Evet buhar bitince bitiyor da icindeki su azalınca buhar çıkmıyor. 1.25 az gelir biraz eğik olunca buhar cikmaz. Eğip yapmayı dene eğer öyle de olmazsa hepsini dök yarisi bitince kapatırsın.
Eczanede vermedo doktorda demedi serum fizyoljikler var karistirsammi ki bnde o 1.25 verirken onun bi zarari yik sonuçta
[/QUOT
Olur bence o da serum zaten.
Bugün kalça usg sini oldu çok şükür normal dedi kusuyor dediği için midesine de baktı oda normal dedi üç saat te bir emzirirken diyor nasıl olacaksa idrar verdik henüz çıkmadı yavrum nasıl ağladı usg sırasında anca uyuttum halende ağlıyor sıçrıyor nasıl korkmuşsa. Bende bileğimi gösterdim röntgen çekindim de quarvein diye bi rahatsızlıkmış kortizon iğne oldu bileğime atel ve merhem dedi ateşle bebeğimi bile alamıyorum kucağıma ya bir ay daha geçmezse fizik tedavi diyor of of
O damlanin faydasini goren cok oldu ama ayni saat civarinda vermek onemliymis 60 gunlum olmussunuz yakinda sikintilari azalir
Hee azalmazsa bazi mamalarda yapiyormus sanirim mama degisikligi önerisi alabilirsini dr dan
Kendini suclama emdirseysin iyi olurdu tabiki ama mamada zehir degil sagligi yerinde olsun yavruunun
Ikinci olursa onda israr edersin emdirmek icin oyle ya da boyle ilk 5 gunden sonra cogaliyor süt
Teşekkür ederim yazdiklariniz için Inşallah bundan sonra dediginiz gibi daha iyi okuruz yavaş yavaş inşallah . Rabbim tüm bebelere annelere sağlıklı, huzurlu eylesin . Güzel güzel uyusunlar , gazlarını çıkarsınlar, ateşleri olmasın, ağrıları olmasın
Kızlar merhaba çoktandır giremiyorum buraya . Sizlere birşey sormak istiyorum kızım tam 3 aylık oldu . Sabahları uyanınca çok mutlu oluyo bizi dinliyo gülüyo agu tarzı sesler çıkarıyor . Elimi tada herhangi bit nesneyi canı isterse izliyor istemezse izlemiyor . Keyfi yerindeyken gözlerimşn içine bakıyor . Koltuğa yatırınca yanındaki kişilere agıu diyo onunla konuşulsun istiyor . Ancak kucakta iken kesinlikle gözümüze bakmıyor sürekli kafasını çeviriyor. Yatarken seslendiğim yöne dönmüyor . Ama duyuyor eminim heyecanlanıyor . Yüz üstü ytırınca boynunu çok uzun süre dik tutmak istemiyor yorulunca ağlıyor . Normal mi sizce . Yoksa ters giden bişeyler mi var
Bugünkü aşının ateşi ve huysuzluğu var saat 4 ten beri ateş başladı calpol verdim kucağımda uyuyor sadece altını değiştirirken sıçrıyor yavrum ya 4 saatte bir calpol vereceğim yarına bir şey kalmaz inşallah
Geçmiş olsun canım idrarında koku var mıydı bizde de enfeksiyon vardı şükür geçti antibiyotik kullanmak zorunda kaldı. Kusma geçti eskiye nazaran ama yine de kusuyor gece sıkıntısı yok gündüz çıkarıyor her beslenme olmasa da ağız bezsiz gaz çıkaramıyorum
Mesela benimki... Bir kere de bir çorba yap gelirken ey mübarek....
Kızımı taşıyamıyor bile, ağrıları var. Doktora da gitmiyor. Acıtasyon yapıyor oğluna, ölecem falan diye. Sırf torunu görmek için biliyorum bu haller. Oysa ki pazartesi günü bendeydi.
Bugünkü aşının ateşi ve huysuzluğu var saat 4 ten beri ateş başladı calpol verdim kucağımda uyuyor sadece altını değiştirirken sıçrıyor yavrum ya 4 saatte bir calpol vereceğim yarına bir şey kalmaz inşallah