2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
evet canım ne şanssızlık gerçekten. elimizde olmayan sebeplerden dolayı çok seyı yapamıyoruz ben de olması gerektığ gb mi yapıyorum herseyı tabıkı hayır kımse dört dörtluk olamazki elımden geldıgınce bebegıme duzen kurmaya çalışıyorum bu duzenin temeli onemlı. kv. dıyor kı çok erkennyatırıyorsun erken uyanıyor çok. neyapayım yani duzen yapmaya calısmamı sacma buluyorlar. görümcem de oyle her fırsatra cok ırdelıyosun vs. Arkadaasım arastırmısım uygulamaya calısıyorum ben çocuk yaptıysam suan 1. önceliğim O yani onlar gb kalkıp gezmelerıme gunlerıme gore yönetmıyorum bebegı. al bak kayınpeder demin msj atmıs alya uyanıksa annen gelcek dıye dıger torunu burda.muhtemelen basıma bıde onu getırcek. neyse uyutuyorum uyanınca ben verırım sıze işlerimi yaparm dedım ısım.gücüm var bıde onlarla mı burda oyalancam. uyutuyorum hala haber ederım yazdım uyumuyorsa alayım demıs kv. ben de yazdım hayır uyuycak uykusaatı veremem uyuması lazım uyuyana dek de ugrasıyorum yazdım. bunları en yakınlarn anlamadıktan sonra baskalrı napmasın. çok erken kalkıyor gec yatır dıyorlar. ben bunu göze almışım 6aydan kucuk bebek ıcın 7,8 miş en ıdeali bunu da ben uydurmuyorum tum egıtımcıler dr.lar dıyor kendı k.cımın keyfı ıçin bebegımı saatlerce gezdremem orda burda. ben boyle soyleyınce de kötu oluyorum hcbıyere gıtmıyorum artık kucukken kızım uyuyordu gıttığim yerlerde. sımdı uyumuyor. düğünlere de gelmessın dedı geçen kv. Evet bebegım keyıflıyse gelır donerım yazın en gec 9da kalkarım dedim. zamanım varken öğretmeye calısıyorum illaki sapacak bak 5hafta süren atak gelıyor 2haftaya uyku duzenlerı bozulcak ama 4aydan sonra uykusu duzelmesı ıcın bu sapmalar oluyormus. yıne yerıne gelecek enınde sonunda. ben de hıcbısey bılmıyordum ama sagolsun bır arkadasım cok destekde bulundu anlattı oyle kıtap olumaya arastıemaya basladım. bak 1saattır odadayız ve ben hala uyutmaya calısıyrm bırakıp gondermeyi ben de bılırım ama uyumazsa gece sık uyancak gunduz yorgun olup. tabı bnu burdakılere anlatamıyorum of çok şişmiş içim

Hiç bilmiyorum kuzum. Ay maşallah maşallah de bende 500cikiyor ❤❤

Büyük merak içinde bekliyorum ayın onbeşini canım. İnşallah güzel kilo alır bebişkerimiz

Canım boşver anneni. Annen senin yerine günahını çekmeyecek değilmi? Ki borçlanıyorsun sonra ödeme şansın var. Ben yıllardır rahatsızlığım nedeni ile tutamıyorum ben ne yapayım öleyim o zaman. Bebişler zaten küçük onun içtiği 3-5 gr sütten daha mı kıymetli. Zaten bildiğim kadarı ile hamilelikte ve emziren anneye mecburiyet yok. Tutanada tutmayana da saygım sonsuz. İçinden ne geliyorsa öyle yap. Annem beni doğurduğu gün oruçmuş düşün yani

Nilufer_3457 canım benim büyük oglum da 3 aylikti ramazanda. Küçük oğlum da 3 aylık olacak. O zaman sütüm fazla fazla vardı. Tutmuştum hiçbir sıkıntı da olmadı. Ama şimdi öyle çok sütün yok. Muhtemelen tutmayacagim ama kesin kararı o zaman vereceğim.
Tabiki karar senin. Bir anne olarak en iyi kararı sen verirsin başkalarına bakma sen. Sonuçta Allah bu konuda tutmama gibi bir hak tanımış. Kazalarını da bebekler biraz büyüyünce tutarız napalim.

