2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar lcw dan külotlu çorap alacağım da kıza internetten sipariş edeceğim için boyutlarını bilemedim mesela kıyafetlerinde 3-6 lar küçülüyor hatta bazısı 6-9 ama çorapta da mı büyük alıyoruz alan var mı hiç

sanırım biçok şeyden uzaklasmak ıstıyorum psık olarak. ondan oyle,ıstedım kızlar
Gitme canim ya beni hatirlat kismini kaldir bildiri gelmesin birazcicik ara verirsin sonra gel gene gozlerim ariyor valla benim kartanesii8892 nerde diye :)

Kızlar bebeğimin solunum sıkıntısı olduğunu düşünüyorum hangi bölüme gitmek lazım

Benimki de 3 ayini 3 gün gecti. Tam dedigin seyler bizde de var. Kucagimizdayken saga sola bakinmayi tercih ediyor gozlerin icine bakmiyor insanin. Ben dikkati dagiliyor diye dusunuyorum. Bu donem algilari acildi malum etraftaki her seyi goruyor. Yuz ustu de dedigin gibi agliyordu. Bugün onune dikkat ceken bir sey koydum daha fazla durdu ama hala tam olmadi bence agriyor boynu birazcik daha vakti var bence :)

0 6 lar var bnde kucuk geliyo şuan canim

Kızlar bebeğimin solunum sıkıntısı olduğunu düşünüyorum hangi bölüme gitmek lazım
Önce çocuk doktoruna git canm bence ona göre göğüs uzmanına filan yönlendirirler bilemedim. Solunum sıkıntısı nerden burundan mı ciğerden mi belki mevsimsel alerjik bişeydir

Maşallah canım benim ki de pazar günü 3 aylık olacak. Biz daha 5000 gr göremedik sanırım göremeyecek de. İlk ay 1000 gr ikinci ay 600 gr aldı üçüncü ayı merak ediyorum.

İlk ay 1.100
İkinci ay 1 kilo almıştı canım .

Maşallah canım

Yazdıkların da kendimi gördüm canım devamlı mizirlanma hali var oglanda

Bir tane daha anne benimle aynı şeyleri yaşıyor bunları okuyunca tek olmadığımı hissettim

Bu arada 2 haftadır gündüzleri uyumayıp burnumdan getiren bebeğim 3.5 saattir uyuyor rota aşısından mıdır acaba? Ben de nasıl olsa birazdan uyanır diye diye uyumadım aklıma yanayım
Bugün birebir aynısını yaşadım, kaç gündür gündüz 5 dk bile uyumayan bebek bugün rotadan sonra 3,5 saat uyudu. Aşıya bağlamak istemiyorum lütfen aşıdan olmasın her gün yapamayıız

Sut parasini dogdugundan 1 hafta sonra aldik,dogum parasi odeme asamasinda diyor hala 400 lira, almadık onu henüz.

Ya oyle cektiginde koysana burayada :))

Cok gecmis olsun, insallah cabul iyileşir.

Canım ben dün aldım 400 TLYi 9 ocakta başvurmuştu eşim

Boşa kuruntu yapıyorum farkındayım geçen bi yazı okudum bebeğini size bakmıyorsa otizim olabilir diye kafama takıldı . Ama bizimkisi maşşaşlah güliyor aguluyor bildiğin laf dinliyor allahım korusun hepimizinkini

Uykuya dalma konusunda problem yasayip, surekli bir mizildanma, ağlanma hali ile gecen 5. Gün bitti yarın yine kalabalik bir misafir grubum var nasil 1 gunde cocugun duzeni bozulduysa umarim yarin sabah bir uyaniriz ve yine duzgunce uykuya dalan bir çocuk haline donmus olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…