- 24 Ocak 2016
- 4.213
- 8.417
- 108
Söylenecek çok şey var ama seni birde ben niye üzeyimBende cok sıkıldim herseyden yalnizliktan esimden bu hayattan herkezden senin yine yolunu gozledin esin var birbucuk yillik evliyiz samimi soyluyorum bir yili küs gecti ota baka kusuyor dort duvar arasinda delirdim yalnizliktan sinir stres sahibi oldum dert buldum birhaftadir halen kus konusmuyor karikoca hayatimizbile yok evde iki dusman gibiyiz burda cogu kisiye kiziyorum otu boku mahane edip eslerini karsilarina aliyorlar çat cat laf saydiriyorlar ben bi ailesi hakkinda laf etmeyi birak dusuncemi soylesem omurbillah unutmaz burnumdan gram gram
Eziyet ede ede getirir benim hic kiymetim ederim degerim yokmus hicmisim herseyime
Yazik oldu yillarima gencligime guzelligime herseyime Kendisi kopekmisimgibi gezdirdimya seni der tasmamla gezdirmeye goturur beni eve baglar sonra kendisi arkadaslariyla gezmelere gider sonuc ne olur haftanin 7 gunu disarda olsam yinede disari cikmadim dermisim cunku beni gezdirmiş eltilerime bakiyorum altinda arabasi cafe avm yemekte keyifte eve hergun kargolar kim sen napiyon demez kocasiylada cikar gorumceylede arkadaslariylada birde gorgusuz gibi yedigi pastanin dahi foto cekip durum atar yedigi yerin kapinumarasina kadar yazar oyle bir gorgusuz hayatinda gormedi yasam surerse boyle bocalar iki lafindan biri sence ben kalitesiz falan alirmiyim isler ortak sen fakirsen bende fakirim sen zenginsen bende zenginim
Neyin havasi kimin parasiyla havani atiyon ondan rahati yok desem esime sen gezmiyonmu heriatedin alinmiyormu eve oluyor ama o hem kendisi cikabiliyor desem ne yazikki kimin yanina gideceksin oluyor orosbu etti beni karisi degilimde dostuyum gibi hissediyorum kendimi gece. Pazartesi ne oldu bacim biliyorMusun cocugun kontrolu var hale icimde yara kaldi atamadim
Daha is arabasiyla eve gelmis annesigilden degistirecek arabalari anneside birsokak asagida beni evin onunde bekle dedi bende geleyim kusoldum elti kocasiyla kapida onlar var beklemim dedim tamm dedi kvde hemen arabayla 2 dk yoldalar ikimisin evin ortayerinde parkinirda beni indirdi senburda bekle birde araba begenmiyorlarda degistirmeye gelmisler demesinler dedi tamm dedim dostugibi indim cocuk kucagimda sokak ortasinda bekledim
Lanet olsun sana adam insanlar elindeki biberonu cantayi battaniyeleri gorunce anlamicakmi neden buhareketi yaptin bilmiyorum beni ailesin evine bile goturmek istemedi ya birileri vardiorda yada baska bi seytanlik
Gecti kafasindan baskasi annesigile goturmek icin elli laf sayar karisina cocuk ucaylikmdaha goturmedi sizede degisiklik olsun burda durum isimbitsin beraber eve gecelim demedi cok doluyum kusura bakma seninde derdin varken derdine dert anlattarak sıktim hellal et hakkini
Çok geçmiş olsun. Agladimi nasıl geçti.Kızlar Biz sünnet olduk şuan uyuttum çok zor uyuttum vallhi benim için çok zor oldu inşallah biran önce düzelir yavrumun pipisi
Anladım canım Rabbim sabrını arttırsın mükafatını alırsın inşallah. Kocanada canıgönülden merhamet insaf diliyorumAmin insallah cnm benim kaderim buymus aile napsin babam bosan der annem biz sanki senden farkliyiz sen yine iyi gunun var bizim oda yok surekli kufur hakaret duyuyoru iki insan gordumu beni kotuler diyor senin anlican ikiucu boklundeynek tutamiyorsun hicbiyerinden
