2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Söylenecek çok şey var ama seni birde ben niye üzeyim
Ailelerinz bu durumun farkında değil mi senin eve kapatıldığını anlayan yok mu
Annen baban hayatta mı

Kizlar cildiniz icin hangi nemlendiriciyi kullaniyorsunuz? O kadar kuruduki cildim pul pul dokuluyor. Dr. Jart diye bir markanin kremini aldim ama nemlendirmesini begenmedim anneme hediye ettim. Gozenekleri tikamadan guzel nemlendiren bi krem onerisine ihtiyacim var

Anladım canım Rabbim sabrını arttırsın mükafatını alırsın inşallah. Kocanada canıgönülden merhamet insaf diliyorum

Çok geçmiş olsun. Doktora gittin mi canım

Benim cildim aşırı kuru canım. Emzirme döneminde iyice kuruluk olabiliyormuş. Çok kötü oldu doğumdan sonra ellerim ayaklarım kuruyup kuruyup çatlıyor kanıyordu. Cildiye doktoruna gittim. Excipial Lipo diye bir krem verdi. Cok başarılı bir krem. Su ve yağ bazlı, pamuk gibi yapıyor. Geceleri yatmadan önce sürüyorum ki birkaç saat kalsın vücudumda. Orada var mıdır bilmem ama bulursan bi denemeni tavsiye ederim. Eczanelerde satılıyor. İceriginde kortizon da yok, rahatca kullanılabilir

Gercekten mi ya cok ihtiyacim var. Ben kozmetik olan urunleride kullandım dermokozmetikleride ama ya yuzum kremi emmedi ya da yeterince nemlendirmedi. Internetten arattim soyle bir urun cikti bu mu acaba?

Eklentiler

• Screenshot_2019-04-14-15-13-50.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 31
Aci yok ozaman cok sevindim insallah bizimkide oyle basit gecer eziyet etmez cani yanmaz insallah

Söylenecek çok şey var ama seni birde ben niye üzeyim
Ailelerinz bu durumun farkında değil mi senin eve kapatıldığını anlayan yok mu
Annen baban hayatta mı
Cok sukur hayatta canim benim adam laftan anlamiyor feristah gelse onun o at gozluklerini cikarmasina ikna edemez ya bosanacaksin yada boyle devam edecek bosansam napacam annemler koy yerindeler ben hic durmadimki hep unv lisede ayriydim simdi gitsem duramam orda anne babada surekli kavga ediyorlar yagmurdan kacayim derken toluya yakalanirim bebegimde var calisayim desem ondan ayrilamam calismasam burdaki yasantiyi ona veremem hem babasiz hemde baskalarindan geri buyusun istemem ikiside oldumu cok sefil olur yavrum ben bakimsiz bi cocuk gordugumde bile icim ciz ediyor her bebek en guzel sekilde yedirilmeli giydirilmeli onlar piril piril olmali iyide olsa kotude olda babasi her ihtiyaci en ust seviyede karsilaniyor ileride birsey isterde alamazsam ben yikilirim mafolurum kimseye bakip iç gecirmesin yavrum tum yavrularin rabbim nasibini bol bolversin

Gercekten mi ya cok ihtiyacim var. Ben kozmetik olan urunleride kullandım dermokozmetikleride ama ya yuzum kremi emmedi ya da yeterince nemlendirmedi. Internetten arattim soyle bir urun cikti bu mu acaba?
Bebekler icin kullandigimiz mustela yada cosmedde kullana bilirsin yogun nemlendirici benim ellerimden kan akiyorsu kabukbaglamisti ve okadar kotuydu ellerimden utanir duruma geldim ve bunu deterjan yapti birkere surdum sadece o an pamuk gibi oldu keze cocugun yuzude kabuk gibi oldu kuruluktan o krem gecirdi gece surdum sabaha gecmisti

Simdi yuzumu temizleyip surecegim bakalim nasil olacak. Sagol canim. Mesajlarinida okuyorum valla uzuldum ama oglun buyuyene kadar takmamaya calis ve mutlaka esinden gizli para biriktir. Cikmana izin vermiyorsa kartini al kartindan cek online alisveris yaptim falan dersin. O paradan kimsenin haberi olmasin. Bir gun gelir dayanamayacagini hissedersen guvencen olur. Politika yap bide boyle adamlar laftan anlamaz sende onun gibi dusunuyormussun gibi davran. Evliliginiz cok yeni daha sonra zaten bu kadar kiskanmaz rahatlarsin

Teşekkür ederim. Şu an uyuyor bakalım sanırım çiş yaparken acıyor arada bi baya ağlayarak uyanıyor memede tutmuyor o zaman insanı şaşırtıyor bu arada bizimkinde bayağı mayası vardı çok iyi oldu erken yaptırmanız dedi hayırlısıyla düzelseydi içime dert oldu
Çok geçmiş olsun. Agladimi nasıl geçti.
Geçmiş olsun canım

Benim de yüzüm pul pul dökülüyordu bana ne iyi geldi biliyor musun vaseline baby bunu kullandım bi kaç gün geçti pürüzsüz oldu, benim de Doğum sonrası başladı cildimde kuruluk

Benim de yüzüm pul pul dökülüyordu bana ne iyi geldi biliyor musun vaseline baby bunu kullandım bi kaç gün geçti pürüzsüz oldu, benim de Doğum sonrası başladı cildimde kuruluk

Bildigimiz vazelinin bebekler icin olani degil mi? Ben öyle urunler yuzde killandirma yapiyor diye duymustum nereden duyduysam

Parada be ben birbucuk yilonce gormustum parayi en son disari cikmayan insana kim ne parasi verecekki hastanede dogum yaptigimda babam gidiyordu anneme para birakti caniniz birsey isterse alin diye babamdan gorunce oda cikarip verdi bana babamda gormese vermezdi okadarcik benim gordugum esimden para disari beraber ciktimi icin parapul onda

Canim sen icine kapanir adamin dusunmesini beklersen daha cok beklersin. Arada canim bir seyler almak istiyor Internet uzeri kartini bana birak diyeceksin sonrada karttan nakit cekeceksin nakit cekemezsen altin satin alacaksin. Para konusu cok onemli ben sana diyim. Gun gelir canina tak eder ceker kapiyi gitmek istersin iste o zaman para senin ananda olur babanda evinde asinda. Esin iyi kazaniyor diye hatirliyorum cocugu falan bahane et al para at kenara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…