- 29 Temmuz 2018
- 2.050
- 4.345
- 133
evet canım zaten herşey ilk günkü gibi kalsa herkesin tek çocugu olurdu sanırım. dün gunduz kızım cok zor uyudu 45dk dolmadan uyanmaması gerekıyormus yoksa gece uykusunu etkılıyor her seferınde 30dk ugrastım uykusuna devam etsn dye 25,30dk uyyodu hep. en son sınırlendım esıme msj attım cokerken yatırma dıyordu enazında 9da yatsın dıyordu akşamları erken yatıp sbahları erken kalkıyor olması gerekn de bu kendıme gore kurmıcam uyku saatini ama sen de kızımız 6,7de uyanırsa bıraz bak benım istememı bekleme kı ben de uyuyım dedım daha 3gundur boyle yapıyor tamam teklıf edıcem dedı bu sabah 6da uyandı kızım 7de sen uyu dedı yarım saat uyudum o bıle ıyı geldı sonra 7bucukta da kızımı uyutup uyudu zaten özlediği için zor geldıgını sanmıyorum onemlı olan devamının gelmesı kızımı aksamları 7de uyutuyorum o kısım guzel de ben erken yatamıyorım 1den aşagı olmuyor yatışım. bırgun tamamen onunla beraber yatmak ıstıyorum yarın aksam bnu yapıcam yaa. eşimi gönderıcem evden ben kızımla uyucam
Benimki de ayni canim ya. Gecen hafta tepki veriyordu, oyuncaklarina ses cikariyordu.bu ara sadece sabahlari uyaninca kus gibi ötme sesleri yapiyor. Daha tiz ses cikariyo sonra da bogazi aciyo oksuruyo fln. Ama o konusma hali azaldiGünaydın herkese ❤❤ bebeğim baya konusurdu benim agular vs cok cok konuşurdu. Yaklasik bi haftadir bu konuşmalar kesildi neredeyse hiç yok. 2 gündür kendi konuşmasını dinletiyorum 5dk lik bir kayıt var elinde ve sesini konuşmasını duyar duymaz ağlıyor çok ilginç
Napiyolar da insan seciyorlar orda merak ettim :)
Günaydın herkese ❤❤ bebeğim baya konusurdu benim agular vs cok cok konuşurdu. Yaklasik bi haftadir bu konuşmalar kesildi neredeyse hiç yok. 2 gündür kendi konuşmasını dinletiyorum 5dk lik bir kayıt var elinde ve sesini konuşmasını duyar duymaz ağlıyor çok ilginç
Dün ark La konuştuk da eskiden daha çok konuşurdu diyor o da demek ki olabiliyor böyle şeylerBenimki de ayni canim ya. Gecen hafta tepki veriyordu, oyuncaklarina ses cikariyordu.bu ara sadece sabahlari uyaninca kus gibi ötme sesleri yapiyor. Daha tiz ses cikariyo sonra da bogazi aciyo oksuruyo fln. Ama o konusma hali azaldi
Valla canım bilmiyorum ki
Günaydın canım acaba sıçramaya yüzünden olabilir mi? Sabah kızı eşimle tarttık 800 gr almış görünüyor ama hiç inanmıyorum bizim tartıya
Hiç bilmiyorum kuzum. Ay maşallah maşallah de bende 500cikiyor ❤❤Valla canım bilmiyorum ki
Günaydın canım acaba sıçramaya yüzünden olabilir mi? Sabah kızı eşimle tarttık 800 gr almış görünüyor ama hiç inanmıyorum bizim tartıya
canim bana Özel mesaj atar mısın? Ben sana atamıyorum.Kuzum gititk Dr sorun yok dedi. Herşey iyi güzel derken eve geldik kanlı kaka yaptı yine
Hastahanede niye yapmadi ki Dr da görürdü. Kakası düzelmişti iki haftadır normaldi kani ishali vs yoktu, Dr da demek ki donemselmis alerji yok ama yine de biogiaya devam edin demişti. Şimdi böyle olması kötü oldu birde fazla geldi kan. Haftaya bir goruscez tekrar
Ne güzel sevinmiştim ya sorun bitti diye
