2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Kuzum ben oglunun uyku duzenini kuramamistim ilk aylar cunku bende gec uyuyordum erken kalkip esime kahvalti falan hazirliyordum uykumuda alamadigimdan geri uyuyordum oglumda erken uyusa bile onu kaldirmadigimda uyumaya devam ediyordu. Haliyle daha gec uyumaya basladi ve alisti da. Hala daha 10 da uyuyor ki bence bu saat gec o yuzden simdiden uyku saatlerini duzenlemen cok akillica. Senin ablan falan var sana anlatiyor ne guzel benim evli bir kardesim yok oyle anlatanda yoktu. Bir tane cocuk doktorumuz vardi kadin ek gida ya gecerken bile hic tavsiye vermedi sadece kontrollerinde tartip olcup asisi varsa asisini yapar yollardi. Bir tane arnavuttu muslumandi tek bildigi masallah masallah demekti, en yetersizide bize denk geldi :/ sende erken uyumaya alistir kendini ki erken uyanabil cok rahat edersin

Benimki de ayni canim ya. Gecen hafta tepki veriyordu, oyuncaklarina ses cikariyordu.bu ara sadece sabahlari uyaninca kus gibi ötme sesleri yapiyor. Daha tiz ses cikariyo sonra da bogazi aciyo oksuruyo fln. Ama o konusma hali azaldi

Napiyolar da insan seciyorlar orda merak ettim :)

Valla canım bilmiyorum ki

Günaydın canım acaba sıçramaya yüzünden olabilir mi? Sabah kızı eşimle tarttık 800 gr almış görünüyor ama hiç inanmıyorum bizim tartıya

Kizlar instagramda ali fuat serpen var çocuk doktoru. Kendisi emzirme doneminde 6 ay lazer epilasyonu onermedigini, makyaj malzemeleri konusunda sute gectigi konusunda bilimsel bir aciklama olmadgini amaaa sac boyasinin kil kokunden sute gectigini yazmis

Benimki de ayni canim ya. Gecen hafta tepki veriyordu, oyuncaklarina ses cikariyordu.bu ara sadece sabahlari uyaninca kus gibi ötme sesleri yapiyor. Daha tiz ses cikariyo sonra da bogazi aciyo oksuruyo fln. Ama o konusma hali azaldi
Dün ark La konuştuk da eskiden daha çok konuşurdu diyor o da demek ki olabiliyor böyle şeyler

Günaydın canım acaba sıçramaya yüzünden olabilir mi? Sabah kızı eşimle tarttık 800 gr almış görünüyor ama hiç inanmıyorum bizim tartıya

Hiç bilmiyorum kuzum. Ay maşallah maşallah de bende 500cikiyor ❤❤

canim bana Özel mesaj atar mısın? Ben sana atamıyorum.

Bende onu takip ediyorum. O kadar ince düşünmyorum ben ya oje makyaj hiç bırakmadım

40 haftasi 14ocak olanlar sicrama bitisine 5gunumuz var. ❤ Kahsen
Aaa süper özellikler mındık bol baloncuklu bizim oyuncakları tutup sallıyor eğleniyor bayağı teşekkür ederim canım bi daha ki sıçrama ne zaman acaba

Son düzenleme:
Bende onu takip ediyorum. O kadar ince düşünmyorum ben ya oje makyaj hiç bırakmadım
Makyaji ben de hic birakmadim. Birakamadim diyeyim daha dogrusu sokaklarda ruh gibi dolanmiim diye sac konusu kafami karstrdi ama dip boyamda aldi basini gitti diplikten cıktı

Aaa süper özellikler mındık bol baloncuklu bizim oyuncakları tutup sallıyor eğleniyor bayağı teşekkür ederim canım bi daha ki sıçrama ne zaman acaba
2bucuk hafta falan. En korkunç olanı o zaten 4. Ay sıçraması

Kizlar aklima takilan birsey var
Bu seneki ramazan orucunu tutacak misiniz
Ben tutmayi düşünmüyorum. Annem dün canımı sıktı. Oglumda da tutmadim vay efendim kac sene birikti nasil odeyecen bunlari bilmem ne
Bende dedim bana bagli olan bebegin rizkini nasil keseyim Allah bana hak vermis sana ne oluyor sana mi giriyor günahı
Biraz daha uzatsa kalbini kiracaktim cinlerimi cikardi ya eski kafa onceden hamileyken falan tutarlarmis ama bende emmisim 3 ay
H hayrunnisan

Allah dinen bu konuda izin vermis. Hamilelik ve emzirme donemlerinde oruc tutulmayabilir diye. Gecen bir kadin dogumcu , hamilelikte oruc tutmaniz cocugunuzun vebaline girmektir dedi. Hamilelikte gunde 2.5 lt ye yakin su iciliyor sonucta. Tabi ki tutana saygim sonsuz. Ben sadece kendi mantigimla disunuyorum. Az yemek yiyip, su icmedigim gun bile goguslerim porsuyor zorla sut cikiyor. Oruc tutarsam ole olursa ben bu 3 aylik Çocugun rizkini kesmis olmaz miyim diye dusunuyorum. Evet borclarim benim de birikti ama insallah Allah saglik verir ve cocuklarmz biraz buyudugunda odeyebiliriz borclarimizi.

Ya bende tutmsk isterdim ama saat basi göğsümde olan bi findik var deli gibi her emme sonrasi susuyorum bide günün kargasasi sabah 6 7 de kalkiyor onla kalkiyorum bide sahur uykusuzluk aclik susuzluk iyice kotu olur gibime geliyo birikiyo evet ama oda sadece bizdem besleniyo

Daha küçük bebeklerimiz tutmayacağım ben de hem günler uzun ek gıda dönemine denk gelmiyoruz biz. Allah böyle bir kolaylık vermişken insanların vicdan yaptırması da ayrı bir olay

E bebekte tulumlarda güzel indirimler var dün akşam eşime dedim sabah alırız dedi beğendiklerimin hepsi tükenmiş yine de aldım kalanlardan ama bi bakın 200 tl üzeri 50 TL indirim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…