gebe olarak haklarınızı kullanın canım ben ısyerınde soyledım coğu ksıye ama patronum bılıyor mu bilmiyorum acıkcası :) doktordan gebe olduğuma dair bi rapor alacağım işyerine vermek için.Ayrıca ramazan zaten eger ozel sektor masa bası calısıyorsan cok problem olmaz
Canım masa başı sayılır. Ben kurumsal bir firmanın mağazasında muhasebeciyim. Ama yoğunluk oldu mu kalkıp müşterilere de bakıyorum bazen 2 saat ayakta koşturuyorum. Bu gebe olduğuna dair belgeyi bildirmek gerekiyor mu ki hiç bilmorm
boyum : 168 cm
kilom : 87
başlangıç kilom :85
sat : 3 Nisan
tahmini doğum tarihi : 8 Ocak 2019
ilk bebeğim
teşekkür ederim şimdiden
Kızlar arkadaşım 4 hafta 4 günlük .hcg her gün biraz biraz artıyor.şu an 300 lerde doktor haftaya yine görmem gerek demiş.tam olarak hamile diyemem demiş.sizin fikirleriniz önemli .böyle birşey yaşayan var mı.normal mi
Canım ben 4+3 de gittim, karından görünmedi, vajinadan nokta kadar göründü, karından gorunmesi zor yanı hele ki benim geç döllenme vs. Değil öyle olsa vajinadan bile görünmeyebilirdi
Kızlar bugun tam 6 haftalık olduk mide bulantılarım başladı bebeğin kalp atısını nr zaman duydunuz karından acaba cmrtesi randevum var 6+2 olucak duyulurmu sizce yoksa vajinal mi bakılması gerekiyor
Teşekkür ederim kalp atısı olmadıgı için bi kaybım var ondan 7+3 de gitmiştim kalp atısı yoktu suan belki erken olabikir ama korkular kaplıyor içimi inş güzel haberlerle gelirim
Ederimm etmem miii hiic insallah ocak 2019 a girdigimizde doğumu ne zamn diyor doktorun,bi hareketlilik var mi , asagi indi mi diye konusmalar yapacagizz
Teşekkür ederim kalp atısı olmadıgı için bi kaybım var ondan 7+3 de gitmiştim kalp atısı yoktu suan belki erken olabikir ama korkular kaplıyor içimi inş güzel haberlerle gelirim
Bnm ilkinde mide bulantısı ve gögüs hassasiyetim çoktu ve randevumdan iki gün önce tamamen kesilmişti aksilik oldugunu hissetmiştim aslında cumartesi günü randevum bakalım ne dick
Ya ben ilk gebeliğimde hiç bulantı problemi yaşamadım şimdide hiç yok ama yarın doktora gidicem kese için içimi bir korku sarsı yinede bende neden hiç bulantı yok diye
Kizlar aksam yemegi icin mercimekli corba ictim bol eşkili. Mideme iyi geldi gibi. Mide bulantim ehhh gibi. Gittikce kilo veriyorum. Cikolata gormek dahi istemiyorum. Sekerli seyler 1ay dir yok diyecek kadar az. Allah buyuk diyip duruyorum. Bu gece uyuyaim bari. Agrim cok oluyir ya bas ya.mide ya.bogaz agrisi. Ya da wc ye kalkıyorum. Cok su iciyorum.