2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bize de birazdan bebek görmeye arkadaşlarım gelecek.. Bakalım neler olacak Ben de gelenlerin kucağına verdim aslında ama. Genelde yalnızız eşimle çok sık gelen gidenimiz olmuyor. Çocuk ikimizden başkasınu pek görmüyor acaba ondan mı dedim ama sizde de oluyormuş. Algıları iyice açıldı miniklerin

Benimde giydirmede durum ayni hic sevmiuo kafasinfan bisey gecsin ugrasilsin onla bidd aglama ne aglama yani

Bizde bi asker arkadaslik durum yok kendime bakamıyorum sadece o yonden bi eksiklik hissediyorum devamlı eme dsarda sac bas dagilnis kas biyik cikmis vs vs o beni epey bi etkliyo birde catlaklarim var esim rahatsiz olmadigini soylesede ben bicekiniyorum nedense beyazlasalar keske bi an once suan kipkirmizmi bidee o yuzden geve ve karanlikta mumkunse

Kizlar bu arada biliyor musunuz bilmiyorum ama saglik ocaklari ucretsiz prezervatif veriyo , bosyere para verip almayin anacim ebenizden isteyin benimkinin eli bol bi sefer de 10 15 tane veriyor

Kizlar bu arada biliyor musunuz bilmiyorum ama saglik ocaklari ucretsiz prezervatif veriyo , bosyere para verip almayin anacim ebenizden isteyin benimkinin eli bol bi sefer de 10 15 tane veriyor

Geçen gittiğimde vereyim dedi ebe kız, babam kapıdaydı alamadım var şimdilik dedim Bi dahakine alayım ben de

Yaza elbise denkgelecekse beziyle giydir pek tatli olur
Kizim olsa zilli yapacaktim nasip degilmis
Aynen yazın çorapsız giydiririm, kot elbisemiz küçülüyor olmayabilir yazın o yüzden şimdilerde giydirmek istiyordum, artık internetten değil mağazadan boyutlarına bakarak alacağım

Ben ilk defa duydum bunu hiç söylemedi bana bizim sağlık ocağındakiler tipe bakıp mı veriyorlar neye göre söylüyorlar anlamadım şimdi beğenmediler heralde beni

Ya aklını karıştırmayayım ama ben sağlık ocağının verdiklerine güvenmiyorum desem hele ki devletin 3 çocuk politikası varken sağlık ocağından sağlam prezervatif dağıtmazmış gibi geliyor yani 100 tane de bir fire verir gibi aman ya sen bana bakma ben korkudan 2 tane üst üste mi takıp korunsak diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…