Benim de bebegim hiç emmedi asla. Sütüm geç geldi üç gün yoktu dr. Bey mama verdirdi bebek o üç günde biberon ile her çektiğinde ağzına mama gelmesine alıştı sonra beni hic alamdı. Göğüs ucum yoktu zaten silikon göğüs ucu taktım iki üç çekti sonra aglaya ağlaya bir hal oldu . Göğüs pompası kullandım ama doğum sonrası hemoroid de oldum
hem ameliyat yeri acısı, hem hemoroid acısı, hem mide bulantısı ve kusma yaşadığım için 2 satte bir sağamadım malesef gittikçe sütüm azaldı ve 30 gün sonra tamamen kesildi . O sağdgim gunlerde de vol sütüm yoktu zaten . Günde 30 cc verebildim azar azar . O yüzden cok üzgünüm . Çok pişmanım böyle olacağını bilseydim hastaneden çıkmadan sürekli ebeleri rahatsız eder bebeği tutturmaya çalışırdım kimsede akıl vermedi
yani ilk günden beri mama aliyoruz . Şu an 60 günlük . Kaka 3. Gün yapıyor hep, gaz sorunuda oluyor ara ara biogaia kullanıyoruz ve her oğunden sonra kusuyor. Ve gelelim uykuya
uykuyu seven bir bebek değil herhalde. Her gece fix 4 den sonra uyumuyor. Bazı geceler kıvranmaktan hiç uyuyamıyor.