2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Cnim huylu huyundan vazgecermi
buna benzer bizdede var.kardeşim sürekli boşanmak için gelir babamlara gelir yalvarir yakarir
degistim diye sözler verir.ama sonuç 20gun sonra aynı.yıllardır kısır döngü gibi dönüp durur.

Benim de hiç haberim yoktu Tipime bakıp yok artık bu en az 2 sene rahibe mode on dediler herhalde
Hayır anlamadım ne görmeleri gerekiyor ki yani bide sormuşlardı nasıl korunuyorsunuz diye prezervatif demiştim acaba kullananlara vermeyip kullanmayanlara mı dağıtıyor devlet çok çocuk politikasıyla vermeyin kendileri alsınlar belki bi gün pes ederler homur homur (devlet)

Yok kuzum ev tartisi. Bugün 4 kişi Tartildi herkes de sonuç aynı

Azıcık sabret yarın görecek nasıl olsa kilo durumunu. 600 gr altına mama mı başlatıyorlar yahu benim kız da çok hareketli belki o yüzden kilo almıyor yada bende zayıfım genetik diye olabilir diye kendimi avutuyorum canım

Canım her gün yeniden mi yapıyorsun. Bide incirle havucu çöpe mi atıyoruz kaynattıkdan sonra yoksa yiyor muyuz

Günaydın güzel teyzelerim
Biz bugün tatlı arkadaşlarımla çeyrek yaşımıza girdik:))
bsebse Pamuk Panda @ngokces

maşallah bize daha nice yaşlarını aylarını görürüz inşallah canım cansın

Kızlar benim kızım yatmak istemiyor artık sürekli kalkmak istiyor kafasını vücudunu kaldırmaya çalışıyor. Dün düştüm evde belim kaburgam çok kötü nefes alırken canım yanıyor, yatamıyorum sağ tarafım felç emzirmeye bile zor alıyorum . Düşünce belimden çat diye deş geldi. Şu Doğumdan sonra her yerimi sakatladım of offf

bizimki kabiz degil galiba bilmiyorum ama civik yapiyor ongun yapmiyordu fitil veriyordum doktora dedim belki istahsizligi bundan dolayidir diye debriyat verdi sonra ilaclar cogalinca baya ilac kullaniyorduk vitamin gazdanlasi ikitane grip icin surup derken biraktim debriyati ama ıkınma yoktu bizde

Idrar enfeksiyonu teshisi konulan arkadaslar , basimdan gecen olayi anlatacaim. Idrar tahlili yaptirdik. Kultur sonuclari kotu cikti doktor 7 gun antibiyotik kullanmasi gerektigini soyledi. Bende doktora , 7 gun antibiyotik kullandircaksak emin olalim tekrar bir tahlil yapalim dedim. Ikinci tahlil temiz cikti. Laboratuvar sonuclarina hicbir zaman tam guvenmeyin. Benim basima geldi sizde farkinda olun. Baska bir hastaneye daha godecegim. Cok korktum her bez degisiminde altini cesmede yikiyorum bebegin. Bebek artik cesme sesinden korkar oldu.

Çok geçmiş olsun kuzum ya Allah korusun dikkat et biraz kendine benimki de Bayaadir öyle

Ama belirtileri tutuyor ve antibiyotik tedavisinden sonra şikayet bitti bizde lökosit değeri pozitif çıktı antibiyotik tedavisinden sonra negatif. Ben ıslak mendili bıraktım onunda faydası oldu kağıt havlu ve su ile temizliyorum pişik hiç olmadı. Sizin şikayetler neydi de tahlil yapildi. Her bez değişiminde idrar yapsa bile mi çeşmede yıkıyorsun dikkat et üşümesin

15 gün bunu diğer 15 gün humana çayı dönüşümlü içiyorum canım, inciri pek sevmediğim için atıyorum sabah ayrı akşam ayrı yapıyorum suyunu içiyorum

Çok sağol canım

Çok geçmiş olsun kuzum ya Allah korusun dikkat et biraz kendine benimki de Bayaadir öyle

Normalde elinden tutunca kalkmaya çalışıyordu şimdi kendi başına kalkmaya çalışıyor sağol canım valla Doğumdan sonra dert bitmedi

Bizdeki sikayet 4 5 saat huzursuz uyumuyordu. Gaz da olabilir demisti doktor. Ben ilk gunden beri bebek temizleme pamugu kullaniyorum. Makyaj temizleme pamugu ile ayni sadece daha ucuza geliyor. 6 kilo bebegi cesmenin altina tut yika akil isi degil. Ama yapiyoruz iste . Onumuz yaz hergun banyo yaptiririz tekrar yasama derdiniz olmaz.

Suan. Nasilsiniz cnm varmi huzursuzluk falan bizimki normalde durmuyor sunet olursa nasil durdurucam bilmiyorum
Doktor muayenehanesinde etkili bir damla damlatti iki şişeden. Eve gelincede Zaten doktor fitil yazıyor. Saat beşte sekizde ve onikide ückere fitil ver dedi. Operasyondan On saat sonra ağrısı bitiyormuş.Sabah kalktığında ağladı oda çok uyumaktan kakasını yapamadı ondan. Sabah yedide fitil verdim birde dokuz buçukta calpol verdim. Ondan beri iyi. Pipiside iyi görünüyor. İki gün sonra banyo yaptirabilirsin dedi hatta. Şu an uslu kakasını da yaptı uyuyor.

Hım bizde gereksiz yere ağlama ama öyle böyle değil şükür atlattık. İnşallah olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…