- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
evet canım ne şanssızlık gerçekten. elimizde olmayan sebeplerden dolayı çok seyı yapamıyoruz ben de olması gerektığ gb mi yapıyorum herseyı tabıkı hayır kımse dört dörtluk olamazki elımden geldıgınce bebegıme duzen kurmaya çalışıyorum bu duzenin temeli onemlı. kv. dıyor kı çok erkennyatırıyorsun erken uyanıyor çok. neyapayım yani duzen yapmaya calısmamı sacma buluyorlar. görümcem de oyle her fırsatra cok ırdelıyosun vs. Arkadaasım arastırmısım uygulamaya calısıyorum ben çocuk yaptıysam suan 1. önceliğim O yani onlar gb kalkıp gezmelerıme gunlerıme gore yönetmıyorum bebegı. al bak kayınpeder demin msj atmıs alya uyanıksa annen gelcek dıye dıger torunu burda.muhtemelen basıma bıde onu getırcek. neyse uyutuyorum uyanınca ben verırım sıze işlerimi yaparm dedım ısım.gücüm var bıde onlarla mı burda oyalancam. uyutuyorum hala haber ederım yazdım uyumuyorsa alayım demıs kv. ben de yazdım hayır uyuycak uykusaatı veremem uyuması lazım uyuyana dek de ugrasıyorum yazdım. bunları en yakınlarn anlamadıktan sonra baskalrı napmasın. çok erken kalkıyor gec yatır dıyorlar. ben bunu göze almışım 6aydan kucuk bebek ıcın 7,8 miş en ıdeali bunu da ben uydurmuyorum tum egıtımcıler dr.lar dıyor kendı k.cımın keyfı ıçin bebegımı saatlerce gezdremem orda burda. ben boyle soyleyınce de kötu oluyorum hcbıyere gıtmıyorum artık kucukken kızım uyuyordu gıttığim yerlerde. sımdı uyumuyor. düğünlere de gelmessın dedı geçen kv. Evet bebegım keyıflıyse gelır donerım yazın en gec 9da kalkarım dedim. zamanım varken öğretmeye calısıyorum illaki sapacak bak 5hafta süren atak gelıyor 2haftaya uyku duzenlerı bozulcak ama 4aydan sonra uykusu duzelmesı ıcın bu sapmalar oluyormus. yıne yerıne gelecek enınde sonunda. ben de hıcbısey bılmıyordum ama sagolsun bır arkadasım cok destekde bulundu anlattı oyle kıtap olumaya arastıemaya basladım. bak 1saattır odadayız ve ben hala uyutmaya calısıyrm bırakıp gondermeyi ben de bılırım ama uyumazsa gece sık uyancak gunduz yorgun olup. tabı bnu burdakılere anlatamıyorum of çok şişmiş içimKuzum ben oglunun uyku duzenini kuramamistim ilk aylar cunku bende gec uyuyordum erken kalkip esime kahvalti falan hazirliyordum uykumuda alamadigimdan geri uyuyordum oglumda erken uyusa bile onu kaldirmadigimda uyumaya devam ediyordu. Haliyle daha gec uyumaya basladi ve alisti da. Hala daha 10 da uyuyor ki bence bu saat gec o yuzden simdiden uyku saatlerini duzenlemen cok akillica. Senin ablan falan var sana anlatiyor ne guzel benim evli bir kardesim yok oyle anlatanda yoktu. Bir tane cocuk doktorumuz vardi kadin ek gida ya gecerken bile hic tavsiye vermedi sadece kontrollerinde tartip olcup asisi varsa asisini yapar yollardi. Bir tane arnavuttu muslumandi tek bildigi masallah masallah demekti, en yetersizide bize denk geldi :/ sende erken uyumaya alistir kendini ki erken uyanabil cok rahat edersin
Hiç bilmiyorum kuzum. Ay maşallah maşallah de bende 500cikiyor ❤❤
Kizlar aklima takilan birsey var
Bu seneki ramazan orucunu tutacak misiniz
Ben tutmayi düşünmüyorum. Annem dün canımı sıktı. Oglumda da tutmadim vay efendim kac sene birikti nasil odeyecen bunlari bilmem ne
Bende dedim bana bagli olan bebegin rizkini nasil keseyim Allah bana hak vermis sana ne oluyor sana mi giriyor günahı
