2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benim ihtiyacım olmadığını düşünüyormuş aaa gerçekten öyle mi diyor anlatırken sonra yine aynı geçen cumartesi yataktan çıkamadım çok hastaydım dedim gel geldi yahu 10 gündür bugün yıkılacağım yarın yıkılacağım diye yaşıyorum nerdesin dedim ben öyle düşünmedim der 10 günde geliyor ama başkasına hergün gidiyor gezmeyi sever kaynanam gelir arada o da hizmet bekliyor içtiği bardağı koymuyor aileden sınıfta kaldık biz kocaman sıfır.. Bende seninki gibi kocaları görünce sinirim zıplıyor nerde görsem laf sokuyorum bu çocuğu tek başımıza yapmadık ki ben anaysam o baba azcık diş göster

Gececek tabi canim sevgitle
Gececek tabi canim sevgiyle asilamayacak hic bir sey yok sevenlerimizin degerini bilelim ♡♡ cocuk buyutmenin keyifli yanlarina odaklanmak gerekiyor zorluklarina degil dimi iste bunun icin este destek olunca cok daha guzel kolay olur bakarsin yakinda ikinciyi dusunurken bulursun kendini:)

Dimi bak aslinda suda var anneler yardim etmek istemeyebilir cunku torunlar onlarin sorumluluklarinda degil onlarin vicdanina kalmis ama adamlar dedigin gibi o cocuklarin babalari yani ilgisizliklerinin kabulu yok. Kocamada az laf atilmadi nato kafa :) Allah bize saglik versinde anneler yeter cocuklarina

Kizlar bazi ailevi nedenlerden dolayi can sikintisindan sutum cekildi azaldi gogsum tas gbi olurdu smdi civik bestlak damla aldiracagim rezene iciyorum serbetli seyler yiyecegim baska oneriniz varsa alirim insallah dahada azalmaz
Hamileyken konusmustuk sen bir helvadan bahsetmistin onu denedin mi
Gecmis olsun bu arada insallah toparlarsin kendini dikkat et

Anlamayana anlatamıyorsun canım dediğin gibi sağlık versin Rabbim bizlere muhtaç etmesin kimselere

@Ytmz canım ıspanak pazı bol yeşillik ve bulgur ye ama öncelikle sütüm az diye de düşünme psikokoji de cok etkiliyor stres yapma

evet canım zaten herşey ilk günkü gibi kalsa herkesin tek çocugu olurdu sanırım. dün gunduz kızım cok zor uyudu 45dk dolmadan uyanmaması gerekıyormus yoksa gece uykusunu etkılıyor her seferınde 30dk ugrastım uykusuna devam etsn dye 25,30dk uyyodu hep. en son sınırlendım esıme msj attım cokerken yatırma dıyordu enazında 9da yatsın dıyordu akşamları erken yatıp sbahları erken kalkıyor olması gerekn de bu kendıme gore kurmıcam uyku saatini ama sen de kızımız 6,7de uyanırsa bıraz bak benım istememı bekleme kı ben de uyuyım dedım daha 3gundur boyle yapıyor tamam teklıf edıcem dedı bu sabah 6da uyandı kızım 7de sen uyu dedı yarım saat uyudum o bıle ıyı geldı sonra 7bucukta da kızımı uyutup uyudu zaten özlediği için zor geldıgını sanmıyorum onemlı olan devamının gelmesı kızımı aksamları 7de uyutuyorum o kısım guzel de ben erken yatamıyorım 1den aşagı olmuyor yatışım. bırgun tamamen onunla beraber yatmak ıstıyorum yarın aksam bnu yapıcam yaa. eşimi gönderıcem evden ben kızımla uyucam

Bugün iyi şükür kuzum ❤ Facebook da grup baya aktif ilk bende doldurmadim kabul etmediler 2. De olduk

Canım bende bugün ikinci başvuruyu becerdim sanırım almışlar Benin’de emzirme akademisine

Pamuk Panda hic tartiliyor musun evdeki tartima gore ben yine max 600 gorcem bu ay galiba

Valla canım tartılmadım hiç aklımda gelmedi yarın sabah bi bakıyım. Ya evdeki sözde dijital tartı fakir marka ama beni bile yanlış tartıyor ama deneyim fikir olur en azından. Ya doktor kilo alımı gittikçe düşecek demişti o yüzden 600 ü görürsek iyi diyorum. Umudum da yok zaten elimden geleni yapıyorum olmayınca olmuyor. Süt olsun diye onca şey yiyorum yapıyorum. Sıpam emiyor da kilo almıyor. Geçen ay kustugu için az aldı diye düşünüyorum. Bu ay da az almışsa çok hareketli diye almaz sanırım. Eli ayağı kolu hiç durmuyor gündüz uykusu hep 5-10 dakikalık bunlar etken olabilir diye düşünüyorum. Off off dert bitmiyor ki

tesekkur ederim cnm oncelikle bu psikolojiden cikmamz lazm
hmm belkide bu ay olmadim daha cnm bi duzene binseydi

Ah kuzum benim ya. Seni o kadar iyi anlıyorum ki.
Bizde de devam ediyor. İnşallah hayrlı bir sonuca varıcaz inanıyorum ben.

Günaydın herkese ❤❤ bebeğim baya konusurdu benim agular vs cok cok konuşurdu. Yaklasik bi haftadir bu konuşmalar kesildi neredeyse hiç yok. 2 gündür kendi konuşmasını dinletiyorum 5dk lik bir kayıt var elinde ve sesini konuşmasını duyar duymaz ağlıyor çok ilginç

40 haftasi 14ocak olanlar sicrama bitisine 5gunumuz var. ❤ Kahsen
canım bunların hepsi oldu bizde,de listede yazanlardan daha da fazlası olucak hatta hazır olun sabah karsı yanıma aldım uyumuşz yıne bı uyandım elımle oynuyor ne agular oyuncaklra ılgıler dönmeler. kendnı cok guzel oyalıyor tek basına. kişi ayırdı da yapıyorlar daha fazla

Çok olmaz mı. Burdaki mesajları okuyunca ben çok az giydiriyormuşum onu anladım :) ama bebeğimi hep kontrol ediyorum hep sıcak.

Yarım kollu çıtçıtlı badisi doğduğundan beri atlet niyetine. Üstüne penye sweat, altına penye bebek eşofmanı, aşırı kalın değil normal. En üstüne de kapitone kapüşonlu mont gibi hırka gibi. Birde beresi. Sırtından yarım kundak gibi birde battaniyeye sarıyorum. Avm ye gittiysek kucağıma alacağım zaman battaniyeyi duruma göre çıkartıyorum. Altına tayt külotlu çorap falan giydirsem benimki sular içinde kalır herhalde. Henüz dışarı çok çıkmadık açık alana. Çıktığımızda da arabasında hep uyudu

Sen yine iyisin ben dun kulotlu corap ve tayt pantalon uzun kollu zibin ve ceketle ciktim sadece. Battaniyeye falan da sarmadim. Asla altini 2kat giydirmedim dogdugundan beri. Cok sicaga alissin istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…