2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Yok canım bizimkiler başkasının yanında kızım kızım ölürler.. kendileri ısrar etti eşime istemeye gidelim diye güle oynaya istediler sorun para ordan burdan yaygara çıkarıp hiç bişey yapmamak şimdi yüz versem bizde kalırlar ama yeter ki onların bi tas çorbası içilmesin başkasından duyuyorum benim gelinim şöyle iyi böyle güzel diye anlatıyor ama içinde kabusu yaşayan biziz

kızlar biliyorum hepiniz cok yogunsunuz yine de fırsatı olan 1 fetih okuyabilir mi 6 yıldır bebek isteyen arkadasım dün doğum yaptı ama bebegin cigerlerinde asırı enfeksiyon var düşmüyor bebek Ali

Aynen neyse ki eşin sana da hak veriyor yoksa daha zor olurdu. Allah bir ömür ayırmasın da inşallah

Canım ne zamana kadar devam edecek bu akşam erken yatması sürekli değildir sanırım dediğin gibi akşamları vakit geçirmek ister hem siz hem bebek. Tam sevilmelik ayları ❣
canım ben kızımı 4,5yasına dek en gec 8buckta yatırmak ıstıyorum cocuklar ıcın ıdealı buymus. Malesef bıkac sene boyle olcak

Sirke kullandırıyorum. Banyolarda çamaşır suyu. Havalandiryorum. Ama temizlik günü evde gürültü kargaşa oluyor haliyle. Ay ne güzel büyümüş ay ne güzel gülermiş..... Falanlar. Her temizlik günü bir şey oluyor kuzuma. En son akşam gözü durup dururken kızarmıştı, biz de bir panik. Trafiği altüst etmiştik. Sırf bu yüzden temizliğimi kendim yapmak istiyorum vallahi

İnsanlar dinin allahla kul arasında olan bişey olduğunu kavrayamıyor bi türlü. Olan eşine oluyor her şekilde arada kalıyor. İnsan çocuğuna bunu yapmamalı.. ama evet haklısın en baştan konuşmalıydı bunu.. ailesini ikna edemeyeceğini bildiğinden öyle davranmış heralde

Evet haklısın. Bende eve kimse gelsin istemiyorum. Düzen bozuluyor çünkü. Uyumayinca uyku sıkışıyor, uyuyamiyor. Uyutmak çok zor oluyor bizde. Gözünde birşey çıkmadı inşallah. Hassas bu dönemde bebekler hemen vücutları etkileniyor

size de cok gecmiş olsun canım 15 gün bölük pörçük aldım 40 gün de özel hastaneden ayarladım 20 mayısa kadar rahatım somra da parca parca alsam gerekirse seminerlere giderim bebekle napayım
Hadi sevindim bende 15 Mayıs'ta ücretsiz izne ayrılacağım

canım ben kızımı 4,5yasına dek en gec 8buckta yatırmak ıstıyorum cocuklar ıcın ıdealı buymus. Malesef bıkac sene boyle olcak
Ne bileyim ya tuhaf geldi uyku eğitimi vereyim derken en güzel anlarını kaçırmış olacaksın sen yine gündüz görüyorsun eşin adına aynı değil. Ne kadar bilimsel olsa da benim bebeğim bana özel bir yere kadar uygulanır. Seni eleştirmek için yazmadım yanlış anlama

Yaz aylarında çok zor kuzum bu ya bebeği uyuyacak diye kendim de eve kapanmak zorunda kalacağım akşamları zaten bütün kış evdeydim bi de yazın da evde olursam kafayı yerim herhalde

Ben oğlumu sünnet ettirdimya eşimle ben gittik sadece. Eşim ablasına söylemeyi unutmuş. Eşimin ablası işyerine gitmiş ağlamış niye bizi cagirmadiniz diye abisi küsmüs babasida gelecekmiş. Bizimde o telaşta hiç aklımıza gelmedi. Bebek ağlayacak mı. Nasıl olacak diye düşünürken.Tamam haklı olabilirler de bu kadar üzülecek de birşey yok gibi geliyor bana. Haksız mıyım.

Sünnet olurken sülalece gitmeye gerek yokki sonrasında eğlencedir mevluddur neyi uygun görürseniz onu yaparsınız ona gelirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…