2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Deneyeyim ben de bugün yarın teşekkür ederim

Canım yaa çok çok üzüldüm. Küsen koca çok zor bilirim..Daha önce anlattıklarınıda dehşetle okumuştum. Haddime değil ama bu hakaretlere çok ağır. Katlanmak zorundamısın. Ailen ne diyor. Oğluşun huzursuzluğuda bu sebepten belki.Allah yardımcınız olsun. Kocanada merhamrt versin

Tuh seni uykundan ettik ) kiz dedim
Gel bu evlilik boyle gitmez bi pskolaga gidelim simdi ya bayan ya erkek olacakya doktor o gavatla ors..bilecekmis bizim sorunumuzu dedi ) allhim aglanacak halima guler oldum adama bak
Bilsinler bilmesinler kaybedecek ne var ki bi denesin yine de

Baştan okudum canım bu kadar ailesiyle küs olduğunu sen biliyor muydun evlenmeden bi gün sana da küseceğini düşünmen açısından o kadar üzüldüm ki aile şirketi demiştin görücü usulü mü oldu ailen zengin diye vermemiştir umarım çünkü paranın saadet getirmeceğini eskiler anlayamıyor herşeyi para sanıyorlar malesef =( çok gençsin güzelsin keşke bebek konusunu erteleseydin evliliğin 5 yılı çok zor geçiyor çünkü =(

Bazen direk içtiği süt gibi geliyor bazen yoğun pıhtı şeklinde geliyor. Ben 2.ay da almayincs takipteyim işte. İşte hemen mama demelerine anlam veremiyorum. Belki birşey var yada bünyesi böyle bu kadar. Bizim de yarın ben rota hem kontrol bugün 3aylik olduk

Amin insallah cnm benim kaderim buymus aile napsin babam bosan der annem biz sanki senden farkliyiz sen yine iyi gunun var bizim oda yok surekli kufur hakaret duyuyoru iki insan gordumu beni kotuler diyor senin anlican ikiucu boklundeynek tutamiyorsun hicbiyerinden

Yok gorucunusulu degil kendimiz tanistik bekarken bukadar degildi ben herkese kus oldunu bilmiyordum nisanlandigimda gorumcem dedi aklin varsa evlenme diye. Neden nicin denmiyor kader surukledi geldi beni buralara )

Bilsinler bilmesinler kaybedecek ne var ki bi denesin yine de
Gitmez cokkez dedim adam gitmiyor sorunlu beni goruyor benim kalbim kotu aklimda farkli adamlar var ben bi kiside duramazmisim en ustunu istermisim daha iyisi daha iyisi derken bikiside kalamazmisim tek sorun benim yani cnm

Evde sagma makinan var diye biliyorum
Emzirdikten sonra birde biberonla vermeyi denesen icebilecekmi belki cenesi falan yoruluyor cekmek istemiyor tam doymadan birakiyor da olabilir

Teşekkür ederim canım

Evde sagma makinan var diye biliyorum
Emzirdikten sonra birde biberonla vermeyi denesen icebilecekmi belki cenesi falan yoruluyor cekmek istemiyor tam doymadan birakiyor da olabilir
Meme reddi var ya biberon çok istemiyorum ama bir deneyim bari. Emme arkadan vereyim. Elektrikli makinem garantiye yolladım çekim gücü azaldı manuel aldım. Senin tam tersi n

Meme reddi var ya biberon çok istemiyorum ama bir deneyim bari. Emme arkadan vereyim. Elektrikli makinem garantiye yolladım çekim gücü azaldı manuel aldım. Senin tam tersi n
Evet ) bizde ilerleme sende gerileme var ) ise baslicakmisin kuzum

Yok gorucunusulu degil kendimiz tanistik bekarken bukadar degildi ben herkese kus oldunu bilmiyordum nisanlandigimda gorumcem dedi aklin varsa evlenme diye. Neden nicin denmiyor kader surukledi geldi beni buralara )
Kader o zaman dediğin gibi canım annelerimize bakma hiç onlar herşeyi kabul etmişler çünkü zayıf kadınlar savaşmayı seçmemişler yaşam mücadelesi vermeyip bir çatı altında olmak için ellerinden geleni yapmışlar ama biz öyle değiliz güçlüyüz başarabiliriz bende çalışmıyorum evdeyim ama canım sıkıldı mı derim ben yalnızda yaşarım yaşadım da 15 yıl bence enine boyuna düşün gerekirse mektup yaz vak konuşamıyorsanız çok etkili oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…