2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Elle sağınca da süt varsa güzel geliyor ben video da izledim uyguladım tabi sonra makina aldım o ayrı :))

bu videoda 7.25 sn den sonrası güzel anlatıyor denedim ve 60 cc sağmıştım
Benim makine garantiye yollandı su an manuel Alicam bende lazım oluyor ben çok çıkıyorum anneme bırakıyorum falan stok larik bitti dün

• Yeni dogdugunda sil kolumda damar yolu acmalari sebebiyle kafasina batmasin diye soldan emzirdim. Gidis o gidis su anda asla sagdan emmiyor kafa hep saga bakiyor. Bende boyun egriliginden korkuyordum ama gece uyurken yavasca sola aliyorum kafayi hoop yine saga ceviriyor. Kayinvalideninde agzina dustuk kafasi egri diyip diyip duruyor . Bir yolunu buldum. soldan beni gorecek sekilde anne yani yatagini monte ettim. Son 1 aydir, Uyurken beni gormek icin hep basini hep sola cevirdi bu sayede. Mesela su an bile kafasi saga donuk oturuyor. Doktorunuza sorun iciniz rahatlasin ama ayni problem bende de var

Ben hepsini pzt ileteceğim bakalım muhtemelen fazlasını bana iade ederler diye umuyorum :) sağol canım ❤
Parayı şirket mi çekiyor ki ne ilginç. Benim raporumu aylık bildirdikleri için direkt sgk dan yattı bana aylık olarak para. Keşke sana da öyle yapsalarmış.

Sormabende ayni sekilim zeka kartlarına falan baktiriyorim hep sol taraftan izletmeye calisiyorim ama egrilik bisey olur diye korkuyorum bende ama goturcem sanirim icim rahat degil

Parayı şirket mi çekiyor ki ne ilginç. Benim raporumu aylık bildirdikleri için direkt sgk dan yattı bana aylık olarak para. Keşke sana da öyle yapsalarmış.
Yok canım para benim hesabıma yattı, ben şirket hesabına eft yapacağım.

Arkadasimin bebeginde bi tarafa donduremiyor diye boyun egriligi demisler fizige gidiyorlar canim. Ben de bizimkinden supheleniordum dedigin gibi hep soluna bakiyordu. Sevdigi seyi gostersem bile soluna dondurmeyi daha iyi yapiordu. Ben gece yatirdigimde 4-5 gundur donduremedigi tarafina yatirdim. Bugun bakiyorum daha rahat yatiyor artik sol tarafina. Yine de doktora soracagim 18inde ama bence bi tarafa baskin oluyorlar ve o tarafi kullana kullana diger taraf yavasliyor. O tarafi kullandirinca da calisiyor. Ya da oyle dusunmek istiyorum

Bende ama gostercem Yine De, benimki yan yatmiyor kafasini istediği yine ceviriyo yani yine saga ay fizik fln olmasin onceden onlem alslim yaa

Oh oh film onerisinde bulunabilirim yaza az kaldi cici gezi hazirliklarini yapb:)aslinda cocuklar biraz daha buyuduklerinde gorusseniz cok guzel olur oyun grubu kurmus olurdunuz kendi aranizda :)

Benim oglanin da duzeni aynisinin tipkisi, ben de icim rahat etmior daha gece yeni baslio diip 12 de emziriyorum yalniz olmadigima sevindim gunduz bi duzenimiz yok ama emme konusunda kac saatte bir olmali gunduz acaba

ayy çok güldüm iyi bari bende yalnız değilmişim valla benim doktorun demesine göre 3 saati geçmemeli gündüz. Ama benimki sarılık dolayısıyla iki saatte bir emmeye alıştı. Gündüz 2-2,5 saatte kendi istiyor.uyuyorsa da uyanıyor canım.

