2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bende o kafayla gidiyorum aslinda ama anlamadim bu isi bende , bende kalkarken ustune ince bi penye aliyorum ilk 15 20 dk sonra gerekirse aliyorum terden ust bj gecen ev 26 derece olmus ben bile terlemisim o zaman terlemisti islakti yani degistim aadece bi kez

Daha ne ilkler yaşayacağız kimbilir :) Ay ne güzel ya benim kız hiç sevmiyor eşimle yıkıyoruz hep ama yaz gelsin daha çok yıkarsam sever belki

yok canım dediğim gibi ter hissedersen bi ter bezi koy üst degişmekten daha kolay terini çekip camasırı kuruyana dek kalsın sonrs kontrol eder cıkarırsın
Dikkat etmeye calisicam bu konuya da ben cok ustune dusmeyim daha direncli olsun bazi seylere diye dusunuyorum hep hata mi ediyorum anlamadim kafam allak bullak oldu , bisey oldumuda cocuga sonra al sen yaptın oluyo zaten uzulmusum sonra cocugu bide sen hasta ettin ciler cikiyo piyasaya

Of benimii hic sevmiyor soymasi yikamasi giydirmesi hepsi ayri dert teni mosmor oluyo resmen , apartmandakiler bu cocuga iskence ediyo annesi diyr dusunebilir hatta o derce banylar cok kisa hemen sipsak oluveriyo bazen

Daha ne ilkler yaşayacağız kimbilir :) Ay ne güzel ya benim kız hiç sevmiyor eşimle yıkıyoruz hep ama yaz gelsin daha çok yıkarsam sever belki
Sudan çıkarmıcam yazın Benim evim çok sıcak oluyor yazın bebek varken klimada açamam yanacağız bu yaz hergun yıkarım minik bi de havuz alayım balkona oturup içinde ördekle yüzdürürüz

Evet bizimde öyle hipp çok iyi onu önerdiler ama çok pahalı... bebelac düşünücem
Canm ben hipp kullanıyorum çok da fark yok arada. Bide teneke kutulu almıyorum ebebekten karton kutuda alıyorum daha ucuza geliyor

Of benimii hic sevmiyor soymasi yikamasi giydirmesi hepsi ayri dert teni mosmor oluyo resmen , apartmandakiler bu cocuga iskence ediyo annesi diyr dusunebilir hatta o derce banylar cok kisa hemen sipsak oluveriyo bazen
Yaa bak komşular deyince kuzenimin 3 tane çocuğu var hepsinin arasında da 1-1,5 yaş var okula gidiyorlar evleri dubleks çocukların odaları da yukarıda ödevlerinizi yapmadan inemezsiniz aşağı diye tembihliyor Çocuklar iniyor merdivenlerin demirlerine vurmuş çıkın geri yukarı diye bu bi kaç defa tekrarlanmış sonra kapıya polisler gelmiş siz çocuklarınızı dövüyormussunuz sesler duymuş komşularınız şikayet etti diye bilmediğim insan olsa tamam döver derim de Gülhan da peygamber sabrı vardır yani o çocuklar evi yıksın gene de aman çocuk onlar der geçer bizimki çıplak gezecek giydirince bas bas bağırıyor yıkarken sorun yok, normal yıkamadığım üst değiştirdiğim zamanlarda da çok ağlıyor bi parça giydir sakinleştir yatır bir parça daha giydir hep öyleyiz

evde zaten o kadar abartı terlemiyorlar cok sarmalamıyorsanız o zararsız gercekten terlediğinde zaten sırtı atleti nemli oluyor tamamen onu kastediyorum

Bizde toz ver cnm sutune karistiriyorm tadida kotu degil keske tozunu alsaydin

Bende o kafayla gidiyorum aslinda ama anlamadim bu isi
evde zaten o kadar abartı terlemiyorlar cok sarmalamıyorsanız o zararsız gercekten terlediğinde zaten sırtı atleti nemli oluyor tamamen onu kastediyorum
Anladım ben gerçektende bilmediğim için sordum annemde sürekli terini soğutma sakin diyo ben gecen hafta çocuğu üşüttügum için nerde hata yapıyorum diye şimdi terli uyandı ter bezi koydum

Sudan çıkarmıcam yazın Benim evim çok sıcak oluyor yazın bebek varken klimada açamam yanacağız bu yaz hergun yıkarım minik bi de havuz alayım balkona oturup içinde ördekle yüzdürürüz
25dk dan fazla durmasi sakincali diye biliuorum kuzum aklinda oosun❤

Bu ter olayini bende anlamadim pek ust dehismiyorum terden. Son zamanlarda gece yataginda kafasini koydugu yer su gibi oluyor. Askili citcitli uzerine bi alt bi ust sadece. Bide bu ara emerkende hep terliyor kafasi eskiden olmazdi mesela. Yataktan kalkinca oyle yelek de giydirmiyorun sirtina ya yatakta bekliyorum birkac dakika ya muslini ativeriyorum kucagima aldigimda sirtina bikac dakika. Evde rahatim ama ilk zamanlar soguktan disardan korkardim kat kat giydirirdim terlerdi. Artik soguktan korkmuyorum cereyan onemli diye. Anne sutu koruyor soguktan onlari diye. Artik disari cikatrken de tek alt uzun kollu citcitlu ve uzerine ceket. Baska bisi giydirmiuorum

Bizimkinin saçları çok terliyor Ya ense kısmı hep su oluyor ben de ekstra bişiy yapmıyorum açıkçası emerken bi elim hep kafasında ellerimi saçında gezdiriyorum kurusun diye, evin sıcaklığı iyi ben tişörtle gezerken ona 2 kat giydiriyorum oyle atletinin terlediğini görmedim, sanırım tek saçları terliyor zAten bugün yıkadım çocuğu akşam baksam saçları yağlanıyor çok terlediğinden oluyor galiba

İnşallah canım. Benim kızımın başına da fanus takıp oksijen vermişlerdi. Sanırım çoğu bebekte oluyor. Sor bakalım sizin doktorunuz ne diyecek. Bir sorun yoktur Allahın izniyle, güzel düşünelim güzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…