Uykusuzluk etkiliyor gerçekten. İncir havuç kürü de iyi süt yapıyor hatta havuç süt kanallarını genişletiyormuş. 5 incir ve 1 havucu 5 dk kaynatıyorum sıcakken içiyorum bir sabah bir de yatmadan önce. Gece hiç mama vermiyorum 2 defa emziriyorum geceleri
Canım yaa çok çok üzüldüm. Küsen koca çok zor bilirim..Daha önce anlattıklarınıda dehşetle okumuştum. Haddime değil ama bu hakaretlere çok ağır. Katlanmak zorundamısın. Ailen ne diyor. Oğluşun huzursuzluğuda bu sebepten belki.Allah yardımcınız olsun. Kocanada merhamrt versinBende cok sıkıldim herseyden yalnizliktan esimden bu hayattan herkezden senin yine yolunu gozledin esin var birbucuk yillik evliyiz samimi soyluyorum bir yili küs gecti ota baka kusuyor dort duvar arasinda delirdim yalnizliktan sinir stres sahibi oldum dert buldum birhaftadir halen kus konusmuyor karikoca hayatimizbile yok evde iki dusman gibiyiz burda cogu kisiye kiziyorum otu boku mahane edip eslerini karsilarina aliyorlar çat cat laf saydiriyorlar ben bi ailesi hakkinda laf etmeyi birak dusuncemi soylesem omurbillah unutmaz burnumdan gram gram
Eziyet ede ede getirir benim hic kiymetim ederim degerim yokmus hicmisim herseyime
Yazik oldu yillarima gencligime guzelligime herseyime Kendisi kopekmisimgibi gezdirdimya seni der tasmamla gezdirmeye goturur beni eve baglar sonra kendisi arkadaslariyla gezmelere gider sonuc ne olur haftanin 7 gunu disarda olsam yinede disari cikmadim dermisim cunku beni gezdirmiş eltilerime bakiyorum altinda arabasi cafe avm yemekte keyifte eve hergun kargolar kim sen napiyon demez kocasiylada cikar gorumceylede arkadaslariylada birde gorgusuz gibi yedigi pastanin dahi foto cekip durum atar yedigi yerin kapinumarasina kadar yazar oyle bir gorgusuz hayatinda gormedi yasam surerse boyle bocalar iki lafindan biri sence ben kalitesiz falan alirmiyim isler ortak sen fakirsen bende fakirim sen zenginsen bende zenginim
Neyin havasi kimin parasiyla havani atiyon ondan rahati yok desem esime sen gezmiyonmu heriatedin alinmiyormu eve oluyor ama o hem kendisi cikabiliyor desem ne yazikki kimin yanina gideceksin oluyor orosbu etti beni karisi degilimde dostuyum gibi hissediyorum kendimi gece. Pazartesi ne oldu bacim biliyorMusun cocugun kontrolu var hale icimde yara kaldi atamadim
Daha is arabasiyla eve gelmis annesigilden degistirecek arabalari anneside birsokak asagida beni evin onunde bekle dedi bende geleyim kusoldum elti kocasiyla kapida onlar var beklemim dedim tamm dedi kvde hemen arabayla 2 dk yoldalar ikimisin evin ortayerinde parkinirda beni indirdi senburda bekle birde araba begenmiyorlarda degistirmeye gelmisler demesinler dedi tamm dedim dostugibi indim cocuk kucagimda sokak ortasinda bekledim
Lanet olsun sana adam insanlar elindeki biberonu cantayi battaniyeleri gorunce anlamicakmi neden buhareketi yaptin bilmiyorum beni ailesin evine bile goturmek istemedi ya birileri vardiorda yada baska bi seytanlik
Gecti kafasindan baskasi annesigile goturmek icin elli laf sayar karisina cocuk ucaylikmdaha goturmedi sizede degisiklik olsun burda durum isimbitsin beraber eve gecelim demedi cok doluyum kusura bakma seninde derdin varken derdine dert anlattarak sıktim hellal et hakkini
Bilsinler bilmesinler kaybedecek ne var ki bi denesin yine deTuh seni uykundan ettik) kiz dedim
Gel bu evlilik boyle gitmez bi pskolaga gidelim simdi ya bayan ya erkek olacakya doktor o gavatla ors..bilecekmis bizim sorunumuzu dedi) allhim aglanacak halima guler oldum adama bak
Baştan okudum canım bu kadar ailesiyle küs olduğunu sen biliyor muydun evlenmeden bi gün sana da küseceğini düşünmen açısından o kadar üzüldüm ki aile şirketi demiştin görücü usulü mü oldu ailen zengin diye vermemiştir umarım çünkü paranın saadet getirmeceğini eskiler anlayamıyor herşeyi para sanıyorlar malesef =( çok gençsin güzelsin keşke bebek konusunu erteleseydin evliliğin 5 yılı çok zor geçiyor çünkü =(Kimse hakindan gelemedi ilk zamanlar milleti aya kaldirdim bagrindim
Herkesi basima topladim aile apartmanindayiz ne oldu baristirip
Kapilar kapandi butun ailesiyle
Kus kizkardesi iki erkek kardesi babasi hepsine küs normal insan olsa herkeze kusermi degil iste kimse hakindan gelemiyor kafasi kirik
Tuh seni uykundan ettik) kiz dedim
Gel bu evlilik boyle gitmez bi pskolaga gidelim simdi ya bayan ya erkek olacakya doktor o gavatla ors..bilecekmis bizim sorunumuzu dedi) allhim aglanacak halima guler oldum adama bak
