2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Amin canım. Sanırım eşinde aile durumunu ve gidemeyeceğini bildiği için daha da üzerine geliyor.
Sen gene de kendin için üç beş ne olursa biriktirmeye çalış.
Keşke çalışabilsen

Geçmiş olsun kuzumm minik adama hayirli olsuun

Kızlar Biz sünnet olduk şuan uyuttum çok zor uyuttum vallhi benim için çok zor oldu inşallah biran önce düzelir yavrumun pipisi

Hayırlı olsun canım

Çok geçmiş olsun. Doktora gittin mi canım

Sağol canım doktora gitmedim acilde agrı kesici yapıp gönderiyorlar. Yarın gideceğim inşallah

İnternetten siparisler veriyoruk bebege kapida odemeli vs de en kotu kuzum aynen kenarda paran olsun mutlaka ❤

Ben yves roches kullaniyorum yikama jeli losyonu ve kremini ❤

Yves rocher in kremlerini kullandım valla hic begenmedim cici zaten burada surekli kendilerinden alisveris yapanlara bedava urun dagitiyorlar ele ayağa dusmus dr. Hausckha hic kullandin mi

Canım ben de Galactago damla ve Humana Still Tea kullanıyorum. İkisi birlikte iyi geldi bana. Bir de ne zaman ıspanak yesem memeler patlayacak maşallah. Sen de deneyebilirsin
Sağol canim o damlayi da kullanayim herşeyi deniyorum humana still tea hep kullanıyorum

Ben agladiginda battaniyede salladım sakinleşti.

Hangi damlayi kullaniyosun işe yariyomu bende bi deneyim diyorum denemediğim bi tek damla kaldı zaten
Bestlak damla kullaniyorum içerken iyi bitti haftasonuna geldi sütüm azaldı bir damla daha önerdi Z zet193 onuda alacağım

Nasıl düstunn öyle Allah korumuş çok geçmiş olsun canım

O dedigin suan degilde canim ilerde cocuk bi kendine gelir benide salarsa disariya ozaman suan o imkansiz ben sunu aldim desem bakayim der ) kredi karti kullanmiyorki taksiti sevmez kart sevmez ne varsa nakit alir durum cok iyi kuzum dugunu yaptiklari zaman araba aldilar istanbuldan arsa aldilar 450 000 tl di aldiklari arsa kim hem bocsuz dugun yapip onlarida alabilir allahim varlik icinde sefillik cekiyorum Ben bosanacam diye haberi yokken altinlari topladim
Anamin evine gittim sonra geri geldim anam elimdeki altindanda oldum onlari aldi bidaha gitmiyim
Diye gecen gun altin kolye alali
Diyordu cocuktan gidemedik bu herkesin mesur koca kavgasi yaptigi gun bizde yaptik tabi ozaman gidecem dedim
Yollamadi beni gondermedi zaten gidesimde yoktu iyi oldu salmadigi ) annem burdaydi oglusa bakarken kolyeyi alalim dedim sen koyup gidiyon beni altini goturursun dedi ) ondanda olduk )
Millet mal edinir ben malimdanda oluyom )
bsebse Xeroderma_pig

Adamla 3 ediyor valla asiri doz erkeklerin hormonlarina ve sinir sistemlerine Marazion kaliyorsun Allah sabir versin 2 erkek cocuktan sonra kizi olan tum arkadaslarim sukrediyordu dusun :)))
Forumdaki durum mesajima bak psikolojimi anla

Benim üçüncü niyetim vardı ama zor doğum korkuttu eşimi ve beni az daha doğumda ölüyordum kızım zor olur benim eşimin ailesinde 8 torun 8ide erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…