- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Aman allah esirgeye bi durun artik dogumlara ara verelim zor kalktik masadan az daha haşat ediyorlardi :))Forumdaki durum mesajima bak psikolojimi anla
Benim üçüncü niyetim vardı ama zor doğum korkuttu eşimi ve beni az daha doğumda ölüyordum kızım zor olur benim eşimin ailesinde 8 torun 8ide erkek
Oh masallah korktumuz kadar yokmus ozaman ya teknoloji ilerledi icin bu hafiflik yada kucukdugu icin artik hersey basit olmus ya eskiden dogum yapmakbile meseleymis kum torbalariyla eziyet yaYok geçti hatta az önce altını açtım biraz açık beklettim, oynadı öyle gülücükler saçıyor.
O dedigin suan degilde canim ilerde cocuk bi kendine gelir benide salarsa disariya ozaman suan o imkansiz ben sunu aldim desem bakayim der) kredi karti kullanmiyorki taksiti sevmez kart sevmez ne varsa nakit alir durum cok iyi kuzum dugunu yaptiklari zaman araba aldilar istanbuldan arsa aldilar 450 000 tl di aldiklari arsa kim hem bocsuz dugun yapip onlarida alabilir allahim varlik icinde sefillik cekiyorum Ben bosanacam diye haberi yokken altinlari topladim
Anamin evine gittim sonra geri geldimanam elimdeki altindanda oldum onlari aldi bidaha gitmiyim
Diye gecen gun altin kolye alali
Diyordu cocuktan gidemedik bu herkesin mesur koca kavgasi yaptigi gun bizde yaptik tabi ozaman gidecem dedim
Yollamadi beni gondermedi zaten gidesimde yoktu iyi oldu salmadigi) annem burdaydi oglusa bakarken kolyeyi alalim dedim sen koyup gidiyon beni altini goturursun dedi ) ondanda olduk )
Millet mal edinir ben malimdanda oluyom)
@bsebse @Xeroderma_pig
Unutturup guven vericeksin o zaman baska yolu yok gibi. Falan kes sunu falan almis diye icerlenirsen belki erkeklik damari tutar bende alayim sana der. 3 se fiyati 5 soylersin valla ne diyim ki baska. Ben senin yerinde olsam alir gosterir sonra etiketli olarak yari fiyatina bile satardim. Simdi hep boyle dayanirsin gibi geliyor belki ama zamanla sende degisirsin boyle dusunmeyebilirsin o yuzden bir yolunu bul kuzum
Yazdıklarını okuyunca üzüldüm eşine Allah akıl fikir versin sanada sabırO dedigin suan degilde canim ilerde cocuk bi kendine gelir benide salarsa disariya ozaman suan o imkansiz ben sunu aldim desem bakayim der) kredi karti kullanmiyorki taksiti sevmez kart sevmez ne varsa nakit alir durum cok iyi kuzum dugunu yaptiklari zaman araba aldilar istanbuldan arsa aldilar 450 000 tl di aldiklari arsa kim hem bocsuz dugun yapip onlarida alabilir allahim varlik icinde sefillik cekiyorum Ben bosanacam diye haberi yokken altinlari topladim
Anamin evine gittim sonra geri geldimanam elimdeki altindanda oldum onlari aldi bidaha gitmiyim
Diye gecen gun altin kolye alali
Diyordu cocuktan gidemedik bu herkesin mesur koca kavgasi yaptigi gun bizde yaptik tabi ozaman gidecem dedim
Yollamadi beni gondermedi zaten gidesimde yoktu iyi oldu salmadigi) annem burdaydi oglusa bakarken kolyeyi alalim dedim sen koyup gidiyon beni altini goturursun dedi ) ondanda olduk )
Millet mal edinir ben malimdanda oluyom)t
@bsebse @Xeroderma_pig
Nasil oldun daha iyisin umarim kuzum
Nasıl düstunn öyle Allah korumuş çok geçmiş olsun canım
Beni cok severler gittimmiYazdıklarını okuyunca üzüldüm eşine Allah akıl fikir versin sanada sabır
seni ailesine niye götürmüyor sorun oldumu onlarla senin
Ay icim kalkti allah korusun insallah kotu birseyin yoktur. Dikkat et doktordan gelincede haber et bizlere ihmal etme ama doktor isiniAynıyım canım yarın doktora gidicem inşallahotururken sıkıntı yok ama eğilince ve yatınca sıkıntı yatınca kalkamıyorum da zaten
