2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
K
KEndisi yapsaydi ya oyle laf edecegine benim evde basini almis gidiyo

çok zor arkadaşım ben yeni geçirdim allah şifa versin
Amin canim amin gerçekten..
2 3 haftadir iste o haldeyim bende. Kiuamam yaaaaa. Cok zor coookk
Sagolasin canım.
Suan kalkmam gerek. Mutfak beter. Yemek yapmam grrek. Beynim agriyoooorrrrrrrrrr... ve grip hali tum kemikler. Mide bulantisi gecmiyorr. 2gundur bulanti yoktu. Seviniyordum
Of sana da çok geçmiş olsun canım üzerine bir de bulantı oyy
O nasıl kv ya kıskanmış olabilriim maşallah canım allah bozmasın

Kizlar simdilik gidiyorum ben.
Bakalim napabilicem. Bugun biterrmiiiii.

Allah yardım etsin hepimizeeeee

Evet dikkat etmem gerekiyor aslında ama bi önceki bebeğimde risk vardı ve hep yattım ona rağmen kaybettim bebeğimi yAni olacağı olduktan sonra her turlu olur diye düşünüyorum artık, geçen hafta annemlerde de temizlik yaptım annem ve babam yaşlı benim ben ayda bir oraya gidince ablamla ikimiz temizliyoruz annemlerin evini ee hamile olduğumu da bilmedikleri için bayağı ağır ağır halıları bile kaldırdım hatta boya badana yaptık hiç sakınmadım kendimi ama kendi evime gelince eşime nazlanıyorum premses oluyorum

Çok iyi ya maşallah maşallah böyle kv var mı ya gerçekten

Biz seninle ayniyiz canim gozunaydin darisi bana dua et canim saglicakla kucagina almayi nasip etsin
Ederimm etmem miii hiic insallah ocak 2019 a girdigimizde doğumu ne zamn diyor doktorun,bi hareketlilik var mi , asagi indi mi diye konusmalar yapacagizz

Hayırlı olsun gözün aydın karından mı baktılar.Karından bakınca illaki idrara sıkışık olmak lazım dimi.
Evet canım karından bakti. Öyle cok da idrara sıkisıktim diyemem ama 2 hafta önce keseyi görmek için özellikle tembih etmisti sıkısık gel diye

yazdıklarında kendimi gördüm noktasına kadar

çok ayıp yaa kaç yıllık gelinisin bilmiyormu senin hamile olduğun normal zamanda öyle bir insanmısın
kaldıki öyle olsan bile bunu bu sekilde söylemek çok ayıp çokkkk

Aha aynı benim kaynanam benimki hamile olduğumu öğrendiğinden beri hafta ici benimle kaliyo oğlumu okula götürüp getiriyo temizlik yemek hafta sonlarıda oğlumu alıp çiftliğe götürüp beni yormasın die bizimkiler öpüp başına koyulası cinsten

Kızlar bugun tam 6 haftalık olduk mide bulantılarım başladı bebeğin kalp atısını nr zaman duydunuz karından acaba cmrtesi randevum var 6+2 olucak duyulurmu sizce yoksa vajinal mi bakılması gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…