2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

gecmiş olsun canım burnu tıkalıdır belki güzelce bi temizle üşüttü mü hiç çocuk drna göster gerek görürse o yönlendirir bence
Sağol kuzum ya. Üstütme yok. Öyle burun akıntısı öksürük vs ama son zamanlarda konuşurken sonuna dek çekiyor havayı içine sanki kesiliyor nefesi. Bide arada kendisi öyle bir nefes alıyor ki hani bogur ya insan aynı o. Bilmeyen çocuk aha boğuldu der yani

Yakindir bir kat altimda ustumde eltim var dogurmaya ramak kalmis haatayim
Mediven supur bizde dogurduk diye ikintane esek kadar biri dort biri ikicocuk anasi kadin gelmis onlardan hic is beklemedim daha is yap diye gelmisler bacim buhayata tek geliyoruz insanlar budur kafayi yorul huzur kacacagina kendim yapiyorum

büyük al zaten 6. aydan önce külptlu çorap önermiyor drlar kalça ve kas gelişimi içinmiş gecen instagramda denk geldi ben 6 ay almıştım arada giydiriyorum gerek oldukça sanki sıkılıyor o da sevmiyor
Ya bi tane elbisemiz varda çorap onun için gerekiyordu muhtemelen bi kez giyecek aslında

Cnim bizde aptamil kullanmaya başladık ama çok fazla gaz ve kabiz ypiyo çocuk sabaha kadar inliyor.sen mamani degistir.

Kuzum aynısı bizde de var ya. Böyle bazen iç çeker gibi sesli sesli boğuluyor gibi oluyor özellikle uykudan önce o yarı uyur vaziyetteyken. Bir de hızlı nefes alıyor genelde. Doktora sorduğumuzda bunun normal olduğunu söyledi. Baya açıkladı şimdi tam toparlayamıyorum ama soluk borusu mu dedi soluk tüpleri mi dedi kıkırdakımsı oluyormuş daha tam gelişmediği için öyle bir şeyler anlattı eşime ben o ara bebeği giydiriyordum ama korkulacak bir şey olmadığını, eskiden bunun bir hastalık olarak algılanıp kortizol falan verildiğini ama günümüzde artık hastalık olmadığını biliyoruz tarzı bir şeyler söyledi. Ben de çok üstünde durmadım o öyle diyince. Sen yine de göster tabi ki, umarım doktorumuzun dediği gibi normaldir. Olmazsa ben de götürmeyi planlıyorum.

bsebse geçmiş olsun canm ciddi bişey değildir ama merak etme bazen bizimkinde de ses geliyor nefes alırken

İnşallah kuzum ya. Benim ki bu gibi bu boğulma sesi günde en az 10 15 kere. Oyun oynarken yatarken vs vs. Annem de bişey olmaz diyor ama normal gelmedi bana çok birde benim ki ilk doğduğu zaman solunum dan kuvoze girmisti hırıltı var diye ama sabahina doktor bişey yok normal demişti. 2 aylıkken kardiyoloji ye de göturmüştük. İns birşey çıkmaz pazartesi doktoruma sorarım önce ses kaydı yaptım

Kızlar bebeğimin solunum sıkıntısı olduğunu düşünüyorum hangi bölüme gitmek lazım
Geçmiş olsun bizdede çok hırıltı var dr normal burunnkikirdaklari daha gelişmediği için ciğerleri temiz genizden geliyo dedi her gittiğimde tekrar söylüyorum normal diyo ama içim rahat değil geçeceğine artıyo gibi dün serum fizyoloji burnundan gitmedi resmen debelendi cocuk boguluyodu aspratorle çektim sarı mukus geldi bazen hizli kesik kesik nefes aliyo bende hangi bolume gitmek gerekiyo bilmiyorum kontrole gittiğimde soracagim kbb mi göğüsmu hangisine gitmek gerekiyorsa doğumdan sonrada üfürüm var demişti kardiyolog ciğere giden bi damar daha açılmamış zamanla agladikca acilir aglamasına izin ver demişti benimki de pek ağlayan bi bebek degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…