Çok sağol canım. Biraz daha iiyiyiz şükürSize de çok geçmiş olsun inşallah ilerlemeden iyileşir.
Ay hadi İnşallah ondan sonra da aşı var bir de onun atağı girmez inşallah araya da güneşli günler görürüzSicramanin bitisine 1 gun kaldi uyarisi veriyor canim sende. Hafta olarak dusunuyorum ben. Dedigin gibi tam ara tarihleri algilayamiyorum:)
Valla en iyisini demiş. Biz de endişelendik vermedik zaten şurubu.kendi doktoruna sorduk o da peditus u 1 yaş üzeri çocuklara veriyoruz. Vermeyin dedi. Sağlık ocağındaki doktor niye sizinki gibi demedi de bu şurubu verdi anlamıyorum. Sordum bi de bu bitkisel değil yan etkisi olur mu diye. Olur demişti. Burdan okuyanlara tavsiyem siz de vermeyin.Ben sağlık ocağındaki doktora götürmüştüm Bogazina baktı birşey yok dedi. ben altı ay altındaki çocuğa ilaç yazamam. Siz en iyisi çocuk doktoruna götürün dedi.
canım su ver bari susuz kalmasın sen de emer inşallah ishsl yapacsk şeyler yeme cok gecmiş olsun dikkat et o ishal hemen pişik falan da yapıyor bekletmeden degiş altınıKızlar bronşit için antibiyotik kullanıyorduk ya oğlum antibiyotik ishali oldu :///
Doktora da ulaşamıyorum. Var mı bunu yaşayan? Hala doğru düzgün emmiyor da moralim çok bozuk çok üzgünüm.
Canım 16 Ocak içinde bakabilir misin40 haftasi 14ocak olanlar sicrama bitisine 5gunumuz var. ❤ @Kahsen
Oyle düşünme günlük birseydir belki, var sütün dolu goguslerinYa bugün oğlum nerdeyse hiç emmedi demistim şimdi yine emmedi sağıp veriyim Dedim hiç sütüm gelmedi niye böyle oldu anlamdım emmemesinden olabilirmi yoksa sutum mu kesiliyo anlamadim gelde canını sıkma
Ya bugün oğlum nerdeyse hiç emmedi demistim şimdi yine emmedi sağıp veriyim Dedim hiç sütüm gelmedi niye böyle oldu anlamdım emmemesinden olabilirmi yoksa sutum mu kesiliyo anlamadim gelde canını sıkma
Sevinirim zahmet olmayacaksa 6 ocak
Merhaba canım, anladığım kadarıyla sen de mimarsın. Bunca telaşın içinde ne kadar zorlanabileceğini tahmin edebiliyorum. Çocuk yok iken bile proje yetiştirebilmek başlı başına bir kabus. Allah yardımcın olsun. Benim de 18 martta başlamam gerekiyordu ama 3 haftadır raporla geçiştiriyorum. İzinde olduğun için aslında sana bunu yaptırmak gibi bir hakları yok. Saçma olmuş. Allah işini kolaylaştırsın..Arkadaşlar nasılsınız.
İşe başlayan var miii
Benim iznim 1 mayısta bitecek ama Bld seçimlerinden sonra yeni başkan proje istedi evden onu hazırlıyorum. İki çocuk ve ev yetmiyor gibi bir de işi eve getirdim. Tam hunulik durumdayım. Buradan iyice koptum
Bu kargasada 3kg aldım 85 oldum.
ay evet hayta burdaki herkes aynı sehirden olsaydı neguzel olurduu yapamadığımı buakşam yaptım c.tesılerı asagıda yemelte oluyoruz neyse yedık ıctık alya da 5bucukta uyanmıstı tam ıstedıgım gb oldu. eve cıktım 7de 8de anca uyudu eşime dedim git maçı dısarda ızle bıseyler yap ben de uyudum 11gb geldı esım ve suan da da alyatoşu emzırdım gerıyattı nescafemı ıcıyrm kendıme gelmısım bugun temızlik yapmıstık bıde♡♡♡ ay keske yakin otursaydik beraber giderdik
ay evet hayta burdaki herkes aynı sehirden olsaydı neguzel olurduu yapamadığımı buakşam yaptım c.tesılerı asagıda yemelte oluyoruz neyse yedık ıctık alya da 5bucukta uyanmıstı tam ıstedıgım gb oldu. eve cıktım 7de 8de anca uyudu eşime dedim git maçı dısarda ızle bıseyler yap ben de uyudum 11gb geldı esım ve suan da da alyatoşu emzırdım gerıyattı nescafemı ıcıyrm kendıme gelmısım bugun temızlik yapmıstık bıde
Inşallah öyledir hep süt sorunum olduğu için ilk en kötüsu geldi aklıma ne yalan soyleyim şöyle bi elimle sıkıyım bakıyım diyorum ona bile cesaret edemiyorum artık oğlum uyunip emince anliyacagimGeçenlerde benim de tek memede oldu bu. O memeyi vermeye çalıştığımda istemiyordu kendini geri atıyordu. Süt de pek gelmiyo gibi, az gibiydi. Moralimi bozmamak için sağmadım, o memeden de kısa kısa da olsa emzirmeye çalıştım. 2 gün sonra normale döndü emmeye başladı oğlum. Belki senin de kısa süreli bi durumdur. Hatta bazen makinalar tam anlamıyla sağamıyor, anlık bir şey de olabilir. Sütün kesiliyo diye düşünme sakın
Bencede makine bozukOyle düşünme günlük birseydir belki, var sütün dolu goguslerinmakine bozuktur
Bencede makine bozukruhsuz sevgisiz o
oğlum gibi oksamiyo bi emsin dolup taşacak
Tesekkurler Yarın mutlaka deniyeceğim.suan herşeyi denemeye açığımCanim buyuk olasilikla psikolojik biseydi ama ben ne zaman cheesecake yesem goguslerim sutten sert olurdu. Herhalde kendimi sartladigimdan amayinede bir dene istersen belki bayagi peynir oldugu icin oda sut urunu ya belki tetiklemistir:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?