2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ya ben ilk gebeliğimde hiç bulantı problemi yaşamadım şimdide hiç yok ama yarın doktora gidicem kese için içimi bir korku sarsı yinede bende neden hiç bulantı yok diye
Canım mide bulantısı hiç OlmaZsa sorun yokmuş ama mide bulantısı kusmalar başlayıp birden kesilirse azalmadan o zaman korkun dedi benim doktorum

Canım mide bulantısı hiç OlmaZsa sorun yokmuş ama mide bulantısı kusmalar başlayıp birden kesilirse azalmadan o zaman korkun dedi benim doktorum

Bendeki mesela asiri degil ama sanurim yasadigim bulanti. Boyle kusma derecesinde degilim.
Hatta bugun midemde bi gaz yoğunluğu var. Ciksa rahatlicam sanki

Bendeki mesela asiri degil ama sanurim yasadigim bulanti. Boyle kusma derecesinde degilim.
Hatta bugun midemde bi gaz yoğunluğu var. Ciksa rahatlicam sanki
Bende oyle oluyorum kusma fobisi mi denir bilmiyorum ama yol falan tutardı beni 2 saat yol gitsem 2 gün kusardım ondan sonra bende korku oluştu kusmaya karşı kendimi savunmaya almaya çalışıyorum kusarsam uzun sürer ağlarım o yüzden kusmamalısın diye kendimi sakinleştiriyorum ama midem rezil durumda belki çıkarsam rahatlarım

Kızlar bugün dr a gittim 8+2 dedi. Folik asiti kullan 1 ay sonra gel dedi. Sizce 1 ay çok degi mi
Yok canım kalp atışı başladıktan sonra zaten normale dönüyor eğer öncesinde de bir kayıp yoksa ayda bir çağırıyor, beni 2 haftada bir çağırıyor doktorum önceden kaybım olduğu için o da

Korkma canım normal. 1 hafta sonra gitsen duyarsın bence

Hcg nin iki günde bir yaklaşık 2 katı artması lazım sağlıklı bir gebelik diyebilmek için. Bu sebepten öyle demiştir doktor. Endişelenmeyin düzenli artış varsa sorun yoktur.

bugun eşimle bunu konustuk beniö yıllardır oğlum olursa Rüzgar koymak hayalımdi eşim de kabullendi ama bugün Yağız ismine de ısındık:) kız olursa pek düşünmedim açıkçası Semina ve Irmak ismi hosuma cok gıdıyor:)

kp ismi ne?. Tabiki koymasını ıstememekte haklısın iki taraf karar vermelı sonucta ben de istemezdım. oyle teklıf etse eşim benım babam da dedesi? derdim

Aaa Öykü de seviyorum ben:)

Kalbini duyduktan sonra bana 1 ay sonra gel dedi doktorum. İkili taramayı da o zaman yaparız dedi canım

Eşim de okumuş nette sağlıklı diye Arıyor kaç defa miden bulanıyor mu diye . Bulanıyor diyorum zevkten dört köşe. Bugün bulanmıyor, bulansın diyor. akşam nedense bulanıyor zaten

Kıyamam yaaa. Ben eskiden basim agrirdi
Kusunca midem rahatlardi. Basimin agrisi da geçerdi. Simdi kendimi kusturamam korkarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…