2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım masa başı sayılır. Ben kurumsal bir firmanın mağazasında muhasebeciyim. Ama yoğunluk oldu mu kalkıp müşterilere de bakıyorum bazen 2 saat ayakta koşturuyorum. Bu gebe olduğuna dair belgeyi bildirmek gerekiyor mu ki hiç bilmorm

Canım ben 4+3 de gittim, karından görünmedi, vajinadan nokta kadar göründü, karından gorunmesi zor yanı hele ki benim geç döllenme vs. Değil öyle olsa vajinadan bile görünmeyebilirdi

Kızlar bugun tam 6 haftalık olduk mide bulantılarım başladı bebeğin kalp atısını nr zaman duydunuz karından acaba cmrtesi randevum var 6+2 olucak duyulurmu sizce yoksa vajinal mi bakılması gerekiyor
Gozunaydin canim hamileligi bulantilarla gecenlerin bulantilari baslayinca kalp atisi baslamis demektir

Gozunaydin canim hamileligi bulantilarla gecenlerin bulantilari baslayinca kalp atisi baslamis demektir
Teşekkür ederim kalp atısı olmadıgı için bi kaybım var ondan 7+3 de gitmiştim kalp atısı yoktu suan belki erken olabikir ama korkular kaplıyor içimi inş güzel haberlerle gelirim

Teşekkür ederim kalp atısı olmadıgı için bi kaybım var ondan 7+3 de gitmiştim kalp atısı yoktu suan belki erken olabikir ama korkular kaplıyor içimi inş güzel haberlerle gelirim
Benimde kayiplarim vardi ilk defa midem bulandigimda dr cok sevindim deyince sasirdim bebegin canliligin belirtisidir diyodu ne zaman gidceksin dr

Benimde kayiplarim vardi ilk defa midem bulandigimda dr cok sevindim deyince sasirdim bebegin canliligin belirtisidir diyodu ne zaman gidceksin dr
Bnm ilkinde mide bulantısı ve gögüs hassasiyetim çoktu ve randevumdan iki gün önce tamamen kesilmişti aksilik oldugunu hissetmiştim aslında cumartesi günü randevum bakalım ne dick

Benim doktor gordum dedi ama haftaya gel bi daha bakalim dedi. Haftaya persembe gidicem. Hayirlisi olsun hakkimizda

Kizlar aksam yemegi icin mercimekli corba ictim bol eşkili. Mideme iyi geldi gibi.
Mide bulantim ehhh gibi.
Gittikce kilo veriyorum. Cikolata gormek dahi istemiyorum. Sekerli seyler 1ay dir yok diyecek kadar az. Allah buyuk diyip duruyorum. Bu gece uyuyaim bari.
Agrim cok oluyir ya bas ya.mide ya.bogaz agrisi. Ya da wc ye kalkıyorum. Cok su iciyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…