Bende onu takip ediyorum. O kadar ince düşünmyorum ben yaKizlar instagramda ali fuat serpen var çocuk doktoru. Kendisi emzirme doneminde 6 ay lazer epilasyonu onermedigini, makyaj malzemeleri konusunda sute gectigi konusunda bilimsel bir aciklama olmadgini amaaa sac boyasinin kil kokunden sute gectigini yazmis
Aaa süper özellikler mındık bol baloncuklu bizim oyuncakları tutup sallıyor eğleniyor bayağı teşekkür ederim canım bi daha ki sıçrama ne zaman acaba40 haftasi 14ocak olanlar sicrama bitisine 5gunumuz var. ❤Kahsen
Makyaji ben de hic birakmadim. Birakamadim diyeyim daha dogrusu sokaklarda ruh gibi dolanmiim diyeBende onu takip ediyorum. O kadar ince düşünmyorum ben yaoje makyaj hiç bırakmadım
2bucuk hafta falan. En korkunç olanı o zaten 4. Ay sıçramasıAaa süper özellikler mındık bol baloncuklu bizim oyuncakları tutup sallıyor eğleniyor bayağı teşekkür ederim canım bi daha ki sıçrama ne zaman acaba
Benimde doğum günüm geliyor değişiklik olsun diye boya yapmak istiyorum ❤Makyaji ben de hic birakmadim. Birakamadim diyeyim daha dogrusu sokaklarda ruh gibi dolanmiim diyesac konusu kafami karstrdi ama dip boyamda aldi basini gitti diplikten cıktı
Allah dinen bu konuda izin vermis. Hamilelik ve emzirme donemlerinde oruc tutulmayabilir diye. Gecen bir kadin dogumcu , hamilelikte oruc tutmaniz cocugunuzun vebaline girmektir dedi. Hamilelikte gunde 2.5 lt ye yakin su iciliyor sonucta. Tabi ki tutana saygim sonsuz. Ben sadece kendi mantigimla disunuyorum. Az yemek yiyip, su icmedigim gun bile goguslerim porsuyor zorla sut cikiyor. Oruc tutarsam ole olursa ben bu 3 aylik Çocugun rizkini kesmis olmaz miyim diye dusunuyorum. Evet borclarim benim de birikti ama insallah Allah saglik verir ve cocuklarmz biraz buyudugunda odeyebiliriz borclarimizi.Kizlar aklima takilan birsey var
Bu seneki ramazan orucunu tutacak misiniz
Ben tutmayi düşünmüyorum. Annem dün canımı sıktı. Oglumda da tutmadim vay efendim kac sene birikti nasil odeyecen bunlari bilmem ne
Bende dedim bana bagli olan bebegin rizkini nasil keseyim Allah bana hak vermis sana ne oluyor sana mi giriyor günahı
Biraz daha uzatsa kalbini kiracaktim cinlerimi cikardi ya eski kafa onceden hamileyken falan tutarlarmis ama bende emmisim 3 ay
H hayrunnisan
Ya bende tutmsk isterdim ama saat basi göğsümde olan bi findik var deli gibi her emme sonrasi susuyorum bide günün kargasasi sabah 6 7 de kalkiyor onla kalkiyorum bide sahur uykusuzluk aclik susuzluk iyice kotu olur gibime geliyo birikiyo evet ama oda sadece bizdem besleniyoKizlar aklima takilan birsey var
Ben tutmayi düşünmüyorum. Annem dün canımı sıktı. Oglumda da tutmadim vay efendim kac sene birikti nasil odeyecen bunlari bilmem ne
Bende dedim bana bagli olan bebegin rizkini nasil keseyim Allah bana hak vermis sana ne oluyor sana mi giriyor günahı
Biraz daha uzatsa kalbini kiracaktim cinlerimi cikardi ya eski kafa onceden hamileyken falan tutarlarmis ama bende emmisim 3 ay
H hayrunnisan
Kizlar aklima takilan birsey var
H hayrunnisan
Hic sorma!Daha küçük bebeklerimiz tutmayacağım ben de hem günler uzun ek gıda dönemine denk gelmiyoruz biz. Allah böyle bir kolaylık vermişken insanların vicdan yaptırması da ayrı bir olay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?