Kiz kocca bir afferin sana daha ilk cocugunda bu kadar olumsuz dis etkiye ragmen arastirip kararli sekilden uyguluyorsun ve ileride meyvesinide alacaksin. Gec uyuyup gec kalktiginda zorlugunu onlar degil Sen cekeceksin hic onlari takma o yuzden. Her zaman oncelik bebegin duzeni olmali. Dugunlerede gidersin gezmelerede ama uyku vaktin de evinde olmak sartiyla. Bizde simdi oglani eglence merkezine goturucez Ama ogle uykusundan uyanmasini bekliyoruz ki huysuz huzursuz olmasin. Rutin anneler icin coook onemli hayatin oyle kolaylasiyorki. Aynen devam canim

canım büyük oğlunun alerjşsi gecmişti degil mi küçükte var mı belli oldu mu
Evet canım büyük oglumunki geçti çok şükür.
Küçükte yok. Yani test falan yaptırmadik ama pek belirti olmadığı için yok diye düşünüyorum. İnşallah çıkmaz sonradan da

Kızlar bronşit için antibiyotik kullanıyorduk ya oğlum antibiyotik ishali oldu :///
Doktora da ulaşamıyorum. Var mı bunu yaşayan? Hala doğru düzgün emmiyor da moralim çok bozuk çok üzgünüm.

sağol kuzummbben de boyle düşünüyorum sizler gibi❤ ama gercekten etrafımda cokca ınsan var yıne görumcem dıcem ama aa yazın cık barı cocuk oldu dıye al cık gecelerı nolcak bısey olmas dıyor pes dıyorum ıllakı cıkcam ama yazın da 6,7aylık olcak uykusunu 9bucuga cekerım dıyorum boyle uyumayı severse. ay bak vallahı ınanmıcan ama tam 14.00dauyıtabıldım ıkıkez kaka yaptı sancısı vardı sanrm 3saattır ugrasıyorum odadan cıkmadım 3saat boyunca. okdar yoruldum kı enson daldı ben savası kazandım işin kötusu yatakodamda cok stres oldum dıye eşimin ders verdıgı odaya geldım azonce burda uyudu hemen kendı odası soguktu petegı kapalıymıs. ogrencıler gelck 3te ben nasıl uyandırcm onu neyse kuzum ıyı yapmıssın cık gez uyandı mı oğluşunn cocuklara da degısıklık olur sana da. eve gıdesın gelmez kesım dönuste

Oglum Usuttu demistim hala kusuyo ama dune göre daha az akşam emerken soğuk ter attı saçları benimkolum ıslandı kendisi buz gibi oldu bugünde emmiyo 2 3 çekiyo sonra kıvranıp ağlıyo anlamadim gitti sutumu sağdım verdim içti uyudu 2 gündür kakada yapmadi gün içersinde keyfi yerinde guluyo oynuyo oyun halisinda oynarken kusuyo zaten keyfi yerinde olunca hastami degilmi anlamadim gitti hiç bisey konduramiyorum

Benim eşimde şuraya gidelim buraya gidelim diyordu. Birgün avm ye gittik oğlumun uykusu geldi orada arabada da uyuyamadi başladı ağlamaya. O zaman gördü küçük çocuk öyle gezmeye gelemez düzeni var sonuçta. Perişan oluyor bir gün çıksam. Onun rahat etmesi daha önemli varsın çıkmam dışarı.

Bizimkinde de hırıltı vardı. Gece saat başı uyandı. Peditus yazdı sağlık ocağındaki doktor. Bakalım bir an önce düzelir inşallah
Ben sağlık ocağındaki doktora götürmüştüm Bogazina baktı birşey yok dedi. ben altı ay altındaki çocuğa ilaç yazamam. Siz en iyisi çocuk doktoruna götürün dedi.

İnşallah haftaya güzel haberler alırsınız canım

Ahh canım
Ne güzel yazmissin. Ben de dün bütün gece acaba sutum mu azaldı da emmek istemiyor diye düşünmekten uyuyamadım.
Moral oldu teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…