- 16 Mayıs 2018
- 152
- 176
- 23
- 37
maşallah maşallah tü tü kyvdene bravoooo
KEndisi yapsaydi ya oyle laf edecegine benim evde basini almis gidiyoBnm kv de yapar ama laf soyler. Ptesi günü bizdeydi. Annem boyun fitigindan ameliyat oldu. Oraya gittim. Ogluma bakti. Hicbir yeri elleyemedim. Oglanla ilgilendum dedi. 1aydir gozum kendimi gormuyor. Mutfsk dilap icleri dagilms. Duzen bilmiyomuşum bi suru sey dedi. Oy nssil kslkicam ben.
K
KEndisi yapsaydi ya oyle laf edecegine benim evde basini almis gidiyo
Amin canim amin gerçekten..çok zor arkadaşım ben yeni geçirdim allah şifa versin
Sagolasin canım.2 3 haftadir iste o haldeyim bende. Kiuamam yaaaaa. Cok zor coookk
Of sana da çok geçmiş olsun canım üzerine bir de bulantı oyySuan kalkmam gerek. Mutfak beter. Yemek yapmam grrek. Beynim agriyoooorrrrrrrrrr... ve grip hali tum kemikler. Mide bulantisi gecmiyorr. 2gundur bulanti yoktu. Seviniyordum
O nasıl kv yaben o konuda şanslıyım kayınvalide oğluma bakmak için bize geliyor haftada 2 gün. sağolsun evin temizliğini yapıyor (büyük temizlik için temizlikçi geliyor) yemeğimizi ve ütümüzü de yapıyor. temizlik ve ütü yapmaktan zevk alıyor deşarj oluyormuş . bu durumda benim işime yarıyor
Evet dikkat etmem gerekiyor aslında ama bi önceki bebeğimde risk vardı ve hep yattım ona rağmen kaybettim bebeğimi yAni olacağı olduktan sonra her turlu olur diye düşünüyorum artık, geçen hafta annemlerde de temizlik yaptım annem ve babam yaşlı benim ben ayda bir oraya gidince ablamla ikimiz temizliyoruz annemlerin evini ee hamile olduğumu da bilmedikleri için bayağı ağır ağır halıları bile kaldırdım hatta boya badana yaptık hiç sakınmadım kendimi ama kendi evime gelince eşime nazlanıyorum premses oluyorumvallahi ben evi saldım iş yapmaya korkuyoum bebeğe zarar verirmiyim diye
eşim makinaları boşaltıyor beraber asıyor ve yerleştiriyoruz
evi o süpürüyor ben şu pır dönen moplar ile siliyorum
toz alıyorum ayda bir kadın alıyorum zaten çalıştığım için bu kadar
canım yaa sen cam silme yaa kolunu çok kaldırma ağır kaldırma dikkat et
Çok iyi ya maşallah maşallah böyle kv var mı ya gerçektenben o konuda şanslıyım kayınvalide oğluma bakmak için bize geliyor haftada 2 gün. sağolsun evin temizliğini yapıyor (büyük temizlik için temizlikçi geliyor) yemeğimizi ve ütümüzü de yapıyor. temizlik ve ütü yapmaktan zevk alıyor deşarj oluyormuş . bu durumda benim işime yarıyor
Ederimm etmem miii hiicBiz seninle ayniyiz canim gozunaydin darisi bana dua et canim saglicakla kucagina almayi nasip etsin
Canim bugun nasilsin
Evet canım karından bakti. Öyle cok da idrara sıkisıktim diyemem ama 2 hafta önce keseyi görmek için özellikle tembih etmisti sıkısık gel diyeHayırlı olsun gözün aydın karından mı baktılar.Karından bakınca illaki idrara sıkışık olmak lazım dimi.
yazdıklarında kendimi gördüm noktasına kadarŞu anki durumumu anlatmaya bile halim yok inanın. Nasıl bir halsizlik bu.. Hiç böyle hayal etmemiştim.. hamile kalmak için çırpınıyordum şimdi yerimden kalkamıyorum
Masa başı iş yapıyorum ama yine de yoruyor. Fazla otursam uykum geliyor ayağa kalktığımda da çişim
Ramazan ayına denk gelmesi de ekstra oldu, eşim oruçlu ama benim yemek yapmayı bırakın düşünecek halim yok. Sahura da kendi kalkıyor çünkü ben iftardan sonra yarı baygın uyuyakalıyorum koltukta..
Bir an önce geçse bu zamanlar da kendimize gelsek. Evimi mutfağımı kocamı neşeli halimi özledim valla...
çok ayıp yaa kaç yıllık gelinisin bilmiyormu senin hamile olduğun normal zamanda öyle bir insanmısınBnm kv de yapar ama laf soyler. Ptesi günü bizdeydi. Annem boyun fitigindan ameliyat oldu. Oraya gittim. Ogluma bakti. Hicbir yeri elleyemedim. Oglanla ilgilendum dedi. 1aydir gozum kendimi gormuyor. Mutfsk dilap icleri dagilms. Duzen bilmiyomuşum bi suru sey dedi. Oy nssil kslkicam ben.
yazdıklarında kendimi gördüm noktasına kadar
nazar etme nolur çalış seninde olur :)Amin canim amin gerçekten..
Sagolasin canım.
Of sana da çok geçmiş olsun canım üzerine bir de bulantı oyy
O nasıl kv yakıskanmış olabilriim maşallah canım allah bozmasın
Bende bu testlerin hepsinde negatif yazıyoHepatit B tek başına değerlendirilmez canım. Doktorun daha iyi değerlendirecektir.
Benim eşimde negatif çıkmıştı Dr. bu virüsle hiç karşılaşmamış ve bağışıklık kazanmamışsın aşısını olman gerekiyor demişti.
Eki Görüntüle 2152392
Aha aynı benim kaynanam benimki hamile olduğumu öğrendiğinden beri hafta ici benimle kaliyo oğlumu okula götürüp getiriyo temizlik yemek hafta sonlarıda oğlumu alıp çiftliğe götürüp beni yormasın die bizimkiler öpüp başına koyulası cinstenben o konuda şanslıyım kayınvalide oğluma bakmak için bize geliyor haftada 2 gün. sağolsun evin temizliğini yapıyor (büyük temizlik için temizlikçi geliyor) yemeğimizi ve ütümüzü de yapıyor. temizlik ve ütü yapmaktan zevk alıyor deşarj oluyormuş . bu durumda benim işime yarıyor
Darısı bekleyen bizlere inşallahEvet canım karından bakti. Öyle cok da idrara sıkisıktim diyemem ama 2 hafta önce keseyi görmek için özellikle tembih etmisti sıkısık gel diye
8+2 deyiz Allah'ın izniyle :)Ohh ohh masallah hoşgeldin eklerler smdi senode kac haftalik bebisin
Bende bu testlerin hepsinde negatif yazıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?