2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Az önce benimkide ağlayarak uyandı. Sünnet oldu ondanmi dedim ama ağrısı yok. Bizimkide memeyi ısırıyor. Ama benimki nisanin yirmisinde üç aylık olacak.
Bende de memeyi damaklara sikistirma ve uzatma durumu var oyu. Yapiyo cekiyo suratima bakip kahkaha atiyo sonra yine gomuluyo aliskanlik yapmasin diyr kizip kapatiyorum genelde ama sanirim daha kucuk bu yontemi anlamiyo tekrardan yapiyo cokta tatli oluyo ama iyi degil

Gittikçe tatlilasiyor ya kuzucuklar. Şirinlikler yapiyorlar.

Tekrar geçmiş olsun canım Allah'tan kırık cikik olmamış

Ne deyim Allah sana sabır eşine akil fikir versin

Evet şeker açısından haklısın. Ben nerdeyse her gün tatlı yediğimden o açıdan sakınmadım hiç Benim doktorum doğumdan önce içmeye başla demişti hatta. Sonrasında kontrole gittiğimde de hep bu çayı önerdi

maşallah csnım❤ bizim de 24unde aşımız 2olduğunu bılmıyordum. Rota 2.dozu da olacağız. bizim de dişler başladı sürekli el ağzında. bastırıyor herşeyi dişetlerine. dr kremden zıyade zeytinyağı ıle karanfil yagını karışımını tavsıye etti. ona başlayacagız. epey yararlıymıs rahatlatıyormuş senın de aklında olsun uygulamak ıstersen

Canım seninle ayniyiz :)
İki oğlum var bir kızım olsun çok isterdim ama yok yani cesaret edemem akıl karı değil

Kader arkadaşım Ben üçüncüyü isterdim ama bu saatten sonra doğum zor benim için Allah yavrularimiza sağlık afiyet versin

Yaa teşekkür ederiz Adı güneş ama kendi kara onu napcaz
Buyudukce beyazlar annesii genelde oule oluyo benim kardesim kapkara kara sacli dogdu , suan beyaz tenli sari kumral arasi saclari yasindan sonra belli olnaya basladi bu arada yeğenim kara saclar siyah 5 6 ayindan sonra acilmaya basladi papatya oldu şuan tam

Benim yeğenim alyada yurt disindan gelen bisey var dis toplari diye geciyor sanırım minik nokta kadar seker gibi seyler bi tane atinca agri azaltip ferahlatiyormus burda bulunurmu bilemem ama ben ondan calacagim bi sorusturun isterseniz cok memnun kullananlar

Canım rotayı 3 ve 4. Ayda mı olacak

aa canımntesekkurler bulursan bıze de söyle ya da isim marka falan öğrenırsen

Kizlar bebekleri duzmu yatiriyorsunuz yastiklami birde bebek tam yanmi yatiyor yoksa sirtustu yatip basimi sag veya sol tarafta oluyor

Kizlar bebekleri duzmu yatiriyorsunuz yastiklami birde bebek tam yanmi yatiyor yoksa sirtustu yatip basimi sag veya sol tarafta oluyor
Benim ki yan yatamıyor sevmiyor yan koysamda yastik tepistirsem de saga sola genelde yine sirt ustu buluyorum artik ustunu acmaya coraplarini cikarmaya basladi efkarliyimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…