Benim makine garantiye yollandı su an manuel Alicam bende lazım oluyor ben çok çıkıyorum anneme bırakıyorum falan stok larik bitti dünElle sağınca da süt varsa güzel geliyor ben video da izledim uyguladım tabi sonra makina aldım o ayrı :))
bu videoda 7.25 sn den sonrası güzel anlatıyor denedim ve 60 cc sağmıştım
Yeni dogdugunda sil kolumda damar yolu acmalari sebebiyle kafasina batmasin diye soldan emzirdim. Gidis o gidis su anda asla sagdan emmiyor kafa hep saga bakiyor. Bende boyun egriliginden korkuyordum ama gece uyurken yavasca sola aliyorum kafayi hoop yine saga ceviriyor. Kayinvalideninde agzina dustuk kafasi egri diyip diyip duruyor . Bir yolunu buldum. soldan beni gorecek sekilde anne yani yatagini monte ettim. Son 1 aydir, Uyurken beni gormek icin hep basini hep sola cevirdi bu sayede. Mesela su an bile kafasi saga donuk oturuyor. Doktorunuza sorun iciniz rahatlasin ama ayni problem bende de varKizlar size bi sorum olacak ozellikle 2.bebisi olan anneler. Ve suan boyle biseyle karsilasan var mi okuyun lutfen Bizim cocugun kafasi hep saga meyilli yani acili emrah gibi saga bukuk birakiyo hep soldan pek bakmiyo sola dogru yatirmiyo sola dogru olan hicbiseyi yapmiyo kafa hep one dogru bukuk duruyo , kendimiz destek verdigimizde otarafa dondurmemek icin bi direnc uyguluyo.kafasını uzun zamandir tutabiliyi kuvvat var hatta kendi bile kalkmaya calisiyo kendibi kucakta one fln atiyo sizce bi ortopediye gostermelimiyim sira aldım bile gerci ama fikirlerinizi merak ediyorum
Parayı şirket mi çekiyor ki ne ilginç. Benim raporumu aylık bildirdikleri için direkt sgk dan yattı bana aylık olarak para. Keşke sana da öyle yapsalarmış.Ben hepsini pzt ileteceğim bakalım muhtemelen fazlasını bana iade ederler diye umuyorum :) sağol canım ❤
Sormabende ayni sekilim zeka kartlarına falan baktiriyorim hep sol taraftan izletmeye calisiyorim ama egrilik bisey olur diye korkuyorum bende ama goturcem sanirim icim rahat degil
Yeni dogdugunda sil kolumda damar yolu acmalari sebebiyle kafasina batmasin diye soldan emzirdim. Gidis o gidis su anda asla sagdan emmiyor kafa hep saga bakiyor. Bende boyun egriliginden korkuyordum ama gece uyurken yavasca sola aliyorum kafayi hoop yine saga ceviriyor. Kayinvalideninde agzina dustuk kafasi egri diyip diyip duruyor . Bir yolunu buldum. soldan beni gorecek sekilde anne yani yatagini monte ettim. Son 1 aydir, Uyurken beni gormek icin hep basini hep sola cevirdi bu sayede. Mesela su an bile kafasi saga donuk oturuyor. Doktorunuza sorun iciniz rahatlasin ama ayni problem bende de var
Yok canım para benim hesabıma yattı, ben şirket hesabına eft yapacağım.Parayı şirket mi çekiyor ki ne ilginç. Benim raporumu aylık bildirdikleri için direkt sgk dan yattı bana aylık olarak para. Keşke sana da öyle yapsalarmış.
