de hiç olmasın kendımı degıl kızımı düşünüyorum aynı tutulma olursa dıye
Yeterko iyi olsunlar canim bosver antibiyotik aliyo diye bende üzüldm ama cigerlere inerse daha sikinti allah korusin.saglik ocagindaki ebe de geniz leri buyuk gibi ondan olabilr dedi genelde de oluyormus bakalim insallah bisey yokturEvet canım çok haklısın.
Çocuk resmen 15 dakika yarım saatte bir uyamiyordu. İlaç kullanmasam vicdanım rahat etmezdi. Keşke hiç gerek kalmasa hasta olmasalar ama..
Bir sey yoktur inşallah.
Hırıltı genelde oluyor bebeklerde. Ekstra belli ediyor kendisi hastalik zaten. Huysuzluk vs
Ben de ilk saglik ocagina gitmistim , catallasmaya başlamış ben bisey veremem yenidogan sonuçta cocuk doktoruna git dedi bana , ama dinlemiş sikinti yok demis o zaman gecer insallah takip et ama gecmez ve artmaya devam ederse baska bi doktor da olsa gotur.ben antibiyotik verilmesine ragmen doktor 2 gun sonra tekrar geliyosun kontrol et artma olacak mi diye tembihledi beniKendi doktoru izindeymiş. Sağlık ocağına gittik peditus şurup verdi. Ciğerlerini dinledi şimdilik temiz dedi. İnşallah bir an önce iyileşir
ah canım benım ya 22ay dediğin gb hakkaten küçük. ben de ablamın kızını düşünüyorum dün 2yasını doldurdu. hazırannda ablam 3.yu dogurcak nasıpse vallahı acayıp kıskanır zor yanı gercekten zor. Eşin de neden yardım etmıyor yaa. Ama şöyle bişey var onlar evlenıyorlar hayatlarında bişey degısmıyor. Kadının çok seyı degısıyor çoğu konuda. Çocuk yapıyorlar yıne degısmıyor işe gidip geliyorlar. Ama bızım ıcın coksey degısıyor onlara yıne aynı esım baslarda cokyoruldum dedığinde sen Kızımız yokken de calısıyordun senı etkıleyen bıseu yok ama ben aynı duzende degılım yardım etdememı beklemenı ıstemıyorum dıyordum. Yani bız bıle zorlanıyoruz sız 2 bebısle Allahım.kuvvetversın❤❤
Bende bugun disari ciktim kulotlu çorap giydiriyordum ama asi oldugu icin bacaklarini sikar diye giydirmedim bi patikli alt icine de incecik bi iclik gibi tayt giydirdim normal bi ust üstünede hirka sadece kafasina da sapka bizimkinin pek saci yoktaKızlar havalar güzelleşti, Ankara’da bugün dereceler 18’i gösteriyor. Dışarı çıkarken çocuklarınıza neler giydiriyorsunuz? Ben daha öncesinde kalın tulum giydiriyordum ama havalar ısındı terler onunla. Bir de tulumun gidilen yerde çıkarması vs zor oluyor. Bebeğime kadife alt üst giydirip içine külotlu çorap, üstüne de en son çıkarken kadife gibi bir mont (astarsız) giydirsem yeterli midir?
