- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Evt kuzum 7 ocak bizimki az fatk vardi aramizdaBizim senle tahmini doğumlarımız ayniydi galiba dimi
1 hafta sürüyor canımBizimki 13 Ocak sicrama dönemindryiz demek ki kaç gün sürdü acaba bu sıçrama :)
teşekkür ederiz paylaşın için ❤
Bizimkilerde uzun sure kaliyorlar ama asla kapi pencere actirmam bagris cagrisiz evde ben tez canliyim annem agirkanli hadisene cabuk olsana yapsana diye kavga gurultu gecinip gidiyoruz o cocuga bakiyor ben temizlikbulasik yemek cay corba camasir ugrasiyorum biryandan birdaha cagirmicam geldilermi evin anasini satiyorlar diyorumKızlar beni yanlış anlamayın lütfen ama bişey soracam.
Anneniz size geleceği zaman, sizde ne kadar kalacağını söyler mi?
Annem ve kardeşim gil geçen cuma bana geldi. Yeğenim çok huysuzluk çıkardı, bebeğim rahatsız oldu. Evimi sıcak buldular sürekli kapı pencere açtılar. Bebeğim alışmış 23 dereceyle, rahatsız oldu......
Tertemiz evimi öyle bir kullandılar ki ailecek çok rahatsız olduk. 3 gündür yoklar. Ben de kaç gecedir kızımı uyutup iş yapıyorum. Eşim kızdı, yapma şirketi ara diye.... Yarın geri gelecek misafirlerim onun için temizlik şirketini aramak istemedim. Ama bugün dayanamadım, yarın öğlen yardımcı bayan gelecek. Misafirlerim de gelecek. Kardeşim ailesiyle kalmayacak, gidecekmiş. Annem kalacak.
Ne kadar kalacağını demedi. Sıkılana dek kalırım, kalabildiğim kadar kalırım diyor....
Bu durum eşimin hoşuna gitmiyor. Eşim siyasetin içinde olan bir iş adamıdır. Bu seçimde çok yoruldu, bizden uzak kaldı. 2 gündür eve erken geliyor, kızımız eskisi gibi durmuyor onda. Kız, unutmuş adeta babayı. Düşünün artık yoğunluğunu. Biz de eşimle henüz hiç yakınlaşmadık o manada. Annem evdeyken de olabileceğini sanmıyorum açıkçası.
Paylaşmak fikir almak istedim....
Bu sıçrama dönemleri ataklar falan takip edebileceğimiz bi şey varmı bizde o ataklar icersindemiyiz ne cocuk uyumuyo Emmiyo anlamadim gitti koca bir gün sadece yarim saat uyudu 5 er dakka 3 kez emdi1 hafta sürüyor canım
gecmiş olsun canım Allah korusun inşallah cıkmaz bişeyEvet canım büyük oglumunki geçti çok şükür.
Küçükte yok. Yani test falan yaptırmadik ama pek belirti olmadığı için yok diye düşünüyorum. İnşallah çıkmaz sonradan da
Ne demek canim olsun tabi herkese olsun hemde ❤Ahh canım
Ne güzel yazmissin. Ben de dün bütün gece acaba sutum mu azaldı da emmek istemiyor diye düşünmekten uyuyamadım.
Moral oldu teşekkürler
Bak kuzumbu senin sicrama yani buyume atakalri tablon screenshot al bunu bu tarihlerde bebegin yeni olusumlara giriyo biseuler ogreniyo o yuzden beslenme reddi cok yeme fazla ilgi cok aglama uyumamama yada cok uyuma gibi etkileri oluyo bebklerde sen bizim suan girmek uzere oldugumuz sicraman bitmisEvt kuzum 7 ocak bizimki az fatk vardi aramizda
Rica ederim ❤❤ 7gunluk bu sicramaBizimki 13 Ocak sicrama dönemindryiz demek ki kaç gün sürdü acaba bu sıçrama :)
teşekkür ederiz paylaşın için ❤
Bu sıçrama dönemleri ataklar falan takip edebileceğimiz bi şey varmı bizde o ataklar icersindemiyiz ne cocuk uyumuyo Emmiyo anlamadim gitti koca bir gün sadece yarim saat uyudu 5 er dakka 3 kez emdi
Canım ben de 1 haftadır bu şekildeyim. Ayakta dolanarak emziriyorum 1 haftadır öyle emiyor oturduğum an basıyor kıyameti. Benim kızın gazı arttı bu aralar ona bağlıyorum. Emerken boşaltıyor içini öyle rahatlıyor, keyifleniyor. Uyku gündüz bizde de yok, sadece kucağımda uyuyor. Yerine koyunca açıyor gözlerini. Ben de koltuğa uzanıp kızımı koltuğun yaslanma kısmına dayadım yüz üstü göğsümde 2 saat öyle beraber uyumuşuz. Başka türlü uyumaz oldu. Sanırım atak dedikleri şey heralde çok anlamıyorum ama beni de çoook zorluyorBu sıçrama dönemleri ataklar falan takip edebileceğimiz bi şey varmı bizde o ataklar icersindemiyiz ne cocuk uyumuyo Emmiyo anlamadim gitti koca bir gün sadece yarim saat uyudu 5 er dakka 3 kez emdi
Bitti bitecek canim sizin sicrama donemi:)Biri de bizim tarihe bakabilir mi acaba ya. Sıçrama döneminde miyiz acaba biz.
40 haftam 31 ocakta doldu
♡♡♡ ay keske yakin otursaydik beraber giderdiksağol kuzummbben de boyle düşünüyorum sizler gibi❤ ama gercekten etrafımda cokca ınsan var yıne görumcem dıcem ama aa yazın cık barı cocuk oldu dıye al cık gecelerı nolcak bısey olmas dıyor pes dıyorum ıllakı cıkcam ama yazın da 6,7aylık olcak uykusunu 9bucuga cekerım dıyorum boyle uyumayı severse. ay bak vallahı ınanmıcan ama tam 14.00dauyıtabıldım ıkıkez kaka yaptı sancısı vardı sanrm 3saattır ugrasıyorum odadan cıkmadım 3saat boyunca. okdar yoruldum kı enson daldı ben savası kazandımişin kötusu yatakodamda cok stres oldum dıye eşimin ders verdıgı odaya geldım azonce burda uyudu hemen kendı odası soguktu petegı kapalıymıs. ogrencıler gelck 3te ben nasıl uyandırcm onu neyse kuzum ıyı yapmıssın cık gez uyandı mı oğluşunn cocuklara da degısıklık olur sana da. eve gıdesın gelmez kesım dönuste
Buyur canım:)Bir hayırsever bizim atak haftalarina bakabilir mi :)) atak atak merak ettirdiniz benide bdt 24 ocak
Buyur canım:)
Sevinirim zahmet olmayacaksa 6 ocakCanım uygulama var Harika Haftalar diye ordan bakıyorum ücretli.
Im kırk haftalık tarihini söylersen seninkine de bakayım canım
cok sağol canım tarih olarak nasıl anlıyoruz ya biraz kafam karıştıBitti bitecek canim sizin sicrama donemi:)
Sicramanin bitisine 1 gun kaldi uyarisi veriyor canim sende. Hafta olarak dusunuyorum ben. Dedigin gibi tam ara tarihleri algilayamiyorum:)cok sağol canım tarih olarak nasıl anlıyoruz ya biraz kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?