2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bildigimiz vazelinin bebekler icin olani degil mi? Ben öyle urunler yuzde killandirma yapiyor diye duymustum nereden duyduysam
Valla bende bişiy olmadı oyle çok tüylü bir insan değilim, zaten 3-4 kez kullanımda o pullanma görüntüsü gitti şuan hergun kullanmıyorum duş sonrası Bebak Acıbadem sütü kullanıyorum yetiyor

Bebegimin kakasi hep puturlu olurdu 1 haftadir farkli farkli yapiyor. En son rengi normale dondu fakat hic putur yok. Sizce ishal mi olmus ?resimdeki kaka normal midir ?

Eklentiler

• 20190414_182625.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 35
Hepinize çok teşekkür ederim. Az önce bezini değiştirdim kaka yapmış tamponu na bayağı bulaşmıştı ama hiç ellemedim korktum bezinden de kanlıydı çişi normaldir heralde
Geçmiş olsun kuzumm minik adama hayirli olsuun
Hayırlı olsun canım

Sağol canım doktora gitmedim acilde agrı kesici yapıp gönderiyorlar. Yarın gideceğim inşallah
Ben agladiginda battaniyede salladım sakinleşti.

Ayy bende bugün ekmek almaya ve markete gittim resmen temiz hava alınca başımın ağrısı geçti

canım senin kızda da reflü var bence kilo alımı azsa ilaç veriyorlar hoş nizde o da işe yaramadı

kizlar bugun kanguru aldik bacaklarimiz cok ayrildi zarari varmidir

Hepinize çok teşekkür ederim. Az önce bezini değiştirdim kaka yapmış tamponu na bayağı bulaşmıştı ama hiç ellemedim korktum bezinden de kanlıydı çişi normaldir heralde
Benimkinde tampon yok. Klips yontemiylemi yaptılar. Doktora bir sor istersen mikrop kapmasin.

İnşallah canım acile gidin isterseniz tahlil yapılır mı bilmiyorum ama
Gitmedik canım belki röntgen çekilebilirdi. Belki kana idrraa falan da bakarlardı ama acillerde cocuk perişan olur diye götürmedik. Devam etseydi bugün goturecwktik ama şükür iyi.

Bendede var bundan mükemmel nem yapiyo

Canım biz de gittik cuma günü 3.ay kontrolüne. 400 gr almış bebeğim. Ben de mama der kesin diyordum ama demedi. Bizimki de çok hareketli. Eli ayağı sürekli oynuyor. Sırtüstü yatarken kendini ite ite baya ilerliyor. Kusması yok. Çişli bezleri gayet fazla. Yani sağlıklı bir bebek maşallah Sağlık ocağındaki hemşire de dedi ki metabolizması hızlı olabilir ve genetik faktörler. Ben dua etmiştim hep babasına benzesin metabolizması diye. İnanılmaz hızlıdır hiç kilo almaz o da. Sanırım durum bu. Çünkü emmesinde de diğer gelişim kritelerlerinde de hiçbir sıkıntımız yok. Boyu da 61 cm olmuş 5 cm uzamış bu ay. Bizim doktor mama demedi canım. Zaten fazla emzirmeye çalıştığımda da doyduğu zaman almıyor. Yada zorla içerse fazlasını kusuyor canım.

Bebegimin kakasi hep puturlu olurdu 1 haftadir farkli farkli yapiyor. En son rengi normale dondu fakat hic putur yok. Sizce ishal mi olmus ?resimdeki kaka normal midir ?
Bizimki hep böyle.
Yani ilk zamanlar bir ay falan pütürlü oluyordu içinde beyazlıklar yani süt kalıntıları oluyordu ama uzun suredi böyle. Sadece bunda biraz mukus var gibi geldi . Bizde de biraz mukus oliyor bazen. Bazen de olduğu gibi emiyor bez. Doktora sormuştum çok cıvık diye normal demişti. Anlatamadım mi acaba şimdi terddute düştüm normal mi ki yoksa ishal mi cevap yazan olursa beni de etiketleyebilir mi

Forumdaki durum mesajima bak psikolojimi anla

Benim üçüncü niyetim vardı ama zor doğum korkuttu eşimi ve beni az daha doğumda ölüyordum kızım zor olur benim eşimin ailesinde 8 torun 8ide erkek
Canım seninle ayniyiz :)
İki oğlum var bir kızım olsun çok isterdim ama yok yani cesaret edemem akıl karı değil

caka kanli cis olmasi normal demisti canim bizim ki oldugundada. Bi operasyon oldu ya sonucta ordan bulasiyormus. Kaka da bulasirsa mutlaka temizle enfeksiyon kapmasin demisti ama netten arastirmak lazim islak mendil fln surulmez nasil temizlenebilir diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…