2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Cok guzel birsey hamam
Ama bu sosyal yerler fazlalasincs insanlar boyle yerlere ugramaz oldu bizde unv arkadaslarla gitmistik cok eglenceli hep gitmek gerekte tek tadi cikmiyor insallah dolar tasar sutun cnm
Aynen tek sarmıyor bizde kadın çok 4 yengem 2 ablam ve 2 tane de çok samimi arkadaşımla birlikte gidiyoruz şarkılı türkülü oynamalı zıplamalı

Kizlar bebegi bronsit olan bi arkadas var di burda hayirlayan etiketleyebilr mi doktordan geliyoruz benim de bebegim bronsit olmus cok uzuldum hava makinesi aldım o arkadas nasil kullaniyo bi konusabilsem rica etsem

Kizlar bebegi bronsit olan bi arkadas var di burda hayirlayan etiketleyebilr mi doktordan geliyoruz benim de bebegim bronsit olmus cok uzuldum hava makinesi aldım o arkadas nasil kullaniyo bi konusabilsem rica etsem
Geçmiş olsun canım, tez vakitte şifa bulsun inşallah

Zaten kaka yapmaması kabızlık değil. Kabız olunca top top kaka oluyor. Hani ben çocuk rahatlar mi diye düşündüm ama doğru diyorsun kuzum

Biziz canim.
Geçmiş olsun.
Ne verdi size ventolin mi yoksa boş serumu mu yap dedi?

Resmen şuan aynı durumdayım seninle.
Yattım ama uyuyamadım ha uyandı ha uyanacak diye
Bir kere dalar gibi oldum sağolsun büyük oğlum başıma dikildi
Sinirlerim bozuldu tam koltuğa mutlu mutlu yerleşmiştim ki uyandı Napalım kader utansın bir gün uyuruz elbet doya doya

Biziz canim.
Geçmiş olsun.
Iko tane ayrı ayri serum verdi canim ronkotol ve budecort la baslayan bisey ikisinide yapicakmisim 10 ar dk arayla iki kez gunde tupler kac mg lik sen kac veriyosun nasil vericem bilemedim de aglarmi vs

Biziz canim.
Geçmiş olsun.
Papatyamaviss Bir de ilaçların kullanımını mi yoksa makina kullanımı mi canım? Vakit bulmuşken yazayım.

Makinaysa şeffaf hortumu makinaya takıyorsun hortumun ucundaki yeşil yere ilacı bosaltiyorsun. Bir de minik sünger kısmı var delikli . oraya süngeri takmayı unutma küçük yuvarlak .

İlaclarsa:
Bize pulmikort ve ventolin verdi .
Pulmikort on gün sabah akşam .
Ventolin 5 gün. İlk iki gün 4 saatte bir, sonraki üç gun 6 saatte bir. 1cc ventolin, 2 cc serum çekiyorsun enjektöre.

Süt parası alan var mı?
Sut parasini dogdugundan 1 hafta sonra aldik,dogum parasi odeme asamasinda diyor hala 400 lira, almadık onu henüz.
Ya oyle cektiginde koysana burayada :))
Cok gecmis olsun, insallah cabul iyileşir.

Bendeki ilaclar belki muadilidr bi tanesi 12 saate bi bi tanesi 6 saatte bi 2.5 mg yaziyo bi tupunde ama doktor enjektorler 1.25 cek dedi dogru anladim herhalde biraz aptallastim tam da anlayamadım ki ya biraz kurucam makineyi bakiyom neler var icinde

Iko tane ayrı ayri serum verdi canim ronkotol ve budecort la baslayan bisey ikisinide yapicakmisim 10 ar dk arayla iki kez gunde tupler kac mg lik sen kac veriyosun nasil vericem bilemedim de aglarmi vs
Sanmıyorum ağlayacağini. Sesi hoşlarına gidiyor pur dikkat dinliyorlar :)
Bidekort pulmikortun muadili. Diğeri de büyük ihtimal ventolinindir ama bilmiyorum prospektusina bak iyice. Bir de reçetede yazmış olmalı.

Doktorun dedigini uygula canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…