2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Çok geçmiş olsun canım

büyük al zaten 6. aydan önce külptlu çorap önermiyor drlar kalça ve kas gelişimi içinmiş gecen instagramda denk geldi ben 6 ay almıştım arada giydiriyorum gerek oldukça sanki sıkılıyor o da sevmiyor

Ay Allah korusun cocuklarimizi canim. Ben de pek kuruntuluyum bu konularda :)

Canim benim sipada emmedi sarilikdan dolayi uyudu hep iki saate emmesi gerekiyordu uyandiramadik hep sag biberon yaptik ve bugun uc ay besgunluguz halen sagiyorum keske sık sık sagsaydi. Sagdinmi sutun kesilecek diye birsey yok bendende oyle cok sut gelmiyordu ama damla damla biriktirdim neyse olan olmus olmayanlari dusunerek kendini uZme bebek bos memeyi emsede degisen birsey olmazdi sut gelmiyorsa mecbur mama vereceksin kasikla icemiyorlar denedim suan bile beceremiyor sez dogum yapan cogu kisi mama veriyor
Buna hemsirede birsey yapamazdi gaz problemi cok fazla yasadik cocuk yasli dedeler gibi sabaha kadar inler ve sabaha kadarda besik sallanirdi allah kolaylik versin

Kizlar bebegi bronsit olan bi arkadas var di burda hayirlayan etiketleyebilr mi doktordan geliyoruz benim de bebegim bronsit olmus cok uzuldum hava makinesi aldım o arkadas nasil kullaniyo bi konusabilsem rica etsem
canım ilacını buharını düzenli ver ve artık hep dikkat et terlryip sogumasın büyük oğlum sürekli olur cok gecmiş olsun inşallah cabuk atlatır ve tekrarlamaz

) hani bize yardimmi eden var onu yapmadi bunu yapmadi diyene kadar kendim yaparim sevmeye gelirse gelir
yakınında olsaydı birileri hastayken destek beklerdın canım malesef. yakın olup gormemek.koyar ztn ınsana keyfı kımse beklemez ben oyle olmadım enazından hıcbızaman kendım dedım hatta mecbur kalmadıkca kendım yaparım.şükür elım ayagm.tutuyo dıye

Canim ne oldu ne kaçırdım neden böyle karar aldin umarım hemen dönersin
içsel bişey canım sanırım. hıcbısey yapasım.gelmıyor eşim de cok durgunsun yorgunluk dısında bısey mı var deyıp duruyor. telefonu dahı alasım yok elıme

içsel bişey canım sanırım. hıcbısey yapasım.gelmıyor eşim de cok durgunsun yorgunluk dısında bısey mı var deyıp duruyor. telefonu dahı alasım yok elıme
Oku kendini,kızını canim nazara gelmisinizdir belki
Beynin yorulmuştur birak takma artik kafana bisey
Az cok biliyon uykuyla ilgili şeyleride onlarla ilgili de okuma bir sure

Oku kendini,kızını canim nazara gelmisinizdir belki
Beynin yorulmuştur birak takma artik kafana bisey
Az cok biliyon uykuyla ilgili şeyleride onlarla ilgili de okuma bir sure
aynen canım dogru dıyosun ztn kızım da cok cabuk nazar oluyor ben de olabılıyorum bazen kolayca teşekkür ederim❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…