2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Forumdaki durum mesajima bak psikolojimi anla

Benim üçüncü niyetim vardı ama zor doğum korkuttu eşimi ve beni az daha doğumda ölüyordum kızım zor olur benim eşimin ailesinde 8 torun 8ide erkek
Aman allah esirgeye bi durun artik dogumlara ara verelim zor kalktik masadan az daha haşat ediyorlardi :))

Yok geçti hatta az önce altını açtım biraz açık beklettim, oynadı öyle gülücükler saçıyor.
Oh masallah korktumuz kadar yokmus ozaman ya teknoloji ilerledi icin bu hafiflik yada kucukdugu icin artik hersey basit olmus ya eskiden dogum yapmakbile meseleymis kum torbalariyla eziyet ya

Unutturup guven vericeksin o zaman baska yolu yok gibi. Falan kes sunu falan almis diye icerlenirsen belki erkeklik damari tutar bende alayim sana der. 3 se fiyati 5 soylersin valla ne diyim ki baska. Ben senin yerinde olsam alir gosterir sonra etiketli olarak yari fiyatina bile satardim. Simdi hep boyle dayanirsin gibi geliyor belki ama zamanla sende degisirsin boyle dusunmeyebilirsin o yuzden bir yolunu bul kuzum

) kiz olmadi gidecem
Gun spotcu cagirir evdeki kapilara kadar soker satariM arkamdan ne kufreder ha kapisiz evi gorunce ) kiz erkeklik damarimi
Tutar sitedekilerin kocasi sunu sunu yapiyormus diyorum git onlarla evlen diyo )

Yazdıklarını okuyunca üzüldüm eşine Allah akıl fikir versin sanada sabır

seni ailesine niye götürmüyor sorun oldumu onlarla senin

Nasil oldun daha iyisin umarim kuzum

Aynıyım canım yarın doktora gidicem inşallah otururken sıkıntı yok ama eğilince ve yatınca sıkıntı yatınca kalkamıyorum da zaten

Nasıl düstunn öyle Allah korumuş çok geçmiş olsun canım

Sağol canın valla canım dün eşimin ayakkabılarını falan kaldırıyordum yerde plastik kutuları falan vardı kızı emzirdim mutfağa giderken terliğin ucu granite çarptı ben kutuların üstüne Oradan da granite hopppp düştüm hemde hayatımda ilk defa

Yazdıklarını okuyunca üzüldüm eşine Allah akıl fikir versin sanada sabır

seni ailesine niye götürmüyor sorun oldumu onlarla senin
Beni cok severler gittimmi
Kv ne getireceni sasar bulasik bile yikatmaz bunlara kimse kiz vermemis kurt diye ama dugun masrafi yapmamak icin eltiler kacmis eve bile sokmamislar biz evimize sokunca bas taci olduk ) gorumcem nisanlandiya o taraftan birileri varsa beni gormelerini istememistir

Ay icim kalkti allah korusun insallah kotu birseyin yoktur. Dikkat et doktordan gelincede haber et bizlere ihmal etme ama doktor isini

) kiz olmadi gidecem
Gun spotcu cagirir evdeki kapilara kadar soker satariM arkamdan ne kufreder ha kapisiz evi gorunce ) kiz erkeklik damarimi
Tutar sitedekilerin kocasi sunu sunu yapiyormus diyorum git onlarla evlen diyo )

Bunu diyebiliyo ve ayni zamanda seni kiskaniyo :) ciddiye alipta uzme kendini ama bu konusmalarinida ses kaydi yap. Simdi sana vermedigi parasini bu konusmalari mahkemeye verip bosanma davasi acinca kat ve kat verir. Catir catir alirsin tazminatini. Oglunla hayatina bak canim hic takma bu adami dengesiz belli

Forumdaki durum mesajima bak psikolojimi anla

Benim üçüncü niyetim vardı ama zor doğum korkuttu eşimi ve beni az daha doğumda ölüyordum kızım zor olur benim eşimin ailesinde 8 torun 8ide erkek

Hadi ya ben bunlari hic okumadim buraya yazdin mi. Simdi bi kiz olsa ne kiymetli olur dimi:))) allahtan hayirlisi canim kendini hic riske atma 2 delikanli buyutuceksin oda ayri bir guzellik

Geçmiş olsun canım

Çok yıkamaktan bebek hasta olmaz dimi kızlar ya bugunlerd hergun yıkıyoruz bebişi çok terliyor saçları kokmasın diye

Oh masallah korktumuz kadar yokmus ozaman ya teknoloji ilerledi icin bu hafiflik yada kucukdugu icin artik hersey basit olmus ya eskiden dogum yapmakbile meseleymis kum torbalariyla eziyet ya
Evet şimdi konforlu herşey. Nasıl olduğunu bile anlamıyor bebek. Orası tamamen uyuştu zaten. Ben odadan kaçarak çıkıyordum doktor geri çevirdi gel bak makasla sıkıyorum uyanmiyor. Pipisini makasla sıktı.Gözün arkada kalmasın dedi. Benimki mışıl mışıl uyuyor o esnada.

) kiz olmadi gidecem
Esinizin sevgi açlığı ve guven eksikligi var gibi duruyor. Cocuk dogunca ilgi azaldi ve bu dahada ortaya cikmis olabilir. Eskiden cocuk olunca asla bosanmam derdim. Tam tersiymis cocuk evlilikleri en zorlayan surec. Belliki terkedilme korkusuyla para vermeyerek ona bagimli olmanizi istiyor. Tam tersi ona bu tur davranislariyla sevgisini ve bagliliginizi azalttigini farkettirmeye calismalisiniz. Cocuk olduktan sonra esim benimde cok degisti .

Biz hergün altını yıkıyoruz diye doktorumuz çok titizlik iyi değil, oradaki bakterilere de ihtiyaç var dedi
Yaz gelse de hergün yıkasam
Ya benim kızın saçı çok ve terden yüzüne ensesine falan yapışıyor saçları hatta uyuyordu uyandı kaldırıp emziriyim dedim reflü yatağının kafasına gelen kısım resmen su içindeydi, dün sabah yıkadım en son şuan bebeğimi gören bir haftadır yıkanmamış sanır oyle pis gorunuyor

Gercekten mi ya cok ihtiyacim var. Ben kozmetik olan urunleride kullandım dermokozmetikleride ama ya yuzum kremi emmedi ya da yeterince nemlendirmedi. Internetten arattim soyle bir urun cikti bu mu acaba?

Benim de denemediğim şey kalmamıştı ellerimden utanıyodum şimdi çok güzel oldular valla. Bu olabilir, burda eczacıbaşı dağıttığından ambalajı farklı galiba. Bendeki görseldeki soldaki ürün. Yağ içinde su emülsiyonu yazması lazım. Amazonda da şöyle satılıyormuş bi ara

Eklentiler

• 20190414_190421.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…