- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Gelse nolurr kiii paralarimiza s*çan bir ertuş olduktan sonraaa zengoluk bize tersOooooo zenginiz
ben yıne aramayı unttm pttyı acaba yatmısmıdr ya bızde şubat bası basvurmustukOooooo zenginiz
canım büyük oğlunun alerjşsi gecmişti degil mi küçükte var mı belli oldu muYok canım alerjisi olan büyük oglumdu.
Ben bunda da olur diye endiselenip her şeyi ona yorumluyorum malesef .
Biz daha basvuru bile yapamadikben yıne aramayı unttm pttyı acaba yatmısmıdr ya bızde şubat bası basvurmustuk
Kuzum gititk Dr sorun yok dedi. Herşey iyi güzel derken eve geldik kanlı kaka yaptı yine
Sağol canım, çok güzel olmuş bant emeğine sağlıkcanım dr.um içine külotlu corabı onermıyor tam kış olursa ancak dıyor ve vücudunda elektrıklenme yapar dıyor hakkaten de yapıyor yünlü seyler gıydırdıgımde. biz 1saatonce cıktık patikli alt gıydırdim ıçine ince pamuklu olandan.ustune de takım kıyafeti. üst içine zıbın uzunkolllu.ve montunu.. ben de astronot kullanmıyorum 1aydır monta gectıkk.burda da cokguzel hava hatta şapka takmayıp kalın sac bandı taktım kızıma o derece güzel havasaç bandını ben ördümm buarada
Bilemedim ki, zaten sonra daha ince pamuklu şeyler giydirdim avmye gittik zaten orası da sıcaktı :)) Şimdi eve geldik kontrol ettim terlememiş çok şükürCanim sicak olmaz mi oyle? Ben o derecelerde daha ince giydiriyorum ama gol bize cok yakin cok nem oluyor burada belki ondan cok sicak geliyor
sağol teyzesii❤ sen mıydınkız bir sürü bant alan aliexpressten ben de baktım hakkaten cok uygunlardı alacagımSağol canım, çok güzel olmuş bant emeğine sağlık ❤ Minik kuşa da çok yakışmış ❤ Kanguruya cesaret edemiyorum ben henüz ya, siz kullanmaya başlamışsınız bile :)
Ben de ince bir şapka taktım nolur nolmaz :)) Pek alışkın değiliz dışarı çıkmaya o yüzden korkuyorum hemen etkilenir diyeBende bugun disari ciktim kulotlu çorap giydiriyordum ama asi oldugu icin bacaklarini sikar diye giydirmedim bi patikli alt icine de incecik bi iclik gibi tayt giydirdim normal bi ust üstünede hirka sadece kafasina da sapka bizimkinin pek saci yokta
Çok üzüldüm canım ama belli olmaz ki daha da erken geçer inşallah. küçükte yokmuş çok sukurbugün kğçük oğlumu götürdük alerji uzmanına deri testi yapıldı şükür alerjisi yokmuş dr kilosu iyiyse kusmaya cok takılma dedi,büyük oğlumu da gösterdik malesef hala cok ileri düzeyde ona cok canım sıkıldı5 yaşına kadar geçmezse süreç daha da uzayabilir dedi pek umutlu degil gibiydi bundan da. D defne1453 @ecemine sidelya @Archpa Ayrıca rota virüsü aşısını sordum alerjisi olan bebişler için malesef alerji varsa süreçini uzatabiliyor dedi haberiniz olsun ,büyük oğlana bilmeden yaptık alerjisi olanlar bence yapmasınlar aşısı olmasa bile 1 hafta hastanede kalıp atlatıyor artık çocuklar bunu ama alerji malesef hayatlarını etkiliyor bu yıl kreşe gitsin istiyordum sırf bu alerji yüzden istemiyorum millet yiyecek yavrum bakacak neyse Rabbim beterinden korusun.