Sağol canın valla canım dün eşimin ayakkabılarını falan kaldırıyordum yerde plastik kutuları falan vardı kızı emzirdim mutfağa giderken terliğin ucu granite çarptı ben kutuların üstüne Oradan da granite hopppp düştümhemde hayatımda ilk defa
) kiz olmadi gidecem
Gun spotcu cagirir evdeki kapilara kadar soker satariM arkamdan ne kufreder ha kapisiz evi gorunce) kiz erkeklik damarimi
Tutar sitedekilerin kocasi sunu sunu yapiyormus diyorum git onlarla evlen diyo)
Forumdaki durum mesajima bak psikolojimi anla
Benim üçüncü niyetim vardı ama zor doğum korkuttu eşimi ve beni az daha doğumda ölüyordum kızım zor olur benim eşimin ailesinde 8 torun 8ide erkek
Geçmiş olsun canımBugün oğlumu sünnet ettirdim. Doktor sünnet şekillerini anlattı. Lazerden bahsetti. Lazerin başka bir yöntemini yapiyormuş ama ben arastirmamistim lazeri de pek tavsiye etmiyorlar. Bende klasik yöntem istedim. Klasik yöntem ile lazer fiyatı farklıydı. Klasik daha pahalı dedi. Fark oluyormuş daha çok uğraştığı için. Allah'tan rahat oldu battaniyede salladım uyudu doktorda pış pış müzik açtı operasyon boyunca uyudu. Ama sanırım birşey daha koklatti. Şimdi ağrı kesici vericem. Fitil vermeye korkuyorum. Calpol da yazdı onu versem etkili olurmu. 12 ye kadar üç kere vereceğim. Birde antibiyotik krem verdi onu dört gün surecegim birde kantaron yağı verdi oda dört gün. İki gün sonra banyo yaptırabilirsiniz dedi.
Teşekkür ederim çok sağolunGeçmiş olsun canım
Evet şimdi konforlu herşey. Nasıl olduğunu bile anlamıyor bebek. Orası tamamen uyuştu zaten. Ben odadan kaçarak çıkıyordum doktor geri çevirdi gel bak makasla sıkıyorum uyanmiyor. Pipisini makasla sıktı.Gözün arkada kalmasın dedi. Benimki mışıl mışıl uyuyor o esnada.Oh masallah korktumuz kadar yokmus ozaman ya teknoloji ilerledi icin bu hafiflik yada kucukdugu icin artik hersey basit olmus ya eskiden dogum yapmakbile meseleymis kum torbalariyla eziyet ya
Esinizin sevgi açlığı ve guven eksikligi var gibi duruyor. Cocuk dogunca ilgi azaldi ve bu dahada ortaya cikmis olabilir. Eskiden cocuk olunca asla bosanmam derdim. Tam tersiymis cocuk evlilikleri en zorlayan surec. Belliki terkedilme korkusuyla para vermeyerek ona bagimli olmanizi istiyor. Tam tersi ona bu tur davranislariyla sevgisini ve bagliliginizi azalttigini farkettirmeye calismalisiniz. Cocuk olduktan sonra esim benimde cok degisti .) kiz olmadi gidecem
Gun spotcu cagirir evdeki kapilara kadar soker satariM arkamdan ne kufreder ha kapisiz evi gorunce) kiz erkeklik damarimi
Tutar sitedekilerin kocasi sunu sunu yapiyormus diyorum git onlarla evlen diyo)
Yo canım o nasıl
Biz hergün altını yıkıyoruz diye doktorumuz çok titizlik iyi değil, oradaki bakterilere de ihtiyaç var dediÇok yıkamaktan bebek hasta olmaz dimi kızlar ya bugunlerd hergun yıkıyoruz bebişi çok terliyor saçları kokmasın diye
Ya benim kızın saçı çok ve terden yüzüne ensesine falan yapışıyor saçları hatta uyuyordu uyandı kaldırıp emziriyim dedim reflü yatağının kafasına gelen kısım resmen su içindeydi, dün sabah yıkadım en son şuan bebeğimi gören bir haftadır yıkanmamış sanır oyle pis gorunuyorBiz hergün altını yıkıyoruz diye doktorumuz çok titizlik iyi değil, oradaki bakterilere de ihtiyaç var dedi
Yaz gelse de hergün yıkasam
Gercekten mi ya cok ihtiyacim var. Ben kozmetik olan urunleride kullandım dermokozmetikleride ama ya yuzum kremi emmedi ya da yeterince nemlendirmedi. Internetten arattim soyle bir urun cikti bu mu acaba?
Hayırlı olsun canım
Sağol canım doktora gitmedim acilde agrı kesici yapıp gönderiyorlar. Yarın gideceğim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?