2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben sağlık ocağındaki doktora götürmüştüm Bogazina baktı birşey yok dedi. ben altı ay altındaki çocuğa ilaç yazamam. Siz en iyisi çocuk doktoruna götürün dedi.
Valla en iyisini demiş. Biz de endişelendik vermedik zaten şurubu.kendi doktoruna sorduk o da peditus u 1 yaş üzeri çocuklara veriyoruz. Vermeyin dedi. Sağlık ocağındaki doktor niye sizinki gibi demedi de bu şurubu verdi anlamıyorum. Sordum bi de bu bitkisel değil yan etkisi olur mu diye. Olur demişti. Burdan okuyanlara tavsiyem siz de vermeyin.

Kızlar bronşit için antibiyotik kullanıyorduk ya oğlum antibiyotik ishali oldu :///
Doktora da ulaşamıyorum. Var mı bunu yaşayan? Hala doğru düzgün emmiyor da moralim çok bozuk çok üzgünüm.
canım su ver bari susuz kalmasın sen de emer inşallah ishsl yapacsk şeyler yeme cok gecmiş olsun dikkat et o ishal hemen pişik falan da yapıyor bekletmeden degiş altını

Nilufer_3457 ben ilk hamileliğimde ramazanda doğum yaptım oruç tutmuştum. 4 5 gibi iftar oluyordu. Yaz olsa tutmazdım. Ek gıdaya geçmişsem emzirirken tutarım. Sadece anne sütü alırken tutmam.
Allah 'ın izin verdiği bir konuda kimse niye oruç tutmadın diyemez. Tamamen kişiye ve şartlara göre değişir.
Oğlum bir yaşındayken ramazan oruçluyum ama aşırı susuyordum.Adetim gecikince bayrama 3 gün kala hamile olduğumu öğrendim. Hamile ve emzikli ve oruç. Bayrama 3 gün kalmasa kesin tutmazdım demiştim. :)))

Ya bugün oğlum nerdeyse hiç emmedi demistim şimdi yine emmedi sağıp veriyim Dedim hiç sütüm gelmedi niye böyle oldu anlamdım emmemesinden olabilirmi yoksa sutum mu kesiliyo anlamadim gelde canını sıkma

Ya bugün oğlum nerdeyse hiç emmedi demistim şimdi yine emmedi sağıp veriyim Dedim hiç sütüm gelmedi niye böyle oldu anlamdım emmemesinden olabilirmi yoksa sutum mu kesiliyo anlamadim gelde canını sıkma
Oyle düşünme günlük birseydir belki, var sütün dolu goguslerin makine bozuktur

Arkadaşlar nasılsınız.
İşe başlayan var miii
Benim iznim 1 mayısta bitecek ama Bld seçimlerinden sonra yeni başkan proje istedi evden onu hazırlıyorum. İki çocuk ve ev yetmiyor gibi bir de işi eve getirdim. Tam hunulik durumdayım. Buradan iyice koptum
Bu kargasada 3kg aldım 85 oldum.

Geçenlerde benim de tek memede oldu bu. O memeyi vermeye çalıştığımda istemiyordu kendini geri atıyordu. Süt de pek gelmiyo gibi, az gibiydi. Moralimi bozmamak için sağmadım, o memeden de kısa kısa da olsa emzirmeye çalıştım. 2 gün sonra normale döndü emmeye başladı oğlum. Belki senin de kısa süreli bi durumdur. Hatta bazen makinalar tam anlamıyla sağamıyor, anlık bir şey de olabilir. Sütün kesiliyo diye düşünme sakın

Eklentiler

• 2B467C4D-F4A9-4C8C-A22F-17F5E87561D0.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 43
  • 792CE9C3-BE35-437C-A3CD-B0985AA5F033.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 37
  • 144E2F47-AA1A-4550-9B42-4A5C5FFF50D9.webp
    52,8 KB · Görüntüleme: 41
  • D2505F82-F571-4CFD-B7DF-A30C8B3481A3.webp
    51,6 KB · Görüntüleme: 48
  • 8A6AAEBE-D4C3-4E4B-9BA6-4608F04C710C.webp
    69 KB · Görüntüleme: 38
  • C1FFD62D-D20E-47AC-B398-A071E0706F07.webp
    76,1 KB · Görüntüleme: 38
Kızlar bu akşam kuzenimin düğünü vardı. Çok yakınımız olduğu için mecbur gitmemiz gerekiyordu. Acaba nasıl yaparız bebiş çok küçük durmaz kesin diye diye gittik. Düğün salonunun kapısından girdik teyzemlere hayırlı olsun dedik bir ağlamaya başladı bizimki. Susturamadık. Kıyamet kopardı. En fazla 10 dk kalmışızdır. Koşarak çıktık döndük eve. Kendimi ve kızımı hazırlamam çok daha uzun sürmüştü

Merhaba canım, anladığım kadarıyla sen de mimarsın. Bunca telaşın içinde ne kadar zorlanabileceğini tahmin edebiliyorum. Çocuk yok iken bile proje yetiştirebilmek başlı başına bir kabus. Allah yardımcın olsun. Benim de 18 martta başlamam gerekiyordu ama 3 haftadır raporla geçiştiriyorum. İzinde olduğun için aslında sana bunu yaptırmak gibi bir hakları yok. Saçma olmuş. Allah işini kolaylaştırsın..

♡♡♡ ay keske yakin otursaydik beraber giderdik
ay evet hayta burdaki herkes aynı sehirden olsaydı neguzel olurduu yapamadığımı buakşam yaptım c.tesılerı asagıda yemelte oluyoruz neyse yedık ıctık alya da 5bucukta uyanmıstı tam ıstedıgım gb oldu. eve cıktım 7de 8de anca uyudu eşime dedim git maçı dısarda ızle bıseyler yap ben de uyudum 11gb geldı esım ve suan da da alyatoşu emzırdım gerıyattı nescafemı ıcıyrm kendıme gelmısım bugun temızlik yapmıstık bıde

Cocuklarin erken uyumalarinin en guzel yani iste bu anne baba zamani yapabiliyorsun:) gec uyusa adam ise gittigi icin erken uyuyor Sen cocukla kaliyosun e gunduz uyudugu saatler zaten evde degil zaten sagliklida degil oyle. Erken uyku kazan kazan durumu oluyor:) ohh afiyet olsun canim valla tr de olsaydim oldugum sehirdeki ocak anneleriyle mutlaka gorusurdum♡

Inşallah öyledir hep süt sorunum olduğu için ilk en kötüsu geldi aklıma ne yalan soyleyim şöyle bi elimle sıkıyım bakıyım diyorum ona bile cesaret edemiyorum artık oğlum uyunip emince anliyacagim

Bencede makine bozukruhsuz sevgisiz o
oğlum gibi oksamiyo bi emsin dolup taşacak

Canim buyuk olasilikla psikolojik biseydi ama ben ne zaman cheesecake yesem goguslerim sutten sert olurdu. Herhalde kendimi sartladigimdan ama yinede bir dene istersen belki bayagi peynir oldugu icin oda sut urunu ya belki tetiklemistir:))

Canim buyuk olasilikla psikolojik biseydi ama ben ne zaman cheesecake yesem goguslerim sutten sert olurdu. Herhalde kendimi sartladigimdan ama yinede bir dene istersen belki bayagi peynir oldugu icin oda sut urunu ya belki tetiklemistir:))
Tesekkurler Yarın mutlaka deniyeceğim.suan herşeyi denemeye açığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…