Benim bebiste seninki gibi benzer saatlerde uyanip uyuyor, ama sabah yedi çok erken geldiği için saat dokuza çekmeye çalışıyorum bu aralar uyanma saatini, iki gün yedide uyanıp az emip dokuza kadar uyudu inşallah böyle devam eder sabahin yedisinde çok yorucu oluyor yoksa ayaklanmak@Kartanesii8892 canım benim bebeğim bazen 8 de basende 9.30 da uyuyor gece 12 gibi uyurken emziriyorum daha sonra 3-4 arası ve sabah 6-7 arası uyanıyor emiyor yeterlimi acaba. Bide gündüz emme arası 2-2,5 saat. Gece uyandırma dedi doktor fakat gece 12 de başlıyorsenin emzirme saatlerini paylaşırmısın özellikle akşam uyuttuktan sonrasını
Arkadasimin bebeginde bi tarafa donduremiyor diye boyun egriligi demisler fizige gidiyorlar canim. Ben de bizimkinden supheleniordum dedigin gibi hep soluna bakiyordu. Sevdigi seyi gostersem bile soluna dondurmeyi daha iyi yapiordu. Ben gece yatirdigimde 4-5 gundur donduremedigi tarafina yatirdim. Bugun bakiyorum daha rahat yatiyor artik sol tarafina. Yine de doktora soracagim 18inde ama bence bi tarafa baskin oluyorlar ve o tarafi kullana kullana diger taraf yavasliyor. O tarafi kullandirinca da calisiyor. Ya da oyle dusunmek istiyorumKizlar size bi sorum olacak ozellikle 2.bebisi olan anneler. Ve suan boyle biseyle karsilasan var mi okuyun lutfen Bizim cocugun kafasi hep saga meyilli yani acili emrah gibi saga bukuk birakiyo hep soldan pek bakmiyo sola dogru yatirmiyo sola dogru olan hicbiseyi yapmiyo kafa hep one dogru bukuk duruyo , kendimiz destek verdigimizde otarafa dondurmemek icin bi direnc uyguluyo.kafasını uzun zamandir tutabiliyi kuvvat var hatta kendi bile kalkmaya calisiyo kendibi kucakta one fln atiyo sizce bi ortopediye gostermelimiyim sira aldım bile gerci ama fikirlerinizi merak ediyorum
Bende ama gostercem Yine De, benimki yan yatmiyor kafasini istediği yine ceviriyo yani yine saga ay fizik fln olmasin onceden onlem alslim yaaArkadasimin bebeginde bi tarafa donduremiyor diye boyun egriligi demisler fizige gidiyorlar canim. Ben de bizimkinden supheleniordum dedigin gibi hep soluna bakiyordu. Sevdigi seyi gostersem bile soluna dondurmeyi daha iyi yapiordu. Ben gece yatirdigimde 4-5 gundur donduremedigi tarafina yatirdim. Bugun bakiyorum daha rahat yatiyor artik sol tarafina. Yine de doktora soracagim 18inde ama bence bi tarafa baskin oluyorlar ve o tarafi kullana kullana diger taraf yavasliyor. O tarafi kullandirinca da calisiyor. Ya da oyle dusunmek istiyorum
doğru dıyosun kuzum genelde eşim evdedır benn evdeyken kv.ye bırakıp cıkıyorız hep zten gezmeyı sever her aksam alyayı bırakslım cıkalım der yazın 2ay tatılı var yazı beklıyrm bendedıgın gb alya uyuynca fılm izlıyoruz cay kahve sohbet. oyuzdenndedım ya onun ıcın bızorluk olmadı degısen pek bıseyı olmadı evde degl işte diye. burda tanışıp göruşen cokkısı var canım ben de wptan konusuyrm 2arkdsla burdan amabı görusemedık nasp olmadı
Benim oglanin da duzeni aynisinin tipkisi, ben de icim rahat etmior daha gece yeni baslio diip 12 de emziriyorum yalniz olmadigima sevindimgunduz bi duzenimiz yok ama emme konusunda kac saatte bir olmali gunduz acaba
Yok canım ne kusuru olurmu öyle şeycanım kızımı esıme vermıstım uyutması ıcım ben de uyumusum gördum ama yazamadm k.bakma. bizde şöyle oluyor kızım genelde 7de uyuyor ya o gece 12de falan uyanıyor memeye sonra 3 ya da 4te sabah da 7de kalkıyoruz atak haftasında özellıkle boyleydı ama normal zamanda atak dışında 6saat aralıksz uyuyor mudahale etmıyorum gece tek beslenme oluyor. dr da uyandırma hatta artık 8saatı bıle gören bebekler olabılir dedı. 1beslenme olyor genelde atak dısında. ya da 2. sen de uyandırma kız artık durabilıyorlar
Yeni gundemimiz atakmi olduCtesi sicramaniz bitiyor kuzum sizinde ayni atak donemi ❤❤
2 saatte bir emzirenlere gipta ile bakiyorumayy çok güldüm iyi bari bende yalnız değilmişim valla benim doktorun demesine göre 3 saati geçmemeli gündüz. Ama benimki sarılık dolayısıyla iki saatte bir emmeye alıştı. Gündüz 2-2,5 saatte kendi istiyor.uyuyorsa da uyanıyor canım.