Geçmiş olsun canımKızlar Biz sünnet olduk şuan uyuttum çok zor uyuttum vallhi benim için çok zor oldu inşallah biran önce düzelir yavrumun pipisi
Kızlar benim kızım yatmak istemiyor artık sürekli kalkmak istiyor kafasını vücudunu kaldırmaya çalışıyor. Dün düştüm evde belim kaburgam çok kötü nefes alırken canım yanıyor, yatamıyorum sağ tarafım felç emzirmeye bile zor alıyorum . Düşünce belimden çat diye deş geldi. Şu Doğumdan sonra her yerimi sakatladım of offf
Kizlar cildiniz icin hangi nemlendiriciyi kullaniyorsunuz? O kadar kuruduki cildim pul pul dokuluyor. Dr. Jart diye bir markanin kremini aldim ama nemlendirmesini begenmedim anneme hediye ettim. Gozenekleri tikamadan guzel nemlendiren bi krem onerisine ihtiyacim var
Benim cildim aşırı kuru canım. Emzirme döneminde iyice kuruluk olabiliyormuş. Çok kötü oldu doğumdan sonra ellerim ayaklarım kuruyup kuruyup çatlıyor kanıyordu. Cildiye doktoruna gittim. Excipial Lipo diye bir krem verdi. Cok başarılı bir krem. Su ve yağ bazlı, pamuk gibi yapıyor. Geceleri yatmadan önce sürüyorum ki birkaç saat kalsın vücudumda. Orada var mıdır bilmem ama bulursan bi denemeni tavsiye ederim. Eczanelerde satılıyor. İceriginde kortizon da yok, rahatca kullanılabilir
Aci yok ozaman cok sevindim insallah bizimkide oyle basit gecer eziyet etmez cani yanmaz insallahDoktor muayenehanesinde etkili bir damla damlatti iki şişeden. Eve gelincede Zaten doktor fitil yazıyor. Saat beşte sekizde ve onikide ückere fitil ver dedi. Operasyondan On saat sonra ağrısı bitiyormuş.Sabah kalktığında ağladı oda çok uyumaktan kakasını yapamadı ondan. Sabah yedide fitil verdim birde dokuz buçukta calpol verdim. Ondan beri iyi. Pipiside iyi görünüyor. İki gün sonra banyo yaptirabilirsin dedi hatta. Şu an uslu kakasını da yaptı uyuyor.
Cok sukur hayatta canim benim adam laftan anlamiyor feristah gelse onun o at gozluklerini cikarmasina ikna edemez ya bosanacaksin yada boyle devam edecek bosansam napacam annemler koy yerindeler ben hic durmadimki hep unv lisede ayriydim simdi gitsem duramam orda anne babada surekli kavga ediyorlar yagmurdan kacayim derken toluya yakalanirim bebegimde var calisayim desem ondan ayrilamam calismasam burdaki yasantiyi ona veremem hem babasiz hemde baskalarindan geri buyusun istemem ikiside oldumu cok sefil olur yavrum ben bakimsiz bi cocuk gordugumde bile icim ciz ediyor her bebek en guzel sekilde yedirilmeli giydirilmeli onlar piril piril olmali iyide olsa kotude olda babasi her ihtiyaci en ust seviyede karsilaniyor ileride birsey isterde alamazsam ben yikilirim mafolurum kimseye bakip iç gecirmesin yavrum tum yavrularin rabbim nasibini bol bolversinSöylenecek çok şey var ama seni birde ben niye üzeyim
Ailelerinz bu durumun farkında değil mi senin eve kapatıldığını anlayan yok mu
Annen baban hayatta mı
Bebekler icin kullandigimiz mustela yada cosmedde kullana bilirsin yogun nemlendirici benim ellerimden kan akiyorsu kabukbaglamisti ve okadar kotuydu ellerimden utanir duruma geldim ve bunu deterjan yapti birkere surdum sadece o an pamuk gibi oldu keze cocugun yuzude kabuk gibi oldu kuruluktan o krem gecirdi gece surdum sabaha gecmistiGercekten mi ya cok ihtiyacim var. Ben kozmetik olan urunleride kullandım dermokozmetikleride ama ya yuzum kremi emmedi ya da yeterince nemlendirmedi. Internetten arattim soyle bir urun cikti bu mu acaba?
