2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Evet buhar bitince bitiyor da icindeki su azalınca buhar çıkmıyor. 1.25 az gelir biraz eğik olunca buhar cikmaz. Eğip yapmayı dene eğer öyle de olmazsa hepsini dök yarisi bitince kapatırsın.
Papatyamaviss ya da öyle yapma canım dozunu ayarlayamayibilirsin. Serum da vermesi gerekiyordu niye vermedi ki

Geçmiş olsun inşallah gerek kalmaz.

Teşekkür ederim yazdiklariniz için Inşallah bundan sonra dediginiz gibi daha iyi okuruz yavaş yavaş inşallah . Rabbim tüm bebelere annelere sağlıklı, huzurlu eylesin . Güzel güzel uyusunlar , gazlarını çıkarsınlar, ateşleri olmasın, ağrıları olmasın

Kızlar merhaba çoktandır giremiyorum buraya . Sizlere birşey sormak istiyorum kızım tam 3 aylık oldu . Sabahları uyanınca çok mutlu oluyo bizi dinliyo gülüyo agu tarzı sesler çıkarıyor . Elimi tada herhangi bit nesneyi canı isterse izliyor istemezse izlemiyor . Keyfi yerindeyken gözlerimşn içine bakıyor . Koltuğa yatırınca yanındaki kişilere agıu diyo onunla konuşulsun istiyor . Ancak kucakta iken kesinlikle gözümüze bakmıyor sürekli kafasını çeviriyor. Yatarken seslendiğim yöne dönmüyor . Ama duyuyor eminim heyecanlanıyor . Yüz üstü ytırınca boynunu çok uzun süre dik tutmak istemiyor yorulunca ağlıyor . Normal mi sizce . Yoksa ters giden bişeyler mi var

Bugünkü aşının ateşi ve huysuzluğu var saat 4 ten beri ateş başladı calpol verdim kucağımda uyuyor sadece altını değiştirirken sıçrıyor yavrum ya 4 saatte bir calpol vereceğim yarına bir şey kalmaz inşallah

Sağol canım idrarda temiz çıktı bebek reflüsü dedi şurup yazdı bir ay düzenli kullanacakmışız

benim kendi annem gelince ben demeden yediğimiz yemegin çayın bulaşıgını bi makinaya dizmez anne böyleyken kaynanalardan çok şey beklemiyorum ben

Geçmiş olsun.
Yarına toparlar inşaallah kuzucuk.

Bizimde asimiz cok huysuz geçmişti cigliklar atiyordu acisindan yavrum 2 gune toparlar insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…