Biraz daha uzatsa kalbini kiracaktim cinlerimi cikardi ya eski kafa onceden hamileyken falan tutarlarmis ama bende emmisim 3 ay
@hayrunnisan
Kiz kocca bir afferin sana daha ilk cocugunda bu kadar olumsuz dis etkiye ragmen arastirip kararli sekilden uyguluyorsun ve ileride meyvesinide alacaksin. Gec uyuyup gec kalktiginda zorlugunu onlar degil Sen cekeceksin hic onlari takma o yuzden. Her zaman oncelik bebegin duzeni olmali. Dugunlerede gidersin gezmelerede ama uyku vaktin de evinde olmak sartiyla. Bizde simdi oglani eglence merkezine goturucez Ama ogle uykusundan uyanmasini bekliyoruz ki huysuz huzursuz olmasin. Rutin anneler icin coook onemli hayatin oyle kolaylasiyorki. Aynen devam canimevet canım ne şanssızlık gerçekten. elimizde olmayan sebeplerden dolayı çok seyı yapamıyoruz ben de olması gerektığ gb mi yapıyorum herseyı tabıkı hayır kımse dört dörtluk olamazki elımden geldıgınce bebegıme duzen kurmaya çalışıyorum bu duzenin temeli onemlı. kv. dıyor kı çok erkennyatırıyorsun erken uyanıyor çok. neyapayım yani duzen yapmaya calısmamı sacma buluyorlar. görümcem de oyle her fırsatra cok ırdelıyosun vs. Arkadaasım arastırmısım uygulamaya calısıyorum ben çocuk yaptıysam suan 1. önceliğim O yani onlar gb kalkıp gezmelerıme gunlerıme gore yönetmıyorum bebegı. al bak kayınpeder demin msj atmıs alya uyanıksa annen gelcek dıye dıger torunu burda.muhtemelen basıma bıde onu getırcek. neyse uyutuyorum uyanınca ben verırım sıze işlerimi yaparm dedım ısım.gücüm var bıde onlarla mı burda oyalancam. uyutuyorum hala haber ederım yazdım uyumuyorsa alayım demıs kv. ben de yazdım hayır uyuycak uykusaatı veremem uyuması lazım uyuyana dek de ugrasıyorum yazdım. bunları en yakınlarn anlamadıktan sonra baskalrı napmasın. çok erken kalkıyor gec yatır dıyorlar. ben bunu göze almışım 6aydan kucuk bebek ıcın 7,8 miş en ıdeali bunu da ben uydurmuyorum tum egıtımcıler dr.lar dıyor kendı k.cımın keyfı ıçin bebegımı saatlerce gezdremem orda burda. ben boyle soyleyınce de kötu oluyorum hcbıyere gıtmıyorum artık kucukken kızım uyuyordu gıttığim yerlerde. sımdı uyumuyor. düğünlere de gelmessın dedı geçen kv. Evet bebegım keyıflıyse gelır donerım yazın en gec 9da kalkarım dedim. zamanım varken öğretmeye calısıyorum illaki sapacak bak 5hafta süren atak gelıyor 2haftaya uyku duzenlerı bozulcak ama 4aydan sonra uykusu duzelmesı ıcın bu sapmalar oluyormus. yıne yerıne gelecek enınde sonunda. ben de hıcbısey bılmıyordum ama sagolsun bır arkadasım cok destekde bulundu anlattı oyle kıtap olumaya arastıemaya basladım. bak 1saattır odadayız ve ben hala uyutmaya calısıyrm bırakıp gondermeyi ben de bılırım ama uyumazsa gece sık uyancak gunduz yorgun olup. tabı bnu burdakılere anlatamıyorum of çok şişmiş içim
Evet canım büyük oglumunki geçti çok şükür.canım büyük oğlunun alerjşsi gecmişti degil mi küçükte var mı belli oldu mu
Size de çok geçmiş olsun inşallah ilerlemeden iyileşir.Bizimkinde de hırıltı vardı. Gece saat başı uyandı. Peditus yazdı sağlık ocağındaki doktor. Bakalım bir an önce düzelir inşallah
O nasi bisey canimKızlar bronşit için antibiyotik kullanıyorduk ya oğlum antibiyotik ishali oldu :///
Doktora da ulaşamıyorum. Var mı bunu yaşayan? Hala doğru düzgün emmiyor da moralim çok bozuk çok üzgünüm.
