Bi sebep yoktu aslında canım, yani şöyle diyim biraz böyle dinlerine düşkün insanlar hacılar falan kp kv, onlara göre böyle severek evlenmek zina etmek gibi, olay ben değilim aslında Ayşe de olsa yerimde Fatma da olsaydı aynı şeyleri yaşatacaklardı, mesela biz nişanlıyken abisi evlendi ama şöyle diyim abisi 37 yaşındaydı eltim de 35 yaşında onları tanıştırdılar ve 2,5 ay içinde tanışma-söz-nişan-düğün hepsini yaptılar, zaten kaynım değil kayınvalidem buldu Gelini, bizde böyle evlilik yoktur dedi kaynanam severek evlenmek de neymiş sen nerelisin dedi sinopluyum dedim ben istemem yabancı gelin dedi sanki Türk değilim dedim kadına, bende örtülüyüm öyle bi aykırı giyimim yok normal ölçüde kapalıyım pantolon da giyerim makyajı da belli belirsiz yaparım şimdilerde hiç yapmıyorum bile, kadın bana vaaz vermeye beni boyunduruğu altına almaya çalıştı kuran bilgimi sorguladı biliyorum okuyorum dedim bu kez tecvid biliyor musun Yasin’i ezbere biliyor musun bi sürü şey sonra karar verildi ailelerine yakıştırmadılar,
Aslında benim burada kızmam gereken eşimin ailesi değil eşim, madem ailenin böyle bir tavrı ve yaklaşımı var ya sen onlara göre kız seçecektin tee 5 yıl geçmiş ben sonradan öğreniyorum bunları, ya da ailene beni kabul ettirmeye çalışacaktın eşim ne benden ne ailesinden vazgeçmedi evet en çok o yıprandı