2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kizlar bazi ailevi nedenlerden dolayi can sikintisindan sutum cekildi azaldi gogsum tas gbi olurdu smdi civik bestlak damla aldiracagim rezene iciyorum serbetli seyler yiyecegim baska oneriniz varsa alirim insallah dahada azalmaz
Benimde öyle olmuştu sagınca 200 ml gelirdi, sonra 2 gögsümden 15 ml çıkaramamıştım o kadar azalmıştı bi panikle ne kadar anne cayı varsa aldım mamada aldım bebeğime yetemiyorum diye çok üzülmüştüm sonra adet oldum ve adetim kesilince yine eskisi gibi gelmeye devam etti geçen ay dikkat ettim yine aynı oldu ne zaman regl olacaksam sütüm azalıyor bitince artıyor hormonlardan olsa gerek, belki regl olacaksındır hemen panik yapma canım

burasıyla cıddı sosyo ve ekonomık farklar var haklısın burada olsan hersey daha kolay olabılırdı. kv altkatımda benım ama ben bebegıme kendım bakıyorum yemegımı yapıyorum işimi yapıyorum yardıma muhtac oldgum anlarda gezmekelrde oldugu da oldu yanı hergun duzenlı olarak destek goremıyrm bazen koyuyor bana. yanyana olmasam neyse dıyorum ama hep bnm ısım var alyayı alsana dememı beklemesıne anlam veremyrm hakkını yyemem gezmelere gıdeblyrz bırakıp bukasam da bırakacagız mesela. ama ıs konusunda ben de yalnzm kuzum bı eşim yardımcı o da haftasonları ıste

Aynen canım bendim alan :)) hatta birkaç gün önce de yeni bantlarımız geldi. Gerçekten çok uygunlar dün bebeğime patik tarzı ayakkabılar da sipariş verdim bakalım ne zaman gelecek ❤
ah yerim onun bandlarını bennn guzelimizee çok yakışmışşş❤❤

KuZum simdi kolay zamanlari sutunu sagip birakiyorsun buyuduklerinde daha cok uyanik kaliyorlar yemekleri oluyor oyun oynamak istiyorlar. Ins hep yardimci olur sana afrika atasozu var bir cocuk buyutme icin bir koye ihtiyac vardir diye ne kadar dogru bir söz :/

evet canım sımdı kolaylıklar var cıdden benım kızım bıberon da almıyor kız ne emzık ne bıberon ılk 15gün alıyor emıyordu sımdı mesela cıkcaz kzımım uyanmasını beklıyorum 6da uyudu cıkarsam emmeye kalkabılır hemen gerı donmek zorunda kalırım o da dezavantaj ama dedıgın gb buyusun her ihtyacı buyuyecek. Allah sana ve tüm annelere kolaylkk versın kuzumm gecıcek ınsallah bu yorgunluklar da

P Puddingmuf canım kimimizin eşi iyi kimimizin annesi kiminin konu komşusu şükürler olsun halimize yapayalnızlık ne zordur kimbilir ben eşime çok dua ederim benim anamda o babamda o kocamda o.. Bak bende aile eksikliği yaşıyorum hemde 500 metre aramız gelse hergün gelebilir ama gelmiyor açık açıkta anlattım lafta soktum bazen konuşmadım da anlamıyor bir türlü anlamıyor ona olan ihtiyacımı

Masallah ❤❤

Yani kuzum senin annenide hic anlamiyorum aranizda sorunlar falan mi oldu yani anne nasil evladinin yardimina yetismez birde o kadar yakinken agzinla soyluyormussun. Esim cok bencildir sagolsun tek kisilik hayat yasar ama o kadar zoruma gitmiyor sonucta erkek ve yapisi boyle diyorum. ama annem yapsa boyle bin kati zoruma giderdi sonucta insanin annesi coook baska cok onemli. Neyseki kocan konusunda sansliymissin canim o sana yeter zaten bir omur yaninda olacak olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…