2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Biz3 tecrube oldu :) demek bosuna yorulmayim dugunler icin. Bende bayram ziyareti nasil olacak diye dusunuyorum. 4 5 kapi ziyaret edecegiz. Acaba gitnesem mi diye dusunuyorum. Niye kendimi yoracagim ki ?

kızımı sagopanın galiba şarkısıyla emziriyorum resmen. bazen arabada agladıgında eşim onu çalıyordu. şimdi bıraz huysuzlastı karnı aç dıye şarkıyı açtm dınlıyo emıyo bıde haahhah

Peyzaj mimariyim canım ben. Taşeron olunca calisman lazım yoksa kapı orda diyorlar. Malesef sistem bu kargasada konsantre olup tasarım yapamıyorum da. Nasıl yetişecek bilmiyorum

Bebeleri evde saklamayın arkadaşlar. Çıkarın gezdirin. Bayram düğün farketmez heryere götürüyorum çocuklarımi. Huzursuz olurlarsa kanguruya koyuyorum sakinlesince yine kucaktan kucağa gezoyorlar. Oğlum 2.5 yaşında bağışıklığı güçlü gayet sevecen ve de uyumlu bir çocuk. Kızımı da o izde buyutuyorum.

Tek tavsiyem siz tedirgin olmayın eglenin hemen anloyorlar bizdeki huzursuzlugu. Çocuklarım için kayınvalide ziyaretletinden bile zevk almaya başladım

Benim oglanin da duzeni aynisinin tipkisi, ben de icim rahat etmior daha gece yeni baslio diip 12 de emziriyorum yalniz olmadigima sevindim gunduz bi duzenimiz yok ama emme konusunda kac saatte bir olmali gunduz acaba
kız bence o ıstemeden emzırme kendımızden pay bıc uyandırılıp yemek yedırdıklerını ıstemezdm bn ole bisey yani artık açlılarını soyleyebılceklerı dueumdalar onların uyku döngusu 45dk bızım 1.5 saat. hayatta kalmaları ıcın kısa uyku döngulerı ve bu dongulerde altları pisse açlarsaüşüyorlrsa terledılerse ağlıyorlar yardım ıcın. bosa fazla gaz yapmayın ben de yaptım buhatayı baslarda. sonra bıraktm. bazı aksamlar kızımı kvye vırakıyorum uyuyor gece gelıyoruzalıyoruz onlardan besıgıne bırakıyorum uyanmıyor kımıldanıp dalıyor ozman bıle emzırmyrm

Biz3 tecrube oldu :) demek bosuna yorulmayim dugunler icin. Bende bayram ziyareti nasil olacak diye dusunuyorum. 4 5 kapi ziyaret edecegiz. Acaba gitnesem mi diye dusunuyorum. Niye kendimi yoracagim ki ?
Bence kesinlikle teşebbüs etmeyin. Bebekler çok küçük. Bir anda şoka uğradı çocuk çok kalabalık ve gürültülü ortama girince. Gitmesek de çok geçerli bir sebebimiz var. Ben bir süre uzak duracağım böyle ortamlardan. Ne düğün ne bayram. Çocuğum çığlık kıyamet ağladı. Ne gerek var onu üzmeye

Gunduz felaket uykulariniz cok oluyomu sizin

Ben de rahat biriyim canım. Öyle titizlik yapıp çocuğu sakınmam hiç. Hatta annem kardeşlerim va hep gelir giderler ondan ona kucakta gezer. Misafir gelince de veririm severler filan. Ama çocuk bir anda öyle gürültü ve kalabalığın içine girince çıldırırcasına ağladı. Kucağıma aldım sakinleştirmeye çalıştım, emzirmeye çalıştım durur diye yok bir saniye bile susmadan nefesi kesilircesine ağladı. Ordan çıktık sustu. Çok tedirgin oldu. Biraz daha büyümesi lazım bunun için

Gunduz felaket uykulariniz cok oluyomu sizin
evet canım 2gundur var daha once hıc yasamadık dun sabah burya da yazdm ya 11bucuktan 2ye dek ugrastım her uyandıgında 30dk dsha ugrastm ve hep 30dk uyudu kaldrsam sıkntı yok keyfı yerınde oluyor sorun yapmıyor ama bılıyotum kı uykusu cok atak gectısanmstm tarıhten once ama yarn bıtıyo muhtemelemnondan. busabah 2kez uyudu sukur. felaket uykusu ıcın başlarda gerıdönus beklenmıyormus bır aya duzelıyormus yılmadan devam tekrar uyutmaya her 45dk oncesı uyanırsa

3.atak döneminizdeyiz bizde annemlerdeyken guzel uyuyordu 1 saat en azindan simdi bursata geldigimden beri artti cok dakik 30 dk bi dk gecsin uyaniyo xogu sefer uykusuda var uyumak istiyo uyutmaya calisiyorum nde hep bazen en fazla bi yarim saat daha okdr yarim saat uyuyincada 1 saat sonra tekrar uyku istiyo sipa tutturamadım bi

Sgk asla fazla yatırmaz hakkın neyse onu yatırır şirket sana az yatırmış. Tabii ki şirket ne kadar yatırdıysa o kadarını iade edeceksin :)

Senin sayende zaten uyandirmamaya basladim kiz :)) eskiden 09.30 da yatirir 2-2 5 saatte bir kaldirirdim simdi sadece gece 12 kaldi dedihin gibi gazi azaldi gercekten ama

Sgk asla fazla yatırmaz hakkın neyse onu yatırır şirket sana az yatırmış. Tabii ki şirket ne kadar yatırdıysa o kadarını iade edeceksin :)
Ben hepsini pzt ileteceğim bakalım muhtemelen fazlasını bana iade ederler diye umuyorum :) sağol canım

Ya bugün oğlum nerdeyse hiç emmedi demistim şimdi yine emmedi sağıp veriyim Dedim hiç sütüm gelmedi niye böyle oldu anlamdım emmemesinden olabilirmi yoksa sutum mu kesiliyo anlamadim gelde canını sıkma
Benim makine cekmiyordu mesela. 15dk sagiyordum 5ml cikiyordu. Ama mesela mochi diye bisey var elektriksiz tamamen gogse yapisip vakum yapan bisi sadece emerken bebis 5 7dk da cikiyor baya. Strese girme sakin o ej buyuk tehlike. Elle sagim yapabilirsin emmesi de azaldiysa

Kizlar maaşın 2/3 u oranında yatan dogum parasını meb te çalışan bir öğretmen alabilir mi bileniniz var mi?

Elle sağınca da süt varsa güzel geliyor ben video da izledim uyguladım tabi sonra makina aldım o ayrı :))

bu videoda 7.25 sn den sonrası güzel anlatıyor denedim ve 60 cc sağmıştım

Kizlar size bi sorum olacak ozellikle 2.bebisi olan anneler. Ve suan boyle biseyle karsilasan var mi okuyun lutfen Bizim cocugun kafasi hep saga meyilli yani acili emrah gibi saga bukuk birakiyo hep soldan pek bakmiyo sola dogru yatirmiyo sola dogru olan hicbiseyi yapmiyo kafa hep one dogru bukuk duruyo , kendimiz destek verdigimizde otarafa dondurmemek icin bi direnc uyguluyo.kafasını uzun zamandir tutabiliyi kuvvat var hatta kendi bile kalkmaya calisiyo kendibi kucakta one fln atiyo sizce bi ortopediye gostermelimiyim sira aldım bile gerci ama fikirlerinizi merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…