Yok canım ne kusuru olurmu öyle şeyay ne bileyim uyanmaz aç kalır diye korkuyorum yani uyanmazsa 12 de kaldırmayım mı canım. Benim bebe cins açım diye ağlamıyor bide öyle sıkıntımız var
Ben gayette bi yudum ictim tadina bakmak icin niye gunah olsun ki , bi arada atak donemler gercekten oluyor kazandigi beceriler gerceklesen ataklar la tutuyo cogu kisininKizlar sutunun tadina bakan oldumu bildiniz gibi bizim sipa icmiyor iki gram icmiyo onuda geri cikartiyor dilimle bakiyorum tad sekerli ama yutsam gunah olurmu icimde almiyor sanki zehir icicem napsam ki bilgisi olan varmi
evet canım bence bır de öyle denemelisin acıkmasına fırsat ver bakalım ağlar bence. ben artık gunduz de sıksık emzrımıyorum mızırdanmaya baslıyo öyle anlıyorum ama gece ıllakı uyanır aglar bı dene ıstersenayy çok güldüm iyi bari bende yalnız değilmişim valla benim doktorun demesine göre 3 saati geçmemeli gündüz. Ama benimki sarılık dolayısıyla iki saatte bir emmeye alıştı. Gündüz 2-2,5 saatte kendi istiyor.uyuyorsa da uyanıyor canım.
Yok canım ne kusuru olurmu öyle şeyay ne bileyim uyanmaz aç kalır diye korkuyorum yani uyanmazsa 12 de kaldırmayım mı canım. Benim bebe cins açım diye ağlamıyor bide öyle sıkıntımız var
sütün tadı dediğin gb tatlı canım bi sorunyoktur bence yutmana gerek yokki dilin aldı sonucta tadınıKizlar sutunun tadina bakan oldumu bildiniz gibi bizim sipa icmiyor iki gram icmiyo onuda geri cikartiyor dilimle bakiyorum tad sekerli ama yutsam gunah olurmu icimde almiyor sanki zehir icicem napsam ki bilgisi olan varmi
Gozlem yapacak beyin kalmadiBen gayette bi yudum ictim tadina bakmak icin niye gunah olsun ki , bi arada atak donemler gercekten oluyor kazandigi beceriler gerceklesen ataklar la tutuyo cogu kisiningenel huzursuzluk ayti bisey bnmkide hep huzursuz ağlamaklı ama atak doneminde extra seyler sergiliyo biraz gozlm yapinca anliyo insan
Nebilom genizde aci bi tatmi birakiyorkisütün tadı dediğin gb tatlı canım bi sorunyoktur bence yutmana gerek yokki dilin aldı sonucta tadını
2 saatte bir emzirenlere gipta ile bakiyorum
evet canım bence bır de öyle denemelisin acıkmasına fırsat ver bakalım ağlar bence. ben artık gunduz de sıksık emzrımıyorum mızırdanmaya baslıyo öyle anlıyorum ama gece ıllakı uyanır aglar bı dene ıstersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?