Benim ihtiyacım olmadığını düşünüyormuş aaa gerçekten öyle mi diyor anlatırken sonra yine aynı geçen cumartesi yataktan çıkamadım çok hastaydım dedim gel geldi yahu 10 gündür bugün yıkılacağım yarın yıkılacağım diye yaşıyorum nerdesin dedim ben öyle düşünmedim der 10 günde geliyor ama başkasına hergün gidiyor gezmeyi sever kaynanam gelir arada o da hizmet bekliyor içtiği bardağı koymuyor aileden sınıfta kaldık biz kocaman sıfır.. Bende seninki gibi kocaları görünce sinirim zıplıyor nerde görsem laf sokuyorum bu çocuğu tek başımıza yapmadık ki ben anaysam o baba azcık diş gösterYani kuzum senin annenide hic anlamiyorum aranizda sorunlar falan mi oldu yani anne nasil evladinin yardimina yetismez birde o kadar yakinken agzinla soyluyormussun. Esim cok bencildir sagolsun tek kisilik hayat yasar ama o kadar zoruma gitmiyor sonucta erkek ve yapisi boyle diyorum. ama annem yapsa boyle bin kati zoruma giderdi sonucta insanin annesi coook baska cok onemli. Neyseki kocan konusunda sansliymissin canim o sana yeter zaten bir omur yaninda olacak olan
evet canım sımdı kolaylıklar var cıdden benım kızım bıberon da almıyor kız ne emzık ne bıberon ılk 15gün alıyor emıyordu sımdı mesela cıkcaz kzımım uyanmasını beklıyorum 6da uyudu cıkarsam emmeye kalkabılır hemen gerı donmek zorunda kalırım o da dezavantaj ama dedıgın gb buyusun her ihtyacı buyuyecek. Allah sana ve tüm annelere kolaylkk versın kuzummgecıcek ınsallah bu yorgunluklar da
evet canım sımdı kolaylıklar var cıdden benım kızım bıberon da almıyor kız ne emzık ne bıberon ılk 15gün alıyor emıyordu sımdı mesela cıkcaz kzımım uyanmasını beklıyorum 6da uyudu cıkarsam emmeye kalkabılır hemen gerı donmek zorunda kalırım o da dezavantaj ama dedıgın gb buyusun her ihtyacı buyuyecek. Allah sana ve tüm annelere kolaylkk versın kuzummgecıcek ınsallah bu yorgunluklar da
Benim ihtiyacım olmadığını düşünüyormuş aaa gerçekten öyle mi diyor anlatırken sonra yine aynı geçen cumartesi yataktan çıkamadım çok hastaydım dedim gel geldi yahu 10 gündür bugün yıkılacağım yarın yıkılacağım diye yaşıyorum nerdesin dedim ben öyle düşünmedim der 10 günde geliyor ama başkasına hergün gidiyor gezmeyi sever kaynanam gelir arada o da hizmet bekliyor içtiği bardağı koymuyor aileden sınıfta kaldık biz kocaman sıfır.. Bende seninki gibi kocaları görünce sinirim zıplıyor nerde görsem laf sokuyorum bu çocuğu tek başımıza yapmadık ki ben anaysam o baba azcık diş göster
Hamileyken konusmustuk sen bir helvadan bahsetmistin onu denedin miKizlar bazi ailevi nedenlerden dolayi can sikintisindan sutum cekildi azaldi gogsum tas gbi olurdu smdi civik bestlak damla aldiracagim rezene iciyorum serbetli seyler yiyecegim baska oneriniz varsa alirim insallah dahada azalmaz
Anlamayana anlatamıyorsun canım dediğin gibi sağlık versin Rabbim bizlere muhtaç etmesin kimselereDimi bak aslinda suda var anneler yardim etmek istemeyebilir cunku torunlar onlarin sorumluluklarinda degil onlarin vicdanina kalmis ama adamlar dedigin gibi o cocuklarin babalari yani ilgisizliklerinin kabulu yok. Kocamada az laf atilmadinato kafa :) Allah bize saglik versinde anneler yeter cocuklarina
evet canım zaten herşey ilk günkü gibi kalsa herkesin tek çocugu olurdu sanırım. dün gunduz kızım cok zor uyudu 45dk dolmadan uyanmaması gerekıyormus yoksa gece uykusunu etkılıyor her seferınde 30dk ugrastım uykusuna devam etsn dye 25,30dk uyyodu hep. en son sınırlendım esıme msj attım cokerken yatırma dıyordu enazında 9da yatsın dıyordu akşamları erken yatıp sbahları erken kalkıyor olması gerekn de bu kendıme gore kurmıcam uyku saatini ama sen de kızımız 6,7de uyanırsa bıraz bak benım istememı bekleme kı ben de uyuyım dedım daha 3gundur boyle yapıyor tamam teklıf edıcem dedı bu sabah 6da uyandı kızım 7de sen uyu dedı yarım saat uyudum o bıle ıyı geldı sonra 7bucukta da kızımı uyutup uyudu zaten özlediği için zor geldıgını sanmıyorum onemlı olan devamının gelmesı kızımı aksamları 7de uyutuyorum o kısım guzel de ben erken yatamıyorım 1den aşagı olmuyor yatışım. bırgun tamamen onunla beraber yatmak ıstıyorum yarın aksam bnu yapıcam yaa. eşimi gönderıcem evden ben kızımla uyucamGececek tabi canim sevgitle