Bakiyorumda populer uye olmusun yemedin icmedin Begenimi topladin
Bebekler icin kullandigimiz mustela yada cosmedde kullana bilirsin yogun nemlendirici benim ellerimden kan akiyorsu kabukbaglamisti ve okadar kotuydu ellerimden utanir duruma geldim ve bunu deterjan yapti birkere surdum sadece o an pamuk gibi oldu keze cocugun yuzude kabuk gibi oldu kuruluktan o krem gecirdi gece surdum sabaha gecmisti
Yok geçti hatta az önce altını açtım biraz açık beklettim, oynadı öyle gülücükler saçıyor.Aci yok ozaman cok sevindim insallah bizimkide oyle basit gecer eziyet etmez cani yanmaz insallah
Çok geçmiş olsun. Agladimi nasıl geçti.
Geçmiş olsun canım
Benim de yüzüm pul pul dökülüyordu bana ne iyi geldi biliyor musun vaseline baby bunu kullandım bi kaç gün geçti pürüzsüz oldu, benim de Doğum sonrası başladı cildimde kurulukSimdi yuzumu temizleyip surecegim bakalim nasil olacak. Sagol canim. Mesajlarinida okuyorum valla uzuldum ama oglun buyuyene kadar takmamaya calis ve mutlaka esinden gizli para biriktir. Cikmana izin vermiyorsa kartini al kartindan cek online alisveris yaptim falan dersin. O paradan kimsenin haberi olmasin. Bir gun gelir dayanamayacagini hissedersen guvencen olur. Politika yap bide boyle adamlar laftan anlamaz sende onun gibi dusunuyormussun gibi davran. Evliliginiz cok yeni daha sonra zaten bu kadar kiskanmaz rahatlarsin
Benim de yüzüm pul pul dökülüyordu bana ne iyi geldi biliyor musun vaseline baby bunu kullandım bi kaç gün geçti pürüzsüz oldu, benim de Doğum sonrası başladı cildimde kuruluk
Parada be ben birbucuk yilonce gormustum parayi en son disari cikmayan insana kim ne parasi verecekki hastanede dogum yaptigimda babam gidiyordu anneme para birakti caniniz birsey isterse alin diye babamdan gorunce oda cikarip verdi bana babamda gormese vermezdi okadarcik benim gordugum esimden para disari beraber ciktimi icin parapul ondaSimdi yuzumu temizleyip surecegim bakalim nasil olacak. Sagol canim. Mesajlarinida okuyorum valla uzuldum ama oglun buyuyene kadar takmamaya calis ve mutlaka esinden gizli para biriktir. Cikmana izin vermiyorsa kartini al kartindan cek online alisveris yaptim falan dersin. O paradan kimsenin haberi olmasin. Bir gun gelir dayanamayacagini hissedersen guvencen olur. Politika yap bide boyle adamlar laftan anlamaz sende onun gibi dusunuyormussun gibi davran. Evliliginiz cok yeni daha sonra zaten bu kadar kiskanmaz rahatlarsin
Parada be ben birbucuk yilonce gormustum parayi en son disari cikmayan insana kim ne parasi verecekki hastanede dogum yaptigimda babam gidiyordu anneme para birakti caniniz birsey isterse alin diye babamdan gorunce oda cikarip verdi bana babamda gormese vermezdi okadarcik benim gordugum esimden para disari beraber ciktimi icin parapul onda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?