2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kizlar bazi ailevi nedenlerden dolayi can sikintisindan sutum cekildi azaldi gogsum tas gbi olurdu smdi civik bestlak damla aldiracagim rezene iciyorum serbetli seyler yiyecegim baska oneriniz varsa alirim insallah dahada azalmaz

D defne1453
canim naptın hastaneye gidecektin bugün.?
Kuzum gititk Dr sorun yok dedi. Herşey iyi güzel derken eve geldik kanlı kaka yaptı yine
Hastahanede niye yapmadi ki Dr da görürdü. Kakası düzelmişti iki haftadır normaldi kani ishali vs yoktu, Dr da demek ki donemselmis alerji yok ama yine de biogiaya devam edin demişti. Şimdi böyle olması kötü oldu birde fazla geldi kan. Haftaya bir goruscez tekrar
Ne güzel sevinmiştim ya sorun bitti diye

Sağol canım, çok güzel olmuş bant emeğine sağlık Minik kuşa da çok yakışmış Kanguruya cesaret edemiyorum ben henüz ya, siz kullanmaya başlamışsınız bile :)

Canim sicak olmaz mi oyle? Ben o derecelerde daha ince giydiriyorum ama gol bize cok yakin cok nem oluyor burada belki ondan cok sicak geliyor
Bilemedim ki, zaten sonra daha ince pamuklu şeyler giydirdim avmye gittik zaten orası da sıcaktı :)) Şimdi eve geldik kontrol ettim terlememiş çok şükür

Sağol canım, çok güzel olmuş bant emeğine sağlık ❤ Minik kuşa da çok yakışmış ❤ Kanguruya cesaret edemiyorum ben henüz ya, siz kullanmaya başlamışsınız bile :)
sağol teyzesii❤ sen mıydınkız bir sürü bant alan aliexpressten ben de baktım hakkaten cok uygunlardı alacagım basladık başladık dr kalça cıkıklıgına neden olmaz dedı ama bacak arası genıs olucak yanı bebek ıcınde oturur vazıyette olucak. bu kumas olanlar asıl bacakları kalca kemıgının duruşunu degıstırıyormus dumduz sarkan modeller varya. başla korkma canm 2.aylıkdan sonra ıdealmiş

Ben de ince bir şapka taktım nolur nolmaz :)) Pek alışkın değiliz dışarı çıkmaya o yüzden korkuyorum hemen etkilenir diye

Çok üzüldüm canım ama belli olmaz ki daha da erken geçer inşallah. küçükte yokmuş çok sukur

Aynen canım bendim alan :)) hatta birkaç gün önce de yeni bantlarımız geldi. Gerçekten çok uygunlar dün bebeğime patik tarzı ayakkabılar da sipariş verdim bakalım ne zaman gelecek ❤

Eklentiler

• DF3E7E5C-83C6-439A-972E-8D142A39A6F4.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 63
  • FD5EA95E-69B0-409E-82DE-6AC42A04A478.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleme:

Kuzum ins hep sana yardimci olur o zaman yuvan sicak olur Bagliliginiz artar. Bence hic rahata alistirma ben alistirdim simdi hic yaptiramiyorum ev isi de olsa yardimci olmasi cok iyi keske banada ev isinde yardimci olsa onada tamamdim. Birde burada zengin degilsen evine yardimci vs alman biraz zor oluyor is gucu pahali oldugu icin siz o yandanda sanslisiniz cogu kadin tr de aylik yardimci aliyor. Ikinci cocuk zor canim ama arada ki yas farki da önemli. Çocuk okula gidiyorsa ve anne yakinsa es/kaynana yardimciysa o kadar zor olmuyor ama yinede iyi dusunmek lazim cocuk cok emek istiyor.

Aslında eşimizi baba olunca tanıyoruz baba olmadan ne kadar yardımsever vicdanlı sabırlı olduğunu bilemiyoruz

Kizlar bazi ailevi nedenlerden dolayi can sikintisindan sutum cekildi azaldi gogsum tas gbi olurdu smdi civik bestlak damla aldiracagim rezene iciyorum serbetli seyler yiyecegim baska oneriniz varsa alirim insallah dahada azalmaz
Canim ilk once psikolojik olarak sutunun azalmayacagini ve bebeğine herdaim yetebilcegini dusun bende 2 hFta ince halami kaybettim cok agladim cok uzuldum herkes uzulme sutun gider fkn dedi ama ölüsu eve girmiş 8vyasindaki kiz kalmis nasol kötü olma aglayip emzirirken bile sutun gitmicek neden gitsinki ben hep ona yeterim diye düşündüm cokca aklimda hep bunu gecirdim o gogsum sut bezeleri doldu durdu normalde sertlesme cok nadr olur , sertliğin de dusunme benim goguslerim gunduz butun gun yumusak ama bebeğim cok guzel kilo aliyo gece anca sertlesirse sertlesir bazen oda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…