2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benim kiz 3 aylik tam 6,5 kilo oldu bazi geceler 12 saati bile buldugu oluyor uyanmayali. Ne ara aliyor kilo hic anlamadim. Uyurken herhalde daha iyi kilo aliyor buyuyorlar

Benim kiz 3 aylik tam 6,5 kilo oldu bazi geceler 12 saati bile buldugu oluyor uyanmayali. Ne ara aliyor kilo hic anlamadim. Uyurken herhalde daha iyi kilo aliyor buyuyorlar
Besleme kadar uyku da mühim kuzum keşke uyusa o kadar benim oğlan memeci süt tiryakisi =)

Aynen kuzum. Ben yanlış da hatırlıyor olabilirim ❤ teşekkür ederim

Ailenden destek olmadığını gördüyse o yüzden de eziyet eder
Yok canim aileden destek var daha kziiyor senin iyiligini dusunseler eve sokmazlar geri yollarlar senin yerin kocanin yani diye ailemehep kizar kafa yapisi bu adamin cok garip bi adam

Maşallah de kuzum ❤❤ uykusu da çok iyi kilo alımı da. Maşallah sütun yarıyor demek ki. Benim ki hiç bir zaman iyi uyumadi çoğu gündüz neredeyse hiç uyumuyor kilosu da iyi değil alım olarak

Sevgiliyken nasıldı sana karşı, diyorum Ya abimde dışarı çıkarmazdı 20 yıl önce eşini şimdi abim yengemin sözünden çıkmaz
Sevgiliyken topuklu giyme cok dar giyiyon herkez sana bakiyor etrafina bak sen gibisi varmi yaslilarin bile gozu sende ) boyleydi milletsen yururken aman allahim diye ellerini havaya kaldiriyor 90yasindaki adami diriltiyon
Boyle konusurdu ben guler gecerdim altinda manyak ruh hastasi bi adam yattini bilmiyordum

Maşallah de kuzum ❤❤ uykusu da çok iyi kilo alımı da. Maşallah sütun yarıyor demek ki. Benim ki hiç bir zaman iyi uyumadi çoğu gündüz neredeyse hiç uyumuyor kilosu da iyi değil alım olarak

Masallah tabi♡ uykusuzlugu cok iyi biliyorum kizim hic uyanmiyor ama oglum hala geceleri uyaniyor kac kere yani kesintisiz yine uyuyamiyorum uyku uykunun mayasidir derler kuzum gunduzleri uyumaya alissa geceleri eminim daha guzel uyur.

O zamandan az çok belliymiş aşk gözü kör ediyormuş ama ne yap et kendine bu kadar psikolojik baskı uygulama vardır illaki bir yolu .Oğlun büyüdüğünde aynı ortamda olacak ömür boyu evde mi duracaksın . Ailen yerinin yanı kocanın yanı haline şükret diyor ama koca kocalığını yapmıyor ki

T tanem-tane20 Maşallah oglusuna çok tatlı, nasılda emzigini seviyor benim sipa gibi cnim sizin bi ara kabızlık vardı nasıl cozdunuz? bizim mama icince böyle oluyir gece sabaha kadar ikiniyo bugün fitil takana kadar canıma okudu.

Merhaba hanımlar

Nasılsınız sütüm azaliyor yine damla bitti hafta sonu geldi Pazartesi sipariş etsem salı gelir bundan sonra iki şişe alacağım birden
Canım ben de Galactago damla ve Humana Still Tea kullanıyorum. İkisi birlikte iyi geldi bana. Bir de ne zaman ıspanak yesem memeler patlayacak maşallah. Sen de deneyebilirsin

Allah yardimcin olsun canim,zor amainsallah hatasını anlar bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…