2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben de sizin gibiyim valla. Ter olayini pek dikkat etmiyorum. Aklima gelirse uyaninca bir iki dakila ustunde ortu kaliyor. Kiyafet terledi diye hic degistirmedim bugune kadr insallah hasta etmem çocuğu

Bu emzirme parasıyla doğum parası farklı şeylermi bize 300tl ptt ye bi para yatmış
Emzirme parası başvurmadan direk yatıyor. Doğum parası için aile ve sosyal politikalar bakanlığı na başvuruluyor. Bir form dolduruluyormuş. İnternette yazıyor. Benim eşim gidecek de daha gidemedi.

Emzirme parası başvurmadan direk yatıyor. Doğum parası için aile ve sosyal politikalar bakanlığı na başvuruluyor. Bir form dolduruluyormuş. İnternette yazıyor. Benim eşim gidecek de daha gidemedi.
Anladım bana bi 149 tl yatmıştı sanırım o emzirme parasıymış 300tl de doğum parası ben izin parasını parca parca aldim hepsi birbirine girdi ne aldim almadim karıştı

Bundan anlaşılıyor ki kimse kimseye acımıyor. Sen kendine dikkat et öğünlerini kaçırma hiç birşey olmasa çorbanı hazır tut. Abur cubur ile geçiştirme sağlığına zarar verirsin. Çocuğuna bakabilmen için kendine dikkat et. Kimseyi düşünme ilk kendini düşün. Boşver milleti yapabildiğin kadarını yap. Bende öyleyim çamaşırlar birikmiş yemek yapmıyorum kolay yemekler sadece çorba menemen falan. Annemden başka kimsede yardım etmedi. Oturmaya geldiler sadece. Nasıl bakabiliyormusum diye bile sormuyorlar.

Anladım bana bi 149 tl yatmıştı sanırım o emzirme parasıymış 300tl de doğum parası ben izin parasını parca parca aldim hepsi birbirine girdi ne aldim almadim karıştı
Evet odur. Bana emzirme parası 180 TL yatti. Doğum yardımı ilk çocuk için 300 tl imiş.

Bizimki de yabancılamaya başladı canım. Dün bizim de doktor kontrolü vardı. Üstünü çıkardım. Doktor muayene ediyor filan sorun yoktu. Doktorla bi gözgöze geldiler Yaygarayı kopardı Akşam da eşimin arkadaşları geldiler bebek görmeye. Nasıl da hevesle gelmişler bebiş sevecez diye. Bizde dururken iyi hiç sorun yok. Biri kucağına alınca çığlık çığlığa ağladı. Aslında doğduğundan beri sakınmadım da kimseden ama demek dönemsel bir şey

Bebeğim birkaç gündür uykusu geldiğinde eeee eee demeye başladı Ya tesadüfen söylemiştir filan dedim ilk zamanlar ama artık her uykusu geldiğinde söylüyor Az önce de söyledi mesela. Zaten uyutacaktım da kahvaltı yapıyorduk, onu da pusetine koymuştum biz yiyene kadar dursun diye. Biraz durdu sonra eee eeee demeye başladı. Aldım getirdim yatağına 2 dk da uyudu kuzum Babası onu uyuturken hep eeeee eeee diyordu. Ordan alıştı herhalde

Benim büyük oğlum da sık sık olur canım.
Cok terleyen bir cocuk.
Sık sık üstünü değiştiririm en kotu bez koyarım sırtına ama oluyor yine de. Bir kez oldu mu kolay oluyor ondan sonra tekrar malesef.

Terlerse eger dikkat edicem ama cok hafif ter her zamnan olabiliyo ondadami hep ust degismek lazım, ince gitiyo aslinda
Bebeklerde üst değiştirmek zor oluyor canım. En azından benim için öyle. Cok fazla terli değilse degistirmiyorum o yüzden ben. Battaniyeye sariyorum öyle kucağıma alıyorum kafası terliyse de mendille hemen siliyorum. Ama büyük oğlumu hemen değiştiriyorum.

bsebse cnim benim oglumda bu ara okadar terliyor ki su içinde kaliyi gece defalarca kafasını diliyorum terden.bende dedimki acaba anormal bu durummu var.dediğin gibi kucagimda saniyeler içinde su gibi oluyir hele emzirirken

Bizimki de 2 3 gündür eeee diyip kafa salliyo ben bana öyle geliyo galiba dedim ama gerçektende ee eeee eee deyince beşiğine koyuyorum sallamadan gözlerini yumuyo

Canım maşallah oglusuna❤ inanılmaz derecede oğluma benziyor,hele kafa yapısı saçları gözleri hemen hemen ayni.şuan bu fotoyu eşime gondersem kendi oğlu sanicakokadar benziyor yani

Hanımlar ya ben bisey soyliycem böyle şeyler konuşmayı pek sevmem ama ben sanki anne olunca kadınlığı unutmuşum gibi cinsellik bana çok uzak hatta hiç aklımın ucundan geçimiyo o yetmiyo eşim bugün pek bi hoş olmuştu hayırdır dedim kıyafettenmi kiskaniyon gibi vesayre muhabbet bende ne işim olur senle dedim adam baya bozuldu yüzü düştü ama cidden hani ne biliyim sanki eşim asker arkadaşım oldu

bsebse cnim benim oglumda bu ara okadar terliyor ki su içinde kaliyi gece defalarca kafasını diliyorum terden.bende dedimki acaba anormal bu durummu var.dediğin gibi kucagimda saniyeler içinde su gibi oluyir hele emzirirken
Bende merak ettim pazartesi sorarım canım ya

Benim kv hep diyo senin yaptigimi yapayim die ama ben yapmiyorum hatta bize geldiyinde kendisi yapiyo yapma diyorum yok ben yapiyorum ben gidince kendi bildiyinizi yaparsiniz die eshim bakiyoki artik sinirden renk alip veriyorum aliyo battaneyi yapma anne die bizim cocuk battaneye falan gelemiyoda hemencicik 1 dakika bile sicak olsa isilik oluyoda ama bende hic bi zaman ter gormedim eskiden shapka koyuyordum sabah kalkdigimizda kafasi terli oluyordu sora dr bashinin acik olmasi lazim dediyinden hic koymuyoruz bide ben sicak oldugunda tamamen soyuyorum cocugu kendimle kiyasliyorum sicaga soguga tepkisi ayni benim gibi oldugundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…