2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Sanmıyorum ağlayacağini. Sesi hoşlarına gidiyor pur dikkat dinliyorlar :)
Bidekort pulmikortun muadili. Diğeri de büyük ihtimal ventolinindir ama bilmiyorum prospektusina bak iyice. Bir de reçetede yazmış olmalı.
Recetede yaziyor 1 doz olarak bu sungeri nereye takicaz tam olarakk

Evet canım 12 saatte bir olanı direkt boşaltıp yapıyorsun buharı.
Diğerini de 1.25 ondan, 2 cc civarı da boş serumdan çekip öyle bosaltiyorsun.

Evet canım 12 saatte bir olanı direkt boşaltıp yapıyorsun buharı.
Diğerini de 1.25 ondan, 2 cc civarı da boş serumdan çekip öyle bosaltiyorsun.
Bos serum vermedi eczane oyle yapmak gerekiyomu bide bu ilacin bittgini nasil anlicaz beyaz bi duman cikiyo o bitonce mi

Açma kapama düğmesinin hizasında yuvarlak küçük bir yer var oraya .şeffaf hortumu taktigin yerin yanında olması lazım bizim makinada öyle.
Ilac haznesi maskenin altinda bizim makine de ilacinciktigi yerin djbinde bi bosluk vardi yuvarlak oraya taktım sanirim dogru yer

Bugün kalça usg sini oldu çok şükür normal dedi kusuyor dediği için midesine de baktı oda normal dedi üç saat te bir emzirirken diyor nasıl olacaksa idrar verdik henüz çıkmadı yavrum nasıl ağladı usg sırasında anca uyuttum halende ağlıyor sıçrıyor nasıl korkmuşsa. Bende bileğimi gösterdim röntgen çekindim de quarvein diye bi rahatsızlıkmış kortizon iğne oldu bileğime atel ve merhem dedi ateşle bebeğimi bile alamıyorum kucağıma ya bir ay daha geçmezse fizik tedavi diyor of of

Geçmiş olsun kuzum ❤

Ilac haznesi maskenin altinda bizim makine de ilacinciktigi yerin djbinde bi bosluk vardi yuvarlak oraya taktım sanirim dogru yer
Ben maskesiz yapıyorum canım büyük geliyor maske.
Bir de budikorttan sonra mutlaka birkaç kaşık kaynamış su ver yoksa agzinda mantar oluyor. Bize doktor özellikle soylemisti. Sormayı unuttum su yerine emzirsem olur mu diye . Su veriyorum simdi. Yüzünü de nemli bezle sil.

Bos serum vermedi eczane oyle yapmak gerekiyomu bide bu ilacin bittgini nasil anlicaz beyaz bi duman cikiyo o bitonce mi
Evet buhar bitince bitiyor da icindeki su azalınca buhar çıkmıyor. 1.25 az gelir biraz eğik olunca buhar cikmaz. Eğip yapmayı dene eğer öyle de olmazsa hepsini dök yarisi bitince kapatırsın.

Çabuk bitiyor ml gore de,eger suyu varsa havayi verirken pozisyon degistir paralel falan yap o zamanda cikiyor hava hala
Evet buhar bitince bitiyor da icindeki su azalınca buhar çıkmıyor. 1.25 az gelir biraz eğik olunca buhar cikmaz. Eğip yapmayı dene eğer öyle de olmazsa hepsini dök yarisi bitince kapatırsın.
Cok tesekkurler kizlar ben uygulayacagim bunları allah razi olsun

Geçmiş olsun canım idrarında koku var mıydı bizde de enfeksiyon vardı şükür geçti antibiyotik kullanmak zorunda kaldı. Kusma geçti eskiye nazaran ama yine de kusuyor gece sıkıntısı yok gündüz çıkarıyor her beslenme olmasa da ağız bezsiz gaz çıkaramıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…