Bugün iyi şükür kuzum ❤ Facebook da grup baya aktif ilk bende doldurmadim kabul etmediler 2. De oldukbsebse canım kızın ne durumda
Çok zor kuzum ya Rabbim yardımcın olsun becer kreş iyi gelir size ❤Annemler uzak oturuyorlar canim. Esimin ailesi yakin oturuyor ama kaynanam oglumla ilgilenmeye gelince 250 yasindsymis gibi ben yasliyim diye soyleyenen bir kadin esimin babasi is cikisinda bazen gelir alir o ilgilenir oynar. Annem geldiginde hep uzun kaliyor yanimda sagolsun ama esimle pek aralari yoktur benim zorumla kalir her seyi de yapar sagolsun ama bir yere kadar iste. Buyuk olsa okula giderdi rahat olurdumkres bakacagim mecbur. Omrumden omur gitti valla ev isi yemek 2 kucuk bebek
peki eşinle aranda sorun falan mı var kuzum cocuk dısında bıraz karamsar gordum senı üzüldüm bunaAynen canim onlar bekar hayatlarini devam ettiriyorlar tek bir farkla tek eslilikle. Hos onu bile beceremeyenler var. Anneleri ogullarini hukumdarlar gibi yetistiriyor, bekarken bizim beyaz atli prensimiz gibi davraniyorlar ama niyetleri beyaz atli prens olmak degil bayagi hukumdar olmak. Cocuklarimi cok seviyorum hayatimda yaptigim en dogru seyler ama evlilik icin aynisini dusunemiyorum kadinlar için çok fazla dezavantaji vartabi cok mutlu evlilerde var ama benim cevremdeki orneklerde hep boyle
Çok zor kuzum ya Rabbim yardımcın olsun becer kreş iyi gelir size ❤
peki eşinle aranda sorun falan mı var kuzum cocuk dısında bıraz karamsar gordum senı üzüldüm bunaüzülme lütfen psıkolojıkman da cok yorgunsun ondan da böyle hıssedıyor olabılırsın. Ben de burdan oğlan annelerıne seslenıyorum. Ki hep kendıme de telkin etmiştim. lütfen ütüyü dahi öğretin yanı kendı ıslerını yapsın. benım eşimi okadar pohpohlamıs ki kv.. ege üni 5yıl okumuş esım. tabı bız 3.5yıldır tanısıyoruz buarada. burdan ütüleyıp yollamıs gomleklerını kargoyla allahım deli sacması. neyse eşim son derece kıbardır ama gelgelelım suyunu bılekız kardesınden ıstermiş hep.kıbar olmasjna ragmen su ver dıyordu evlenmeden once söyledım bana bırıncısı ver al deme sevmıyorum vs. ve dedım ben zaten yapabıldıgımı yaparım ama destek.gormek de ısterım. benden oncekı hayatını uyut yenı bır duzenımız olucak bırbırımıze uyum saglıcaz. şükür ıkıletmedı ama yapmamak gerek gercekten bukadar pohpohlanmamalı anne tarafından erkekler
Oooooo zenginiz
çok haklısın kuzum ama bak kendınnde dıyorsun. geçici birşey Anlayıslı yardımcı ama mesela kızım coksakin maşallah ve benım kocam hiçbir zorluk görmedı kendisi öğretmen 5bucukta mesaiai bitiyor eve gelıyor eve de ogrencı gelıyor haftaıcı hergun ctesı pazar da dahıl oglenlerı gelıyorlar özel ders,için. yanı mesela tum işi 19.30da bıtıyor ve benım kızım cogu zaman uyumuş oluyor. Ne gece aglaması ne nöbet tutması hıcbısey görmedıkı. ev işlerinde haftasonları yardım edıyor hakkını yyemem ama benım ıhtıyacım olan sey bazen bebekten zıyade ev ısı yapmak bıle farklı gelıyor. soranlara Muhamemde sormayın o bebegı anca arada sevebılıyor dıyorum. işte buyuzden 2.yı dusunmek ıstemıyorumılk cocukta zorluk gormedı ya. tabı ıster 2yıl sonrası 2.yı. ve emınım 2.ler aynı olmaz. O da cok bocalar. Acıkcası cocgumuz olduktan sonra da bı zorluk gormedıgı ıcın kestıremyorum ne yapardı krız anlarında. yardım ederdı dıyorumvozman da içimden ama yasamadan bılemıcem sanırım2 cocuktan sonra eskisi gibi olmak cok zorlasti canim yani cocuklardan once diledgimizi yapiyorduk cokca vakit geciriyorduk ama 2 cocuk sonrasi haliyle vakit kisitli birbirimize pek zaman ayiramiyoruz ve ben evde cocuklara baktigim icin sosyal hayattan biraz izole oldum buda esime karsi beni kiskirtiyor cunku o tum gun insanlarin arasindahani derler ya cocuk aileyi aile yapar evet ama istatistiklere gorede bosanmalarin cogu ciftlerin cocuk sahibi oldugu ilk yil gerceklesiyor malesef dunya genelinde boyle bir durum var. O yuzden hep esleri anlayisli yardimci olanlara diyorum sanslisiniz ve kiymetini bilin diye :/ su iki uc yili atlatsak rahatlariz ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?