İnşallah canım ya, su bebislerimiz bir sağlıklı olsa çok yiprandik ama vardır herşeyde birşeyAh kuzum benim ya. Seni o kadar iyi anlıyorum ki.
Bizde de devam ediyor. İnşallah hayrlı bir sonuca varıcaz inanıyorum ben.
sağol kuzummbben de boyle düşünüyorum sizler gibi❤ ama gercekten etrafımda cokca ınsan var yıne görumcem dıcem ama aa yazın cık barı cocuk oldu dıye al cık gecelerı nolcak bısey olmas dıyor pes dıyorum ıllakı cıkcam ama yazın da 6,7aylık olcak uykusunu 9bucuga cekerım dıyorum boyle uyumayı severse. ay bak vallahı ınanmıcan ama tam 14.00dauyıtabıldım ıkıkez kaka yaptı sancısı vardı sanrm 3saattır ugrasıyorum odadan cıkmadım 3saat boyunca. okdar yoruldum kı enson daldı ben savası kazandımKiz kocca bir afferin sana daha ilk cocugunda bu kadar olumsuz dis etkiye ragmen arastirip kararli sekilden uyguluyorsun ve ileride meyvesinide alacaksin. Gec uyuyup gec kalktiginda zorlugunu onlar degil Sen cekeceksin hic onlari takma o yuzden. Her zaman oncelik bebegin duzeni olmali. Dugunlerede gidersin gezmelerede ama uyku vaktin de evinde olmak sartiyla. Bizde simdi oglani eglence merkezine goturucez Ama ogle uykusundan uyanmasini bekliyoruz ki huysuz huzursuz olmasin. Rutin anneler icin coook onemli hayatin oyle kolaylasiyorki. Aynen devam canim
Deme aman Allahım bize bunlar bile ağır geçiyor inşallah kolay atlatırız2bucuk hafta falan. En korkunç olanı o zaten 4. Ay sıçraması
Allah yokluklarini göstermesin her anınızın tadını çıkarın ölümsuzlestirin ben şimdi her annemlere gittiğimde icim kan ağlıyorKaç yaşında olursak olalım anne baba nasıl rahatlatıyorlar dimi bizikeşke hep yanımızda olsalar
Bacılar nereye sıçrıyorsunuz temizlikle ugrasacam derken cahil kaldım2bucuk hafta falan. En korkunç olanı o zaten 4. Ay sıçraması
Bizim senle tahmini doğumlarımız ayniydi galiba dimiBacılar nereye sıçrıyorsunuz temizlikle ugrasacam derken cahil kaldım
Bizimki 13 Ocak sicrama dönemindryiz demek ki kaç gün sürdü acaba bu sıçrama :)40 haftasi 14ocak olanlar sicrama bitisine 5gunumuz var. ❤Kahsen
Benim eşimde şuraya gidelim buraya gidelim diyordu. Birgün avm ye gittik oğlumun uykusu geldi orada arabada da uyuyamadi başladı ağlamaya. O zaman gördü küçük çocuk öyle gezmeye gelemez düzeni var sonuçta. Perişan oluyor bir gün çıksam. Onun rahat etmesi daha önemli varsın çıkmam dışarı.evet canım ne şanssızlık gerçekten. elimizde olmayan sebeplerden dolayı çok seyı yapamıyoruz ben de olması gerektığ gb mi yapıyorum herseyı tabıkı hayır kımse dört dörtluk olamazki elımden geldıgınce bebegıme duzen kurmaya çalışıyorum bu duzenin temeli onemlı. kv. dıyor kı çok erkennyatırıyorsun erken uyanıyor çok. neyapayım yani duzen yapmaya calısmamı sacma buluyorlar. görümcem de oyle her fırsatra cok ırdelıyosun vs. Arkadaasım arastırmısım uygulamaya calısıyorum ben çocuk yaptıysam suan 1. önceliğim O yani onlar gb kalkıp gezmelerıme