Gececek tabi canim sevgiyle asilamayacak hic bir sey yok sevenlerimizin degerini bilelim ♡♡ cocuk buyutmenin keyifli yanlarina odaklanmak gerekiyor zorluklarina degil dimi iste bunun icin este destek olunca cok daha guzel kolay olur bakarsin yakinda ikinciyi dusunurken bulursun kendini:)
Bugün iyi şükür kuzum ❤ Facebook da grup baya aktif ilk bende doldurmadim kabul etmediler 2. De olduk
Teşekkür ederim canım size de maşallahSizi gidi bandana guzellerii❤❤ masallah size ❤❤
Napiyolar da insan seciyorlar orda merak ettim :)Canım bende bugün ikinci başvuruyu becerdim sanırımalmışlar Benin’de emzirme akademisine
Amin inşallah çok sağol canım
tesekkur ederim cnm oncelikle bu psikolojiden cikmamz lazmCanim ilk once psikolojik olarak sutunun azalmayacagini ve bebeğine herdaim yetebilcegini dusun bende 2 hFta ince halami kaybettim cok agladim cok uzuldum herkes uzulme sutun gider fkn dedi ama ölüsu eve girmiş 8vyasindaki kiz kalmis nasol kötü olma aglayip emzirirken bile sutun gitmicek neden gitsinki ben hep ona yeterim diye düşündüm cokca aklimda hep bunu gecirdim o gogsum sut bezeleri doldu durdu normalde sertlesme cok nadr olur , sertliğin de dusunme benim goguslerim gunduz butun gun yumusak ama bebeğim cok guzel kilo aliyo gece anca sertlesirse sertlesir bazen oda
hmm belkide bu ay olmadim daha cnm bi duzene binseydiBenimde öyle olmuştu sagınca 200 ml gelirdi, sonra 2 gögsümden 15 ml çıkaramamıştım o kadar azalmıştı bi panikle ne kadar anne cayı varsa aldım mamada aldım bebeğime yetemiyorum diye çok üzülmüştüm sonra adet oldum ve adetim kesilince yine eskisi gibi gelmeye devam etti geçen ay dikkat ettim yine aynı oldu ne zaman regl olacaksam sütüm azalıyor bitince artıyor hormonlardan olsa gerek, belki regl olacaksındır hemen panik yapma canım
Onu dogum yaptigimdada alicaktik o helvayi yapan adam vefat etmis koca sehirde baska kimsede yapmazmis sagol canimHamileyken konusmustuk sen bir helvadan bahsetmistin onu denedin mi
Gecmis olsun bu arada insallah toparlarsin kendini dikkat et
Tesekkur ederim cnm yesillik akdine sutumu azaltiyo bnm negatif dusunmemeye calisicam@Ytmz canım ıspanak pazı bol yeşillik ve bulgur ye ama öncelikle sütüm az diye de düşünme psikokoji de cok etkiliyor stres yapma
Ah kuzum benim ya. Seni o kadar iyi anlıyorum ki.Kuzum gititk Dr sorun yok dedi. Herşey iyi güzel derken eve geldik kanlı kaka yaptı yine
Hastahanede niye yapmadi ki Dr da görürdü. Kakası düzelmişti iki haftadır normaldi kani ishali vs yoktu, Dr da demek ki donemselmis alerji yok ama yine de biogiaya devam edin demişti. Şimdi böyle olması kötü oldu birde fazla geldi kan. Haftaya bir goruscez tekrar
Ne güzel sevinmiştim ya sorun bitti diye
canım bunların hepsi oldu bizde,de listede yazanlardan daha da fazlası olucak hatta hazır olun40 haftasi 14ocak olanlar sicrama bitisine 5gunumuz var. ❤Kahsen
Çok olmaz mı. Burdaki mesajları okuyunca ben çok az giydiriyormuşum onu anladım :) ama bebeğimi hep kontrol ediyorum hep sıcak.Kızlar havalar güzelleşti, Ankara’da bugün dereceler 18’i gösteriyor. Dışarı çıkarken çocuklarınıza neler giydiriyorsunuz? Ben daha öncesinde kalın tulum giydiriyordum ama havalar ısındı terler onunla. Bir de tulumun gidilen yerde çıkarması vs zor oluyor. Bebeğime kadife alt üst giydirip içine külotlu çorap, üstüne de en son çıkarken kadife gibi bir mont (astarsız) giydirsem yeterli midir?
Sen yine iyisinÇok olmaz mı. Burdaki mesajları okuyunca ben çok az giydiriyormuşum onu anladım :) ama bebeğimi hep kontrol ediyorum hep sıcak.
Yarım kollu çıtçıtlı badisi doğduğundan beri atlet niyetine. Üstüne penye sweat, altına penye bebek eşofmanı, aşırı kalın değil normal. En üstüne de kapitone kapüşonlu mont gibi hırka gibi. Birde beresi. Sırtından yarım kundak gibi birde battaniyeye sarıyorum. Avm ye gittiysek kucağıma alacağım zaman battaniyeyi duruma göre çıkartıyorum. Altına tayt külotlu çorap falan giydirsem benimki sular içinde kalır herhalde. Henüz dışarı çok çıkmadık açık alana. Çıktığımızda da arabasında hep uyudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?