2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Yok kuzum daha bugün 3aylik olduk. 3600dogdu su an 5800cikio evde. 5.ayda 2ye katlamali ama imkansız su an
Açıkcası eleştirilebilir ama ben çocuğu doktora götürmüyorum bebek mutluysa aşırı ateş çözemediğim sürekli ağlama çok uzun süre uyksuzluk gibi bariz belirtiler olmadan hiç götürmedim kiloyu yemek yemesini hiç takmadım bebek mutlu mu sadece bunu baz al kilo önemsiz bir ayrıntı bence eksiye düşmüyorsa

Evde elektronik tartida kuzum. 4kisi tartildik bide bebekle tartildik hepimizde ayni sonuc cikti. Yarinda doktorda belli olcak
Onu bizde denedik canim ama dogru cikmiyor bizim bebek tartimizda vardi sonra orada tarttik fark vardi arada simdilik icini sikma kuzum

Vahiy inmesi lazim bu adama ne konusmalar yaptim duysaniz aglamaktan kendinize gelemezsiniz icler acisi dramimi dinleseniz yok fayda olmuyor bu adam ha mektup ha mesaj cok yazdim gece sabahlara kadar mesaj yazdim uyumadim anlayan nerde yok hic haksizim demediki hep o hakli birde bana der senin hakindan kimse gelemez diye kendisinin hakindan gelen yok umrunda degil

Ailenden destek olmadığını gördüyse o yüzden de eziyet eder

Önemli olan sağlıklı olması tabi ki. İşte insan bir basta neden diyor bir sıkıntı mı var ondan mi kaynakli diye. İyi olsunlar da gerisi boş ❤

Kızlar özür dilerim şimdi tekrar araştırdım 6. Ayda ikiye katlarmış oğlum 3050 doğdu 3 aylıkken 6500 tu herhalde öyle diye hatırlamışım üzgünüm =(

Ben de 5.ayda 2ye katlamali 1 yaşında 3 kati diye biliyorum

Bana bir kitap verdiler cici doğumdan sonra orada aylara gore minimum ve maksimum olmasi gereken kilo yaziyor 6nci ayda kiz bebekler icin maksimum kilo 8,3 kg yaziyordu. Ben buna gore hesaplama yapiyorum cunku her bebegin kilo almasi farkli oluyor kimi ayda 600 aliyor kimi 1200.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…