Aynen canım bendim alan :)) hatta birkaç gün önce de yeni bantlarımız geldi. Gerçekten çok uygunlar dün bebeğime patik tarzı ayakkabılar da sipariş verdim bakalım ne zaman gelecek ❤sağol teyzesii❤ sen mıydınkız bir sürü bant alan aliexpressten ben de baktım hakkaten cok uygunlardı alacagımbasladık başladık dr kalça cıkıklıgına neden olmaz dedı ama bacak arası genıs olucak yanı bebek ıcınde oturur vazıyette olucak. bu kumas olanlar asıl bacakları kalca kemıgının duruşunu degıstırıyormus dumduz sarkan modeller varya. başla korkma canm 2.aylıkdan sonra ıdealmiş
çok haklısın kuzum ama bak kendınnde dıyorsun. geçici birşey Anlayıslı yardımcı ama mesela kızım coksakin maşallah ve benım kocam hiçbir zorluk görmedı kendisi öğretmen 5bucukta mesaiai bitiyor eve gelıyor eve de ogrencı gelıyor haftaıcı hergun ctesı pazar da dahıl oglenlerı gelıyorlar özel ders,için. yanı mesela tum işi 19.30da bıtıyor ve benım kızım cogu zaman uyumuş oluyor. Ne gece aglaması ne nöbet tutması hıcbısey görmedıkı. ev işlerinde haftasonları yardım edıyor hakkını yyemem ama benım ıhtıyacım olan sey bazen bebekten zıyade ev ısı yapmak bıle farklı gelıyor. soranlara Muhamemde sormayın o bebegı anca arada sevebılıyor dıyorum. işte buyuzden 2.yı dusunmek ıstemıyorumılk cocukta zorluk gormedı ya. tabı ıster 2yıl sonrası 2.yı. ve emınım 2.ler aynı olmaz. O da cok bocalar. Acıkcası cocgumuz olduktan sonra da bı zorluk gormedıgı ıcın kestıremyorum ne yapardı krız anlarında. yardım ederdı dıyorumvozman da içimden ama yasamadan bılemıcem sanırım
Bilemedim ki, zaten sonra daha ince pamuklu şeyler giydirdim avmye gittik zaten orası da sıcaktı :)) Şimdi eve geldik kontrol ettim terlememiş çok şükür
Ben cok cikiyorum ama sapka takiyorum profil de var bakBen de ince bir şapka taktım nolur nolmaz :)) Pek alışkın değiliz dışarı çıkmaya o yüzden korkuyorum hemen etkilenir diye
Aslında eşimizi baba olunca tanıyoruz baba olmadan ne kadar yardımsever vicdanlı sabırlı olduğunu bilemiyoruz2 cocuktan sonra eskisi gibi olmak cok zorlasti canim yani cocuklardan once diledgimizi yapiyorduk cokca vakit geciriyorduk ama 2 cocuk sonrasi haliyle vakit kisitli birbirimize pek zaman ayiramiyoruz ve ben evde cocuklara baktigim icin sosyal hayattan biraz izole oldum buda esime karsi beni kiskirtiyor cunku o tum gun insanlarin arasindahani derler ya cocuk aileyi aile yapar evet ama istatistiklere gorede bosanmalarin cogu ciftlerin cocuk sahibi oldugu ilk yil gerceklesiyor malesef dunya genelinde boyle bir durum var. O yuzden hep esleri anlayisli yardimci olanlara diyorum sanslisiniz ve kiymetini bilin diye :/ su iki uc yili atlatsak rahatlariz ins
Canim ilk once psikolojik olarak sutunun azalmayacagini ve bebeğine herdaim yetebilcegini dusun bende 2 hFta ince halami kaybettim cok agladim cok uzuldum herkes uzulme sutun gider fkn dedi ama ölüsu eve girmiş 8vyasindaki kiz kalmis nasol kötü olma aglayip emzirirken bile sutun gitmicek neden gitsinki ben hep ona yeterim diye düşündüm cokca aklimda hep bunu gecirdim o gogsum sut bezeleri doldu durdu normalde sertlesme cok nadr olur , sertliğin de dusunme benim goguslerim gunduz butun gun yumusak ama bebeğim cok guzel kilo aliyo gece anca sertlesirse sertlesir bazen odaKizlar bazi ailevi nedenlerden dolayi can sikintisindan sutum cekildi azaldi gogsum tas gbi olurdu smdi civik bestlak damla aldiracagim rezene iciyorum serbetli seyler yiyecegim baska oneriniz varsa alirim insallah dahada azalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?