Inşallah öyledir hep süt sorunum olduğu için ilk en kötüsu geldi aklıma ne yalan soyleyim şöyle bi elimle sıkıyım bakıyım diyorum ona bile cesaret edemiyorum artık oğlum uyunip emince anliyacagim
Bazı antibiyotikler yan etki etki olarak ishal yapıyor canım. Çocuklarda sık görülüyor .O nasi bisey canim
doğru dıyosun kuzum genelde eşim evdedır benn evdeyken kv.ye bırakıp cıkıyorız hep zten gezmeyı sever her aksam alyayı bırakslım cıkalım der yazın 2ay tatılı var yazı beklıyrm benCocuklarin erken uyumalarinin en guzel yani iste bu anne baba zamani yapabiliyorsun:) gec uyusa adam ise gittigi icin erken uyuyor Sen cocukla kaliyosun e gunduz uyudugu saatler zaten evde degil zaten sagliklida degil oyle. Erken uyku kazan kazan durumu oluyor:) ohh afiyet olsun canim valla tr de olsaydim oldugum sehirdeki ocak anneleriyle mutlaka gorusurdum♡
Ben bu aralar sagmiyorum ama iki aylıkken falan arada sagiyordum benim de çok az geliyordu. Ama çocuk emince cuk cuk yutkunuyordu masallah iyi de kilo alıyordu. Yani pompa bebeklerden çok çok az çıkarıyor yine vardır sütun. Tabi sen uyku ve beslenmene yine de dikkat et canım özellikle stres yapma .Ya bugün oğlum nerdeyse hiç emmedi demistim şimdi yine emmedi sağıp veriyim Dedim hiç sütüm gelmedi niye böyle oldu anlamdım emmemesinden olabilirmi yoksa sutum mu kesiliyo anlamadim gelde canını sıkma
Benim sutum hep azdı ama ogluma yetiyo kilo alimi yeterli sutumu arttirmak icin sagiyodumm 50- 60ml fazla hic gormedim ise yaramadigj gibi saginca göğsün baya boşaliyo toparlanmiyo sut gelmiyo oyuzden bıraktım 2 gündür emmiyo oğlumu hasta etmişim önün için sağıp veriyim demistim gelmedi hem hasta olması hem canımı sıkan 1 2 şey sanırım ondan oldu gece emdi uyudu şimdide emdi uyudu gün içersinde daha iyi anlarım düzelir inşallahBen bu aralar sagmiyorum ama iki aylıkken falan arada sagiyordum benim de çok az geliyordu. Ama çocuk emince cuk cuk yutkunuyordu masallah iyi de kilo alıyordu. Yani pompa bebeklerden çok çok az çıkarıyor yine vardır sütun. Tabi sen uyku ve beslenmene yine de dikkat et canım özellikle stres yapma .
Bizim kendi işimiz canım.izin falan olmaz zaten de. Annem burda şu an. Hergün telefon görüşmesi yapıyor birileriyle (arkadaş akraba falan),, duyuyorum bir kaç gün kalıp gelecem falan diyor da... O birkaç gün kaç gün bilmiyoruz işte, bize de birşey demiyor şu gün gidecem diye. Yalan konuşmak ta istemiyorum gitsin diye. Vicdanen kendimi rahatsız hissediyorum. Akışına bıraktım artık.... Evi elimden geldiğince adam etmeye çalıştım. Annem de dün az süpürge yaptı. Ama yetmez tabi. Cuma günü şirket bir yardımcı gönderdi. 1 saat sonra geri gönderdim kadını. Kaba saba erkek gibi bir kadındı. Çocuğuma bana laf soktu... İşi yi değildi.. Kovdum resmen!Bizimkilerde uzun sure kaliyorlar ama asla kapi pencere actirmam bagris cagrisiz evde ben tez canliyim annem agirkanli hadisene cabuk olsana yapsana diye kavga gurultu gecinip gidiyoruz o cocuga bakiyor ben temizlikbulasik yemek cay corba camasir ugrasiyorum biryandan birdaha cagirmicam geldilermi evin anasini satiyorlar diyorum
Biryandanda iyi oluyor en azindan ben is yapabiliyorum karmasik duygularda oluyoruz
İstemiyorsan soyle canim buhafta gelme esim evde ise gitmicem izine ayrildi diye uydur
