2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Sleepy molfix 3 kucuk geliyordu kuzum , sleepynin ara bedemi var 3 ile 4 arasi 3+plus diye 5-10 kg arasi onu kullaniyorum suan arada nolfixde aliyorum alirsam 4 alirim onuda artik
Kaç kilo cnm seninki molfix 3 bize de küçük gelmeye başladı gibi bazen bacaklarda iz oluyor sıkı bağlıyorum galiba

Canım benim kendi görevimden eşimin de kendi görevinden yeşil pasaportumuz var eşim bir kamu kurumunda il müdürü olarak görev yapıyor

Japonya çok güzel bir ülke kültürü harika

İnşallah çocuklar büyüsün yine gezeriz orta Avrupa ve Balkanlar'da çok güzel

Aa ogretmen olan Sen miydin yoksa ben esin ogretmen diye hatirlamisim :)) oh valla vize derdi yok cok guzel.gezilecek o kadar guzel yerler var ki zaman ve para olsa iste. Giderseniz paylas burada ben resimleri gormek isterim:))

Bu erkekler komedi ya :) hem kendilerini aşırı önemsiyorlar akıllı geçiniyorlar çocuktan farksızlar ve karşılarındaki kadın zekasından habersizler..
Ya düşünsene balayımızda ya da pazar günleri sabah ezanıyla başlayan aramaları varken gun içinde hiç aramamaları buna inanmam için salak olmam gerek :) ama şöyle diyim eşimin ailesine bu kadar bağlı olduğunu-olacağını anlamış olsaydım ayrılırdım (ben dayanamadım söz yapılmıştı sadece attım yüzüğü, sonra hizmetiçi eğitim programına katıldım Yalova Esenköyde 1 ay orada kaldım hattımı falan kapattım babamlara gidip yalvarmış yakarmış nerede olduğumu öğrenmiş 15 gun konuşmadık görüşmedik hiç o arada eşim tavuktan zehirlenmiş midesini falan yıkamışlar kv annemi arayıp sizin kızınız yüzünden oğlum intihar etti kızınıza hakim olun demiş oğlunun pis boğazlılığı saftirik karı, 15. Gun geldi ama ben nasıl kararlıyım barışmayacağım hatta orada eğitime gelenlerden gözüme birilerini kestiriyorum falan unutmam lazım eşimi diye sonuç evlendik bebek bile yaptım )

Benimki ilgisiz ya onlar eşimle eşim onlarla ilgilenmez bişey oldu mu ben yalnızken gelir eve anlatırlar dertlerini nazları bana geçiyor ama karalıyım Alanya ya gidince konuşmayacağım bende
Oyle olsa ne güzel, bedavadan oğlunu evlendirdi evimizde bir iğnesi yok kv-kp, duğunumuzde bırak bileziği çeyrek bile takmadı eşim kredi çekmesin diye kendi birikimimi verdim, şuan düşünüyorum da resmen beni al diye üste para vermişim gibi olmuş

Ah annelik :)) Bilmiyorum ki kuzum gündüzleri de yanında yatarsam uyuyor başka türlü gündüz uykusu sıfır. Geceleri de güzel uyuyordu ama bu gece bir haller geldi bizim kıza Sonuç olarak uykusuzluk = annelik

Biz iki taraftan görmedik canım benim arabam vardı onu sattım eşimde birikim yapmış bi de bi ton borçla evlendik o kadar ilgilenmediler ki davetiye bastırıp evlerine götürdüm dağıtsınlar diye onu bile beceremediler ondan sonra da bi çok olaylar ama ne sabrım varmış ki tekrar yanlarına taşındım sırf aile olalım diye sonuç yine olamadık

Şimdi gördüm mesajını evet aynen benm de aklıma gelmezdi zaten göğsünü gördüğümüz de yok ki çocuğun banyodan banyoya üstünü değiştirirken görüyoruz insanların nerden aklına geliyor çocuğun göğsünü sıkmak

Aa ogretmen olan Sen miydin yoksa ben esin ogretmen diye hatirlamisim :)) oh valla vize derdi yok cok guzel.gezilecek o kadar guzel yerler var ki zaman ve para olsa iste. Giderseniz paylas burada ben resimleri gormek isterim:))

Evet zaman ve para gerek Ömer Utku büyüsün gideriz sende gidersen koy bende yeni yerleri görmek keyif verici

Kaç kilo cnm seninki molfix 3 bize de küçük gelmeye başladı gibi bazen bacaklarda iz oluyor sıkı bağlıyorum galiba
Aynı durumdayız benim oglaninda bacağında iz oluyor 4 numara kullanmaliyiz bebekler için

AA aynı davetiyeleri bile ben bastırdım verdim eşime, kimseye dağıtmamış kv nasılsa ayrılacaksınız bu kadar tantanaya gerek yok dedi, biz 10 ay nişanlı kaldık o sırada ev eşyalarımızı aldık ve ödedik birlikte 2 bin eşim ödüyorsa 2 bin de ben ödüyordum her şeyi ortak yaptık bi de biraz daha cüzi miktarlarda eşyalar seçtik sonraya borç kalmasın diye, benim annem babam çok yardımcı oldu haklarını yiyemem hatta erkek tarafı gibi bizimkiler koşturdu her şeye, onun ailesi misafir gibi geldi nikaha gelin alma vs hiç bişiy olmadı eşim arkadaşlarıyla beraber gelin almaya geldi, nikah fotolarımı atsam gülersin komedi vebalıymışım gibi benim yanıma bile durmadılar fotolarda takı vs takmayıp foto çekildiler bol bol ben kenarda kaldım hatta siz sadece oğlunuzla çekilin deyip ben kenara çıktım

Şaşkınlıkla okuyorum ya.. sana bu kadar tepkili olmalarının sebebi neydi ki

Aynı durumdayız benim oglaninda bacağında iz oluyor 4 numara kullanmaliyiz bebekler için

Biz de sleepy nin 3 numarasını alıyoruz ama iz yapıyor baya bizimkinin bacaklar tombiş ama göbeği yok fazla. 3+ kurtarır mı bizi izden acaba yoksa 4 numaraya mı geçeyim ben de

Biz de sleepy nin 3 numarasını alıyoruz ama iz yapıyor baya bizimkinin bacaklar tombiş ama göbeği yok fazla. 3+ kurtarır mı bizi izden acaba yoksa 4 numaraya mı geçeyim ben de
4 çok buyuk olur kilo aaligi 14 e kdr onun canim 3+ denemeni tavsiye ederim beni o kurtardı iz olmuyor suan ki ben bj tik siki baglarim belinden cok kaka ciktigi icin kakamizda çıkmadı cok sukur

Maşallah cnm , 3 hafta kadar önce 6ydık şimdi bilmiyorum gidemedik daha
Evet o zaman seni de sikar canim ben 6 civari 3 taktim oh be sikiyormusim cocugu dedim 2 hafta once tekara kaka cikmaya başlayinca cirt cirtlar ok sikinca dedim boyle olmicak buyuttum bezi,sizede masallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…