Cok sukur hayatta canim benim adam laftan anlamiyor feristah gelse onun o at gozluklerini cikarmasina ikna edemez ya bosanacaksin yada boyle devam edecek bosansam napacam annemler koy yerindeler ben hic durmadimki hep unv lisede ayriydim simdi gitsem duramam orda anne babada surekli kavga ediyorlar yagmurdan kacayim derken toluya yakalanirim bebegimde var calisayim desem ondan ayrilamam calismasam burdaki yasantiyi ona veremem hem babasiz hemde baskalarindan geri buyusun istemem ikiside oldumu cok sefil olur yavrum ben bakimsiz bi cocuk gordugumde bile icim ciz ediyor her bebek en guzel sekilde yedirilmeli giydirilmeli onlar piril piril olmali iyide olsa kotude olda babasi her ihtiyaci en ust seviyede karsilaniyor ileride birsey isterde alamazsam ben yikilirim mafolurum kimseye bakip iç gecirmesin yavrum tum yavrularin rabbim nasibini bol bolversin
Amin canım. Sanırım eşinde aile durumunu ve gidemeyeceğini bildiği için daha da üzerine geliyor.
Sen gene de kendin için üç beş ne olursa biriktirmeye çalış.
Keşke çalışabilsen
Teşekkür ederim. Şu an uyuyor bakalım sanırım çiş yaparken acıyor arada bi baya ağlayarak uyanıyor memede tutmuyor o zaman insanı şaşırtıyor bu arada bizimkinde bayağı mayası vardı çok iyi oldu erken yaptırmanız dedi hayırlısıyla düzelseydi içime dert oldu
Parada be ben birbucuk yilonce gormustum parayi en son disari cikmayan insana kim ne parasi verecekki hastanede dogum yaptigimda babam gidiyordu anneme para birakti caniniz birsey isterse alin diye babamdan gorunce oda cikarip verdi bana babamda gormese vermezdi okadarcik benim gordugum esimden para disari beraber ciktimi icin parapul onda
Yves rocher in kremlerini kullandım valla hic begenmedim cici zaten burada surekli kendilerinden alisveris yapanlara bedava urun dagitiyorlar ele ayağa dusmus dr. Hausckha hic kullandin mi
Canım ben de Galactago damla ve Humana Still Tea kullanıyorum. İkisi birlikte iyi geldi bana. Bir de ne zaman ıspanak yesem memeler patlayacak maşallah. Sen de deneyebilirsin
Teşekkür ederim. Şu an uyuyor bakalım sanırım çiş yaparken acıyor arada bi baya ağlayarak uyanıyor memede tutmuyor o zaman insanı şaşırtıyor bu arada bizimkinde bayağı mayası vardı çok iyi oldu erken yaptırmanız dedi hayırlısıyla düzelseydi içime dert oldu
Adamla 3 ediyor valla asiri doz erkeklerin hormonlarina ve sinir sistemlerine Marazion kaliyorsun Allah sabir versin 2 erkek cocuktan sonra kizi olan tum arkadaslarim sukrediyordu dusun :)))
Kızlar benim kızım yatmak istemiyor artık sürekli kalkmak istiyor kafasını vücudunu kaldırmaya çalışıyor. Dün düştüm evde belim kaburgam çok kötü nefes alırken canım yanıyor, yatamıyorum sağ tarafım felç emzirmeye bile zor alıyorum . Düşünce belimden çat diye deş geldi. Şu Doğumdan sonra her yerimi sakatladım of offf
Canim sen icine kapanir adamin dusunmesini beklersen daha cok beklersin. Arada canim bir seyler almak istiyor Internet uzeri kartini bana birak diyeceksin sonrada karttan nakit cekeceksin nakit cekemezsen altin satin alacaksin. Para konusu cok onemli ben sana diyim. Gun gelir canina tak eder ceker kapiyi gitmek istersin iste o zaman para senin ananda olur babanda evinde asinda. Esin iyi kazaniyor diye hatirliyorum cocugu falan bahane et al para at kenara
O dedigin suan degilde canim ilerde cocuk bi kendine gelir benide salarsa disariya ozaman suan o imkansiz ben sunu aldim desem bakayim der ) kredi karti kullanmiyorki taksiti sevmez kart sevmez ne varsa nakit alir durum cok iyi kuzum dugunu yaptiklari zaman araba aldilar istanbuldan arsa aldilar 450 000 tl di aldiklari arsa kim hem bocsuz dugun yapip onlarida alabilir allahim varlik icinde sefillik cekiyorum Ben bosanacam diye haberi yokken altinlari topladim
Anamin evine gittim sonra geri geldim anam elimdeki altindanda oldum onlari aldi bidaha gitmiyim
Diye gecen gun altin kolye alali
Diyordu cocuktan gidemedik bu herkesin mesur koca kavgasi yaptigi gun bizde yaptik tabi ozaman gidecem dedim
Yollamadi beni gondermedi zaten gidesimde yoktu iyi oldu salmadigi ) annem burdaydi oglusa bakarken kolyeyi alalim dedim sen koyup gidiyon beni altini goturursun dedi ) ondanda olduk )
Millet mal edinir ben malimdanda oluyom ) bsebseXeroderma_pig
Adamla 3 ediyor valla asiri doz erkeklerin hormonlarina ve sinir sistemlerine Marazion kaliyorsun Allah sabir versin 2 erkek cocuktan sonra kizi olan tum arkadaslarim sukrediyordu dusun :)))