Sanırım haklisin neden bilmiyorum hep kafama sutum kesilecek korkusu biryerde gizlenmiş aslında sutum hep azdı arttirmak icin neler yapmadım ne zaman ki napiyim bukadar üretebiliyorum dedim ozaman arttı ml olarak yine az aslında ama oğlumun kilo alımı ilk ay hiç kilo alımı yoktu şimdi gayet guzel sütlü irmik helvasını severim bugun bi yapıyım bakalim bende de ise yariyacakmiHiç düşünmemeye çalış en kötüsünü. Benim de çok süt sorunum oldu. Çok kafaya taktım başlarda. Sonra saldım kendimi bebeğe iyice alışınca. Baktım sadece bol su ve uyku işe yarıyor, şimdi bunlara dikkat ediyorum. Sütüm kesilcek diye düşündükçe gerçekten kendi kendimizi etkiliyoruz. Benim vücudum bunu üretmeye programlı diye düşün. Bir de irmik helvası çok güzel süt yapıyor bende. Seversen bi dene istersen. Sütle yapıyorum ben şerbetini. Belki de içeriğinden değil de yerken beni mutlu ettiğinden süt yapmıştır :)
Pamuk Panda Çok teşekkürler desene bugünler iyi günlerimiz
Canım 16 Ocak içinde bakabilir misin
Sanırım haklisin neden bilmiyorum hep kafama sutum kesilecek korkusu biryerde gizlenmiş aslında sutum hep azdı arttirmak icin neler yapmadım ne zaman ki napiyim bukadar üretebiliyorum dedim ozaman arttı ml olarak yine az aslında ama oğlumun kilo alımı ilk ay hiç kilo alımı yoktu şimdi gayet guzel sütlü irmik helvasını severim bugun bi yapıyım bakalim bende de ise yariyacakmi
Bazi gunler bizimde cok kusuyor ozellikledun okadar kustuki yerler full kusuk oldu iki dk sonra uzerini kustu ust degistirdim digerine ve digerine derken bes dk icinde dortkere kustu su gibi terledi kakasinida ongunde bir yapiyor ben aldirmiyorum artik yarin kontrolgunumuz bakalim ne dicek doktorOglum Usuttu demistim hala kusuyo ama dune göre daha az akşam emerken soğuk ter attı saçları benimkolum ıslandı kendisi buz gibi oldu bugünde emmiyo 2 3 çekiyo sonra kıvranıp ağlıyo anlamadim gitti sutumu sağdım verdim içti uyudu 2 gündür kakada yapmadi gün içersinde keyfi yerinde guluyo oynuyo oyun halisinda oynarken kusuyo zaten keyfi yerinde olunca hastami degilmi anlamadim gitti hiç bisey konduramiyorum
GUNAYDİNGünaydın güzel anneler☀
Bir hayırsever bizim atak haftalarina bakabilir mi :)) atak atak merak ettirdiniz benide bdt 24 ocak
Benim oglanin da duzeni aynisinin tipkisi, ben de icim rahat etmior daha gece yeni baslio diip 12 de emziriyorum yalniz olmadigima sevindim@Kartanesii8892 canım benim bebeğim bazen 8 de basende 9.30 da uyuyor gece 12 gibi uyurken emziriyorum daha sonra 3-4 arası ve sabah 6-7 arası uyanıyor emiyor yeterlimi acaba. Bide gündüz emme arası 2-2,5 saat. Gece uyandırma dedi doktor fakat gece 12 de başlıyorsenin emzirme saatlerini paylaşırmısın özellikle akşam uyuttuktan sonrasını
canım kızımı esıme vermıstım uyutması ıcım ben de uyumusum gördum ama yazamadm k.bakma. bizde şöyle oluyor kızım genelde 7de uyuyor ya o gece 12de falan uyanıyor memeye sonra 3 ya da 4te sabah da 7de kalkıyoruz atak haftasında özellıkle boyleydı ama normal zamanda atak dışında 6saat aralıksz uyuyor mudahale etmıyorum gece tek beslenme oluyor. dr da uyandırma hatta artık 8saatı bıle gören bebekler olabılir dedı. 1beslenme olyor genelde atak dısında. ya da 2. sen de uyandırma kız artık durabilıyorlar@Kartanesii8892 canım benim bebeğim bazen 8 de basende 9.30 da uyuyor gece 12 gibi uyurken emziriyorum daha sonra 3-4 arası ve sabah 6-7 arası uyanıyor emiyor yeterlimi acaba. Bide gündüz emme arası 2-2,5 saat. Gece uyandırma dedi doktor fakat gece 12 de başlıyorsenin emzirme saatlerini paylaşırmısın özellikle akşam uyuttuktan sonrasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?