Gazı mi vardi acaba canim. Benimki de 20 gibi yatti erkenden ben de 00.00 de yatiyorum. Hiç sesi cikmior o zamana kadar. Ben yattiktan sonra artik uyku mu hafifliyor gaz mi birikior anlayamiyorum. Dedigin gibi kalkip duruyoruz. Sabah da 06.30 da uyandi. Uyusa da uyusam diye gözünün icine bakiyorum
Canım bence de uykusu hafifliyor artık ben o kanıya vardım. Oğlum da aynı sekiz gibi uyuyor on bir on ikiye kadar sesi çıkmıyor ondan sonra baya sık uyanıyor.
Sen de yatsana bebeğin yatınca. Ben genelde yatıyorum bir saat sonra falan. Yattin yattın yatmadin ondan sonra dinlenemiyorum. Saat 6 da uyanıyor çünkü.
Canım bence de uykusu hafifliyor artık ben o kanıya vardım. Oğlum da aynı sekiz gibi uyuyor on bir on ikiye kadar sesi çıkmıyor ondan sonra baya sık uyanıyor.
Sen de yatsana bebeğin yatınca. Ben genelde yatıyorum bir saat sonra falan. Yattin yattın yatmadin ondan sonra dinlenemiyorum. Saat 6 da uyanıyor çünkü.
Aynen pipiye önem veriyorlar demekki Yok beni aradı ben esim söyledi de gelemediniz zannettim dedim. Gerçektende öyle düşündüm. İşleri var gelmediler zannettim.
Yaz aylarında çok zor kuzum bu ya bebeği uyuyacak diye kendim de eve kapanmak zorunda kalacağım akşamları zaten bütün kış evdeydim bi de yazın da evde olursam kafayı yerim herhalde
Cnim ilk 15gun 650grm almıştı.biliyirsun yoğun bk.girince verdi.ondan sonrada istahsizlasti derken az almaya başladı.en son doktor mamaya baslamami istedi sağlık ocağında gerek yok dedi.2.ay kilo alımı 600grm cuma izlem var bakalim ne kadar almış.
evet canım o yönden dogru dıyosun ablam mesela bunlara cokdıkkat ettı ve hep yaptı nadır aksadıgı olmustur ıllakı ama onemlı seyler dısında boyle ıstıyorum yapanlar var ben neden yapamayım dıyorum. bakalım zaman ne gosterıcek
Kızlar kendimi cok yorgun ve tükenmiş hissediyorum.acaba bunu sadece benmi yasiyorum? ne temyemek, ne yemek hiç biseyi doğru dürüst yapmıyorum.fiziksel olarak değilde çok ruhsal olarak yorgunum
Yaz aylarında çok zor kuzum bu ya bebeği uyuyacak diye kendim de eve kapanmak zorunda kalacağım akşamları zaten bütün kış evdeydim bi de yazın da evde olursam kafayı yerim herhalde
tabı tabı pusetınde uyrsa arabada ben de uyku satı gelnce bakarm uyuyorsa devam.edeblırm ama dısarda degılse uyku saatınde bırakırım kv.ye benm o avantajm var yoksa dedıgın gb ınsan dayanamaz kız
Kızlar doktora mesaj attım, dişleri kaşınıyor dedim. Hunnap pekmezi ile diş etlerine sabah akşam masaj yapın diye yazmış.
Böyle bir uygulama duyanınız var mı? Mantıklı gelmedi. Sonrasında susar bir de bebek. Sordum, günde sadece yarım çay bardağı su verin dedi
Yorumlarınızı bekliyorum
Ne bileyim ya tuhaf geldi uyku eğitimi vereyim derken en güzel anlarını kaçırmış olacaksın sen yine gündüz görüyorsun eşin adına aynı değil. Ne kadar bilimsel olsa da benim bebeğim bana özel bir yere kadar uygulanır. Seni eleştirmek için yazmadım yanlış anlama
yok canım anlamam tabı❤bu uyuma kısmı saat kısmı egıtımlealakası yok ki bana dr.da soyledı ben dedm abartıyomuym dıye hayır olması gerekenı yapmıssın uyusun tabı 7de uyuyosa dedı. yorgunlk acısından aksam geçe brakmak ıstemem onu dedım eğitim acısından degl Bir de şu an eşimin işleri çok yoğun Alya 7de uyuyor o yedi buçukta geliyor cogu zmsn goremıo ctesı pazar harıc ama yazın 2ay tatılde ogretmrn oldugundan ozmn sorun olmck tumgun babasıyla olcsk ben dınlencm hatta
Kızlar kendimi cok yorgun ve tükenmiş hissediyorum.acaba bunu sadece benmi yasiyorum? ne temyemek, ne yemek hiç biseyi doğru dürüst yapmıyorum.fiziksel olarak değilde çok ruhsal olarak yorgunum
tabı tabı pusetınde uyrsa arabada ben de uyku satı gelnce bakarm uyuyorsa devam.edeblırm ama dısarda degılse uyku saatınde bırakırım kv.ye benm o avantajm var yoksa dedıgın gb ınsan dayanamaz kız