Elimdekiler bitsin 4ü deneyeyim o zaman bendeAynı durumdayız benim oglaninda bacağında iz oluyor 4 numara kullanmaliyiz bebekler için
Ne kin varmis arkadas bunlarda daAA eşime benden ayrılmaları için yapmadıklarını bırakmadılar eve bile almadılar eşimi alsalar yemek vermediler çamaşırlarını yıkamadılar duğune kadar küstüler konuşmadılar benim yüzümden, ama biz evlendik hiç bişiy olmamış gibi nikahın ertesi günü Konya’ya gideceklerdi eşim koşarak onları yolcu edeyim dedi gitti ve o gun bugündür eşimin evlendiğini değil ayrı bekar eve çıktığını düşünüyorlar eşim hiç bir zaman vazgeçmez ailesinden hatta balayımızda günde 5 kere ablası arıyordu 3 kere annesi arıyordu düşün yani şuanda da oyle ama ben akşamları söyle aramasınlar diyorum, ama pazar günleri sabah 8 de başlarlar aramaya günde 10 kez konuşurlar ama akşam geldiğinde eşim siler arama geçmişini sorsam yoo konuşmadık der
Bende bunu anlamıyorum neden öfkeliler değil mi? İnsan gibi yuva kurmaya çalışıyoruz ne zararımız var beklentimiz de yokNe kin varmis arkadas bunlarda da
Anca iclerinden birini öldürecen de bu katille mi evlendin diye belki trip atmalari gerekirdi pes yani
Masallah sen ileri gormusunAyy bide bir ucak pisti vardi sozde pist ama roket atar seklinde ucaklari atiyorlardi yeni teknolojiymiskiz burada yuruyerek fransaya gectim bize cok yakin sinirda yok ya ama norvec taaa nerede bi yerim acilmis kesin
Bende oyleydim. Bu dr oğlumun doğumundan beri gidiyoruz. Kafa olarak çok uyusuyorduk. Böyle olması gerekiyor ama ben duymadım siz yapmaya devam edin fln der hep. İşte öyle söyleyen sayılara çok takılmayan bir doktorun bize şimdi söyledikleri acaba dedirtiyor. Tanımadığım tarzını bilmediğim birisi olsa ben de hii hii der gecerdim.Ben doktorları hiç takmıyorum canım onlarda bunu biliyor =) alıştılar bana bişey söylerse gerek görmüyorum diyorum yada bebek mutlu bence problem yok diyorum hep biz mi bozulacağız birazda onlar bozulsun =)
AA eşime benden ayrılmaları için yapmadıklarını bırakmadılar eve bile almadılar eşimi alsalar yemek vermediler çamaşırlarını yıkamadılar duğune kadar küstüler konuşmadılar benim yüzümden, ama biz evlendik hiç bişiy olmamış gibi nikahın ertesi günü Konya’ya gideceklerdi eşim koşarak onları yolcu edeyim dedi gitti ve o gun bugündür eşimin evlendiğini değil ayrı bekar eve çıktığını düşünüyorlar eşim hiç bir zaman vazgeçmez ailesinden hatta balayımızda günde 5 kere ablası arıyordu 3 kere annesi arıyordu düşün yani şuanda da oyle ama ben akşamları söyle aramasınlar diyorum, ama pazar günleri sabah 8 de başlarlar aramaya günde 10 kez konuşurlar ama akşam geldiğinde eşim siler arama geçmişini sorsam yoo konuşmadık der
Daha dün 3 numara aldım ama markette 3+ yoktu diye 3 aldım bi hafta daha 3 kullancam artk mecbur.. ben de sıkı bağluyorum çok ıslatıyordu altını bizimki her bezle beraber kıyafet de değiştiriyordum başlarda4 çok buyuk olur kilo aaligi 14 e kdr onun canim 3+ denemeni tavsiye ederim beni o kurtardı iz olmuyor suan ki ben bj tik siki baglarim belinden cok kaka ciktigi icin kakamizda çıkmadı cok sukur
Bi sebep yoktu aslında canım, yani şöyle diyim biraz böyle dinlerine düşkün insanlar hacılar falan kp kv, onlara göre böyle severek evlenmek zina etmek gibi, olay ben değilim aslında Ayşe de olsa yerimde Fatma da olsaydı aynı şeyleri yaşatacaklardı, mesela biz nişanlıyken abisi evlendi ama şöyle diyim abisi 37 yaşındaydı eltim de 35 yaşında onları tanıştırdılar ve 2,5 ay içinde tanışma-söz-nişan-düğün hepsini yaptılar, zaten kaynım değil kayınvalidem buldu Gelini, bizde böyle evlilik yoktur dedi kaynanam severek evlenmek de neymiş sen nerelisin dedi sinopluyum dedim ben istemem yabancı gelin dedi sanki Türk değilim dedim kadına, bende örtülüyüm öyle bi aykırı giyimim yok normal ölçüde kapalıyım pantolon da giyerim makyajı da belli belirsiz yaparım şimdilerde hiç yapmıyorum bile, kadın bana vaaz vermeye beni boyunduruğu altına almaya çalıştı kuran bilgimi sorguladı biliyorum okuyorum dedim bu kez tecvid biliyor musun Yasin’i ezbere biliyor musun bi sürü şey sonra karar verildi ailelerine yakıştırmadılar,Şaşkınlıkla okuyorum ya.. sana bu kadar tepkili olmalarının sebebi neydi ki
Paketler allahtan 30 lu canuk bitiyo zam geldi gerci , 3+ sida heryerde bulunmuyo bideDaha dün 3 numara aldım ama markette 3+ yoktu diye 3 aldım bi hafta daha 3 kullancam artk mecbur.. ben de sıkı bağluyorum çok ıslatıyordu altını bizimki her bezle beraber kıyafet de değiştiriyordum başlarda
AA dur canım şimdi 2 hafta sonra Konya’ya gidecek eşim ben 2. Karısıyım ya kumamdan beni saklıyor sankibiz dostlariyiz lutfen kocam demekten vazgec ) arama gecmisi siler biri biri sokak ortasinda indirir )
Ne zaman temizlik yaptirsam bir haller oluyor demişsin. Temizlik malzemeleri çok mu kokulu acaba. Ev parfümlü kokulu temizlik malzemesi kokarsa huysuzluk oluyor. Temizlik yapılınca havalandir evi iyice. Benimkide yeni doğduğunda çok aglamisti deterjan kokusundanmiş görümcem söyledi evi havalandir dedi oradan biliyorum.Beşiğimizin cibinliğini bir süredir kullanmıyorduk. Dün temizlik yaptırdım, takayım dedim. Kızım uyuyamadı. Korktu!