gunlerıme gore yönetmıyorum bebegı. al bak kayınpeder demin msj atmıs alya uyanıksa annen gelcek dıye dıger torunu burda.muhtemelen basıma bıde onu getırcek. neyse uyutuyorum uyanınca ben verırım sıze işlerimi yaparm dedım ısım.gücüm var bıde onlarla mı burda oyalancam. uyutuyorum hala haber ederım yazdım uyumuyorsa alayım demıs kv. ben de yazdım hayır uyuycak uykusaatı veremem uyuması lazım uyuyana dek de ugrasıyorum yazdım. bunları en yakınlarn anlamadıktan sonra baskalrı napmasın. çok erken kalkıyor gec yatır dıyorlar. ben bunu göze almışım 6aydan kucuk bebek ıcın 7,8 miş en ıdeali bunu da ben uydurmuyorum tum egıtımcıler dr.lar dıyor kendı k.cımın keyfı ıçin bebegımı saatlerce gezdremem orda burda. ben boyle soyleyınce de kötu oluyorum hcbıyere gıtmıyorum artık kucukken kızım uyuyordu gıttığim yerlerde. sımdı uyumuyor. düğünlere de gelmessın dedı geçen kv. Evet bebegım keyıflıyse gelır donerım yazın en gec 9da kalkarım dedim. zamanım varken öğretmeye calısıyorum illaki sapacak bak 5hafta süren atak gelıyor 2haftaya uyku duzenlerı bozulcak ama 4aydan sonra uykusu duzelmesı ıcın bu sapmalar oluyormus. yıne yerıne gelecek enınde sonunda. ben de hıcbısey bılmıyordum ama sagolsun bır arkadasım cok destekde bulundu anlattı oyle kıtap olumaya arastıemaya basladım. bak 1saattır odadayız ve ben hala uyutmaya calısıyrm bırakıp gondermeyi ben de bılırım ama uyumazsa gece sık uyancak gunduz yorgun olup. tabı bnu burdakılere anlatamıyorum of çok şişmiş içim
Ben sağlık ocağındaki doktora götürmüştüm Bogazina baktı birşey yok dedi. ben altı ay altındaki çocuğa ilaç yazamam. Siz en iyisi çocuk doktoruna götürün dedi.Bizimkinde de hırıltı vardı. Gece saat başı uyandı. Peditus yazdı sağlık ocağındaki doktor. Bakalım bir an önce düzelir inşallah
İnşallah haftaya güzel haberler alırsınız canımKuzum gititk Dr sorun yok dedi. Herşey iyi güzel derken eve geldik kanlı kaka yaptı yine
Hastahanede niye yapmadi ki Dr da görürdü. Kakası düzelmişti iki haftadır normaldi kani ishali vs yoktu, Dr da demek ki donemselmis alerji yok ama yine de biogiaya devam edin demişti. Şimdi böyle olması kötü oldu birde fazla geldi kan. Haftaya bir goruscez tekrar
Ne güzel sevinmiştim ya sorun bitti diye
Ahh canımCanim ilk once psikolojik olarak sutunun azalmayacagini ve bebeğine herdaim yetebilcegini dusun bende 2 hFta ince halami kaybettim cok agladim cok uzuldum herkes uzulme sutun gider fkn dedi ama ölüsu eve girmiş 8vyasindaki kiz kalmis nasol kötü olma aglayip emzirirken bile sutun gitmicek neden gitsinki ben hep ona yeterim diye düşündüm cokca aklimda hep bunu gecirdim o gogsum sut bezeleri doldu durdu normalde sertlesme cok nadr olur , sertliğin de dusunme benim goguslerim gunduz butun gun yumusak ama bebeğim cok guzel kilo aliyo gece anca sertlesirse sertlesir bazen oda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?