2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
@Kartanesii8892 yine aile apartmaninda oturan biri olarak anliyorum canim seni. Insan zaten oturmak istemiyor en ufak yaptigin bisiden onlardan trip yiyorsun.onlar istedikleri gibi davraniyor misfir getiriyor vb. Ama yardima ihtiyacin oldugu anlarda yoklar. Ben de bari oturuyorum bi faydalarini goriim ya diye cok uzulmusumdur zamaninda ama artik pes ettim. O benden bisi beklemesin ben ondan moduna girdim :/

benimki de üşütmüştü geven haftalarda arkasından burın tıkanıklığı geldi çok etkiledi emmeyi uykuyuvs doktor zaten anlar inşallah ciddi bişey yoktur ama tabi götür için rahat etsin canım

Terden mi olur canım srn duzenli hep degistiriyomusun
Taa kızım doğmadan bi yerde okumuştum üşüyen çocuk hasta olmaz terleyen hasta olur tere çok dikkat ederim o gün bugündür mümkün olduğu kadar ince giydiriyorum

Size de geçmiş olsun kuzum bizde hirilti yok da iste farkli durum
Ay benimki bol bol agliyor kardiyolojiye bizde gitmistik 1aylikken normaldi yani her bebekte oyle oluyormus ilerledikce duzeliomus 8mayda gelin bi daha demisti bize.pazartesi bi kendi doktoruma sorcam bilgilendirim senide ❤

benimki de üşütmüştü geven haftalarda arkasından burın tıkanıklığı geldi çok etkiledi emmeyi uykuyuvs doktor zaten anlar inşallah ciddi bişey yoktur ama tabi götür için rahat etsin canım
Sağol kuzum inşallah ya etkilemez mi nefes en önemli şey ❤ sizede gecmis ilsun tekrardan ❤

Terden mi olur canım srn duzenli hep degistiriyomusun
canım terinin üzerinde soguması tetikler malesef evet büyüğü fırsst varsa değişirim ama bebek daha çok üşüyebilir terliyken soyunca hemen sırtına ter bezi koy öyle bişey fark edersen çol terleyecek şekilde giydirme

Taa kızım doğmadan bi yerde okumuştum üşüyen çocuk hasta olmaz terleyen hasta olur tere çok dikkat ederim o gün bugündür mümkün olduğu kadar ince giydiriyorum
Bnde knce giydiryorum aslinda eve ev son 1 haftadir cok sicak bn bile terliyorum,birde terasta aksam yemehi yedik 1bucuk saat kalmisizdir o gecesi oksirmeye baslado bebegim

Terlerse eger dikkat edicem ama cok hafif ter her zamnan olabiliyo ondadami hep ust degismek lazım, ince gitiyo aslinda

Terlerse eger dikkat edicem ama cok hafif ter her zamnan olabiliyo ondadami hep ust degismek lazım, ince gitiyo aslinda
Bu ter sogutmama olayını ben hala çözemedim uyanınca hemen kucagima almıyorum bi 5 dakika iste teri soğumasın mantığıyla beşiğinde oynasiyoz bakıyom sırtı terli değil bi yelek giyderiyorum kaldırıyorum terli oluncada battaniyesine sarıyorum bizim uykudan uyanmamız nerdeyse 15 dk suruyo oraya geril sağa geril sola geril ayakları havaya dik o zamana kadar ter falan kalmiyoki hiç kıyafeti ıslanacak kadarda terlemiyo ben kıyafet değiştirmedim hiç daha terli diye benmi hata ediyorumm

Toz dimi bu dedigin sut kivm artırıyo
Bize şurup verdi direk beyaz yoğun kıvamlı hatta hamileyken ben kullanıyordum . Tozu da var dedi ikiside de aynı dedi şurup veriyorum dedi. Ben kendime kullandigim için o şurubu içim rahat etmedi küçücük bebeğe yetişkin için kullanılan şurubu vermek o yüzden cok zorda kaldıkça veriyorum

yok canım dediğim gibi ter hissedersen bi ter bezi koy üst degişmekten daha kolay terini çekip camasırı kuruyana dek kalsın sonrs kontrol eder cıkarırsın

Sağol Canım ben sanki hırıltı= solunum sıkıntısı gibi algiladigim için. Biz ailecek astımlıyiz dedirğinligim belkide ondan

Günaydın kızlar her şeyin bir ilki varmış ilk kez güneşi tek başıma yıkadım daha doğrusu yıkamak zorunda kaldım her yerinden Kaka fışkırınca benim kız yıkanmayı seviyor gülücükler saçıyor yıkarken ama Sudan çıkardığımız an başlıyor ağlamaya giydirmek zulüm oluyor

yok canım dediğim gibi ter hissedersen bi ter bezi koy üst degişmekten daha kolay terini çekip camasırı kuruyana dek kalsın sonrs kontrol eder cıkarırsın
Benim kızın saçları terliyor hele uyurken onu nasıl yapacağım bilmiyorum var mı öneri
Bu arada şapka takmıyorum evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…