Gece yarısını buldu uyuması çok huysuzdu.
Ne zaman temizlik yaptırsam bu çocuğa bir şey oluyor. Nazar mı değiyor nedir, tövbe estağfurullah ya...
Herşeyden korkuyor bu kız ya. Sehpayı çekerken sandalyeyi çekerken ses çıksın bi, nasıl ağlıyor çığlık çığlığa. Dün dalmıştı bir noktaya, girdim odaya kızım dedim, korktu... Bütün çocuklar mı öyle oluyor anlamadım gitti. Bizim ki mi çok ödlek nedir? Hani bilmeyen diyecek Bu çocuğa bağırıyorlar ya da bu evde huzur yok, bebek ondan böyle... Allahım yarabbim ya
Elini ağzına atıp duruyor, adeta dişliyor, salyası da arttı, sanırım diş çıkartacak. Bu hafta havalar soğuk ama haftaya Dr. Konrtolü var. Böyle giderse bu hafta götürürüm doktora.
Valla herkes bebek olunca dayanamazlar falan dedi ben dedim ki onlar dayanır normal değiller çünkü bebek 4 aylık oldu kv kp görümce hiç biri bi kere beni aramadı, kaynım ve eltim İstanbul’da oturuyorlar bir kere gelmediler, kaynımım çocuğu olsa eşim iki eli kanda olsa gider koşa koşa eşimin salaklığı napayım benNe kin varmis arkadas bunlarda da
Anca iclerinden birini öldürecen de bu katille mi evlendin diye belki trip atmalari gerekirdi pes yani
Ana babasini anladik diyelim bizi cignedi de evlendi diye triptelerValla herkes bebek olunca dayanamazlar falan dedi ben dedim ki onlar dayanır normal değiller çünkü bebek 4 aylık oldu kv kp görümce hiç biri bi kere beni aramadı, kaynım ve eltim İstanbul’da oturuyorlar bir kere gelmediler, kaynımım çocuğu olsa eşim iki eli kanda olsa gider koşa koşa eşimin salaklığı napayım ben
İnşallah geçicidir. Ben ne kadar uykum olsa da gündüz uyuyamayanlardanımKızlar bize de öyle oldu ya. Çok tuhaf aynı anda genelde aynı davranışları sergiliyor bebişlerimiz.
Canımmm aslında kimse kimseye tripli değil ben fazlalığım sadece eşim ailesiyle gayet iyi annecim babacım hep böyle el ayak öper yaniAna babasini anladik diyelim bizi cignedi de evlendi diye tripteler
Abisine ne oluyor
Seninkinede helal olsun peslerinden ayrilmiyor onlarin bu tutumuna ragmen
Bayılıyorum bu kadına biliyor musun ne kadar çok isterim onun gibi anne olmayı
Bende bunu anlamıyorum neden öfkeliler değil mi? İnsan gibi yuva kurmaya çalışıyoruz ne zararımız var beklentimiz de yok
Evet canım bıraktıkMalesef bırakamadık. Siz bırakabildiniz mi
Bunu çok sordum eşime sana düşündükleri biri vardı galiba falan diye yok dedi yeminler etti, ama onların gelin profilleri belliymiş diyorum Ya eşime kızıyorum insan ailesini tanır ona göre birini bulsaydın hiç bulaşmasaydın bana dimiGenelde bu tip aileler oğluna başkasını düşünüyorlar o olmayınca da geleni kabullenemiyorlar ve sonuç gelin el kızı olarak kalıyor. Allaha şükür bizde öyle bir durum yok eşimle severek evlendik memleketlerimiz de farklı ama ailesi Allah razı olsun kızları gibi görürler. Farklı kültür olunca ailem ilk sıcak bakmamıştı ama gerçek olan insan olmaları memleketlin olsa sorun çıkaracak yine çıkarır. S Sevimlipanduf hayretle okudum yazılarını canım ömür boyu gider sizin ve en son sana yine muhtac etmesin Allah onları genelde öyle olur
Bende bırakamadımMalesef bırakamadık. Siz bırakabildiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?