Bazen direk içtiği süt gibi geliyor bazen yoğun pıhtı şeklinde geliyor. Ben 2.ay da almayincs takipteyim işte. İşte hemen mama demelerine anlam veremiyorum. Belki birşey var yada bünyesi böyle bu kadar. Bizim de yarın ben rota hem kontrol bugün 3aylik oldukKusmanın kıvamı nasıl peki tükürük gibi mi? Bizimki çok tükürüyor kusması da biraz arttı normale göre. Doktor da Şimdilik test yapmiycam çok fazla bi sıkıntı yok ama bundan sonra da almazsa yaparız dedi. Biz rotayı yaptırmak için gidip öylesine girmiştik bide doktorun yanına şok oldum almadığını öğrenince
Amin insallah cnm benim kaderim buymus aile napsin babam bosan der annem biz sanki senden farkliyiz sen yine iyi gunun var bizim oda yok surekli kufur hakaret duyuyoru iki insan gordumu beni kotuler diyor senin anlican ikiucu boklundeynek tutamiyorsun hicbiyerindenCanım yaa çok çok üzüldüm. Küsen koca çok zor bilirim..Daha önce anlattıklarınıda dehşetle okumuştum. Haddime değil ama bu hakaretlere çok ağır. Katlanmak zorundamısın. Ailen ne diyor. Oğluşun huzursuzluğuda bu sebepten belki.Allah yardımcınız olsun. Kocanada merhamrt versin
Yok gorucunusulu degil kendimiz tanistik bekarken bukadar degildi ben herkese kus oldunu bilmiyordum nisanlandigimda gorumcem dedi aklin varsa evlenme diye. Neden nicin denmiyor kader surukledi geldi beni buralaraBaştan okudum canım bu kadar ailesiyle küs olduğunu sen biliyor muydun evlenmeden bi gün sana da küseceğini düşünmen açısından o kadar üzüldüm ki aile şirketi demiştin görücü usulü mü oldu ailen zengin diye vermemiştir umarım çünkü paranın saadet getirmeceğini eskiler anlayamıyor herşeyi para sanıyorlar malesef =( çok gençsin güzelsin keşke bebek konusunu erteleseydin evliliğin 5 yılı çok zor geçiyor çünkü =(
Yok kuzum daha bugün 3aylik olduk. 3600dogdu su an 5800cikio evde. 5.ayda 2ye katlamali ama imkansız su anCanim doğum kilosunu ikiye katladı mk
Gitmez cokkez dedim adam gitmiyor sorunlu beni goruyor benim kalbim kotu aklimda farkli adamlar var ben bi kiside duramazmisim en ustunu istermisim daha iyisi daha iyisi derken bikiside kalamazmisim tek sorun benim yani cnmBilsinler bilmesinler kaybedecek ne var ki bi denesin yine de
Evde sagma makinan var diye biliyorumBazen direk içtiği süt gibi geliyor bazen yoğun pıhtı şeklinde geliyor. Ben 2.ay da almayincs takipteyim işte. İşte hemen mama demelerine anlam veremiyorum. Belki birşey var yada bünyesi böyle bu kadar. Bizim de yarın ben rota hem kontrol bugün 3aylik olduk
:-(T tanem-tane20 gerçekten keşke elimizden bir şey gelse ben de çok üzülüyorum sana.. acaba ikna edebilir misin güven problemi ve yaptığı baskılar için psikolojik destek almasına ya da evlilik danışmanına gitseniz?
Teşekkür ederim canımZiraate yatacak diyordu sabah sordum bana oyle demislerdi ama ptt den çekiliyormuş dedi. ptt den cekmis yani
Sigortaya vermiş kağıtları başta o ama burda bir arkadaş kendiliğinden yatıyor dedi bilmiyorum belkide o çalışıyordur ve sigortası oldugu icin üstüne direkt yatmıştır S Sss33301
Devlet memuru alabilir mi hic bilgim yok
Meme reddi var ya biberon çok istemiyorum ama bir deneyim bari. Emme arkadan vereyim. Elektrikli makinem garantiye yolladım çekim gücü azaldı manuel aldım. Senin tam tersi nEvde sagma makinan var diye biliyorum
Emzirdikten sonra birde biberonla vermeyi denesen icebilecekmi belki cenesi falan yoruluyor cekmek istemiyor tam doymadan birakiyor da olabilir
Dualarım seninle kuzum inşallah bir gün uyanır yada öyle birşey Yaşar ki her şeyden pişman olup baş tacı eder sizi hayat bu ne olacağı belli olmaz Rabbim yardımcın olsun ❤
Kaç ayda ikiye katlaması gerekiyorduCanim doğum kilosunu ikiye katladı mk
5. Ayda kuzumKaç ayda ikiye katlaması gerekiyordu
Bazen memede aglıyor içmek istemiyor ama onun dışında bir sıkıntı yokbenimki de öyle kıpir kipir konusu yor oynuyor sürekli kuzum
EvetMeme reddi var ya biberon çok istemiyorum ama bir deneyim bari. Emme arkadan vereyim. Elektrikli makinem garantiye yolladım çekim gücü azaldı manuel aldım. Senin tam tersi n
Kader o zaman dediğin gibi canım annelerimize bakma hiç onlar herşeyi kabul etmişler çünkü zayıf kadınlar savaşmayı seçmemişler yaşam mücadelesi vermeyip bir çatı altında olmak için ellerinden geleni yapmışlar ama biz öyle değiliz güçlüyüz başarabiliriz bende çalışmıyorum evdeyim ama canım sıkıldı mı derim ben yalnızda yaşarım yaşadım da 15 yıl bence enine boyuna düşün gerekirse mektup yaz vak konuşamıyorsanız çok etkili oluyorYok gorucunusulu degil kendimiz tanistik bekarken bukadar degildi ben herkese kus oldunu bilmiyordum nisanlandigimda gorumcem dedi aklin varsa evlenme diye. Neden nicin denmiyor kader surukledi geldi beni buralara)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?