Yok canım ne kusuru olurmu öyle şey ay ne bileyim uyanmaz aç kalır diye korkuyorum yani uyanmazsa 12 de kaldırmayım mı canım. Benim bebe cins açım diye ağlamıyor bide öyle sıkıntımız var

Kizlar sutunun tadina bakan oldumu bildiniz gibi bizim sipa icmiyor iki gram icmiyo onuda geri cikartiyor dilimle bakiyorum tad sekerli ama yutsam gunah olurmu icimde almiyor sanki zehir icicem napsam ki bilgisi olan varmi

Ctesi sicramaniz bitiyor kuzum sizinde ayni atak donemi ❤❤
Yeni gundemimiz atakmi oldu )
gercekten inaniyormusunuz bunlara
Ananem bizim cocugu gordu sok eskiler yattigi yerden buyumus ben boyle cocuk gormedim aman yarabbi diye diye gitti eskilerde atak yokmus ) yenilerde atak var bizimkininde gunu bitmiyor sanirsam atak gecirmekten başi döndü

2 saatte bir emzirenlere gipta ile bakiyorum

Kizlar sutunun tadina bakan oldumu bildiniz gibi bizim sipa icmiyor iki gram icmiyo onuda geri cikartiyor dilimle bakiyorum tad sekerli ama yutsam gunah olurmu icimde almiyor sanki zehir icicem napsam ki bilgisi olan varmi
Ben gayette bi yudum ictim tadina bakmak icin niye gunah olsun ki , bi arada atak donemler gercekten oluyor kazandigi beceriler gerceklesen ataklar la tutuyo cogu kisinin genel huzursuzluk ayti bisey bnmkide hep huzursuz ağlamaklı ama atak doneminde extra seyler sergiliyo biraz gozlm yapinca anliyo insan

evet canım bence bır de öyle denemelisin acıkmasına fırsat ver bakalım ağlar bence. ben artık gunduz de sıksık emzrımıyorum mızırdanmaya baslıyo öyle anlıyorum ama gece ıllakı uyanır aglar bı dene ıstersen

sütün tadı dediğin gb tatlı canım bi sorunyoktur bence yutmana gerek yokki dilin aldı sonucta tadını

canım ben bunu da sordum uyku eğitmenlerıyle aynı görusteymıs cocuk dr.ları da aksam 7,8 vesabah 6,8 arası olan uykular en ıdealıymıs bu aylardakı bebek için.ama yazın 9, 9bucuga cekmek ıstıyorum buyucek daha da dıye oyuzden öteleyemıyırum herzaman ben mesela dün aksamustu 5bucukda uyandı 8de uyudu. ama daha erkense mutlaka 7de uyumak ıstıyor yorulursa sabahına daha erken kalkmak ıstıyor gec yatır erken kalkmasın taktıgı bıraz tutmuyo bizde. onceden daha 1ayljk dahı degılken gec yatıyodu duzen fln yoktu bılmedığim coksey vardı 12de anca uyutuyodum sabah 10a 11dek uyuyodu ama ıste bebek ıcın en saglıklısı 7,8 miş oyuzden kızım da alıstı geçe brakamyrm ıstemıyo aglıo vallahı uyumayınca bızımkı de degısık bı tıp bide şey kesfettim artk kızım sabahları uyandıgı gb salona göturuyrm oyun lar oynuyoruz keyıf alıyor sonra 2sabah uykusu yapıyor oglene dek o kısmı ıyı oluyor ama uyanınca yone odamızds uyutmaya calısrsam 2saat gecse de uyumaya dırenıyor oyun ıstedıgınden

Gozlem yapacak beyin kalmadi ) agriyan beden var
Tadi nasil iki yudum alsam
bagimlilik yapiyormus birde cocuga bile birakmadan butun sutu sagip icerm artik

2 saatte bir emzirenlere gipta ile bakiyorum

Neden ki canım senin ki sürekli mi istiyor ki

Bilgiler için teşekkür ederim canım. Bu akşam öyle deneyeyim bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…